σκέψεις-προτάσεις για deauville

Κοινοποίηση:

Τα γερόντια που με μαθαν ιπποδρόμιο, μου χαν πει σε ανύποπτη φάση “πρόσεξε, ή με τις Γυναίκες θα ασχοληθείς ή με τα Άλογα. Και τα δύο μαζί δεν γίνεται, είναι ακαταλαβίστικα είδη και σε συνδυασμό θα σε τρελλάνουν.Ένα θα διαλέξεις, και πίσω δε γυρίζεις”. Και γω γέλαγα σαν χάχας με τις χαζο-σοφίες τους..και τους ρώταγα “καλά τότε, εσείς πως παντρευτήκατε και κάνατε παιδιά και ξέρετε και ιππόδρομο?”….και μου πε ένας παππούς “κάνεις λάθος μικρέ, εμέις δεν ξέρουμε ιππόδρομο, εμείς νομίζουμε πως ξέρουμε ιππόδρομο”.

Νομίζω λοιπόν, πως ξέρω από αλόγια, και να τι έχει το μενού μου σήμερα:

015- DEAUVILLE 4- 15:50: βάση μου στο Τρίο ο άσσος, 1-GOTTINGEN. Συνεπής και σοβαρός, μέχρι να κάνει το “τσαφ” θα τον στηρίζω. Ας ελπίσουμε να μην το κάνει σήμερα…σου επαναλαμβάνω, για Τρίο. Όχι πως δεν πάει για νίκη, απλώς πιο καλά αισθάνομαι για Τρίο.

016- DEAUVILLE 5- 16:20: ο 1-SUPER MAC με στενοχώρησε με 4η θέση τις προάλλες, αλλά γενικά και στην δική του περίπτωση-όπως και στην απάνω κούρσα-μιλάμε για ένα συνεπές άλογο, που μάλιστα έχει και το υψηλότερο βαλέρ. Συγχωροχάρτι θα δώσω και το βάζω βάση στα Τρίο.

017- DEAUVILLE 6- 16:50: η Κερκίδα δεν περιμένει από τον αγαπημένο της Φλοράν Γκύ- “ισόβιο” τσάμπιον των ερασιτεχνών αναβατών – τίποτα λιγότερο από τη νίκη. Θα ιππεύσει το 2-MENARDAIS. “Με Φλοράν Γκυ, γεμάτο θα χω το πουγκί”.Ο “θηλυκός Γκύ” τώρα, δηλαδή η Μπάρμπαρα Γκενέ, θα είναι με τη σειρά της στο 4-POLKARENA.Μην κάνεις το λάθος σε αυτή την κούρσα κι αρχίσεις να μετράς βαλέρ, μήκη, κιλά, χρόνους, κλπ. Για σένα το λέω, μη ζαλιστείς τζάμπα μεσημεριάτικα γιατί μετά στις ελληνικές θα σαι σαν κοτόπουλο.Να θυμάσαι, αυτές οι κούρσες είναι όποιος πάει στο κεφάλι και μετά αναλόγως τι κέφια έχει ο Γκύ και η Γκενέ. Κάνε μου μια χάρη και μη με ρωτήσεις τώρα ποιος θα πάει στο κεφάλι! Αλογατάς είμαι, όχι χαρτορίχτρα ρε φίλε.Η μάλλον, όπως είπε και ο γερο-Σπύρος πριν 20 χρόνια, νομίζω οτι είμαι.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα