Στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Αναβατών ο Παναγιώτης Δημητσάνης το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στην Πράγα (βίντεο, ειδικό αφιέρωμα των Τσέχων)

Κοινοποίηση:

Στον ιππόδρομο Velka Chuckle της Πράγας θα ιππεύσει το ερχόμενο Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου ο Παναγιώτης Δημητσάνης, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Γαλλία όπου και συμμετέχει σε ιπποδρομίες με ίππους ελληνικών συμφερόντων. Ο πολυνίκης αναβάτης θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Αναβατών.
Ο Παναγιώτης, με πάνω από 4000 νίκες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πρόκειται να αγωνιστεί ενάντια σε διεθνείς Γάλλους αναβάτες όπως οι Gerald Mosse , ο Mickael Barzalona, ο Maxine Guyon, αλλά και ο Theo Bachelot. Βεβαίως έχουν προσκληθεί να ιππεύσουν και αναβάτες από άλλες χώρες, όπως ο Ιταλός Christian Demuro  και ο Ισπανός Ioritz Mendizabal (ESP). Ο κύριος εκπρόσωπος της Τσεχίας θα είναι ο πολυνίκης αναβάτης Filip Minarik. Όπως είναι κατανοητό όλοι οι παραπάνω αναβάτες βγάζουν το… παντεσπάνι τους στην Γαλλία κατά κύριο λόγο.
Το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Αναβατών αποτελείται από 10 ιπποδρομίες που πραγματοποιούνται στον ιππόδρομο Velka Chuckle της Πράγας στις 2 Σεπτεμβρίου όπου ανατίθενται οι αναβάσεις και οι πόντοι ανάλογα με την θέση τερματισμού.
Τέλος οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι στην Πράγα το ερχόμενο Σάββατο θα βρεθεί και αντιπροσωπεία της Ιπποδρομίες ΑΕ.
Παρακάτω δείτε το βίντεο promotion του Ευρωπαϊκού κυπέλλου αναβατων, αλλά και την σελίδα που έχουν αφιερώσει οι Τσέχοι στον Παναγιώτη Δημητσάνη όπου αναφέρουν τις επιτυχίες του, τις νίκες του σε Ντέρμπι και όχι μόνο, το γεγονός ότι έφτασε τις 238 νίκες , αλλά και ότι στις 10 Φεβρουαρίου του 2014 έκανε το απόλυτο παίρνοντας τη νίκη και στις επτά ιπποδρομίες του προγράμματος.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα