Σχεδόν απόλυτο φαβορί ο Ατρέιγιου, τον πρώτο λόγο ο Νομπίλιτυ και συστήματα για Σκορ 6

Κοινοποίηση:

Επανεκκίνηση των ελληνικών ιπποδρομιών και αρχή της χειμερινής περιόδου.  καλό μήνα αδέρφια. Ξεκινάμε με πρόγραμμα που  δεν ενθουσιάζει. Όχι δεν ενθουσιάζει στο αγωνιστικό του κομμάτι, αλλά στο στοιχηματικό τα πράγματα είναι αλλιώς. Πέντε ελληνικές συν μια ξένη, μια γαλλική ιπποδρομία απαρτίζουν την συγκέντρωση.
Τι θα δούμε με το άνοιγμα; Ότι βλέπουμε κάθε χρόνο. Από το Δέλτα. Οι περισσότεροι ίπποι ανέτοιμοι, κάποιοι προπονητές πήγαν λίγες μέρες διακοπές και κάποιοι άλλοι ούτε ώρα.
Τώρα στο άνοιγμα θέλουν προσοχή οι επιλογές σας. Θα δούμε εκπλήξεις. Να είσαστε προετοιμασμένοι για όλα. Στοιχηματικά η τελευταία συγκέντρωση, στις 4 Αυγούστου μας άφησε… προίκα από τα Τζακ Ποτ που σημειώθηκαν, στο Τριο(2.008 ευρώ), στο Τρικάστ(3.900 ευρώ) και στο Τετραπλό(6.600 ευρώ). Όλα τα παραπάνω χρήματα μεταφέρονται σήμερα στην δεύτερη (κωδ.02) ιπποδρομία. Στις 17:00 “παίζουν”. 
Αρκετός ο πρόλογος και πάμε να αναλύσουμε τις ιπποδρομίες, να κάνουμε τις υποδείξεις μας και στο τέλος έχουμε και δυο προτάσεις για ΣΚΟΡ 6. Μια “φτηνή” και άλλη μια, λίγο πιο ακριβή.

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06

Η πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία από την Γαλλία δεν είναι εύκολη στην πρόβλεψη. Σκεφτείτε μόνο ότι το άλογο που ιππεύει ο Soumillon, η ANADUN(3) και θα είναι ανάμεσα στα φαβορί είναι… μέδεν μετά από 41 συμμετοχές. Θα προτείνουμε μια τετράδα που πιστεύουμε ότι αντιπροσωπεύει πάνω από το 80% των πιθανοτήτων και εσείς πράξτε ότι θέλετε και ανοίξτε ή κλείστε αυτή την τετράδα. Πιστεύουμε λοιπόν ότι οι… μέδεν ANADUN(3) και PER(4) και οι με αρκετές νίκες PERRECALLA(2) και ARATIKA(1), οι τέσσερις πάνω δηλαδή, δείχνουν ότι έχουν τον πρώτο λόγο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ANADUN(3) – PER(4) – PERRECALLA(2) – ARATIKA(1)

Συνέχεια με την δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία, πρώτη ελληνική που οι περισσότεροι ίπποι μπορούν τη νίκη. Χρειάζονται δηλαδή πολλές επιλογές για να αισθανθείτε καλυμμένοι. Ο ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΑΛΙΜΠΑΪ(6) επιστρέφει σε καλή κατάσταση και ευδιαθεσία, όπως μας έδειξε σε μια τελευταία δοκιμή του, ο ΜΟΥΝΕΕΜΠ(4) διαθέτει αρχική ταχύτητα κι αν πάει μπροστά θα είναι δυσκολοκατάβλητος και ο ΣΕΦΕΡΝΤΣ ΜΠΟΥΣ(5) έχει το πρόβλημα με το αναπνευστικό του, αλλά στη μέρα του, που ίσως να είναι σήμερα, αυτούς τους αντιπάλους τους έχει. Υπάρχει και ο γρήγορος ΓΟΥΕΣΤΜΠΟΥΡΝ ΓΚΡΟΟΥΒ(3) που προπονείται ανελλιπώς και με καλή εκκίνηση σήμερα μπορεί και να μην “κόψει” στο τέλος. Ο ΠΟΡΤΟ ΛΕΟΝΕ(1) διατηρείται σε καλή κατάσταση, κάτι που έδειξε και στις προπονήσεις. Θέλει κι αυτός προσοχή γιατί όπως είπαμε τώρα στην αρχή αρκεί απλή ετοιμότητα για να διακριθεί ένας ίππος. Πιο πίσω θεωρούμε ότι βρίσκονται ο ΜΕΪΚΙΝ Ε ΣΤΕΪΤΜΕΝΤ(7) και ο ΕΞΕΛΕΝΤ ΑΛΑΜΠΑΪ(2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΑΛΙΜΠΑΪ(6) – ΜΟΥΝΕΕΜΠ(4) – ΣΕΦΕΡΝΤΣ ΜΠΟΥΣ(5) – ΓΟΥΕΣΤΜΠΟΥΡΝ ΓΚΡΟΟΥΒ(3)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 03-04-05-06

Στην τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία υπό άλλες συνθήκες η ΤΡΑΝΚΟΥΙΛ ΤΑΪΜ(3) θα ήταν το τεράστιο φαβορί. Το αδιαμφισβήτητο φαβορί. Τις αφαιρέθηκαν οι δυο νίκες και οι διακρίσεις μετά την ανίχνευση απαγορευμένης ουσίας στον οργανισμό της και πλέον ξεκινάει από την αρχή τρέχοντας σε κούρσα μέδεν. Και πάλι όμως δείχνει και έμπειρη και ανώτερη και θεωρούμε ότι έχει τον πρώτο λόγο. Από εκεί και κάτω όλες μπορούν να διακριθούν και βέβαια αν η προαναφερόμενη δεν πιάσει υψηλή απόδοση, τότε σχεδόν όλες ελπίζουν για τη νίκη. Η ΠΕΤΙΚΟΟΥΤΙΝΤ ΠΑΪΡΑΤ(7) αν συνεννοηθεί με τον μαθητευόμενο αναβάτη της μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Την είδαμε ευδιάθετη στις προπονήσεις, έστω κι αν οι δοκιμές της δεν κυμάνθηκαν σε υψηλό επίπεδο.
Η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ(1) είναι η πιο έμπειρη στον όμιλο και μπορεί να πρωταγωνιστήσει αν φύγει καλά από την αφετηρία. Θα φύγει όμως; Γιατί ένα πρόβλημα το έχει. Η ΚΡΑΣ ΜΠΑΝΓΚ ΓΟΥΟΛΟΠ(4) είναι σίγουρα ανεβασμένη, είναι γρήγορη και ίσως αν οδηγήσει να καταφέρει να πρωταγωνιστήσει, όπως έγινε στην τελευταία της συμμετοχή, έστω κι αν αυτή επετεύχθη σε μικρότερη απόσταση. Πιο πίσω η ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ(6) που στην τελευταία της συμμετοχή έδειξε ότι οι μικρές αποστάσεις της ταιριάζουν. Η ΕΛΕΝΑ ΚΑΡ(5) είναι φιλότιμη και θεωρούμε ότι μπορεί να βρεθεί σε Τρικάστ, Τετραπλό και τελευταία επιλογή η ΙΝΤΥ ΜΙΟΥΖΙΚ(2) που το τελευταίο διάστημα είναι μέτρια αγωνιστικά. Γυμνάστηκε και πάλι με επιμέλεια, αλλά θα πρέπει πρώτα να την δούμε να τρέχει και να διακρίνεται και μετά να επανακτήσουμε την εμπιστοσύνη μας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ(3) – ΠΕΤΙΚΟΟΥΤΙΝΤ ΠΑΪΡΑΤ(7) – ΚΡΑΣ ΜΠΑΝΓΚ ΓΟΥΟΛΟΠ(4) – ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ(6)

Στην τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία θεωρούμε ότι ο έμπειρος και δυνατός στην απόσταση, ΝΟΜΠΙΛΙΤΥ(6) έχει σαφώς τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Έχει πρωταγωνιστήσει δυο φορές, τερματίζοντας δεύτερος, στις διακοπές γυμνάστηκε ανελλιπώς και θεωρούμε ότι έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει το μέδεν του. πρώτη . Δυνατός διετής δείχνει στις προπονήσεις ο ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΟΣ(8). Αγοράστηκε ακριβά για τα ελληνικά δεδομένα, 12.000 λίρες ως μονοετής, πέρσι τον Νοέμβριο και όπως προαναφέραμε στις προπονήσεις πήγε πολύ καλά για τις απαιτήσεις του ομίλου. Προσοχή θέλει και ο επίσης πρωτοεμφανιζόμενος ΕΛΑ ΤΟΝΥ ΜΟΥ(3) που δείχνει προικισμένος με μεγάλη αρχική ταχύτητα. αυτός ο ίππος εξελίχθηκε αργά, λόγω ενός προβλήματος που είχε στον ώμο, όμως στην συνέχεια έδειξε προσόντα και αν είχε “φάει” μια κούρσα θα τον θεωρούσαμε βασικότατο διεκδικητή της νίκης. Όχι πως τώρα αγνοείται βέβαια. Προσοχή μεγάλη στον ΔΕ ΦΟΣΙΛ(3) που στο κλείσιμο μας άρεσε ιδιαίτερα στα 1575 μέτρα, κούρσα που έτρεξε χωρίς να πιεστεί. Σήμερα η μικρή απόσταση θα τον ευνοήσει. Στην σημερινή απόσταση ο ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΠΑΤΣ(2) έχει πραγματοποιήσει τις καλύτερες εμφανίσεις του και θεωρούμε ότι αυτό θα πράξει και σήμερα. Δύσκολα τον βλέπουμε στο δίδυμο, όμως για τα πολύπλοκα παιχνίδια, Τρικάστ, Τετραπλό, είναι ότι πρέπει. Στο ντεμπούτο του ο ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ(1) δεν έδειξε τίποτα, αλλά τώρα δείχνει πιο έτοιμος. Περιμένουμε να τρέξει βελτιωμένα ο ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΠΛΕΪΣ(5) που έδειξε βελτιωμένος και στις εκκινήσεις του και δεν είναι εύκολο να “μετρηθεί” στην σημερινή απόσταση ο ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ(7). Σίγουρα είναι ίππος που θέλει μεγαλύτερη απόσταση της σημερινής, όμως ο όμιλος είναι χαμηλής ποιοτικής στάθμης και μπορεί να διακριθεί. Δύσκολα για τη νίκη, αλλά υπό προϋποθέσεις μπορεί να μπει ακόμη και στο δίδυμο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΟΜΠΙΛΙΤΥ(6) –  ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΟΣ(8) – ΕΛΑ ΤΟΝΥ ΜΟΥ(3) – ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΠΑΤΣ(2)

Στην πέμπτη(κωδ.05) ιπποδρομία λογικά ο ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ(5) θα κάνει μια… βόλτα. Θεωρούμε ότι είναι ανώτερος στον όμιλο, στις προπονήσεις για ακόμη μια φορά ήταν ενθαρρυντικός και όπως πάντα πήγε εξαιρετικά στο τελευταίο “παράθυρο”. Είτε με κεφάλι, είτε με ημιαναμονή, θεωρούμε ότι αποτελεί το  γκανιάν της ημέρας.
Σαφώς κυριότερος αντίπαλός του είναι ο ΤΖΙΝ ΤΡΑΠ(4) που είναι σπεσιαλίστας στην απόσταση και μετά την τελευταία αποτυχημένη συμμετοχή του “φρεσκαρίστηκε” επαρκώς, όπως έδειξε στις προπονήσεις και στον εσωτερικό, αλλά και στον εξωτερικό στίβο. Σαφώς δεν αγνοείται η ΚΑΣΤΟΝΤΙΑΛ(2), μια φοράδα γρήγορη που “φρεσκαρίστηκε” , μπορεί να πάει μπροστά, όμως θεωρούμε ότι η απόδοσή της θα κριθεί από τις διαθέσεις του Ατρέιγιου. Αν την κοντράρει, τότε ίσως και να μην είναι πουθενά. αν όμως καταφέρει να οδηγήσει, ίσως την δούμε απειλητική στην άφιξη.  Ο ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΑΡΤ(1) δείχνει σε καλή κατάσταση, αλλά έχει σε βάρος του την μεγάλη διαφορά βαρών έναντι σημαντικών αντιπάλων και κυρίως του Ατρέιγιου κατά πρώτο λόγο και μετά το Τζιν Τραπ. Ο ΡΕΝΤ ΡΑΜΕΣΙΣ(7) διαθέτει αρχική ταχύτητα και χαμηλά βάρη, αλλά ο όμιλος είναι δύσκολος και ακόμη πιο δύσκολα δείχνει το ενδεχόμενο να οδηγήσει. Τέλος ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ(6) και η ΜΕΡΙΛΥΝ ΜΑΡΚΕΣΣΑ(3) υπολείπονται των αντιπάλων τους από κάθε πλευρά και παρουσία τους και μόνο στο Τετραπλό θα πρέπει να θεωρηθεί επιτυχία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ(5) –  ΚΑΣΤΟΝΤΙΑΛ(2) – ΤΖΙΝ ΤΡΑΠ(4) – ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΑΡΤ(1)

Τέλος στην  έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία επιστρέφει ο νικητής του φετινού Ντέρμπι, ο ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ(1). Αυτό και μόνο είναι είδηση. Είδηση δεν είναι ότι πήγε εξαιρετικά στις προπονήσεις, γιατί αυτό γινόταν και στο παρελθόν. Θα έχει σε βάρος του το γεγονός ότι χαρίζει κιλά σε δυνατούς αντιπάλους, όμως αν πάρει το κεφάλι και με το δυνατό του βήμα μπορεί να τους διαλύσει όλους. Βασικότερος και ίσως μοναδικός του αντίπαλος είναι ο ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ(8). Είναι αήττητος σε τρεις συμμετοχές, δείχνει σε διαρκή εξέλιξη και επιπρόσθετα θα ευνοηθεί και από τα χαμηλά του βάρη. Σαφώς δεν αγνοείται ο ποιοτικός ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ(2) που επιστρέφει ευδιάθετος και δεν έχει θέμα με την απόσταση. Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ(4) νίκησε τον προαναφερόμενο στην τελευταία κοινή τους συμμετοχή και σήμερα έχει εκ νέου μεγάλη τύχη αφού βλέπουμε να διατηρείται σε μεγάλη φόρμα. Άνοδο έδειξε στην τελευταία του συμμετοχή ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ(3) και ίσως αυτή η άνοδος αποτυπωθεί και σήμερα στην άφιξη. Ο ΝΤΑΪΒΕΡΤΙΝΤΟ(6) δεν θα μπορέσει να οδηγήσει, όπως του αρέσει και μάλιστα το τελευταίο διάστημα, προ των διακοπών έδειξε να χάνει και λίγο από την αρχική σβελτάδα του. Πάντως φέρει χαμηλά βάρη. Επιστρέφει ο ΑΛ ΧΑΜΝΤ(5) ένας ίππος που διαθέτει εξαιρετική ποιότητα, αλλά και αρκετά προβλήματα που επικεντρώνονται κυρίως στο αναπνευστικό. Αν αυτά λύθηκαν, τότε είναι σίγουρο ότι θα δούμε άλλο άλογο απ’ αυτό που είχαμε δει στις τελευταίες συμμετοχές. Στις προπονήσεις πάντως δεν μας έδειξε μεγάλη αλλαγή και σίγουρα προβληματιζόμαστε. Ο ΦΛΑΟΥΤΟ(7) θεωρούμε ότι υστερεί αρκετών σημερινών αντιπάλων του και στις τελευταίες του συμμετοχές μας έδειξε και δυσφορία στο αρχικό κομμάτι. Τέλος ο ΑΤΤΙΛΑΣ(9) φέρει πολύ χαμηλά βάρη, όμως η κούρσα διαθέτει κι άλλους σπρίντερ που είναι σίγουρο ότι δεν θα τον αφήσουν να κάνει την διαδρομή που θέλει. Αν πάντως καταφέρει και οδηγήσει, δεν αποκλείουμε διάκριση, κυρίως στα πολύπλοκα παιχνίδια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ(1) – ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ(8) –  ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ(2) – ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ(4)

ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06
“ΦΤΗΝΟ” ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-2-3-4 / 3-4-5-6 / 3 / 6-8 / 5 / 1-2-4-8
ΣΤΗΛΕΣ: 128
ΚΟΣΤΟΣ: 64 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06
ΟΜΑΔΙΚΟ  ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-2-3-4 / 1-3-4-5-6 / 3-4-7 / 3-6-8 / 5 / 1-2-4-5-8
ΣΤΗΛΕΣ: 900
ΚΟΣΤΟΣ: 450 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα