Τριπλό Τζακ Ποτ στο Σκορ 6 με μόνο στήριγμα την Γουίντερ Στορμ και συστήματα για κάθε γούστο και βαλάντιο

Κοινοποίηση:

Όλα τα λεφτά σήμερα είναι στο τριπλό Τζακ Ποτ στο ΣΚΟΡ 6 που αναμένουμε να «γράψει» συνολικό τζίρο που ίσως ξεπεράσει και τα 150.000 ευρώ. Εκεί θα παιχτούν μεγάλα συστήματα σήμερα, σήμερα που για άλλη μια συγκέντρωση η πρόβλεψη δεν είναι καθόλου εύκολη, σχεδόν σε όλες τις διαδρομές. Πάμε να αναλύσουμε και να εκτιμήσουμε τις επτά διαδρομές και στο τέλος και μόνο για σήμερα θα έχουμε δυο συστήματα για το ΣΚΟΡ 6. Ένα με… λογική τιμή κι ένα με μεγάλη τιμή που απευθύνεται σε ομαδικό σύστημα. Διαλέγετε και παίρνετε ή τα αφήνετε στην άκρη και πληρώνετε την δική σας εκτίμηση. Όλα δεκτά, αφού όπως έχουμε ξαναγράψει, τον τελευταίο λόγο τον έχει αυτός που… πληρώνει.

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 3: 01-02-03
255
Ξεκινάμε τις αναλύσεις μας με την πρώτη (κωδ.01) ιπποδρομία, το κλασικό κύπελλο Ιπποπαραγωγών στα 1575 μέτρα που είναι φαινομενικά η πιο εύκολη της ημέρας. Ο ΜΕΝΤΩΡ(3) προέρχεται από μεγάλη νίκη στο κύπελλο Αθηνών και μάλιστα σε απόσταση(1400 μ.) που δεν ήταν η πλέον ιδανική για τις ιδιότητές του και σε σχέση με την σημερινή. Πιο πίσω βλέπουμε τον ομόσταυλο, ομοπροπόνητο και αυτάδελφό του, ΜΥΘΟ(5).και αυτό το δίδυμο το “χαλάει” μόνο ο ΔΟΛΑΡΙΟΥΛΗΣ(1), αν καταφέρει να πάει εύκολα στο κεφάλι και καταφέρει να επιβάλει τον ρυθμό του.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΕΝΤΩΡ(3) – ΜΥΘΟΣ(5) – ΔΟΛΑΡΙΟΥΛΗΣ

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
256
Περνάμε στην δεύτερη (κωδ.02) ιπποδρομία που διεξάγεται στα 1400 μέτρα και με πέντε μέδεν φοράδες, δυο και τριών ετών. Σαφώς ξεχωρίζουν οι ομόσταυλες, ΓΟΥΙΝΤΕΡ ΣΤΟΡΜ(2) και ΚΟΥΗΝ ΒΙΚΤΩΡΙΑ(4).

Η πρώτη έδειξε πολύ δυνατή φοράδα στο ντεμπούτο της που νίκησε μεν, αλλά απώλεσε τη νίκη μετά από ένσταση και η δεύτερη που μάλιστα είχε τρέξει μαζί με την προαναφερόμενη, τερματίζοντας πέμπτη, έδειξε άνοδο στις προπονήσεις και την περιμένουμε αυτή τη φορά πολύ πιο δυνατή. Από τις υπόλοιπες θεωρούμε ότι τύχη θα αποκτήσει η ΑΝΟΥΚ(1) αν καταφέρει να πάει εύκολα στο κεφάλι και δεν πιεστεί από τις προαναφερόμενες και κυρίως από την πρώτη, όπως έγινε στην μια και μοναδική κοινή τους συμμετοχή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΓΟΥΙΝΤΕΡ ΣΤΟΡΜ(2) – ΚΟΥΗΝ ΒΙΚΤΩΡΙΑ(4)- ΑΝΟΥΚ(1)

257 Στην τρίτη (κωδ.03) διαδρομή και στα 1200 μέτρα, τα πράγματα, ως αναφορά την πρόβλεψη, αρχίζουν και δυσκολεύουν πολύ. Άκρη δεν βγαίνει και δεν είναι υπερβολή να γράψουμε ότι μόνον ο Πις Οφ Ακσιον(5) δεν έχει τύχη για τη νίκη. Όλοι οι άλλοι, άλλος λίγο, άλλος περισσότερο, μπορούν τη νίκη. Ο ΜΑΝΝΕΡΣ ΠΛΗΖ(2) δείχνει σε καλή φόρμα και σε αυτή την απόσταση μπορεί να πρωταγωνιστήσει με κάθε διαδρομή και παρά τα κάπως υψηλά του βάρη. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ(1) που παρά τα υψηλά του βάρη μπορεί να τρέξει πρωταγωνιστικά και στην δεύτερη από ρεπό συμμετοχή του.
Ο ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ(3) στις προπονήσεις δεν δείχνει στα καλύτερά του, αυτή την περίοδο, αλλά από την άλλη είναι κλασικός σπρίντερ κι αν πάρει το κεφάλι δεν θέλει και πολύ να βρεθεί με αξιώσεις στην άφιξη. Ο ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ(4) δείχνει ότι είναι στα πρόθυρα νίκης και η φόρμα του βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα, αυτό το διάστημα; Ο ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ(6) είναι σε δυνατή φόρμα αυτή την περίοδο και παρά το γεγονός ότι δεν θα έχει τον Δημητσάνη στη σέλα του, μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Ο ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΪΣΟΝ(7) είναι ανερχόμενος ίππος και στις προπονήσεις έδειξε εξέλιξη. Ο ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ(8) επανέρχεται από ρεπό, έχει γυμναστεί καλά και ίσως ο γρήγορος ρυθμός των σπρίντερ, τον ευνοήσει στο φίνις. Είναι κάτι που το έχει ξανακάνει βέβαια. Τέλος ο ΓΟΥΕΣΤΜΠΟΥΡΝ ΓΚΡΟΟΥΒ(9) είναι “περίεργος” ίππος, στην τελευταία συμμετοχή τουδεν… συνεννοήθηκε με τον αναβάτη του και δεν έδειξε την φόρμα του, όμως αυτό μπορεί να γίνει σήμερα, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να βάλει δύσκολα σε όλους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΓΟΥΕΣΤΜΠΟΥΡΝ ΓΚΡΟΟΥΒ(9) – ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ(8) – ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ(4) – ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ(6)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 04-05-06-07
258
Στην τέταρτη (κωδ.04) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα, εκκινεί το ΣΚΟΡ 4 που θεωρούμε ότι κι αυτό θα τραβήξει τζίρο και που το τελευταίο διάστημα, όταν δεν κάνει Τζακ Ποτ, πληρώνει καλά. Στους τετραετείς χωρίς νίκη, λοιπόν, ο ΤΣΗΦ ΟΦ ΣΤΑΦ(1) επανέρχεται καλά προετοιμασμένος και μπορεί να φτάσει στη νίκη. Ο ΠΑΜΠΛΟ(6) άλλαξε προπόνηση, από την τελευταία φορά που έτρεξε, δείχνει σε καλή κατάσταση και στο παρελθόν έχει συναγωνιστεί επιτυχώς σχεδόν όλους τους σημερινούς αντιπάλους του. Δεν μπορεί να αγνοηθεί ο ΜΠΟΜΠΙΟ(3) που σχετικά πρόσφατα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του, μετά από πολύ μεγάλη αποχή και μάλιστα διακρίθηκε τερματίζοντας δεύτερος. Σήμερα αναμένεται πιο έτοιμος, όπως και ο ΣΗΣΑΪΝΤ ΝΤΡΗΜΕΡ(4) που στην πιο πρόσφατη συμμετοχή του για πρώτη φορά έδειξε δείγματα ανόδου φόρμας, κάτι που συνέχισε και στις μετέπειτα προπονήσεις. Η παραπάνω τετράδα θεωρούμε ότι είναι ισχυρή, ως αναφορά την υπόθεση νίκη, αλλά θα προσθέσουμε τόσο τον ΜΕΣΣΗΝΙΟ(2) που είναι ο πιο έμπειρος και που ο λασπωμένος, ίσως, στίβος τον ευνοήσει, όπως και την ΦΡΗ ΑΤ ΛΑΣΤ(10) που είναι σε φόρμα, πολύ δύσκολα θα φτάσει στη νίκη, αλλά εύκολα μπορεί να βρει μια θέση στα πολύπλοκα παιχνίδια, ανεβάζοντας τις αποδόσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΣΗΦ ΟΦ ΣΤΑΦ(1) – ΠΑΜΠΛΟ(6) – ΜΠΟΜΠΙΟ(3) – ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ(2)

259 Περνάμε στην πέμπτη (κωδ.05) αναμέτρηση όπου ο ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ(2) έρχεται από νίκη, στην ίδια απόσταση με σήμερα, είναι ο πιο γρήγορος και αναμένουμε και πάλι να πρωταγωνιστήσει. Επιπρόσθετα είναι και σπεσιαλίστας στην απόσταση. Ο ΡΕΝΤ ΡΑΜΕΣΙΣ(1) δεν μπορεί να αγνοηθεί, παρά τα υψηλά του βάρη και βέβαια είναι ίππος που δεν θέλει πολλά στις προπονήσεις για να… έρθει στη θέση του. Ο ΝΑΣΜΙ(6) την τελευταία φορά που έτρεξε ήταν τρίτος του Γκάτσυ Τσάμπιον, στην ίδια απόσταση με σήμερα, εξασφάλισε καλό αναβάτη στα χαμηλά του βάρη και απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Επίσης δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η «παθημένη» και προερχόμενη από πολύμηνη αποχή, ΠΟΣΤΜΠΑΓΚ(4), αλλά και η οποία διαθέτει τεράστια ποιότητα για ομίλους όπως ο σημερινός. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ(5) μπορεί να έφτασε δώδεκα ετών, αλλά σε ομίλους όπως ο σημερινός είναι ανταγωνιστικός για τους περισσότερους, ο ΣΙΛΟ(7) με τα χαμηλά του βάρη θα προσπαθήσει να ακολουθήσει τους πρωτοπόρους και… όπου βγει και ο ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ(3) είναι σε καλή φόρμα κι αν συνεννοηθεί με τον αναβάτη του, μπορεί να κάνει άκρως αισθητή την παρουσία του στην άφιξη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ(2) – ΝΑΣΜΙ(6) – ΡΕΝΤ ΡΑΜΕΣΙΣ(1) – ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ(3)

260 Η έκτη (κωδ.06) ιπποδρομία είναι ένας ακόμη… γρίφος στο σημερινό πρόγραμμα. Η μικρή απόσταση(1000 μ.) δυσκολεύει, παρά απλουστεύει την πρόβλεψη. Η ΜΕΪ ΣΚΑΪ(2) τρέχει πάντα καλά σε αυτή και μάλιστα είναι η απόσταση που εκ των αποτελεσμάτων της έχει δείξει ότι της ταιριάζει περισσότερο. Η ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ(1) τρέχει με υψηλά βάρη μεν, αλλά αν πάει μπροστά, τότε θα βάλει δύσκολα σε όλες τις αντίπαλές της. Η ΜΙΣ ΡΟΣΙΝΑ(3) επανέρχεται από σημαντική αποχή μεν, αλλά δείχνει πολύ καλά στοιχεία στις προπονήσεις και τέλος μεγάλη προσοχή θέλει η ΜΠΕΪΜΠΥ ΣΑΟΥΕΡ(6) που έχει πάει δυνατά στις προπονήσεις, διαθέτει χαμηλά βάρη κι όπως έχει δείξει από το παρελθόν είναι «σκληρή» φοράδα που μπορεί να ακολουθήσει κάθε ρυθμό κούρσας.Από τις εναπομείνασες φοράδες σαφώς μπορεί να διακριθεί η ΣΟΤΖΟΥΡΝΑ(5), αλλά μόνο στα πολύπλοκα παιχνίδια και όχι για τη νίκη. Θα την υπολογίζαμε περισσότερο αν είχε “φάει” μια κούρσα, κάτι που θα κάνουμε στην επόμενη συμμετοχή, όποια και να είναι η σημερινή της απόδοσή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΕΪ ΣΚΑΪ(2) – ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ(1) – ΜΠΕΪΜΠΥ ΣΑΟΥΕΡ(6) – ΜΙΣ ΡΟΣΙΝΑ(3)

261 Κλείνουμε με την έβδομη (κωδ.07) ιπποδρομία και τα 1200 μέτρα όπου κι εδώ η πρόβλεψη έχει σημαντικές δυσκολίες. Ο ΤΖΙΝΟ(2) στην πρόσφατη συμμετοχή του έδειξε κάπως επηρεασμένος από την αποχή του, έτρεξε μέτρια, αλλά στις μετέπειτα προπονήσεις φάνηκε ευδιάθετος, άρα σήμερα μπορεί να τον δούμε πολύ αλλαγμένο, φυσικά προς το καλύτερο. Ο ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΛΑΪΚ(5) είναι ίππος που μπορεί να κάνει την ζημιά και στις προπονήσεις έχει πάει δυνατά. Αν βρεθεί αμέσως με τους πρώτους, όπως του αρέσει, τότε μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Ο ΜΟΥΝΕΕΜΠ(4) το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε πλήρη φόρμα και η απόσταση είναι της αρεσκείας του και ο ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΧΑΡΜΠΟΡ(1) αν καταφέρει να πάει στο κεφάλι έχει πιθανότητες όχι μόνο να πρωταγωνιστήσει, αλλά να φτάσει και στη νίκη. Ο ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ(3) μετά από μικρή αποχή τρέχει καλά και κυρίως στην σημερινή μικρή απόσταση και ο ΜΠΑΖΟΥΛΑ(6) είναι ίππος που έχει τα προβλήματά του, αλλά στη μέρα του κι αν σε αυτά έχει βρεθεί λύση, είναι ικανός για όλα. Απ’ αυτή την ιπποδρομία και για τη νίκη πάντα, μόνο τους Κόβερ Τσαρτζ(7) και Ντισκάβερντ(8) αποκλείουμε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΧΑΡΜΠΟΡ(1) – ΜΟΥΝΕΕΜΠ(4) – Ο ΤΖΙΝΟ(2) – ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΛΑΪΚ(5)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
ΣΥΣΤΗΜΑ: 2 / 1-4-6-7-8-9 / 1-3 / 1-2-6 / 2-6 / 1-2-4-5
ΣΤΗΛΕΣ:  288
ΚΟΣΤΟΣ: 144 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
ΣΥΣΤΗΜΑ: 2 / 1-2-4-6-7-8-9 / 1-3-6 / 1-2-6 / 1-2-3-6 / 1-2-4-5
ΣΤΗΛΕΣ: 1008
ΚΟΣΤΟΣ: 504 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα