Σκέψεις-προτάσεις για Turffontein

Κοινοποίηση:

ΤURFFONTEIN 01-(ΚΩΔ.011): Για τη νίκη μόνο τρεις: 1-5-6. Η αγορά θα “πει” αν τρέχει κι άλλος για νίκη, αν δεις κάποιον από τους υπόλοιπους με γκανιάν κάτω από 6.00 ακολούθα. Προβάδισμα στο 1-SEPTEMBER BLOOM, που δείχνει σταθεροποιημένη με τρεις σερί καλές αφίξεις.

ΤURFFONTEIN 02-(ΚΩΔ.012): Πέντε για τη νίκη, 1-2-3-6-9. Προβάδισμα στο 9-HOLLY JOE, με Γκάβιν Λερίνα και 1 σταρτ.

ΤURFFONTEIN 03-(ΚΩΔ.013): Nα τρέχει εδώ το 3-KLONDIKE RIVER με αυτά τα άλογα είναι λίγο υπερβολικό. Έχει δώσει πολλά δικαιώματα με τις μέτριες εμφανίσεις του είναι η αλήθεια, αλλά η κλάση του είναι πολύ υψηλότερη από των άλλων. Η αγορά αύριο θα ‘μιλήσει’ για τους άλλους, με τους τρέηντερς να δίνουν χαμηλές τιμές αποβραδίς στο 5-Secret Lover.

ΤURFFONTEIN 04-(ΚΩΔ.014): H τελευταία εμφάνιση της 8-PRADA PRINCESS την χρίζει αυτομάτως φαβορί, και με Γκάβιν Λερίνα ακόμα πιο φαβορί. Τρέφω σεβασμό για το 3-Doubly Attractive.

ΤURFFONTEIN 05-(ΚΩΔ.016): Δεν κατάλαβε κανείς τι έγινε με τον 8-PYRAMUS την τελευταία φορά που έτρεξε. Στην Ελλάδα δεν είδαμε την κούρσα, έγινε ραδιοφωνική περιγραφή. Οδήγησε την κούρσα με τον τσάμπιον Ντελπίς στη σέλα-ενώ είχε κλέψει τις εντυπώσεις με αναμονή και φίνις την προτελευταία φορά-και μετά τα 600 άρχισε να πηγαίνει προς τα πίσω. Σαν να έπαθε κάτι. Τελευταία ευκαιρία, τώρα που είναι ελαφρύς. Θα πάρουν πολύ παιχνίδι πάνω τους 3 και 4 και η αλήθεια είναι πως δεν αξίζουν και τόση εμπιστοσύνη. Κυνηγάμε το μπαμ.

ΤURFFONTEIN 06-(ΚΩΔ.016): Απίστευτα δύσκολη κούρσα. Αδυναμία στο 5-SHEPARD ONE. Κάνει φοβερό φίνις όταν έχει κέφια. Κοιτάμε αγορά το πρωΐ για να διαμορφώσουμε καλύτερη άποψη.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα