Το συνδικάτο των κυριών

Κοινοποίηση:

Άντρας είχε την ιδέα και άντε να δούμε που θα καταλήξει αυτό. Ποιό; Ο αγωνιστικός διευθυντής της Ιπποδρομίες ΑΕ, ο Fin Powrie είχε την ιδέα να δημιουργηθεί ένα… συνδικάτο κυριών. Να μαζευτούν δηλαδή κάποιες γυναίκες, να αγοράσουν έναν ίππο για αρχή, να γινουν ιδιοκτήτριές του και να… “σπάσουν” ένα ακόμη αντρικό κάστρο. Ωραία ιδέα! Και να δείτε ότι ο Finn την… βοήθησε την ιδέα του. Πριν από ένα μήνα στην δημοπρασία των Tattersalls στο Newmarket αγόρασε έναν ίππο για το κυοφορούμενο έως τότε συνδικάτο. Μας το είπε μάλιστα και ήδη είχε αρχίσει και το… παρασκήνιο για να μαζέψει κόσμο. Είχε έναν… ατράνταχτο σύμμαχο. Την γυναίκα του, Την Gwenda. Μετά άρχισε το… ψηστήρι. Τα τηλέφωνα και τα social media πήραν “φωτιά” και το περασμένο Σάββατο το συνδικάτο έδωσε δυναμικό παρόν στον ιππόδρομο.
Είχαν μάλιστα κλείσει και… σουίτα για να… οργανωθούν και να το γιορτάσουν. Και οργανώθηκαν καλά αφού και στο πάντοκ πήγαν για να βγάλουν φωτογραφία με τον Poetic Guest, έτσι είναι το όνομα του ίππου και όσες απ’ αυτές βγήκαν και μίλησαν στην τηλεόραση έκαναν ανοιχτό κάλεσμα για να μαζευτούν κι άλλες γυναίκες στο συνδικάτο. Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε δηλαδή.
Το συνδικάτο που έχει γυναίκα προπονήτρια, βεβαίως, βεβαίως, την Αγγελική Αμίτση και δεν θα μας κάνει καθόλου εντύπωση αν στο μέλλον δούμε και γυναίκα αναβάτιδα να ιππεύει τον συγκεκριμένο ίππο.
Αν μάλιστα πάει καλά το… συνδικάτο βλέπουμε να αυξάνεται και ο αριθμός των ίππων. Αλίμονό μας…
Κι όλα αυτά ξεκίνησαν από έναν άντρα. Τι να του πεις τώρα; Ότι μόνοι μας οι άντρες βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας; Άντε και να το πεις. Τι θα βγει; Το “κακό” έγινε…

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα