Χωρίς “καραμπινάτο” φαβορί, με ισχυρά δίδυμα και τριάδες και δυνατά συστήματα για το Τζακ Ποτ στο Σκορ 6

Κοινοποίηση:

Το σημερινό πρόγραμμα έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Πρώτο και καλύτερο χαρακτηριστικό του, ότι δεν υπάρχει “καραμπινάτο” φαβορί. Αυτό “δημιουργεί” τα παρακάτω που είναι κυρίως στο στοιχηματικό κομμάτι. Τι κάνει; Μεγαλώνει την δυσκολία στο ΣΚΟΡ 6 που έρχεται από ΤΖΑΚ ΠΟΤ και αναμένεται να μοιράσει ίσως και περισσότερα από 50.000 ευρώ. Αλλά πριν εκκινήσει το ΣΚΟΡ 6 έχουμε ακόμη ένα ΤΖΑΚ ΠΟΤ που “παίζει” στην πρώτη ιπποδρομία και έχει να κάνει με το ΤΕΤΡΑΠΛΟ που την περασμένη Παρασκευή και στην τελευταία ιπποδρομία δεν βρέθηκε νικητής.
Με όλα τα παραπάνω ως… προίκα, πάμε να αναλύσουμε και να εκτιμήσουμε τις ιπποδρομίες και βέβαια στο τέλος έχουμε, όπως πάντα, δυο ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΟΡ 6 για να διαλέξετε.

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 3: 01-02-03

ΤΖΑΚ ΠΟΤ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΠΛΟ (5.484 ευρώ)

236 Στην πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα, η ΜΟΡΝΙΝΓΚ ΜΙΣΤ(3) μπορεί να έχει στα μείον της, το μεγάλο (οκτάμηνο) ρεπό της, όμως γυμνάζεται ανελλιπώς εδώ και καιρό και βέβαια στις έστω δύο συμμετοχές της μας έδωσε την εντύπωση ότι είναι ανώτερη σε ομίλους όπως ο σημερινός. Η ΚΟΚΝΕΫ ΑΪΛΑΝΤ(2) ξεκουράστηκε μετά τη νίκη της, σε μικρότερη απόσταση, πήγε ενθαρρυντικά στις νεώτερες πρόβες της, έχει δυνατότητες, αλλά το ότι δεν ανατέθηκε στον Δημητσάνη που την κέρδισε μας προβληματίζει λίγο. Η ΣΤΑΡ ΣΑΪΝ(1) δεν είναι σπουδαία φοράδα, αλλά σε αυτούς τους ομίλους και “φρέσκια”, όπως σήμερα, τρέχει δυνατά και υπάρχει και η  ΜΙΚΡΗ ΜΑΣΑ(7) που αν φύγει καλά από την αφετηρία, μπορεί να φιγουράρει στην άφιξη. Η ΦΛΟΓΑ(4) δεν έχει εντατικοποιήσει την εκγύμνασή της, αλλά δεν θέλει και πολλά να έρθει στην θέση της και να φιγουράρει, πόσο μάλλον αν καταφέρει να οδηγήσει και η ΠΑΜΠΟΛΑ(5) δεν έδειξε τίποτα στην τελευταία συμμετοχή της, αλλά από τότε πέρασε ενάμισι μήνας και… τότε είχε τρέξει και σε καλύτερο όμιλο του σημερινού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΟΡΝΙΝΓΚ ΜΙΣΤ(3) – ΚΟΚΝΕΫ ΑΪΛΑΝΤ(2) – ΣΤΑΡ ΣΑΪΝ(1) – ΜΙΚΡΗ ΜΑΣΑ(7)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07 (ΤΖΑΚ ΠΟΤ 17.022 ευρώ)

237 Στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1300 μέτρα, ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ(3) με την τελευταία του εμφάνιση όπου έχασε για ελάχιστη διαφορά τη νίκη, έδειξε πλήρη ανάκτηση της φόρμας του. Αν σήμερα δείξει τις ίδιες δυνάμεις μπορεί να πρωταγωνιστήσει εκ νέου. Κατ’ εμάς έχει την πρώτη τύχη για τη νίκη. Ο ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ(4) επιστρέφει από πεντάμηνη αποχή. Δεν έχει εντατικοποιήσει πλήρως την εκγύμνασή του, όμως είναι ίππος με μεγάλη ποιότητα σε τέτοιες διαδρομές και βέβαια ικανός ακόμη κι αν του λείπει κάτι να διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη. Ο ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(1) επιστρέφει από περίπου δίμηνο ρεπό. Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα γυμνάζεται πολύ δυνατά και δείχνει ευδιάθετος. Σίγουρα θα ήθελε μεγαλύτερη απόσταση, αλλά και σε αυτή και στην κατάσταση που έδειξε στις προπονήσεις, θέλει προσοχή. Πόσω μάλλον αν επιταχυνθεί ο ρυθμός. Ο ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ(2) είναι από τους γρήγορους, ίσως και ο πιο γρήγορος κι αν καταφέρει να οδηγήσει έχει πιθανότητες να διακριθεί. Θεωρούμε δύσκολα μπορεί να φτάσει στη νίκη, αλλά για το δίδυμο και πίσω, μπορεί. Ο ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ(6) έρχεται από νίκη σε κατώτερο όμιλο και θα προσπαθήσει να διακριθεί και τώρα. Είναι ίππος σταθερός και μάλλον σε εξέλιξη. Μπροστά θα πάει ο ΡΑΣ ΑΛ ΜΑΛ(7) και όπου βγει. Αρκετοί αντίπαλοί του έως τώρα δείχνουν καλύτεροι. Τέλος ο ΓΚΡΑΟΥΝΤ ΝΤΙΠΕΝΤΕΝΤ(5) επιστρέφει από επτάμηνη αποχή και ρινορραγία, στις προπονήσεις έδειξε καλά στοιχεία, αλλά θεωρούμε ότι θέλει την κούρσα για να έρθει στην θέση του. Σαφώς και για το Τρικάστ, Τετραπλό τον έχουμε ικανό. Αλλά μέχρι εκεί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ(3) – ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ(4) – ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(1) – ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ(2)

238 Στην τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία αν η ΟΥΪΣΠΕΡΙΝΓΚ ΣΤΑΡ(2) δεν ενοχληθεί από τις σοβαρές παθήσεις της, τότε μπορεί να συνεχίσει τις νίκες και να φτάσει σε τρίτη κολλητή. Αν όμως δεν πιάσει την αναμενόμενη απόδοση, τότε υπάρχουν δυο φοράδες που μπορούν να την απειλήσουν και να την προσπεράσουν. Είναι η ΣΟΥΪΤ ΠΡΑΛΙΝ (5) που τρέχει σε νέα προπόνηση και ιδιοκτησία και η οποία πήγε ικανοποιητικά στις προπονήσεις και η ΕΛΙΑΝΝΑ(7) που ανατέθηκε στον Δημητσάνη και η οποία έδειξε βελτιωμένη στις προπονήσεις. Οι υπόλοιπες φοράδες μπορούν να μπουν στο Τρικάστ, αλλά για το δίδυμο θα πρέπει κάποια από τις τρεις προαναφερόμενες να δείξει μειωμένη απόδοση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΟΥΪΣΠΕΡΙΝΓΚ ΣΤΑΡ(2) –  ΣΟΥΪΤ ΠΡΑΛΙΝ(3) – ΕΛΙΑΝΝΑ(7)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 04-05-06-07
239 Η τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία και στα 1000 μέτρα, είναι πολύ δύσκολη στην πρόβλεψη αφού αρκετοί ίπποι τρέφουν καλές πιθανότητες για τη νίκη. Ο ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ(3) έχει αρχική ταχύτητα για να πάει είτε στο κεφάλι, είτε να “πιάσει” δεύτερη, τρίτη θέση, με το τελευταίο να είναι το πιο πιθανό. Είναι σε φόρμα και μπορεί να πρωταγωνιστήσει και πάλι, όπως βέβαια κάνει στις τελευταίες συμμετοχές του. Η μικρή απόσταση ίσως “βολέψει” τον γρήγορο και προερχόμενο από νίκη ΓΟΥΕΣΤΜΠΟΥΡΝ ΓΚΡΟΟΥΒ(2). Μπορεί να οδηγήσει και να μείνει εκεί μέχρι τέλους. Δεν τα έχουμε δει όλα από τον ΖΗΤΗ(7) που μας άρεσε στις προπονήσεις και που σήμερα μπορεί να κάνει την έκπληξη. Ο πρωτοεμφανιζόμενος ΡΑΜΠΕΡΣ(1) έχει μεγάλη εμπειρία και νίκη στην Αγγλία, εδώ δεν έχει εντατικοποιήσει την εκγύμνασή του, αλλά όπως τον είδαμε τις τελευταίες μέρες μας έδωσε την εντύπωση ότι μπορεί να τρέξει πολύ δυνατά. Θέλει προσοχή δηλαδή. Προσοχή βέβαια θέλει και ο ΠΟΡΤΟ ΛΕΟΝΕ(4) που στην πρόσφατη συμμετοχή του ίσως να να υπερτερούσε του Γουέστμπουρν Γκρόουβ,αν δεν έκανε κάποια “συρτάρια” κατά την διαδρομή. Κάπως “κουνήθηκε” ο ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ(5) και θέλει σχετική προσοχή και οι υπόλοιποι θεωρούμε ότι δεν μπορούν τη νίκη, αλλά στα πολύπλοκα μπορούν να ¨χωθούν” και κυρίως ο έμπειρος και γρήγορος ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ(9).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ(3) – ΓΟΥΕΣΤΜΠΟΥΡΝ ΓΚΡΟΟΥΒ(2) – ΖΗΤΗΣ(7) – ΠΟΡΤΟ ΛΕΟΝΕ(4)

240 Στην πέμπτη(κωδ.05) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα ο πρωτοεμφανιζόμενος ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ(1) δείχνει δυνατός και ικανός αμέσως να πρωταγωνιστήσει και γιατί όχι να πάρει και τη νίκη. Στο εξωτερικό έτρεξε 10 φορές από τις οποίες οι 9 σε συνθετικό στίβο όπου έχει να επιδείξει 5 τερματισμούς στην δεύτερη θέση και μια στην τρίτη. Μάλιστα ανέβηκε στο 77 στον πίνακα αξιολόγησης(rate) και έχει τρέξει από τα 1000 έως τα 1600 μέτρα. Εδώ ήρθε τον Φεβρουάριο. Η πορεία του στις προπονήσεις δεν μπορούμε να πούμε ότι μας ενθουσίασε, όμως ο όμιλος δεν είναι σπουδαίος και με καλή εκκίνηση μπορεί να πάει ακόμη και στο κεφάλι και να πρωταγωνιστήσει φυσικά. Ο ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ(5) με την τελευταία συμμετοχή του στις αρχές Αυγούστου και την δεύτερη θέση που κατέλαβε στα 1575 μέτρα έδειξε σαφή άνοδο, κάτι που συνεχίστηκε και το επόμενο διάστημα. Αν έχουμε έναν ενδοιασμό για σήμερα είναι η μικρή απόσταση που μάλλον δεν του ταιριάζει. Τρίτη επιλογή ο διετής ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΟΣ(8) που έτρεξε πολύ καλά στο ντεμπούτο του στα 1000 μέτρα όπου και δεν έφυγε καλά και στην ευθεία “τράβηξε” έξω. Αν σήμερα πάει στο δρόμο του, μπορεί και τη νίκη. Τέταρτη επιλογή ο ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ(3) που δεν έτρεξε άσχημα στα 1000 μέτρα, προ 15 ημερών, αλλά έδειξε ότι θέλει μεγαλύτερη απόσταση. Ούτε σήμερα είναι η ιδανική, αλλά είναι σε φόρμα και θέλει προσοχή. Από τους υπόλοιπους αναμένουμε να τρέξει βελτιωμένα ο ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΠΛΕΪΣ(2). Δεν το είδαμε στην τελευταία συμμετοχή του όπου είχε μια σοβαρή παρενόχληση και απορρυθμίστηκε, όμως μπορεί να το δούμε σήμερα που και η απόσταση μάλλον τον “βολεύει”  καλύτερα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ(1) – ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ(5) – ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΟΣ(8) – ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ(3)

241 Στην έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία και στα 1575 μέτρα ο ΣΛΕΪΝΣ ΚΑΣΤΛ(5) είναι ένας ίππος που προέρχεται από δυο σερί νίκες, μάλιστα την δεύτερη με ένσταση και στην ίδια απόσταση με σήμερα. Θεωρούμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη και παρά το γεγονός ότι δεν “πέταξε” στις προπονήσεις μπορεί με τα χαμηλά τποπυ βάρη να βάλει δύσκολα σε όλους. Κάτι τέτοιο βέβαια μπορεί να κάνει και ο ΜΕΝΤΑΛΙΣΤ(8) που επίσης τρέχει με χαμηλά βάρη, έχει νικήσει στην απόσταση και μάλιστα μεγαλοπρεπώς και επιπρόσθετα στις προπονήσεις δείχνει μεγάλη και συνεχή πρόοδο και εξέλιξη. Οι δυο παραπάνω έχουν σαφώς υπέρ τους την μεγάλη διαφορά βαρών έναντι του ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ(2), αλλά  αυτός έχει μαζί του την μεγαλύτερη εμπειρία και το γεγονός ότι έχει τρέξει σε πολύ πιο δυνατούς ομίλους. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα δείχνει να μην ενοχλείται και από τα προβλήματα που τον είχαν αφήσει εκτός ιπποδρομιών για αρκετό διάστημα. Σε αυτή την τριπλέτα μπορεί να “χωθεί” ο πάντα υπολογίσιμος ΦΥΓΟΝΙΚΟΣ(3) έστω κι αν δεν διακρίνεται για στην σταθερότητά του. Αλλά και ο ΑΤΤΙΛΑΣ(7) μπορεί να μπει ανάμεσά τους, πόσω μάλλον αν καταφέρει με τα χαμηλά του βάρη να οδηγήσει και που με τέτοια διαδρομή μεταμορφώνεται. Οι υπόλοιποι μειονεκτούν, ως αναφορά την υπόθεση νίκη, αλλά όλοι έχουν δυνατότητες για το Τετραπλό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΛΕΪΝΣ ΚΑΣΤΛ(5) –  ΜΕΝΤΑΛΙΣΤ(8) – ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ(2) – ΑΤΤΙΛΑΣ(7)

242 Τέλος στην έβδομη(κωδ.07) ιπποδρομία υπάρχει μια τριπλέτα πανίσχυρη. Ο ΕΛΑ ΤΟΝΥ ΜΟΥ(5) στο ντεμπούτο του είχε πολλές ατυχίες, αλλά παρ’ όλα αυτά έδειξε αρετές. Σήμερα και σε απόσταση που ίσως τον “βολέψει” καλύτερα και με την αυξημένη εμπειρία, μπορεί να πρωταγωνιστήσει και κατ’ εμάς έχει την πρώτη τύχη για τη νίκη. Ο ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ(1) επανέρχεται μετά την αποτυχημένη συμμετοχή του στο Ντέρμπι που δεν “σήκωσε” την απόσταση. Στις προπονήσεις έδειξε ανανεωμένος και ο όμιλος είναι στα μέτρα του. Όμιλο στα μέτρα του βρίσκει και ο σταθερός ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ(7) που επίσης πήγε καλά στις προπονήσεις. Τέταρτη επιλογή ο βελτιωμένος, όπως έδειξε στην τελευταία του συμμετοχή ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ(2). Πιο πίσω ο ΔΕ ΦΟΣΙΛ(4) που θεωρούμε ότι έχει πιθανότητες για Τρικάστ και Τετραπλό και ακολουθούν οι ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΠΑΤΣ(3) και ΖΕΜΠΥ ΣΙΖ(6).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΕΛΑ ΤΟΝΥ ΜΟΥ(5) – ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ(1) – ΠΙΣ ΟΦ ΑΞΙΟΝ(7) – ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ(2)

ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
“ΦΤΗΝΟ” ΣΥΣΤΗΜΑ: 3-4 / 2-3 / 2-3-7 / 1-5-8 / 5-8 / 1-5
ΣΤΗΛΕΣ: 144
ΚΟΣΤΟΣ: 72 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-3-4 / 2-3-7 / 1-2-3-4-7 / 1-5-8 / 2-5-8 / 1-5
ΣΤΗΛΕΣ: 810
ΚΟΣΤΟΣ: 405 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα