Τα τεράστια φαβορί Φαρμασιούτικαλ και Χιστόρικ Ιβέντ θα κρίνουν το Σκορ 6, δυσκολία προβλέψεων στις υπόλοιπες κούρσες

Κοινοποίηση:

Το σημερινό πρόγραμμα  διαθέτει δυο μεγάλα έως τεράστια φαβορί και αυτά θα κρίνουν κυρίως το Σκορ 6. Αν περάσουν είναι βέβαιο θα βρεθούν αρκετοί νικητές, εκτός αν… ξεφύγει κάτι. Αν δεν περάσουν όμως, πόσο μάλλον αν “σπάσουν” και τα δυο, τότε το Τζακ Ποτ ελλοχεύει. Διαβάστε παρακάτω τις αναλύσεις, αλλά και τις εκτιμήσεις μας, καθώς επίσης και το προτεινόμενο Σκορ 6. 

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 01-02-03-04

Στην πρώτη (κωδ.01) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα,  ο ΚΟΣΤΑ(6) και ο ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪ(4) τερμάτισαν πολύ κοντά στην τελευταία τους κόντρα και σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση, όπως θα δείτε παρακάτω στην κούρσα αναφοράς. Σήμερα μπορούν να πράξουν το ίδιο. Ο πάντα φορμαρισμένος ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(1) αν «ανοίξει» ο ρυθμός, είναι σίγουρο ότι θα είναι στην άφιξη. Ο ΓΟΥΕΪ ΑΧΕΝΤ(5) αρχίζει να συνέρχεται και το δείχνει στις προπονήσεις. Θέλει μεγάλη προσοχή. Από τους υπόλοιπους περιμένουμε καλή εμφάνιση από τον ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ(7) που κάλλιστα μπορεί να βρεθεί στα πολύπλοκα παιχνίδια.

ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΟΣΤΑ(6) – ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(1) – ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪ(4) – ΓΟΥΕΪ ΑΧΕΝΤ(5)

Στην δεύτερη (κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα, ο ΕΝΣΑΪΝ(2) «έφαγε» την πρώτη κούρσα του στην Ελλάδα,  και σε μεγαλύτερη απόσταση, πρωταγωνίστησε και θεωρούμε ότι στον σημερινό όμιλο έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Σε εξέλιξη ο τριετής ,ΜΥΘΟΣ(7) που προετοιμάζεται για τις μεγάλες κούρσες της ηλικίας του και στις προπονήσεις δείχνει καλά στοιχεία. Οι δυο προαναφερόμενοι και κυρίως ο πρώτος, έχουν διαφορά από τους υπόλοιπους όπου ο ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ(4).είναι ένας φιλότιμος ίππος που και σήμερα μπορεί να εμφανιστεί στην άφιξη και κυρίως στα πολύπλοκα στοιχήματα. Πιο πίσω οι δυο ομόσταυλοι ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ(3) και ΤΑΟΥΑΛΗΦ(5).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΕΝΣΑΪΝ(2) – ΜΥΘΟΣ(7) – ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ(4) – ΤΑΟΥΑΛΗΦ(5)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 03-04-05-06-07-08

Η τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία στα 1200 μέτρα, διαθέτει τεράστιο φαβορί. Είναι ο ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ(4) που έρχεται από σερί νικών, διατηρείται εδώ και πολύ καιρό σε κορυφαία φόρμα, τρέχει σε απόλυτα προσφιλή απόσταση και θεωρούμε ότι μπορεί να προσθέσει ακόμη μια νίκη στο ήδη πλούσιο παλμαρέ του. Αν ατυχήσει; Τότε καραδοκούν ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ(2), αλλά και ο πάντα «σκληρός» και με χαμηλά βάρη, ΤΖΙΑΡΙΝΟ(7)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ(4) – ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ(2) – ΤΖΙΑΡΙΝΟ(7)
.
Στην τέταρτη (κωδ.04) ιπποδρομία υπάρχει τεράστιο φαβορί. Είναι η ΧΙΣΤΟΡΙΚ ΙΒΕΝΤ(1) που στο ντεμπούτο της και σε μικρότερη απόσταση έδειξε λίγο «κλειστή» και τερμάτισε δεύτερη. Σήμερα δείχνει ότι μόνο υπό αφύσικες συνθήκες θα ηττηθεί. Την θεωρούμε κορυφαία φοράδα και με μεγάλο μέλλον. Η ΠΟΥΡ ΛΑ ΦΑΜΙΓ(5) στην επάνοδό της από την Γαλλία έτρεξε μέτρια, αλλά σήμερα αναμένεται σαφώς βελτιωμένη, κάτι που φάνηκε και στις προπονήσεις. Σε εξέλιξη βρίσκεται η τριετής ΤΑΣΙΟΝΙ(6) που μπορεί να «χωθεί» στην άφιξη και πιο πίσω η πάντα φιλότιμη και προερχόμενη από την παρθενική της νίκη, ΠΡΙΜ ΕΝΤ ΠΡΟΠΕΡ(2). Από τις υπόλοιπες περιμένουν άνοδο από την ποιοτική ΣΚΑΪ ΜΠΑΛΛΕΡΙΝΑ(4).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΙΣΤΟΡΙΚ ΙΒΕΝΤ(1) – ΠΟΥΡ ΛΑ ΦΑΜΙΓ(5) – ΤΑΣΙΟΝΙ(6) – ΠΡΙΜ ΕΝΤ ΠΡΟΠΕΡ(2)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 05-06-07-08

Στην πέμπτη (κωδ.05) αναμέτρηση και στα 1000 μέτρα, τρέχουν μέτριες φοράδες, τεσσάρων ετών, που «ψάχνουν» την πρώτη τους νίκη και όλα μπορούν να γίνουν. Η πρωτοεμφανιζόμενη ΜΙΛΟΣ ΛΑΣ(7) δεν έχει κάνει τίποτα στις οκτώ συμμετοχές της στο εξωτερικό, αλλά στο Μαρκόπουλο δείχνει προσαρμοστικότητα και έχει πάει καλά στις έχει πάει καλά στις δοκιμές της. Η ΑΣΤΥΔΑΜΕΙΑ(2) με καλή εκκίνηση μπορεί να τρέξει δυνατά, κάτι που δεν συνέβη στην τελευταία της συμμετοχή σε βρεγμένο στίβο. Η ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ(8) βελτιώθηκε στην τελευταία της συμμετοχή, έχει την ποιότητα να ανέβει κι άλλο, αλλά πάντα θα ελλοχεύει ο κίνδυνος ρινορραγίας κι αυτή η φοράδα φέρνει πολύ αίμα. Η ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ(5) με καλή εκκίνηση μπορεί να πάει ακόμη και στο κεφάλι και να βάλει δύσκολα σε όλες. Η ΣΤΟΡΜΚΑΤΤΕΡ(9) τρέχει συνεχώς κάθε εβδομάδα, διακρίνεται και στην σημερινή απόσταση τρέχει καλά. Μάλιστα θα έχει για ακόμη μια φορά στη σέλα της τον Δημητσάνη. Τέλος υπάρχει και η πρωτοεμφανιζόμενη ΜΕΪΛΗΝ(6) που στην Αγγλία και στο χορτάρι έχει “γράψει” δυο τερματισμούς στην τρίτη θέση σε 1500 και 1600 μέτρα. Θεωρούμε ότι δεν είναι ακόμη έτοιμη να πρωταγωνιστήσει, αλλά και θα το επαναλάβουμε, ότι ο όμιλος είναι μέτριος και θέλει προσοχή, κυρίως για τα πολύπλοκα παιχνίδια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΙΛΟΣ ΛΑΣ(7) – ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ(8) – ΣΤΟΡΜΚΑΤΤΕΡ(9) – ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ(5)

Πολλοί οι υποψήφιοι στην έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία και στα 1300 μέτρα. . Ο ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ(5), νίκησε στο ντεμπούτο του, έτρεξε δυνατά σε καλύτερο όμιλο στην αμέσως επόμενη συμμετοχή του και μπορεί να το πράξει και σήμερα. Ο ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ(3) διεγράφη στην τελευταία συμμετοχή του λόγω προβλημάτων στο σταρτ εκκίνησης. Μάλιστα, τότε είχε πάρει πολύ στοίχημα πάνω του. Στην μετέπειτα προετοιμασία του και στις προπονήσεις πήγε εξαιρετικά και με καλή εκκίνηση μπορεί όχι μόνο να νικήσει, αλλά και να εντυπωσιάσει. Ο ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ(2) έτρεξε καλά στην επάνοδό του από ρεπό και σήμερα αναμένεται πανέτοιμος. Θα τον προτιμούσαμε σε λίγο μικρότερη απόσταση, αλλά και στα 1300 μέτρα θεωρούμε ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Δυνατός δείχνει ο πρωτοεμφανιζόμενος ΜΠΟΕΜΙΑΝ ΦΛΕΪΜ(6) που έρχεται με νίκη από την Αγγλία, που μπορεί να έχει τρέξει σε μικρές αποστάσεις στην Αγγλία, αλλά είναι… στέγερ ίππος και μάλιστα στη νίκη του και στα 1000 μέτρα ακολούθησε σχεδόν τελευταίος και “μάζεψε” τους αντιπάλους του στο τελευταίο 400άρι. Ο ΟΠΕΝΙΝΓΚ ΤΑΪΜ(7) είναι σε φόρμα και κάλλιστα μπορεί να βρεθεί με αξιώσεις στην άφιξη και κυρίως στα πολύπλοκα παιχνίδια. Βελτιωμένο αναμένουμε τον ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ(9) που έδειξε επηρεασμένος στην προ μηνός επάνοδό του από ρεπό, αλλά και που στη νεώτερη προετοιμασία του έδειξε σαφή βελτίωση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ(3) – ΜΠΟΕΜΙΑΝ ΦΛΕΪΜ(6) – ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ(9) – ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ(5)

Στην έβδομη (κωδ.07) ιπποδρομία και στα 1300 μέτρα, ο ΜΠΑΪ ΔΕ ΛΟ(4) είχε ηττηθεί από τον φορμαρισμένο ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ(2) στην τελευταία τους κόντρα, αλλά τώρα μπορεί να αντιστρέψει την σειρά άφιξης και στην μικρότερη και πιο προσιτή γι’ αυτόν απόσταση. Ο ΑΝΤΙΜΠ(3) επιστρέφει από μεγάλη αποχή λόγω των χρόνιων προβλημάτων του, αλλά δεν στερείται δυνατοτήτων και βέβαια υπάρχει ο ΧΑΡΤ ΜΠΡΕΪΚΙΝΓΚ(1) που τρέχει σε όμιλο απολύτως στα μέτρα του. Έχει δείξει υπεροχή στο παρελθόν, σίγουρα θα ήθελε λίγο μεγαλύτερη απόσταση, αλλά ο όμιλος δεν είναι και σπουδαίος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΠΑΪ ΔΕ ΛΟ(4) – ΧΑΡΤ ΜΠΡΕΪΚΙΝΓΚ(1) – ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ(2) – ΑΝΤΙΜΠ(3)

Τέλος, στην όγδοη (κωδ.08) ιπποδρομία ο ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ(5) είναι αήττητος σε δυο κούρσες και με τα χαμηλά του βάρη μπορεί να συνεχίσει το σερί του. Είναι ίππος που βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη. Ο ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ(1) παρά τα υψηλά του βάρη δεν μπορεί να αγνοηθεί. Με τον Δημητσάνη στη σέλα του αναμένουμε να ακολουθήσει από κοντά τους σπρίντερ και στην ευθεία θα είναι δυνατός. Ο ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ(3) θα προτιμούσε μεγαλύτερη απόσταση για να εκδηλώσει το φίνις του, αλλά κι έτσι δεν στερείται ελπίδων. Σε φόρμα ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ(4) που μάλιστα “πάει” στο χέρι μαθητευόμενου και τέλος υπάρχει και ο πάντα φορμαρισμένος ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ(7) που είναι ίππος… ζημιάρης και που “χώνεται” εκεί που δεν τον περιμένουν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ(5) – ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ(1) – ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ(4) – ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ(7)

ΣΚΟΡ 6: 03-04-05-06-07-08
ΣΥΣΤΗΜΑ: 4 / 1 / 2-5-7-8-9 / 2-3-5-6-9 / 1-2-3-4 / 1-3-4-5-7
ΣΤΗΛΕΣ: 500
ΚΟΣΤΟΣ: 250 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα