Σκέψεις-προτάσεις για Vaal

Κοινοποίηση:

Πάμε στην 3η ιπποδρομία του Vaal (κωδ.013). Εκεί υπάρχει μια κούρσα για τρία άλογα και ένα θα την πάρει. Τα άλογα αυτά είναι το 11-LAST OUTLAW: τo 12-MR. JOE BLACK και το 13-PERSIAN APPROVAL

Φαβορί στην κούρσα θα κατέβει ο Last Outlaw, ο οποίος ήδη στο ντεμπούτο του είχε αφήσει πίσω του στην άφιξη τον Persian Approval και λογικά η αγορά θα περιμένει απ αυτόν εξέλιξη σήμερα.

Δυστυχώς πολλά επιχειρήματα δεν έχω γιa 2 απόψεις μου που θέλω να σου πώ,αλλά θα στις πώ-γιατί τις πιστεύω πολύ: α) νικητή βλέπω το 13-PERSIAN APPROVAL και μάλιστα μακράν, δηλαδή αν υπήρχε στοίχημα σχετικό θα πόνταρα να κάνει  3+ μήκη νίκη, και β)  η κούρσα διαβάζει από το 11 και κάτω. Πιο πάνω μην κοιτάς-τζάμπα θα χαλάσεις τα ματάκια σου και θα ναι κρίμα (ειδικά αν έχεις ωραία μάτια)..

Πρόταση: Τετραπλό μποξ μεταξύ τους #11-12-13-14 (24 στήλες) και ξανά τετραπλό 13#11-12-14 (6 στήλες)..Συμβουλέψου τον Πίνακα Υποδείξεων IPPOBET που θα ενημερωθεί αργότερα το πρωΐ-κι αν δεις κάποιο άλλο άλογο να υποδεικνύεται πλην των 11-12-13-14 τότε να το συμπεριλάβεις στα πλάνα σου. Για τον πολύ  απλό λόγο πως ο πίνακας αυτός αναρτάται έχοντας  λαβει υπ’όψιν και τα πρώτα/πρωϊνά “σημάδια της αγοράς” .

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα