Στην εντατική ο Tylicki, σπασμένο αστράγαλο ο Durcan, με σπασμένη μύτη την γλίτωσε ο Crowley

Κοινοποίηση:

Στην μονάδα εντατικής θεραπείας βρίσκεται ο Frederick Tylicki που είναι ο πιο σοβαρά τραυματισμένος στο χτεσινό ατύχημα στον ιππόδρομο του Kempton. Έχει τις αισθήσεις του, η κατάστασή του είναι σταθερή, αλλά ακόμη δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση για τα τραύματά του και την πορεία της υγείας του αφρού υποβάλλεται σε συνεχείς εξετάσεις.
Τελικά η υγεία του πρωταθλητή αναβάτη Jim Crowley είναι καλύτερα απ’ ότι αναμενόταν. Μετά την διακομιδή του στο νοσοκομείο του St George και σωρεία εξετάσεων διαπιστώθηκε ότι είχε απλά σπάσει τη μύτη του και τίποτα άλλο. “Πολύ φτηνά την γλίτωσε” δήλωσε ο εκπρόσωπό του κατά την έξοδο από το νοσοκομείο μετά από εξιτήριο που πήρε, χτες βράδυ και όπως ενημέρωσε επίσης, ο αναβάτης θα επιστρέψει στις ιπποδρομίες μετά από περίπου δυο εβδομάδες ξεκούρασης.
Αντίθετα ένας αναβάτης που αρχικά όλες οι ενδείξεις έδειχναν ότι δεν είχε τίποτα, ο Durcan, έσπασε τον αστράγαλό του. Το διαπίστωσε επιστρέφοντας από το ιατρείο του Kempton στο ζυγιστήριο κι όταν “κρύωσε” το πόδι του. Με την βοήθεια του Daniel Muscutt πήγε σε νοσοκομείο του Cambridge, διαπιστώθηκε ότυι υπάρχει κάταγμα στον αστράγαλο, μπήκε το πόδι στον γύψο και ίσως χρειαστεί και μια μικρή χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθεί πλήρως η “ζημιά”. “Το κακό της υπόθεσης είναι ότι είχα προγραμματίσει διακοπές μέσα στον Δεκέμβριο και με σπασμένο πόδι δεν είναι και ότιθ καλύτερο” δήλωσε ο Durcan.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα