Στρατηγική συνεργασία της Ιπποδρομίες ΑΕ του ΟΠΑΠ με την PMU

Κοινοποίηση:

Η σημαντική συνεργασία της Ιπποδρομίες ΑΕ του ΟΠΑΠ με τις γαλλικές ιπποδρομίες Pari Mutuel Urbain (PMU), που εξασφάλισε για τους παίκτες στην Ελλάδα τη συμμετοχή τους στον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό ιπποδρομιακό «κουμπαρά» (common pool), παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016, στον ιππόδρομο Μαρκοπούλου.
Δυναμικό παρών έδωσαν, η  Φίλιππος Ένωση, εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρό της Γιώργο Βαρδινογιάννη, ιδιοκτήτες, αναβάτες και προπονητές, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ιπποδρομίες ΑΕ και πλήθος πρακτόρων του ΟΠΑΠ. Οι εκπρόσωποι της PMU και της εταιρείας παρουσίασαν τη στρατηγική συνεργασία και το ιπποδρομιακό προϊόν και ενημέρωσαν διεξοδικά για την απευθείας συμμετοχή από τη χώρα μας στο στοιχηματισμό σε περισσότερες από 10.000 γαλλικές κούρσες το χρόνο που προσφέρουν άφθονη δράση και θέαμα. Στο γαλλικό ιπποδρομιακό κουμπαρά μετέχουν συνολικά 19 χώρες με 24.000 σημεία πώλησης. Αυτές έχουν τζίρο 8,2 δισ. ευρώ το χρόνο και 22,5 εκατομμύρια ευρώ κατά μέσο όρο ανά ημέρα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στον συγκεκριμένο «κουμπαρά» στοιχηματίζονται 823.500 ευρώ κατά μέσο όρο ανά γαλλική ιπποδρομία.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπρόεδρος των γαλλικών ιπποδρομιών France Galop, Jean – Pierre Colombu,  και ο Γάλλος αναβάτης, Ronan Thomas, ο οποίος  συμμετείχε και στις ιπποδρομίες. Επίσης, προς τιμήν της ελληνο-γαλλικής συνεργασίας, στις κούρσες της συγκεκριμένης ημέρας δόθηκαν γαλλικές ονομασίες.
Ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ιπποδρομίες ΑΕ, Σπύρος Φωκάς, υπογράμμισε το σημαντικό έργο που καταβάλλεται από την εταιρεία για την αναβάθμιση του ιπποδρομιακού προϊόντος: «Η συνεργασία της εταιρείας μας με την PMU είναι ιδιαίτερα σημαντική και είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτό. Ελλάς-Γαλλία συμμαχία τώρα και στο ιπποδρομιακό στοίχημα. Μέσω αυτής της συνεργασίας αναβαθμίζουμε περαιτέρω το προϊόν και την παικτική εμπειρία. Η συνεργασία αυτή εντάσσεται στον ευρύτερο στρατηγικό μας σχεδιασμό για την αναγέννηση των ελληνικών ιπποδρομιών, η οποία βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Οι ημέρες δόξας και οι μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού ιπποδρόμου επιστρέφουν».
Από την πλευρά του ο Deputy Managing Director της PMU,   Alain Resplandy-Bernard, σημείωσε: «Για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντική αυτή η συνεργασία. Η PMU είναι ο τρίτος πάροχος παγκοσμίως για το αμοιβαίο στοίχημα. Η Ελλάδα είναι η 19η χώρα με την οποία συνεργαζόμαστε και συνιστά για εμάς έναν πάρα πολύ σημαντικό σταθμό. Οι παίκτες στην Ελλάδα γνωρίζουν ήδη τις γαλλικές κούρσες και είναι ιδιαίτερα επωφελές για αυτούς να συμμετέχουν σε αυτό τον τεράστιο ιπποδρομιακό κουμπαρά».

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα