Σκεψεις-προτάσεις για Clairefontaine

Κοινοποίηση:

Πολύ δύσκολη συγκέντρωση αυτή στο Clairefontaine σήμερα. Σπάνια βλέπεις τόσο απρόβλεπτες ιπποδρομίες μαζεμένες σε μια μέρα στο ίδιο ιπποδρόμιο.

Πάντως θέλω να πιστεύω πως ο GOLDKHOV (10) στην ιπποδρομία με κωδικό 019 πλησιάζει πολύ στη νίκη, Είναι ακόμη άγουρος αλλά τώρα στην 3η του συμμετοχή περιμένω κι άλλη βελτίωση. Θεωρώ βασικότερους αντιπάλους του τον MADIRAN (5) και τον OLYMPIC TORCH (1).

Δεν ξέρω τι στο καλό συμβαίνει στον KARELCYTIC (5) που διαγωνίζεται στην ιπποδρομια 024 του προγράμματος.Τρώει τούμπες επί δύο συμμετοχές, τώρα-πάει ένας μήνας τώρα που δείχνει μέτριος. Δεν είναι για να τρέχει με αυτά εδώ τα άλογα. Είναι σαν να βάζω ένα αμάξι 1800cc σε μια κούρσα με 1400cc αμάξια, αλλά άντε να στο αποδείξω αυτό, ειδικά τη στιγμή που όπως είπα τρώει τη μία ανατροπή πίσω από την άλλη…

Πρόταση: Ξεροσφύρι στην 019 το τρίο 1Χ5Χ10 -ό,τι έχει ευχαρίστηση ο καθένας βάζει-  και μετά τρίο με σταθερό το (5)-KARELCYTIC στην 024 με ό,τι αντέχει η τσέπη μας γύρω του.Με όλα τα άλογα (πεδίο) στοιχίζει 39 ευρώ.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα