Τον πρώτο λόγο Νέισαν, Χάιταϊμ Χίροου και η αήττητη Μις Πέισανς

Κοινοποίηση:

Πέντε, συν μια γιατί δεν γίνεται αλλιώς, είναι το σημερινό πρόγραμμα. Οι εγγραφές της Μεγάλης Δευτέρας έκλεισαν με δυσκολία και προέκυψαν μόλις πέντε ελληνικές ιπποδρομίες. Προστέθηκε και μια από την Γαλλία για να “παίξει” το ΣΚΟΡ 6 και… με αυτές θα παλέψουμε.
Δυσκολότερη ιπποδρομία είναι η αλλοδαπή, αφού αναφερόμαστε σε γαλλική ιπποδρομία επί ανωμάλου εδάφους και στα… έξι χιλιόμετρα. Σαφώς όσοι επιλέξετε να παίξετε Σκορ 6 θα πρέπει και για σιγουριά να επιλέξετε όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές μπορείτε.

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06
Στην πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία από το FONTAINEBLEAU, επί ανωμάλου εδάφους και στα έξι χιλιόμετρα, Ο εννεαετής, VIRTUS D’ESTRUVAL(3) είναι η βάση στο παιχνίδι. Αναφερόμαστε σε ένα ίππο με τρομερά στατιστικά. Έχει 9 νίκες και 11 πλασέ (δεύτερος , τρίτος) σε 25 συμμετοχές. Τι σημαίνει αυτό; 80% στα… μετάλλια. Άρα ξεκινάμε απ’ αυτόν που επιπρόσθετα είναι και ο περσινός νικητής σε αυτό το έπαθλο. Πιο πίσω οι BALDAQUIN(2), KAPVILLE(6), DISCO D’AUTHIE(1) και VIDOCQ DU RIVAGE(8)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: VIRTUS D’ESTRUVAL(3) – BALDAQUIN(2) – KAPVILLE(6) – DISCO D’AUTHIE(1)

91 Στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα, υπάρχει ένα πανίσχυρο δίδυμο. Είναι οι ΝΕΪΣΑΝ(5) και ΜΠΛΑΚ ΤΡΙΛΜΠΥ(4). Ο πρώτος, πρωταγωνίστησε, προ ημερών και έχασε τη νίκη στην λεπτομέρεια. Μάλιστα έδειξε μεγάλη πρόοδο και σε σχέση με το εντελώς αποτυχημένο ντεμπούτο του. Ο δεύτερος είναι γρήγορος και στις προπονήσεις δείχνει πρόοδο. Θεωρούμε ότι θα γίνει μάχη, αλλά δεν είναι μόνοι τους. Ο ΝΤΙΣΚΑΒΕΡΝΤ(6) στις προπονήσεις «πετάει», στις κούρσες δεν το δείχνει, αλλά μπορεί να το πράξει σήμερα. Μάλιστα θεωρούμε ότι η προηγούμενη κούρσα του έλλειπε και σήμερα τον βλέπουμε πανέτοιμο και ικανό να μπει σφήνα στους παραπάνω, χωρίς να αποκλείεται και να τους υπερκεράσει. Πιο πίσω ο ΤΑΟΥΑΛΗΦ(7) και καλή περίπτωση για τα πολύπλοκα παιχνίδια αποτελεί ο ΔΕ ΦΟΣΙΛ(2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΕΪΣΑΝ(5) – ΜΠΛΑΚ ΤΡΙΛΜΠΥ(4) – ΝΤΙΣΚΑΒΕΡΝΤ(6) – ΤΑΟΥΑΛΗΦ(7)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 03-04-05-06
92 Η τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία και στα 1000 μέτρα, δεν είναι εύκολη στην πρόβλεψη γιατί πολλές φοράδες θα τρέξουν για πρώτη φορά και οι υπόλοιπες έχουν ελάχιστες συμμετοχές. Ξεκινάμε με την ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ(2) που έδειξε καλά προσόντα στο ντεμπούτο της, τερματίζοντας δεύτερη και δικαιωματικά σήμερα μπαίνει στην πρώτη θέση των προτιμήσεών μας.
H ΜΠΕΪΜΠΥ ΣΑΟΥΕΡ(1) έχει αγοραστεί 3000 γκινέες, έτρεξε δυο φορές στην Γαλλία, με μια τρίτη θέση στο ντεμπούτο της και στα 1000 μέτρα. Στο εδώ στάδιο της προετοιμασίας της έδειξε καλά στοιχεία και θεωρούμε ότι με καλή εκκίνηση μπορεί να πρωταγωνιστήσει.
Η ΜΠΡΑΪΤ ΑΚΟΛΕΪΝΤ(3) αγοράστηκε 1500 γκινέες, θα τρέξει για πρώτη φορά, ντεμπούτο δηλαδή, η διαγωγή της στις προπονήσεις ήταν καλή και μπορεί να εμφανιστεί στην άφιξη. H ΣΑΦΦΑΧ(5) αγοράστηκε 3000 γκινέες τον περασμένο Φεβρουάριο και έχει δυο εντελώς αποτυχημένες κούρσες στην Αγγλία και τα 1400 μέτρα. Είναι μια φοράδα με καλά γενεαλογικά στοιχεία και στο στάδιο της προετοιμασίας της έδειξε καλά πράγματα. Δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από τις υπόλοιπες θεωρούμε ότι η έμπειρη πλέον ΧΑΡΡΥ ΑΠ ΠΑΟΛΑ(7) θα είναι και πιο έτοιμη, κάτι που δεν ήταν στο ντεμπούτο της και με την αρχική ταχύτητα που διαθέτει, μπορεί να πρωταγωνιστήσει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ(2) – ΧΑΡΡΥ ΑΠ ΠΑΟΥΛΑ(7) – ΜΠΕΪΜΠΥ ΣΑΟΥΕΡ(1) – ΣΑΦΦΑΧ(5)

93 Η τέταρτη (κωδ.04) ιπποδρομία στα 1000 μέτρα, επίσης είναι δύσκολη στην πρόβλεψη, αφού είναι η τελευταία κούρσα ενθαρρύνσεως για φοράδες τεσσάρων ετών, χωρίς νίκη και η τελευταία φορά που το έπαθλο που θα διεκδικήσουν θα είναι υψηλό. Από την επόμενη κούρσα το έπαθλο θα είναι σχεδόν το μισό.
Η ΟΛΙΑΝΝΑ(9) πρωταγωνίστησε στην τελευταία της συμμετοχή, σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση και πιστεύουμε ότι μπορεί να το κάνει και σήμερα, αρκεί ο μαθητευόμενος αναβάτης της να μπορέσει να της κάνει σωστή κατανομή δυνάμεων. Η ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ(8) τρέχει καλύτερα στην σημερινή απόσταση(1000 μ.) και μπορεί επίσης να πρωταγωνιστήσει. Σαφώς δεν μπορεί να αγνοηθεί η ΡΟΖΑ ΚΛΕΜΠ(10) που είναι σε σταθερή φόρμα και το έδειξε και στην τελευταία συμμετοχή της που τερμάτισε λίγο πίσω από την Ολιάννα και σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση. Προσοχή θέλει η ΜΕΪΛΗΝ(6), παρά το γεγονός ότι θα προτιμούσε λίγο μεγαλύτερη απόσταση και έχει και ένα μικρό θέμα με τις εκκινήσεις. Πιο πίσω θεωρούμε ότι βρίσκεται η ΜΙΛΟΣ ΛΑΣ(7) που έχει αρχική ταχύτητα, αλλά και έλλειψη αντοχής που ίσως όμως δεν της φανεί στη μικρή απόσταση. Παρουσία στο Τετραπλό μπορούν να έχουν τόσο η βελτιωμένη στην τελευταία της συμμετοχή ΑΣΤΥΔΑΜΕΙΑ(3), όσο και η ΦΛΟΥΟΡΕΙΣΕΝΤ ΡΟΚ(11).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:ΟΛΙΑΝΝΑ(9) – ΡΟΖΑ ΚΛΕΜΠ(10) – ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ(8) – ΜΕΪΛΗΝ(6)

94 Στην πέμπτη (κωδ.05) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα, έχουμε ένα πανίσχυρο δίδυμο που έχει γίνει πολλές φορές και το πιθανότερο είναι να ξαναγίνει σήμερα. Ο ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ(1) νίκησε τον ΑΤΤΙΛΑ(2), προ ημερών, επανήλθε μετά από αρκετό καιρό στις νίκες και πιστεύουμε ότι μπορεί να το πράξει και σήμερα, αφού πλέον δείχνει υγιέστατος, αφήνοντας πίσω τα μεγάλα προβλήματα που τον ταλαιπώρησαν την προηγούμενη χρονιά. Επιπρόσθετα ο ρυθμός και η σύνθεση της διαδρομής είναι σαφώς με το μέρος τους. Πιο πίσω τοποθετήσαμε τον ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗ(3) και τον ΝΑΣΜΙ(7). Όποιος από τους δυο πιάσει την καλύτερη απόδοση θα τερματίσει τρίτος και ίσως και παραπάνω αν κάποιος από τους δυο πάνω δεν πιάσει την καλή απόδοσή που αναμένουμε. Δεν αγνοείται τελείως και ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ(5) που μπορεί να είναι 12 ετών, αλλά δεν πάει να είναι ανταγωνιστικός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ(1) – ΑΤΤΙΛΑΣ(2) – ΝΑΣΜΙ(7) – ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ(3)

95 Τέλος, στην δέκατη έβδομη(κωδ.06) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα, υπάρχει ακόμη ένα φαβορί δίδυμο. Η ΜΙΣ ΠΕΪΣΑΝΣ(2) με το δυο στα δυο που έχει  Μαρκόπουλο, δεν είναι μόνο αήττητη, αλλά έχει δείξει ότι έχει κι άλλα περιθώρια εξέλιξης. Αυτό βέβαια το είδαμε και στο νεώτερο στάδιο της προετοιμασίας της και μπορεί να αποτυπωθεί και με νέα επιτυχία. Σταθερή εδώ και καιρό είναι η ΜΕΪ ΣΚΑΪ(1). Κι αυτή έχει δείξει καλή διαγωγή στις προπονήσεις και θεωρούμε ότι θα είναι η κυριότερη αντίπαλος της προαναφερόμενη. Πιο πίσω υπάρχουν δυο ερωτηματικά. Είναι η ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ(3),που μάλιστα έχει «χτυπήσει» στο παρελθόν την Μέι Σκάι,  τα βάρη της οποίας έχουν ανέλθει, αλλά στο στάδιο της προετοιμασίας της πήγε καλά. Επίσης υπάρχει και η ΣΟΤΖΟΥΡΝΑ(7) που στην τελευταία της συμμετοχή έτρεξε βελτιωμένα και σε σχέση με το παρελθόν. Δείχνει ότι σιγά, σιγά ξεπερνάει τα προβλήματα του παρελθόντος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΙΣ ΠΕΪΣΑΝΣ(2) – ΜΕΪ ΣΚΑΪ(1) – ΣΟΤΖΟΥΡΝΑ(7) – ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ(3)

ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-2-3-6-8 / 5-6 / 1-2-5-7 / 8-9-10 / 1-2 / 1-2
ΣΤΗΛΕΣ: 480
ΚΟΣΤΟΣ: 240 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα