Σκέψεις-προτάσεις για Teste De Buch

Κοινοποίηση:

Στην ιιποδρομία με κωδ.029 στο πρόγραμμα, που είναι η 6η του Teste De Buch, θα ασχοληθώ με το (7)MORGATE.Βλέπω μια σειρά από στοιχεία που μου αρέσουν: έχω καλό προπονητή, που ξέρει την κούρσα-καθώς έχει διακριθεί σε αυτήν τα τελευταία χρόνια. Έχω γνώριμο μου αναβάτη, που με καβάλησε στο ντεμπούτο μου που είχα έρθει τρίτη -ένα αξιοπρεπέστατο ντεμπούτο, ήμουν άγουρη αλλά νοστιμούλα. Ξεκουράστηκα 2 μήνες, δεν μου κάνανε σύντομη επανεγγραφή-αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, μπορεί να σημαίνει και οτι πχ το σώμα μου εξελίσσεται ραγδαία. Δεν είναι ανάγκη δηλαδή να το πάρουμε σαν αρνητικό στοιχείο. Το σταρτ δεν με νοιάζει. Στο Τεστ Ντε Μπικ τρέχω, σοβαρέψου…άμα είναι να κοιτάς σταρτ και χρόνους και εδάφη  σε κάτι τέτοια ιπποδρόμια ή έχεις κάψει ή θα κάψεις φλάντζα σύντομα.

Κοιτάω ποιους έχω αντιπάλους…έχω ένα βασανάκι, που το ιππεύει ο Μπουντώ και που παρακαλάω να παιχτεί όσο το δυνατόν πιο πολύ! έχω και δυο άλογα καινούρια του Ροχώ -που είναι ρησπέκτ σαν προπονητής εδώ και την ξέρει την κούρσα- αλλά ως εκεί. Ρησπέκτ. Δεν θα πανικοβληθώ δα, έχει να νικήσει 2 μήνες άλογό του και χρειάστηκε να ναι ο Σουμιγιόν και να ναι κι άλογο του Σείχη, πλάκα κάνουμε? Άγιος, καλό παιδί ο Ροχώ αλλά στοπ-εξάλλου ντεμπούτο είναι και τα δυο του άλογα, σάμπως κι ο ίδιος ο κύκλος τους ξέρει αν είναι καλά? Κι αν ήταν τοοόσο καλά θα τα τρέχανε στο Τεστ Ντε Μπικ απόγεμα καθημερινής του Ιούλη?

Γι’αυτό σου λέω, αξίζω το γκανιάν που θα έχω σήμερα.Γιατί με υπολογίζω να κατεβαίνω “τριτοτέταρτο” φαβορί-επειδή θα κατεβάσει ένα αμνοερίφιο κι ο Φερλάν-που παραδοσιακά παίζονται τ’άλογά του. Δεν με βολεύει το τρίο, τρίο θα με έχει και η θειά μ’ η Αμερσούδα. Μπρόστά μόνο πληρώνει το άλογο αυτό.

Πρόταση: Τρικάστ 7#2-4-9-10 (12 στήλες) και επείδή “θαρσείν χρη τάχ’ αύριον έσετ’ άμεινον”, ξανά τρικάστ 7#1-2-3-4-6-9-10 (42 στήλες), σύνολο 54 στήλες (€27).

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα