Τον πρώτο λόγο ο Σάμμερσολτ, ισχυρή βάση ο Νταμπάρτον Ροκ και δυνατό σύστημα στο Σκορ 6 για μεγάλα κέρδη

Κοινοποίηση:

Το σημερινό πρόγραμμα μπορεί να μην εντυπωσιάζει από πλευράς ποιότητος, όμως έχει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για να “γράψει” καλά νούμερα στο στοίχηματικό του κομμάτι και κυρίως στο ΣΚΟΡ 6. Υπάρχουν κάποιοι ίπποι που ξεχωρίζουν, όμως δεν μπορούν να θεωρηθούν “άχαστοι”. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις αναλύσεις για τις επτά διαδρομές, τις εκτιμήσεις μας, καθώς επίσης και την πρότασή μας για το ΣΚΟΡ 6.

ΣΤΗΝ 4η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ΔΙΕΓΡΑΦΔΗ ΤΟ Νο 4 ΓΟΥΪΝΤΕΡ ΡΟΟΥΖ

174  Στην πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα η ποιοτική στάθμη είναι χαμηλή. Όλα γίνονται και σχεδόν όλοι μπορούν να εμπίζουν για τη νίκη. Προσέξτε ιδιαίτερα τον ΣΤΟΡΜΥ ΑΡΤ(5) που στην τελευταία του συμμετοχή διακρίθηκε σε κούρσα με καλύτερους ίππους και σε μεγαλύτερη απόσταση που ίσως και να μην του ταιριάζει. Σήμερα έχει την δυνατότητα ακόμη και να οδηγήσει, χωρίς αυτό να του είναι απαραίτηττο και να πρωταγωνιστήσει. Ο ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(1) είναι σε καλή φόρμα, εδώ και καιρό και βέβαια αν καταφέρει να συνενοηθεί με τον μαθητευόμενο αναβάτη του, θα πρωταγωνιστήσει σίγουρα. Κατ’ εμάς, αν βρει καλή θέση από την αρχή ίσως να έχει και την πρώτη τύχη. Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ(6) ξεκουράστηκε, μάλλον επαρκώς, μετά τις συνεχείς συμμετοχές του, είναι γρήγορος, είναι αξιόπιστος και μπορεί κι αυτός να πάει μπροστά και να πρωταγωνιστήσει. Από τους υπόλοιπους ο ΜΠΙΓΚΜΑΟΥΘ ΣΤΡΑΪΚ(3) έδειξε στην πιο πρόσφατη συμμετοχή του αρχική ταχύτητα, αλλά και έλλιεψη αντοχής, σε κούρσα που ήταν σαφώς κατώτερος. Σήμερα τρέχει σε όμιλο “δικό” του και θέλει μια προσοχή. Δεν θεωρούμε ότι είναι έτοιμος να νικήσει, αλλά στα πολύπλοκα παιχνίδια μπορεί να… παρουσιαστεί. Ο ΠΕΡΦΕΚΤ ΓΟΥΟΡ(4) ποτέ έως τώρα δεν μας έχει δείξει δύναμη, αλλά ο σημερινός όμιλος είναι μέτριος και θέλει κι αυτός προσοχή. Η ΒΡΙΣΗΙΔΑ(7) έχει το πρόβλημα των… προβληματικών εκκινήσεων, κάτι που της στερούν πολλές πιθανότητες για να πρωταγωνιστησει και τέλος ο ΑΜΠΟΥ ΧΑΝΤΡΑ(2) έχει την τελευταία τύχη αφού σε καμία έως τώρα συμμετοχή του δεν έχει δέιξει απολύτως τίποτα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΤΟΡΜΥ ΑΡΤ(5) – ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ(6) – ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(1) – ΠΕΡΦΕΚΤ ΓΟΥΟΡ(4)

Στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1100 μέτρα, κούρσα όπου εκκινεί το ΣΚΟΡ 6, υπάρχει φαβορί. Μεγάλο φαβορί μάλιστα. Είναι ο ΣΑΜΜΕΡΣΟΛΝΤ(2) που στο ντεμπούτο του μάλλον ήταν κάπως ανέτοιμος, ήταν το μεγάλο φαβορί, αλλά τερμάτισε τρίτος. Τώρα όμως δείχνει ότι είναιν στην σωστή θέση για να φτάσει στη νίκη. Μην ξεχνάτε ότι είναι ίππος έξι ετών και ήρθε από την Αγγλία με τρεις νίκες στο ενεργητικό του. Ο ΕΪΝΜΙΡ(3) έτρεξε μαζί με τον προαναφερόμενο, στην τελευταία συμμετοχή του, ήταν όμως αρνητικός, μετά από ρεπό και ξαναμπήκε σε αποχή. Επιστρέφει τώρα δείχνοντας ανανεωμένος, αλλά δεν υπάρχει και μεγάλη εμπιστοσύνη. Μεγαλύτερη εμπιστοσύνη έχουμε στον ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ(4), παρά τα προβλήματά του. Το τελευταίο διάστημα γυμνάζεται πιο δυνατά και βέβαια έχει τα προσόντα να πρωταγωνιστήσει. Ο ΑΡΤΣ ΣΕΝΤΕΡ(7) επιστρέφει μετά από δυο χρόνια αποχή και όντας πλέον δέκα ετών. Γυμνάζεται ανελλειπώς το τελευταίο διάστημα, δεν γίνεται λόγος ότι μπορεί να τρέξει δυνατά, αλλά και η τεράστια αποχή του από τις ιπποδρομίες δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Ο ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ(1) έρχεται από νίκη, σε μεγαλύτερη απόσταση μεν, αλλά και σε κάπως κατώτερο όμιλο δε. Θα προσπαθήσει να πάει μπροστά, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Πάντως λόγω φόρμας μπορεί να βρεθεί στην άφιξη. Όχι εκ νέου νικητής, αλλά στα πολύπλοκα παιχνίδια μπορεί να βρεθεί σίγουρα. Αυτό μπορεί να γίνει και με τον ΣΑΡΠ ΛΟΥΚΑΟΥΤ(6) που έτρεξε διακριτικά στην τελευταία του εμφάνιση, σε μεγαλύτερη απόσταση, δείχνοντας ότι η πρόοδος του είναι αργή, αλλά σταθερή το τελευταίο διάστημα. Τέλος ο ΧΕΚΤΙΚ ΓΟΥΟΡ(5) το τελευταίο διάστημα δείχνει σε μέτρια φόρμα, αλλά ανήκει σε προπόνηση που αρέσκεται στις… αναδιπλώσεις και ο συγκεκριμένος ίππος διαθέτει την απαιτούμενη ποιότητα για να τρέξει δυνατά. Όχι για τη νίκη όμως.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΑΜΜΕΡΣΟΛΝΤ(2) – ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ(4) – ΑΡΤΣ ΣΕΝΤΕΡ(7) – ΕΪΝΜΙΡ(3)

Στην τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία και στα 1575 μέτρα οι υποψήφιοι για τη νίκη είναι αρκετοί. Ο ΜΟΥΣΤΑΚΙΛ(1) πήρε μια ανάσα από τις συνεχείς συμμετοχές του και σε διαφορετικές αποστάσεις και βέβαια είναι από τους καλύτερους στην απόσταση. Με δεδομένο ότι διαθέτει τον Δημητσάνη και ότι είναι σταθερός στις πρώτες θέσεις, θα του δώσουμε την πρώτη τύχη. Ο ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ(7) νίκησε σαρωτικά στο ντεμπούτο του, αλλά σε πολύ κατώτερο όμιλο. ¨Ομως έδειξε με την όλη συμπεριφορά του ότι και η σημερινή απόσταση δεν θα τον “ενοχλήσει”. Από σημαντική αποχή επιστρέφει ο ΧΑΡΤ ΜΠΡΕΪΚΙΝΓΚ(4) που έχει πάει καλά στις προπονήσεις, δεν έχει πρόβλημα με την απόσταση και επειδή είναι μεγαλόσωμος ίππος, αν καταφέρει να βρει βήμα, πόσω μάλλον με τους πρώτους, μπορεί να τους διαλύσει όλους. Οι μεγάλες αποστάσεις δείχνουν ότι αρέσουν στον ΜΑΪΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ(5) που έχει “γράψει” νίκη και πρόσφατα δεύτερη θέση στις τελευταίες συμμετοχές του. Μάλιστα η τελευταία του συμμετοχή αποκτά μεγαλύτερη αξία γιατί προηγήθηκε καθαρά όλων των αντιπάλων που έτρεξαν τότε και κοντράρονται τώρα μαζί του. Πιο πίσω ο ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ(6) που δεν λέει να δείξει προσαρμοστικότητα στην άμμο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διακριθεί, πιο πίσω ο ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ(2) που τρέχει πλέον σε νέα  προπόνηση, αλλά κι αυτός έχει… θέματα με την άμμο και τελευταία τύχη δίνουμε στον ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ(3) αφού θεωρούμε ότι τρέχει σε ανώτερο όμιλο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΟΥΣΤΑΚΙΛ(1) – ΜΑΪΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ(5) – ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ(7) – ΧΑΡΤ ΜΠΡΕΪΚΙΝΓΚ(4)

Στην τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία στα 1400 μέτρα υπήρχε ένα ισχυρό δίδυμο φοράδων που πλέον “έσπασε” και υπάρχει μόνο ένα μεγάλο φαβορί. Ξεκουράστηκε και επιστρέφει σε καλή κατάσταη η ΜΠΛΟΥ ΜΟΥΝ ΡΑΪΖΙΝΓΚ(1). Έχουν ανέβει βέβαια τα βάρη τηςκαι σε σχέση με τις αντίπαλές της, όμως έχει δείξει, από το παρελθόν, ότι υπερτερεί των σημερινών αντιπάλων της. Τρίτη επιλογή η ΝΟΒΕΜΠΕΡ(5) που στην πρόσφατη επάνοδό της από “φρεσκάρισμα” έδειξε πολύ δυνατή στο φίνις και σε μικρότερη απόσταση που μάλλον δεν την ευνόησε ο ρυθμός που δεν “άνοιξε” ποτέ. Αν σήμερα δημιουργηθούν συνθήκες επιτάχυνσης, είναι βέβαιο ότι θα εμφανιστεί πρωταγωνίστρια στην άφιξη. Πρόοδο δείχνει στις τελευταίες της συμμετοχές η ΛΑΪΤ ΟΦ ΔΕ ΓΟΥΟΡΛΝΤ(2) και η σημερινή απόσταση την “βολεύει” περισσότερο στο να τρέξει δυνατά. Δύσκολα για τη νίκη, αλλά για τα πολύπλοκα στοιχήματα είναι σχεδόν… σίγουρη. Ο ρυθμός δεν “πήγε” στην ΝΤΙΠΙΓΚΕΝΤΑΪΒΙΝΓΚ(3), στην πρόσφατη συμμετοχή της και σε μεγαλύτερη απόσταση. Σήμερα ο ρυθμός μπορεί να της “βγει” καλύτερα και βέβαια “έφαγε” και την  κούρσα. Δύσκολα κι αυτή για τη νίκη, αλλά κι αυτή μπορεί εύκολα να βρεθεί στα πολύπλοκα στοιχήματα. Απογοητευτική ήταν η ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ(6) στην τελευταία της συμμετοχή, όπου έμεινε πίσω από την αρχή και δεν ανέβηκε ποτέ. Σήμερα και μετά την κούρσα που “έφαγε” μπορεί να τρέξει καλύτερα. Τέλος η ΣΚΑΪ ΜΠΑΛΛΕΡΙΝΑ(7) ήταν άκρως απογοητευτική στην τελευταία συμμετοχή της δείχνοντας εντελώς διαφορετικό πρόσωπο απ’ ότι στις προπονήσεις όπου “πετάει”. Τι θα κάνει σήμερα; Γρίφος και με δεδομένο ότι και στις δυο συμμετοχές της έδειξε δυσφορία όταν δέχεται άμμο κατά την διαδρομή. Η ΓΟΥΪΝΤΕΡ ΡΟΟΥΖ(4) ΔΙΕΓΡΑΦΗ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΠΛΟΥ ΜΟΥΝ ΡΑΪΖΙΝΓΚ(1) – ΝΟΒΕΜΠΕΡ(5) – ΛΑΪΤ ΟΦ ΔΕ ΓΟΥΟΡΛΝΤ(2)

Στην πέμπτη(κωδ.05) ιπποδρομία και στα 1800 μέτρα δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι και οι οκτώ συμμετέχοντες έχουν πιθανότητες για τη νίκη. Δεν “σβήνει” δηλαδή κανένας. Σίγουρα ο ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ ΡΟΚ(4) έχει την πρώτη τύχη για πολλούς λόγους. Είναι σε φόρμα, είναι μόνιμα πρωταγωνιστής, αρέσκεται σε μεγάλες αποστάσεις και διαθέτει και τον Δημητσάνη στη σέλα του. Έχει δηλαδή όλο το “πακέτο” για να πρωταγωνιστήσει εκ νέου. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ(5) μπορεί να τερμάτισε πίσω του στην τελευταία μεταξύ τους κόντρα και σε μικρότερη απόσταση, όμως είναι ίππους που στην σημερινή απόσταση θεωρείται ακι δίκαια σπεσιαλίστας, αφού όσες φορές έχει τρέξει, έχει πρωταγωνιστήσει. Είναι σε φόρμα, αλλά θέλει καλή διαδρομή, κάτιμ που δεν είχε στην τελευταία συμμετοχή του, όπως ο ίδιος αναβάτης με σήμερα βιάστηκε. Ο ΦΥΓΟΝΙΚΟΣ(3) επιστρέφει από χωλότητα. Στις προπονήσεις έδειξε καλά στοιχεία, είναι ίππος που σε ομίλους όπως ο σημερινός ξέρει να πρωταγωνιστεί και δεν μπορεί να αγνοηθεί. Κάθε άλλο μάλιστα. Ο ΚΕΪΠ ΡΑΘ(6) έρχεται από δυο σερί νίκες σε μικρότερες αποστάσεις, είναι σε μεγάλη φόρμα και με τα χαμηλά του βάρη μπορεί να πρωταγωνιστήσει εκ νέου. Κάτι ανάλογο ισχύει για τον ΛΟΣΤΡΟΜΟ(8) που έχει “φρεσκαρίστηκε” μάλλον επαρκώς, όπως έδειξε με την ευδιαθεσία του στις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα. Ο ΒΙΡΜΑΝΟΣ(7) είναι σε φόρμα θα προσπαθήσει και σήμερα δια της φυγής και με κούρσα επικεφαλής να διακριθεί. Αν τον αφήσουν ανενόχλητο μπροστά μπορεί να τρέξει δυνατά. Σε φόρμα ε’ιναι ο ΓΚΑΜΠΥ(2), αλλά η παόσταση δεν είναι απόλυτα στα μέτρα του και τέλος η ΠΕΝΝΥΓΟΥΕΪΤ(1) είναι η κατ’ εξοχήν φοράδα για μεγάλες αποστάσεις, όμως ντεζαβατάζ τα υψηλά της βάρη και τους όχι ευκατοφρόνητους αντιπάλους. Πάντως αν επιταχυνθεί ο ρυθμός, κάτι που μοιάζει δύσκολο, τότε θα ¨”κατρακυλήσει” με το φίνις της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ ΡΟΚ(4) – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ(5) – ΦΥΓΟΝΙΚΟΣ(3) – ΛΟΣΤΡΟΜΟΣ(8)

Η έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία, στα 1200 μέτρα, είναι η καλύτερη της ημέρας. Ο ρυθμός θα κρίνει πολλά για την εξέλιξη της κούρσας. Ο ΠΗΚ ΘΡΗ(7) για τρίτη σερί κούρσα ιππεύεται από τον Δημητσάνη και βέβαια θα είναι ίσως ο βασικότερος υποψήφιος για τη νίκη. Μπορεί να πάει με τους πρώτους, όχι απαραίτητα σε γρήγορο ρυθμό, να τους παρακολουθήσει και στην ευθεία να κάνει την επίθεσή του εκμεταλλευόμενος τόσο τα χαμηλά του βάρη, όσο και την εκ νέου καλή διαγωγή του στις προπονήσεις. ο ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ(4) είναι σε τρομερή κατάσταση, όπως έδειξε στην τελευταία νικηφόρο συμνμετοχή του. Η φόρμα του παραμένει αμείωτη, κάτι που δείχνει και με τις καταπληκτικές δοκιμές που σημείωσε στο μεσοδιάστημα και θεωρούμε ότι και στον σημερινό “σκληρό” όμιλο, έχει πάμπολλες πιθανότητες να συνεχίσει τις επιτυχίες. Μάλιστα μας δίνει την εντύπωση ότι σήμερα δεν θα αφήσει τον ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ(2) να οδηγήσει σε τέμπο της αρεσκείας του, όπως συνέβη στο κύπελλο Ταχύτητος. Ο τελευταίος θα προσπαθήσει να πάει στο κεφάλι, όπως βέβαια του αρέσει, όμως όπως έδειξε στις τελευταίες τρεις εμφανίσεις του, σίγουρα δεν είναι στην φόρμα του παρελθόντος. Ο ΤΖΙΝ ΤΡΑΠ(5) στην τελευταία του συμμετοχή και μετά από “έξυπνη” διαδρομή τερμάτισε δεύτερος. Θεωρούμε ότι και σήμερα την ίδια διαδρομή θα κάνει έτσι ώστε να επωφεληθεί, ίσως επιτάχυνση του ρυθμού. Αναμένουμε να ανέβει κι άλλο ο ΣΗΚΡΕΤ ΡΕΜΠΕΛ(6) που έκανε καλή εμφάνιση στην τελευταία του συμμετοχή και μετά από πολύ μεγάλη αποχή. Η απόσταση δεν είναι απόλυτα στα μέτρα του ΤΟΥΝΤΟΡ ΕΜΠΑΪΡ(1), όμως η κλάση του είναι μεγάλη και δεν μπορεί εύκολα να “σβήσει”, κυρίως από τα πολύπλοκα στοιχήματα. Τέλος ο ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΑΡΤ(3) επιστρέφει από μεγάλη αποχή και σαφώς στον σημερινό όμιλο δείχνει ότι αυτή την χρονική στιγμή είναι λίγο πίσω.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΗΚ ΘΡΗ(7) – ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ(4) – ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΝΤ(20 – ΤΖΙΝ ΤΡΑΠ(5)

Τέλος στην έβδομη(κωδ.07) ιπποδρομία και στα 1300 μέτρα οι υποψήφιες είναι κυρίως τρεις, αλλά υπό προϋποθέσεις αυτός ο αριθμός μπορεί να αυξηθεί. Η ΝΤΙΛΑΪΛΑ(3) στην πρόσφατη συμμετοχή της, αν και δεν έφυγε καλά από την αφετηρία, ήταν πολύ δυνατή στο φίνις και έμεινε λίγο πίσω από τη Μαίρη Ριντ. Σήμερα η κούρσα ίσως να την ευνοήσει λίγο περισσότερο. Η ΛΑΒΙΝΙΑ ΡΟΟΥΖ(2) έδειξε μεταμορφωμένη στην κοινή τους συμμεοχή και σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη, οδήγησε παρενοχλώντας σχεδόν όλες τις τότε αντίπαλές της, αλλά στην ευθελια “έκατσε” λίγο. Η ΠΕΡΦΕΚΤΛΥ ΦΕΑΡ(1) ήταν από τις φοράδες που παρενοχλήθηκαν από την προαναφερόμενη και δεν έδειξε τις ίδιες δυνάμεις που είχε αποκαλύψει στην αμέσως προηγούμενη συμμετοχή της και σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση. Πιστεύουμε ότι σήμερα να την δούμε αλλαγμένη προς το καλύτερο βέβαια και μάλιστα πρωταγωνίστρια. Προσοχή θέλει η ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ(7) που στην πρόσφατη εμφάνισή της μπορεί να τερμάτισε έκτη, αλλά είχε περιπετειώδη διαδρομή και αδικείται. Μάλιστα αν καταφέρει σήμερα να πάει μπροστά, μπορεί να τρέξει ακόμη και πρωταγωνιστικά. Η ΜΑΤΙΛΝΤΑΣ ΛΟ(4) είναι φοράδα με… ταβάνι στην απόδοσή της, που για να πρωταγωνιστήσει σήμερα πρέπει αυτή να πιάσει το μάξιμουμ και αρκετές αντίπλές της να υστερήσουν. Πάντως για τα πολύπλοκα στοιχήματα, δύσκολα για το δίδυμο, μπορεί. Ταβάνι έχει και η ΔΕ ΤΣΑΖ(5) που κινείται σαφώς σε επίπεδα κάτω από πολλές αντίπαλές της και πιο πίσω οι δυο ομόσταυλες η ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ(6) και η ΣΕΡΠΑΣΣΙΝΓΚ(8). Κυρίως η τελευταία για να τερματίσει στο τετραπλό θα πρέπει να δει την κούρσα να επιταχύνεται.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΤΙΛΑΪΛΑ(3) – ΠΕΡΦΕΚΤΛΥ ΦΕΑΡ(1) – ΛΑΒΙΝΙΑ ΡΟΟΥΖ(2) – ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ(7)

ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
ΣΥΣΤΗΜΑ: 2 / 1-4-5-6 / 1-5 / 3-4-5-6-8 / 3-4-7 / 1-2-3
ΣΤΗΛΕΣ: 360
ΚΟΣΤΟΣ: 180 ευρώ με 0,50 του ευρώ τη στήλη

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα