Σκέψεις-προτάσεις για Vaal

Κοινοποίηση:

Έλα, γύρισες απ’ τις διακοπές, έτσι? Το κατάλαβα. Από την κίνηση. Όταν ανεβαίνω προς Αθήνα απο Συγγρού, υπάρχουν 3 σενάρια. α) να φρακάρουμε από το Πάντειο,  β) να φρακάρουμε στου Φιξ και γ) να μην φρακάρουμε πουθενά. Χθες πήγα με το “β” σενάριο. Που ναι ρε η προηγούμενη βδομάδα, που το κανα από το γήπεδο του Πανιώνιου έως το Χημείο σε 4 λεπτά?  εντάξει ήμουν και τυχερός, είχα πιάσει κάγκελο στην αριστερή και είχα σχεδόν όλα τα φανάρια πράσινα. Του χρόνου πάλι τέτοια “ρεκόρ πίστας”…

VAAL 01-(ΚΩΔ.013): η ‘Αννα Πάβλοβα το 6, έχει τελειώσει για μένα. Αν σε ρωτήσει η κόμησσα, πες της πως μετακόμισα. Παίξτε την εσείς ρε παιδιά, να πάτε ταμείο. Το ίδιο και το 7- η Mάϊτ ας Γουέλ, σφύριξα κι έληξες, λέμε. Βαρεθήκαμε τα γκινιόζικα, όλο 2η όλο 3η θέση, φτάνει. Θα βάλω κάτι νέο στη ζωή μου: θα παίξω το 13-SANTA MONICA, που είναι και του Ντε Κοκ, και ήταν και μια σειρά μεσημεριανή που ‘βλεπε η μάνα μου παλιά. Ti? Σάντα Μπάρμπαρα τη λέγανε τη σειρά? ε, πες το κι έτσι, το ίδιο είναι. Εντάξει, κάνει ντεμπούτο. Που θες να ξέρω αν είναι καλό? ξέρω όμως τι τζερεμέδες είναι οι άλλες! Τώρα πίσω τι θα βάλω, θα δω τον Τρελλοπίνακα το πρωΐ να σχηματίσω άποψη.

VAAL 02-(ΚΩΔ.015): Για τους ίδιους λόγους με πιο πάνω, τέρμα ο Ράφα -το 3- για μένα. Μια, δυο, τρεις, τέσσερις…φτάνει, κάπου θα μας πουν και μινάρες/μαζόχες και θα ‘χουν και δίκιο. Ήταν καλή η νίκη του 5-NUGGET COUNTER και θα τον στηρίξω και σήμερα για τη ρεπετισιόν. Πολύ ανοιχτή κούρσα, τώρα για πίσω, τι να σου πω…όλοι ισοδύναμοι. Φοβάμαι να βάλω Ράφα-ούτε για πλασέ-γιατί η κούρσα θα γίνει αργή κι αυτός θέλει γρήγορα. Θα δω πάλι αγορά το πρωΐ.

VAAL 03-(ΚΩΔ.017): το 6-SABRE DANCE μου άρεσε στην τελευταία 2η θέση που πήρε. Με ανησυχούν τα πολλά “δοκάρια”-λες να ναι τζερεμές τελικά? αλλά πολύ δυνατή κούρσα και δυνατό άλογο αυτό που τον νίκησε, δίνω μια τελευταία ευκαιρία. Εγώ δεν τρώω ούτε λοτούς για να ξεχνάω, ούτε κουτόχορτο και συνεπώς θυμάμαι τι παιχνίδι γινόταν τελευταία φορά πάνω στο 3-Uposeyoupay, όταν ξαφνικά αποσύρθηκαν λεφτά από πάνω του και το άλογο πήγαινε αλλού γι αλλού μες στην κούρσα…

VAAL 04-(ΚΩΔ.019): Τα ίδια ως άνω και με το 3-WALL OF ICE, τελευταία συμμετοχή. Δυνατό παιχνίδι πάνω του, μετά λεφτά αποσύρονται, καθυστερημένη ανάπτυξη. Σήμερα να δω. Μου αρέσει πολύ που ο Μπουμελέλε Μαγιόκα εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που του δίνουν, και ο άσσος που θα καβαλήσει 1-Reminiscence είναι πολύ δυνατότερο άλογο απ’ ό,τι δείχνουν οι αφίξεις του. Δύο φορές έχει βρεθεί μπροστα από το 3, εξάλλου, στο παρελθόν.

VAAL 05-(ΚΩΔ.020): Αν χάσει αυτή την κούρσα η Νεγκροαμάρο, θα πηδηχτώ απ’ το παράθυρο, που ‘λεγε κι ο άλλος στο σόου. Μέχρι το κόκκαλο,  1-NEGROAMARO. Κρύβει εξέλιξη η 5-Caribbean Queen μετά τις δύο σερί νίκες? θα το δούμε σε λίγες ώρες, υποθέτω.

VAAL 06-(ΚΩΔ.021): Ίσως η δυσκολότερη κούρσα. Όλοι, και καλοί ίπποι και καλά σε κατάσταση. Μου κάνει εντύπωση πως “ξέπεσε” στη μετριότητα το 4-RELISH. Όλοι το ‘χαν για δυνατό άλογο παλιότερα, ότι θα ‘παιρνε γρήγορα 3 νίκες, αλλά κάπου έμεινε στάσιμο. Μια τελευταία ευκαιρία, κυρίως γιατί αξίζει τον κόπο, θα κατέβει αουτσάϊντερ. Από κει και πέρα θυμάμαι ένα τρομερό ντεμπούτο που ‘χε κάνει το 3-Roquebrune, νίκησε με 100 λεύγες χωρίς να ιδρώσει, μετά άρχισε να κάνει σαν τρελλό-τα ‘κανε θάλασσα τη δεύτερη φορά που ‘τρεξε, τώρα τον εκτόμησαν, άντε να δούμε και με δαύτον…πάντως αξίζει τον κόπο εδώ, δεν λές “άντε να δούμε τι θα κάνει/αν θα ‘ρθει το δίδυμο του 1.80”. Μιλάμε για 25άρι δίδυμο οτι φτιάχνουν αυτά τα δύο.

VAAL 07-(ΚΩΔ.022): Δε μου αρέσει αυτή η κούρσα. Καθόλου μα καθόλου. Όποιος πάει στο κεφάλι. Θα δω αγορά το πρωΐ.

VAAL 08-(ΚΩΔ.023): Θα σε κουφάνω τώρα, αλλά γι’ αυτό είμαι εδώ, να σε τρελλαίνω. Πως σου ‘πα χθες στην τελευταία  του Φλαμίνγκο το 13άρι που ήρθε σαν σίφουνας απ’ έξω? πρώτη μούρη στο καβούρι στο μόστραρα…ΠΩΣ όμως? διαβάζοντας φόρμα? παράδοση? η μύρισα άνιθο στα νύχια μου?  ποιός να στα πει αυτά τ’ αλόγια ρε? Οι ειδικοί των κατασκευαστών πλυντηρίων? Κάθονται όλοι και μετράνε με το χάρακα και τη μεζούρα μήκη, λες και αγοράζουμε ύφασμα για πατρόν, μέτρα και κιλά και δώστου ξανά..χαχαχα! Η ο άσσος που σου  ‘λεγα στην 1η του Φλαμίνγκο χθες, τα ίδια, 15.00 γκανιάν έγραψε κι αυτός, ποιός μαύρος να στα φωνάξει αυτά βρε? ο Γεώργιος η ο Θωμάς?  λοιπόν, πίσω στο θέμα μας, το άλογο που κυνηγάμε εδώ είναι το 12-OVER IT. Πολύ κάτω πια στο χάντικαπ. Θα ‘πρεπε βάσει κλάσης να ‘ναι το νο3-νο4 εδώ, και “κατάντησε” να ‘ναι το …νο12. Και μην κοιτάς την 6η θέση την τελευταία του φορά, κουρσάρα έκανε, βρίσκει φόρμα πια. Μεγάλος μου αντίπαλος θα ‘ναι η ψαριά φοράδα του Χουνταλάκη, το 8-Βanking April.

 

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα