Σκέψεις-προτάσεις για Scottsville

Κοινοποίηση:

Θεωρώ μεγάλο δώρο από την Τύχη οτι στην 6η κούρσα του Scottsville (κωδ 017) έλαχε στην ΝΙΝΑ ΚΑΤRINA (1) σταρτ καλύτερο απ’οτι στην CLASSE MONDIALE (2) που λογικά θα είναι η μεγαλύτερη αντίπαλός της για την νίκη. Το ελαφρώς καλύτερο σταρτ, σε συνδυασμό με τo διάστημα αποχής απ’το οποίο επιστρέφει η δεύτερη, μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Θα ‘ναι μάχη όμως, γιατί ο Λαφ έχει βάλει τον πιτσιρικά τον Χιούϊτσον απάνω και ο μικρός και δεν αστιεύεται και διατηρεί ακόμη 1.5 κιλό χάρη. Θα χρειαστεί ο Κουμάλο να τα δώσει όλα στην ευθεία.

Για τον ίδιο λόγο, το σταρτ δηλαδή, θα δώσω προβάδισμα στην LUCKY BARB (6) στην 2η (κωδ 012) ιπποδρομία του Scottsville έναντι της TRIPPI’S GIRL (15). Η πρώτη δεν επέδειξε ακριβώς αυτό που λέμε εξέλιξη στην 2η συμμετοχή της, ωστόσο θα χει άλλη μια καλή ευκαιρία να σπάσει το μέδεν της-από το 2 σταρτ, με 5 φορές τσάμπιον στη σέλα κι εκπροσωπόντας τον ισχυρότερο σταύλο στη Ν. Αφρική.

Πρόταση: στην 012 σουΐνγκερ 6Χ15 και στην 017 επίσης σουΐνγκερ 1Χ2. Ξερά. Γενικά αύριο στο Scottsville προσπαθείστε να αποφύγετε τα παράτολμα, μιλάμε για κούρσες-καρμανιόλα που απαιτούν τεράστια ανοίγματα σε στήλες-τα οποία δεν είναι εύκολα σε τέτοιους καιρούς-και ειδικά με Ελληνικό πρόγραμμα να υπάρχει στη μέση.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα