Τον πρώτο λόγο Σίλας Τρητ και Μπάμπουρ στο Λευκού Πύργου, υπερέχει ο Φαρμασιούτικαλ και πολυ δυνατός δείχνει ο Γουέντγουελ Γιέστερντεϊ

Κοινοποίηση:

Εξαιρετικό πρόγραμμα από αγωνιστικής πλευράς και με αιχμή του βέβαια το κλασικό κύπελλο ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ. Ένα τέτοιο πρόγραμμα όμως αποκτά και στοιχηματική αξία γιατί οι δυνατές κούρσες είναι και αμφίρροπες και δεν τις διεκδικούν ένας ή δυο ίπποι, αλλά περισσότεροι. Αυτό ανεβάζει την δυσκολία στο ΣΚΟΡ 6. Μπορεί την περασμένη εβδομάδα σε ένα επίσης δύσκολο πρόγραμμα να επικράτησαν τα φαβορί, αλλά αυτό αποτελεί την εξαίρεση και όχι τον κανόνα. Πάμε να αναλύσουμε και να εκτιμήσουμε τις ιπποδρομίες της Παρασκευής 21 Ιουλίου και βέβαια στο τέλος υπάρχουν και δυο συστήματα για ΣΚΟΡ 6. Ένα “φτηνό” για όλα τα βαλάντια και ένα πιο ακριβό, περισσότερο για ομαδικό σύστημα. Διαλέγετε και παίρνετε ή δεν διαλέγετε τίποτα. Εσείς αποφασίζετε. Εσείς που πληρώνετε. 

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 3: 01-02-03

202 Στην πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα θα ξεκινήσουμε από τον ΒΕΤΕΡ(3) που επέστρεψε από ρεπό πριν λίγες μέρες και έτρεξε πολύ καλά αν αναλογιστούμε ότι για αρκετό διάστημα έτρεχε στην εξωτερική. Πάλι ο Δημητσάνης στην σέλα του και κατ’ εμάς πρώτη τύχη και με δυνατές πιθανότητες. Ο ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(1) σήμερα διαθέτει αναβάτη και σε σχέση με τον μαθητευόμενο που τον ίππευσε στις τελευταίες εμφανίσεις του που όμως διακρίθηκε. Είναι σε συνεχή φόρμα, η απόσταση θα τον βοηθήσει και μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Ο ΣΙΝΓΚΛ ΣΑΜΙΤ(9) τρέχει συνεχώς το τελευταίο διάστημα και στις τελευταίες του εμφανίσεις έχει δείξει μια μικρή πτώση φόρμας. Σήμερα μπορεί να ευνοηθεί από το γεγονός ότι ίσως πάει στο κεφάλι και θέλει προσοχή. Προσοχή θέλει και ο ΕΣΧΑΑΝ(2) που μπορεί στην τελευταία του συμμετοχή να δυσφορούσε και να τερμάτισε πολύ πίσω από αντιπάλους που και σήμερα συναγωνίζεται, αλλά δεν είναι αυτές οι πραγματικές του δυνάμεις που μπορεί να τις δείξει σήμερα. Σίγουρα περιμένουμε βελτίωση από τον ΜΟΝΟΚΛ(7) που δεν είναι ο ίππος που μας έχει δείξει έως τώρα. Θεωρούμε ότι έχει περισσότερες δυνάμεις, διαθέτει δυνατό αναβάτη σήμερα και η απόσταση είναι από αυτές που προτιμάει, αν και περισσότερα μέτρα δεν θα τον… χάλαγαν. Πιο πίσω ο ΣΤΟΡΜΥ ΑΡΤ(8) που στην προ τελευταία του συμμετοχή έδειξε μικρή άνοδο φόρμας, αλλά στην πιο πρόσφατη επανήλθε σε μέτρια επίπεδα, ο ΛΟΡΝΤ ΑΣΛΑΝ(5) που για την ώρα δείχνει να υπολείπεται αρκετά, πολλών σημερινών αντιπάλων του, ο ΑΜΠΟΥ ΧΑΝΤΡΑ(4) που και στις έξι έως τώρα συμμετοχές του ήταν μέτριος και κάτω και τελευταία τύχη στον ΜΕΓΑΛΟ ΙΩΣΗΦ(6) που ήταν πολύ αρνητικός στο ντεμπούτο του.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΒΕΤΕΡ(3) – ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(1) – ΕΣΧΑΑΝ(2) – ΜΟΝΟΚΛ(7)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07

203 Στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1000 μέτρα υπάρχει ένα φαβορί και δυο διεκδικητές υπό προϋποθέσεις. Φαβορί είναι ο ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ(3) που στην τελευταία κόντρα με αρκετούς από τους σημερινούς αντιπάλους του και κυρίως με τον Ντραϊβερτίντο, επικράτησε μεγαλοπρεπώς, όπως θα δείτε παρακάτω και στην κούρσα αναφοράς. Η φόρμα του θεωρούμε ότι παραμένει αμείωτη και κάλλιστα μπορεί και σήμερα να στεφτεί νικητής. Ο ΝΤΑΪΒΕΡΤΙΝΤΟ(5) στην κούρσα αναφοράς που θα δείτε ήταν το δεύτερο φαβορί, αλλά ανεξήγητα όχι μόνο δεν έδειξε την αρχική του ταχύτητα, αλλά και σε όλη την κούρσα ήταν πολύ “πεσμένος” αγωνιστικά. Το τι έφταιξε δεν ξέρουμε, αλλά περιμένουμε να τον δούμε και σήμερα. Ο ΡΑΣ ΑΛ ΜΑΛ(6) στην κούρσα αναφοράς είχε τερματίσει δεύτερος και μάλιστα με αλλαγή ανάβασης και κυρίως εύκολα πίσω από τον Φασμασιούτικαλ και επίσης εύκολα μπροστά και από τον Νταϊβερτίντο. Τι θα κάνει σήμερα; Πάντως η φόρμα του είναι καλή. Λίγο πίσω του είχε τερματίσει ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ(4) που είναι σε φόρμα, αλλά ίσως η σημερινή μικρή απόσταση να μην του ταιριάζει απόλυτα. Ερωτηματικό μεγάλο ο ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ(7). Ακροβοαγορασμένος μεν, αλλά και χωρίς να αποδείξει ότι άξιζε τα χρήματα που αποκτήθηκε. ‘Εχει πάει καλά στις προπονήσεις, όπως πάντα βέβαια, αλλά δεν τον έχουμε ικανό να διεκδικήσει τη νίκη. Σαφώς για τα πολύπλοκα παιχνίδια δεν αγνοείται. όπως δεν αγνοείται και ο ΓΚΡΙΣΛΥ ΜΠΕΑΡ(1) που μπορεί να μην έχει καμία σχέση με το… περσινό ίππο, αλλά διαθέτει ποιότητα που μπορεί να τον φέρει με αξιώσεις στην άφιξη. όχι όμως νικητή. Τον έχουμε από τρίτο και πίσω. Τέλος ο ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ(8) και ο ΒΕΣΤΑΒΙΑΝ(2) είναι οι κατώτεροι του ομίλου. 

ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ(3) – ΝΤΑΪΒΕΡΤΙΝΤΟ(5) – ΡΑΣ ΑΛ ΜΑΛ(6) – ΓΚΡΙΣΛΥ ΜΠΕΑΡ(1)

204 Στην τρίτη (κωδ.03) ιπποδρομία και στα 1000 μέτρα η ΤΗ ΑΤ ΔΕ ΡΙΤΖ(8) έτρεξε υπέροχα στην πρόσφατη πρώτη συμμετοχή της. Τερμάτισε δεύτερη, όπως θα δείτε παρακάτω και στην κούρσα αναφοράς και θεωρούμε ότι σήμερα με την αυξημένη εμπειρία μπορεί να φτάσει στη νίκη. Η ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ(6) δεν έτρεξε άσχημα στην ίδια κούρσα, έμεινε λίγο πίσω από την προαναφερόμενη, αλλά θεωρούμε ότι ο ρυθμός της κούρσας δεν της βγήκε. Σήμερα την περιμένουμε καλύτερη και βέβαια κι αυτή θέστει σοβαρή υποψηφιότητα για τη νίκη. Η ΑΝΤΙΚΛΕΙΑ(1) στην ίδια κούρσα με τις προαναφερόμενες καθυστέρησε πολύ στην εκκίνηση, έχασε κάθε τύχη για τη νίκη, όμως η όλη συμπεριφορά της και κυρίως η διάθεσή της στην ευθεία μας δίνει το δικαίωμα, σήμερα και χωρίς ατυχίες να την θεωρήσουμε ικανή ακόμη και για τη νίκη. Η πρωτοεμφανιζόμενη ΦΡΗ ΑΤ ΛΑΣΤ(9) τρέχει για πρώτη φορά. Αγοράστηκε πέρσι τον Οκτώβριο 8000 γκινέες, έχοντας τρεις συμμετοχές στην Αγγλία από τα 1000 έως τα 1400 μέτρα και μια διάκριση στην τρίτη θέση στο χορτάρι και στα 1200 μέτρα. Έφτασε μέχρι το 56 rate. Η συγκεκριμένη φοράδα άργησε λόγω προβλημάτων να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της, το τελευταίο διάστημα εντατικοποίησε την προετοιμασία της και θεωρούμε ότι έχει την ποιότητα για να συναγωνστεί τις αντίπαλές της. Βέβαια το ρεπό και το γεγονός ότι έχει να τρέξει απόι πέρσι τον Οκτώβριο σίγουρα θα παίξει ρόλο. Ερωτηματικό αποτελεί η ΑΡΥΕ(2) που στο ντεμπούτο της παίχθηκε πολλά χρήματα, αλλά η φοράδα έδειξε νευρικότητα και παρά το γεγονός ότι πήγε μποστά, στην ευθεία “έκοψε”. Ίσως να της έλλειπε και κάτι και σήμερα να την δούμε αλλαγμένη προς το καλύτερο. Βελτιωμένη περιμένουμε να δούμε και την ΕΛΑ ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ(4) που στο ντεμπούτο της έδειξε απειρία και βελτιωμένη αναμένουμε και την ΣΤΟΡΜΚΑΤΤΕΡ(7) που για τα πολύπλοκα παιχνίδια δε πρέπει να αγνοηθεί. Περιμένουμε να δούμε την δεύτερη συμμετοχή της ΛΕΓΚΣ ΕΛΥΖΕ(5) που στο ντεμπούτο της δεν έδειξε τίποτα και βέβαια τελευταία τύχη δίνουμε στην εκτός φόρμας ΓΟΥΕΪΣΜΠΟΥΣΜΠΑΣ(3).

ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΗ ΑΤ ΔΕ ΡΙΤΖ(8) – ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ(6) – ΑΝΤΙΚΛΕΙΑ(1) – ΦΡΗ ΑΤ ΛΑΣΤ(9)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 04-05-06-07

205  Στην τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα η ΚΙΣ(1) είναι η φορά της φόρμας. Έχει διακριθεί και νικήσει σε μικρότερη και λιγότερο ιδανική απόσταση και θεωρούμε ότι σήμερα και σε καλύτερη για τις ιδιότητές της απόσταση μπορεί να πρωταγωνιστήσει εκ νέου. Η ΜΑΤΙΛΝΤΑΣ ΛΟ(3) έρχεται από δυνατή και πρωταγωνιστική εμφάνιση και η απόσταση κρίνεται ιδανική για τις ιδιότητές της. Σε φόρμα και από νίκη προέρχεται η ΑΣΑΦΟΕΤΙΔΑ(6) που μπορεί να τρέχει σε καλύτερο όμιλο σήμερα, αλλά δεν θα πρεέπι με κανένα τρόπο να αγνοηθεί. Σε φόρμα και η ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ(4) που αν καταφέρει να οδηγήσει χωρίς μεγάλη πίεση μπορεί να βρεθεί με αξιώσεις στην άφιξη. Μεγάλο ερωτηματικό η ΣΑΜΕΡ ΜΙΟΥΖΙΚ(5) που στις δυο πρόσφατες συμμετοχές της έτρεξε, κατ’ εμάς, κατώτερα των δυνατοτήτων της. Στις προπονήσεις δείχνει ευδιαθεσία και απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Η ΛΑΒΙΝΙΑ ΡΟΟΥΖ(2) θα στηρίξει την όποια διάκριση στην αρχική της ταχύτητα και στο ότι μπορεί να οδηγήσει. Βέβαια προβληματίζει το γεγονός ότι πρόκειται για φοράδα που δεν έχει σταθερή απόδοση. Σε φόρμα οι ομόσταυλες ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ(7) και ΣΕΡΠΑΣΣΙΝΓΚ(10), με την πρώτη εξ αυτών να έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να πρωταγωνιστήσει αφού δείχνει πιο ευδιάθετη στις προπονήσεις. Η ΔΕ ΤΣΑΖ(8) είναι σε μέτρια κατάσταση το τελευταίο διάστημα και μόνο σε μια θέση στο Τετραπλό μπορεί να ελπίζει και τέλος η ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ(9) μετά τη νίκη – φωτοβολίδα που πέτυχε, απέτυχε στις δυο επόμενες συμμετοχές δείχνοντας ότι όμιλοι σαν τον σημερινό είναι ακόμη δύσκολοι γι’ αυτήν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΑΤΙΛΝΤΑΣ ΛΟ(2) – ΚΙΣ(1) – ΑΣΑΦΟΕΤΙΔΑ(6) – ΣΑΜΕΡ ΜΙΟΥΖΙΚ(5)

206 Στην πέμπτη(κωδ.05) ιπποδρομία και στα 1575 μέτρα θα ξεκινήσουμε την αναφορά μας με τον πρωτοεμφανιζόμενο ΓΟΥΕΝΤΓΟΥΕΛ ΓΙΕΣΤΕΡΝΤΕΪ(7). Αγοράστηκε φέτος τον Φεβρουάριο έναντι 8.500 γκινέες και έχει τρέξει 16 φορές στην Αγγλία όπου έχει να επιδείξει μια νίκη στα 1200 μέτρα στις 17/11/2016 στο Chelmford City, έξι διακρίσεις στην δεύτερη θέση σε αποστάσεις από 1000 έως 1400 μέτρα και μια τρίτη θέση. Σημειώστε επίσης ότι την μοναδική φορά που έτρεξε σε απόσταση παραπλήσια της σημερινής απέτυχε πλήρως. Είναι ίππος με δυνατό προφίλ που έφτασε μέχρι 72 rate και που στην όλη συμπεριφορά του στις εδώ προπονήσεις έδειξε προσόντα. Αν συνυπολογίσουμε ότι και ο σημερινός όμιλος δεν είναι και σπουδαίος, μπορεί να πρωταγωνιστήσει έντονα και κατ’ εμάς έχει πάμπολλες πιθανότητες να φτάσει και στη νίκη. Ο ΣΛΕΪΝΣ ΚΑΣΤΛ(4) “φρεσκαρίστηκε” για μικρό διάστημα και στις νεώτερες δοκιμές του έδειξε άνοδο. Επιπρόσθετα είναι ίππος που δεν έχει πρόβλημα από την σημερινή αποσταση. Από σημαντική αποχή επανέρχεται και ο ΦΑΟΥΣΤΟ(2) που μας έχει δείξει ότι διαθέτει ποιότητα και η σημερινή απόσταση δεν θα τον “ενοχλήσει”, όπως έδειξε στις προπονήσεις σε κάποιες μακρινές δοκιμές του. Ερωτηματικό ο ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ(1) που απέτυχε στο Ντέρμπι. Ήταν το φαβορί, αλλά από την αρχή έδειξε δυσφορία στην ανάπτυξή του και παρά την πίεση του αναβάτη του. Τι θα κάνει σήμερα; Η απόσταση είναι μικρότερη και ο όμιος θεωρούμε ότι είναι πιο δύσκολος από αυτόν του Ντέρμπι. Σε φόρμα ο ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ(6), αλλά θεωρούμε ότι η απόσταση δεν θα τον ευνοήσει και ερωτηματικό και ο ΑΓΓΕΛΟΣ(5) που στο Ντέρμπι ήταν απογοητευτικός. Τέλος περιορισμένη τύχη δίνουμε τόσο στον προερχόμενο από νίκη, αλλά σε πολύ χαμηλότερης δυναμικότητας όμιλο, ΚΛΑΟΥΝΤ ΜΠΕΡΣΤ(3), όπως και στον ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ(8) που και στην δεύτερη συμμετοχή του εμφανίστηκε πολύ μέτριος αγωνιστικά και σε μικρότερη απόσταση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΓΟΥΕΝΤΓΟΥΕΛ ΓΙΕΣΤΕΡΝΤΕΪ(7) – ΣΛΕΪΝΣ ΚΑΣΤΛ(4) – ΦΑΟΥΣΤΟ(2) – ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ(1)

207 Στην έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία και στο κύπελλο ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ, στα 1575 μέτρα, υπάρχει μια ισχυρή δυάδα και ακόμη μια δυάδα που “ψάχνει” να επωφεληθεί. Ο ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ(3) μάλλον θα προτιμούσε μεγαλύτερη απόσταση και σίγουρα θα ήθελε να “φάει” μια κούρσα πριν απ’ αυτή την αναμέτρηση. Αλλά δεν βρήκε κούρσα, παρά τις προσπάθειες του προπονητή του και τρέχει τώρα. Πάντως στις προπονήσεις πάει καταπληκτικά και μην ξεχνάτε ότι είναι ίππος για… κύπελλα. Ίππος κυπέλλων και τροπαίων είναι και ο ΜΠΑΜΠΟΥΡ(1) που τρέχει με καλό συσχετισμό βαρών, λόγω των όρων της ιπποδρομίας. Στις προπονήσεις έχει πάει όπως πάντα δυνατά και η απόσταση είναι… ταμάμ για τις ιδιότητές του. Στην δεύτερη γραμμή των υποψήφιων για τη νίκη μπαίνει ο ΣΚΑΪ ΣΙΠ(4) που έρχεται από ωραία νίκη σε μεγαλύτερη απόσταση. Διαθέτει τον Δημητσάνη, είναι σε συνεχή φόρμα, αλλά θα πρέπει οι προαναφερόμενοι να μην πιάσουν το μάξιμουμ της απόδοσής τους ή να έχουν ατυχίες για να φτάσει στη νίκη. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον ΤΟΥΝΤΟΡ ΕΜΠΑΪΡ(7) που έρχεται από ωραία νίκη σε μικρότερη απόσταση, είναι σε πλήρη φόρμα, αλλά κι αυτός είναι ένα, ίσως και δυο… κλικ κάτω από την πρώτη δυάδα. Σε σταθερή φόρμα ο ΜΠΙΓΚ ΧΑΡΤ(2) που θα… κατρακυλήσει στο φίνις και όπου βγει, σε φόρμα ο ΤΖΙΝ ΤΡΑΠ(5), αλλά ο όμιλος θεωρούμε ότι πολύ ανώτερος για να ελπίζει στη νίκη. Στα πολύπλοκα παιχνίδια μπορεί κάλλιστα να βρεθεί. Σε φόρμα και ο “σκληρός” ΧΑΟΥΣ ΚΑΠΤΑΙΝ(8) που έρχεται από νίκη, έχει διακριθεί και στην σημερινή αποσταση, αλλά ο συσχετισμός βαρών δεν τον ευνοεί. Πάντως και αυτός μπορεί μια θέση στα πολύπλοκα παιχνίδια. Όπως την μπορεί και ο ΤΖΟΥΝΙΠΕΡ(6) παρά το γεγονός ότι θα προτιμούσε μεγαλύτερη απόσταση και παρά το γεγονός ότι δεν τον βλεπουμε και στην καλύτερή του φόρμα το τελευταίο διάστημα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ(3) – ΜΠΑΜΠΟΥΡ(1) – ΣΚΑΪ ΣΙΠ(4) – ΤΟΥΝΤΟΡ ΕΜΠΑΪΡ(7)

208 Στην τελευταία ιπποδρομία του σημερινού προγράμματος, στην έβδομη(κωδ.07) και στα 1300 μέτρα οι υποψήφιοι για τη νίκη είναι αρκετοί. Θα ξεκινήσουμε με τον ΜΟΛΟΤΩΦ(1) που προ ημερών επανήλθε από μεγάλη αποχή σε παρόμοιο όμιλο και όπως θα δείτε στην κούρσα αναφοράς κατάφερε να διακριθεί στην τέταρτη θέση και σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση. Σήμερα και έχοντας “φάει” την κούρσα θα είναι πιο “λυμένος” και έτοιμος να πρωταγωνιστήσει. Σταθερός και φορμαρισμένος ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ(2) που διαθέτει και τον Δημητσάνη σήμερα στη σέλα του. Δύσκολο να οδηγήσει, αλλά με υπολογισμένη κούρσα από δεύτερη, τρ’ίτη θέση, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα στο να επανέλθει στις νίκες. Με κούρσα στο κεφάλι θα προσπαθήσει να την… βγάλει ο ΒΙΡΜΑΝΟΣ(6) που πήρε… ανάσα μετά την τελευταία πλήρως αποτυχημένη συμμετοχή του και επανέρχεται τώρα ευδιάθετος. Ο ΒΕΡΤΙΚΑΛ ΓΟΥΕΪ(5) εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι τρέχει κατώτερα από τις πραγματικές του δυνάμεις και στην μέρα του μπορεί να κάνει πάρα πολλά και δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τον ΣΕΡ ΣΩΚΡΑΤΕΣ(4) που πρόσφατα επέστρεψε στις κούρσες μετά από πολύ μεγάλη αποχή και έδειξε πολύ επηρεασμένος. Σήμερα σίγουρα θα είναι καλύτερος και από το παρελθόν έχει δείξει ότι “έχει” ομίλους όπως ο σημερινός. Ο ΛΟΣΤΡΟΜΟΣ(8) ιππεύεται από αναβάτη που δεν τον ξέρει και είναι “περίεργος” ίππος, ο ΣΤΕΠΤΕΡΝ(7) είναι πάρα πολύ καιρός πίσω από πρωταγωνιστικές εμφανίσεις, έστω κι αν σε κάποιες είχε ατυχίες, ο ΦΛΑΪ ΟΝ ΜΠΑΪ(9) πρόσφατα τερμάτισε πολύ πίσω από τους κυριότερους διεκδικητές της νίκης σήμερα και τέλος ο ΜΑΣΟΥΕΡΤΕ(3) στα έντεκα χρόνια του εξακολουθεί να τρέχει, αλλά και να τερματίζει πίσω.

ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΟΛΟΤΩΦ(1) – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ(2) – ΒΙΡΜΑΝΟΣ(6) – ΣΕΡ ΣΩΚΡΑΤΕΣ(4)

ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: 3 / 1-6-8-9 / 1-3-4-5-6 / 1-2-4-7 / 1-3 / 1-2-4-6
ΣΤΗΛΕΣ: 640
ΚΟΣΤΟΣ: 320 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

“ΦΤΗΝΟ” ΣΥΣΤΗΜΑ: 3 / 1-6-8-9 / 1-3-4-5-6 / 7 / 1-3 / 1-2
ΣΤΗΛΕΣ: 80
ΚΟΣΤΟΣ: 40 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα