Τι γυρεύει την Τετάρτη ο Mosse στο Kempton Park?

Κοινοποίηση:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Capture2
Capture
 

O Gerald Mosse (φωτό) είναι ένας καταξιωμένος Γάλλος αναβάτης με πολλές επιτυχίες σε Γκρουπ κούρσες. Για χρόνια ο εκλεκτός αναβάτης του περίφημου προπονητή Alain De Royer Dupre, είναι ο 1ος Γάλλος αναβάτης που κατέκτησε το περίφημο Αυστραλιανό Melbourne Cup (το 2010 με τον Americain) και ο 1ος Γάλλος αναβάτης που ξεπέρασε το φράγμα των 500 νικών στο Χονγκ Κονγκ. Γεννημένος τον Γενάρη του 1967 τώρα είναι 50 ετών, στη δύση της καριέρας του. Συνεπώς, προκαλεί απορία το αυριανό (Τετάρτη) πρόγραμμά του, καθώς ναι μεν θα είναι το μεσημέρι κοντά στο σπίτι του, στο Maisons-Laffitte για να ιππεύσει σε 3 ιπποδρομίες εκεί, αλλά μετά…αποκτά ενδιαφέρον η ημέρα του, καθώς στις 16:20 που τελειώνει τις καβάλες του εκεί-παίρνει αεροπλάνο και πετάγεται στην Αγγλία για να ιππεύσει στην 038 ιπποδρομία του Κουπονιού της Τετάρτης!

…Και τι πάει να ιππεύσει εκεί? Μήπως είναι κάποιο μεγάλο έπαθλο? …Όχι! Θα φύγει λοιπόν ένας 50χρονος τοπ-αναβάτης στη δύση της καριέρας του, θα κάνει ένα ντους στα αποδυτήρια του Maisons Laffitte στις 16:30 που θα έχει μεταζυγιστεί από την τελευταία του “γαλλική” καβάλα, θα πάει να πάρει αεροπλάνο, να πάει στο Kempton Park, όπου στις 22:25 θα ιππεύσει σε μια κούρσα… χάντικαπ 4ης Κλάσης. Απίστευτο κι όμως αληθινό! Το άλογο που θα ιππεύσει, ο 3ετής RAKE’S PROGRESS (9) είναι σε περίοδο φουλ-φόρμας και έρχεται από 3η θέση σε αντίστοιχο χάντικαπ-πριν 37 ημέρες, όπου πάλι το ίππευσε “αλλοδαπός” αναβάτης, ο Gavin Lerena. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως ο Mosse έχει ξανακαβαλήσει το άλογο για λογαριασμό της προπονήτριας Χέδερ Μέην και έχει νικήσει, σε κούρσα στις 19 Μαΐου στο Newmarket, ενώ επίσης σημαντικό είναι πως πριν από αυτή τη νίκη ο ίππος είχε κάνει πάλι νίκη στις 01 Νοεμβρίου στο Kempton Park, στο ιπποδρόμιο δηλαδή που ξαναδιαγωνίζεται αύριο. Με φόρμα 1-1-3ος, με τοπ-αναβάτη που παίρνει αεροπλάνο από άλλη χώρα για να τον ιππεύσει, με μόλις 1 λίβρα επιβάρυνση για την πρόσφατη 3η θέση του στην Κλάση,με ιδανικό διάστημα (37 ημ.) επανεγγραφής και συνυπολογίζοντας ως θετικό πως το άλογο τώρα θα ανεβάσει κατά 220μ. την απόσταση (είναι παιδί του Sir Percy),  ο Rake’s Progress στηρίζεται από την Ippobet με ακέραια τύχη για να πετύχει την 3η νίκη του στις 4 τελευταίες συμμετοχές του.

Ο Πίνακας με τις υπόλοιπες προτάσεις Ippobet καθώς και το συνοπτικό πρόγραμμα της Τετάρτης με τα προγνωστικά των Παρόχων και τις πρώτες τάσεις της Αγοράς θα αναρτηθεί λίγο πριν την 01:00 πμ.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα