Τζογαδόρικες, κούρσες, χωρίς φαβορί και υποσχέσεις για μεγάλα κέρδη

Κοινοποίηση:

Το σημερινό πρόγραμμα μοιάζει πολύ με αυτό, προ δεκαπενθημέρου, όπου σημειώθηκε Τζακ Ποτ στο ΣΚΟΡ 6. Δεν απέχει πολύ στο να έχουμε… μια από τα ίδια και σήμερα. Σαφώς οι δυο κούρσες από την Γαλλία παίζουν βασικό ρόλο και κυρίως η δεύτερη που είναι η εκκίνηση στο δημοφιλέστερο και πλέον τζογαδόρικο παιχνίδι των ελληνικών ιπποδρομιών. Όμως και οι πέντε ελληνικές ιπποδρομίες δεν πάνε πίσω. Δεν υπάρχει ξεκάθαρο, μεγάλο φαβορί. Για σήμερα και κατ’ εξαίρεση, δεν θα προτείνουμε ΣΚΟΡ 6, λόγω των μεγάλων δυσκολιών πρόβλεψης, και σε αντιστάθμισμα προτείναμε ένα δυνατό ΣΚΟΡ 4 που επίσης θα συγκεντρώσει καλό τζίρο.

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 3: 01-02-03
Η πρώτη(κωδ.01) κούρσα, από την Γαλλία, στα 1400 μέτρα, η LIFKARITA(9) έχει τον πρώτο λόγο, λόγω εμπειρίας, αλλά και κυρίως λόγω της τελευταίας πολύ δυνατής και πρωταγωνιστικής της εμφάνισης και έπονται η ROSDEL(7) που έτρεξε πολύ καλά στο ντεμπούτο της, τερματίζοντας τέταρτη, αλλά και η RUNWAY(2) που είναι από τις πλέον έμπειρες στην κούρσα. Πιο πίσω προσοχή θέλει τόσο η JO LA DEBRUILLE(3), όσο και η HABANERA(11) που εξασφάλισε δυνατό αναβάτη και έτρεξε και καλά στην πιο πρόσφατη συμμετοχή της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: LIFKARITA(9) – ROSDEL(7) – RUNWAY(2) – JO LA DEBRUILLE(3)
ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ: 9-2-3-6-11

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
Στην δεύτερη(κωδ.02) κούρσα , στα 2400 μέτρα, που ανοίγει αυτό το παιχνίδι, θεωρούμε ότι ο ELECTRON BLUE(4), που είναι και η μοναδική που έρχεται από νίκη και ο CHECKPOINT CHARLIE(3) δεν θα πρέπει να λείπουν από κανένα δελτίο ΣΚΟΡ 6.Βέβαια η κούρσα δεν είναι τόσο «κλειστή» και στην παραπάνω δυάδα, οπότε θεωρούμε επιβεβλημένο να «ανοίξετε» κι άλλο τις επιλογές σας και όσο σας… παίρνει βέβαια. Εμείς προτείνουμε επίσης SHAMSABAD(7) και LADY GREAT(9).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ELECTRON BLUE(4) – CHECKPOINT CHARLIE(3) -SHAMSABAD(7) -LADY GREAT(9)

239 Στην τρίτη (κωδ.03) αναμέτρηση και στα 1400 μέτρα, δώστε ιδιαίτερη βάση στον ΣΑΡΠ ΛΟΥΚΑΟΥΤ(2) που επιστρέφει από ρεπό και στις προπονήσεις «κουνήθηκε».  Ερωτηματικό ο ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ(5) που περισσότερο… δοκιμαστικά έτρεξε πρόσφατα και για πρώτη φορά στη νέα του προπόνηση και που αν φύγει υποφερτά από την αφετηρία μπορεί να τους αφήσει όλους επί τόπου. Προσοχή θέλει ο επανερχόμενος από μεγάλη αποχή μεν, αλλά και καλά προετοιμασμένος, ΣΙΛΚΑ ΣΤΑΡ(7) και βέβαια σε τέτοιους ομίλους πάντα θα πρέπει να υπολογίζεται ο ΤΖΟΕΪ ΜΠΛΑΚ(4) που επιπρόσθετα εξασφάλισε και καλό αναβάτη. Ο ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ(1) δεν είναι στα φόρτε του, το τελευταίο διάστημα, έχει ντεζαβαντάζ και τα υψηλά του βάρη, όμως τρέχει σε όμιλο που ανήκει στους ποιοτικά ανώτερους. Ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ(3) τρέχει για πρώτη φορά στη νέα του προπόνηση, αλλά είναι “σκληρός” ίππος και μπορεί κάπου να εμφανιστεί στα πολύπλοκα παιχνίδια και ο μόνος που δείχνει να μην έχει τύχη είναι ο ΚΟΝΣΤΑΝΤ ΑΠΛΟΖ(6).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΑΡΠ ΛΟΥΚΑΟΥΤ(2) – ΤΖΟΕΪ ΜΠΛΑΚ(4) – ΣΙΛΚΑ ΣΤΑΡ(7) – ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ(5)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 04-05-06-07
240 Συνέχεια με την τέταρτη(3) ιπποδρομία, την πρώτη υποδιαίρεση στα 1575 μέτρα, όπου ο ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ(1) είναι σε καλή φόρμα, δεν έχει πρόβλημα από την σημερινή απόσταση(1575 μ.), αφού έχει διακριθεί έντονα στο παρελθόν και τον αναμένουμε πρωταγωνιστή. Η απόσταση σαφώς ευνοεί το ΝΕΣΤΟΡΑ(4) που πρωταγωνίστησε στην πρόσφατη συμμετοχή του και από εκεί και κάτω ο ΑΓΓΕΛΟΣ(3) είναι ίππος έμπειρος και «ψημένος» και με καλές εμφανίσεις σε μεγάλες αποστάσεις. Ο ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥΣ(7) δίνει… εξετάσεις στον όμιλο. Έρχεται από νίκη, σε υποδεέστερο όμιλο και σε μικρότερη απόσταση, όμως είναι σε εξέλιξη κι αν καταφέρει να οδηγήσει σε τέμπο της αρεσκείας του, μπορεί να βάλει δύσκολα σε όλους. Ο ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ(2) έτρεξε πρόσφατα σε μικρότερη απόσταση, δεν απέδωσε άσχημα μετά από ρεπό και σήμερα αναμένεται σαφώς καλύτερος. Ο ΕΝΣΑΪΝ(6) είναι ίππος με αγωνιστικές εκλάμψεις μεν, αλλά και με δυνατότητες δε. Μάλιστα αν καταφέρει να πάει με τους πρώτους, εύκολα, πόσο μάλλον αν οδηγήσει, μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Τέλος υπάρχει και ο ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ(5) που δεν έχει τρέξει καλά στις τελευταίες συμμετοχές του, όμως είναι ίππος που ανταποκρίνεται σε μεγάλες αποστάσεις και μπορεί κάπου να “χωθεί” στα πολύπλοκα παιχνίδια. Γενικά είναι μια κούρσα που σχεδόν όλοι ελπίζουν στη νίκη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ(1) – ΕΝΣΑΪΝ(6) – ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ(2) –  ΑΓΓΕΛΟΣ(3)

241 Στην πέμπτη(κωδ.05) ιπποδρομία , την συνέχεια της προηγούμενης κούρσας, την δεύτερη υποδιαίρεση στα 1575 μέτρα, ο ΚΑΟΥΝΤΥ ΣΟΟΥ(2) αν πάει εύκολα μπροστά μπορεί να «γράψει» ακόμη και τη νίκη. Στις προπονήσεις έδειξε ευδιάθετος. Ο ΑΛ ΧΑΜΝΤ(5) αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό. Δεν έχει καμία δουλειά σε αυτό τον όμιλο, είναι πολύ ανώτερος, σχετικά πρόσφατα έτρεξε πολύ δυνατά σε καταφανώς ανώτερο όμιλο και αν δεν ενοχληθεί από τις παθήσεις του είναι ικανός για τη νίκη. Προσοχή θέλει ο ΜΑΪΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ(7) που «πάει» την απόσταση, όσο και ο ΒΕΣΤΑΒΙΑΝ(1) που προ ημερών πρωταγωνίστησε και μάλιστα πήγε να κάνει συγκλονιστική έκπληξη. Οι εναπομείναντες ΔΕ ΦΟΣΙΛ(4), ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ(6) και ΝΤΙΛΑΪΛΑ(3) είναι υποδεέστεροι, ως αναφορά τη νίκη, αλλά λόγω του μέτριου ομίλου μπορεί κάποιος απ’ αυτούς και με την σειρά που τους αναφέραμε, να βρεθεί στα πολύπλοκα παιχνίδια. Αν βέβαια βρεθούν δυο από τους τρεις, τότε οι αποδόσεις , κυρίως στο Τετραπλό, θα είναι πολύ υψηλές.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΑΟΥΝΤΥ ΣΟΟΥ(2) – ΑΛ ΧΑΜΝΤ(5) – ΜΑΪΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ(7) – ΒΕΣΤΑΒΙΑΝ(1)

242 Πολλοί οι υποψήφιοι στην έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα. Ο ΜΑΝΝΕΡΣ ΠΛΗΖ(2) είναι σε δυνατή φόρμα, διαθέτει και αρχική ταχύτητα και μπορεί να πάει μπροστά, να βάλει το ρυθμό και να πρωταγωνιστήσει. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με τον ομόσταυλό του, ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ(3) που αν έτρεχε σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση θα τον θεωρούσαμε σχεδόν βεβαιότητα. Όχι ότι και σήμερα δεν μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Σαφώς δεν μπορεί να αγνοηθεί ο ΒΑΡΡΑΝ(5) που στην τελευταία του συμμετοχή και κόντρα στον προαναφερόμενο, και σε μεγαλύτερη απόσταση έδειξε την κορυφαία φόρμα που διέρχεται αυτή την περίοδο, τερμάτισε μεν τέταρτος, αλλά σήμερα στα λιγότερα μέτρα μπορεί να πρωταγωνιστήσει έντονα. Υπάρχει βέβαια και ο ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ(4) που μπορεί να οδηγήσει απ’ άκρον εις άκρον, αν και δεν του είναι απαραίτητο για να πρωταγωνιστήσει και στην φόρμα που διατηρείται. Ο ΟΠΕΝΙΝΓΚ ΤΑΪΜ(1) έχει σε βάρος του τα υψηλά του βάρη, αλλά μπορεί να βρεθεί στην άφιξη και κυρίως στα πολύπλοκα παιχνίδια και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ(6) που δεν θα οδηγήσει, όπως στις τελευταίες συμμετοχές του και σε μεγαλύτερη απόσταση, όμως με το εξωτερικό σταρτ μπορεί να πλασαριστεί αμέσως με τους πρώτους και να τρέξει άκρως πρωταγωνιστικά. Υπάρχει τέλος ο ΦΙΛΝΤΣ ΟΦ ΠΛΕΪ(7) που σαφώς υπολείπεται εμπειρίας, έναντι όλων των άλλων, δεν τον έχουμε ικανό για τις δυο πρώτες θέσεις, όμως στα πολύπλοκα παιχνίδια δεν μπορεί να αποκλειστεί και κυρίως στην τέταρτη θέση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ(4) – ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ(3) – ΜΑΝΝΕΡΣ ΠΛΗΖ(2) – ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ(6)

243 Τέλος, στην έβδομη(κωδ.07) ιπποδρομία προέκυψαν δυο διαγραφές που άλλαξαν τα πάντα. Η Ντάνσινγκ Ρέινμποου(3) διεγράφη γιατί στη νίκη της, στις 21 Σεπτεμβρίου, είχε κάνει χρήση απαγορευμένης ουσίας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΔΩ και η ΓΟΥΟΡΜ ΓΟΥΟΡΝΤΣ(5) διεγράφη γιατί σε εκείνη την κούρσα είχε τερματίσει δεύτερη, άρα θα πάρει αυτή τη νίκη.
Πλέον η πιο έτοιμη σήμερα ΦΛΗΤΙΝΓΚ ΦΡΑΝΣΕΣΚΑ(4) θα έχει το προνόμιο της εύκολης διαδρομής στο κεφάλι που μπορεί να την φέρει πρωταγωνίστρια στην άφιξη. Η ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ(2) με το ισχυρό της φίνις μπορεί να αποτελέσει την κυριότερη αντίπαλό της και το έργο της θα γίνει, ίσως, πιο εύκολο, αν ανοίξει, για οποιονδήποτε λόγο, η κούρσα. Από εκεί και κάτω οι γρήγορες και φορμαρισμένες ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ(6) και ΑΝΤΙΚΛΕΙΑ(9) τερμάτισαν σχεδόν μαζί στην τελευταία τους συμμετοχή και μπορούν και σήμερα να το πράξουν. Πάντα ερωτηματικό αποτελεί η ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ(7) που στις τελευταίες συμμετοχές της “αδικείται” από τις κακές της εκκινήσεις και δεν μπορεί να δείξει την φόρμα της. Πιο πίσω η ΠΕΡΣΟΦΟΝΗ(1) που τρέχει με υψηλά βάρη μεν, αλλά τρέχει καλά την απόσταση. Μια προσοχή θέλει η ΣΑΝΣ ΕΛΥΖΕ(10) που πάει καλά στις προπονήσεις και που μπορεί να το δείξει και στην κούρσα. Μην την αγνοήσετε στα πολύπλοκα παιχνίδια. Τέλος υπάρχει και η ΓΟΥΕΪΣΜΠΟΥΣΜΠΑΣ(8) που στην τελευταία της συμμετοχή έδειξε ότι… ξεφούσκωσε, μετά από αρκετές πρωταγωνιστικές εμφανίσεις και που η σημερινή απόσταση δεν είναι και η πλέον ιδανική για τις ιδιότητές της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΦΛΗΤΙΝΓΚ ΦΡΑΝΣΕΣΚΑ(4) – ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ(6) – ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ(2) – ΑΝΤΙΚΛΕΙΑ(9)

ΣΚΟΡ 4: 04-05-06-07
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-2-3-4-6 / 1-2-5-7 / 2-3-4 / 2-4-6-9
ΣΤΗΛΕΣ: 240
ΚΟΣΤΟΣ: 120 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα