Χωρίς μεγάλο φαβορί, τα αουτσάιντερ καραδοκούν και ο λασπωμένος ο στίβος “υπόσχεται” μεγάλες αποδόσεις

Κοινοποίηση:

Το σημερινό πρόγραμμα έχει τρία χαρακτηριστικά. Πρώτον, δεν εμπεριέχει την μεγάλη κούρσα από πλευράς ποιότητος. Δεύτερον ο στίβος αναμένεται να είναι βρεγμένος, λασπώδης, αν και το τελευταίο διάστημα οι καιρικές συνθήκες και σε σχέση με τα δυο τελευταία εικοσιτετράωρα έχουν βελτιωθεί. Τρίτον, δεν υπάρχει μεγάλο φαβορί.
Πάμε λοιπόν να αναλύσουμε και να εκτιμήσουμε τις επτά διαδρομές και βέβαια στο τέλος υπάρχει και το σύστημα – μπούσουλας για το ΣΚΟΡ 6.

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 3: 01-02-03

44
Στην πρώτη (κωδ.01) ιπποδρομία και στα 1000 μέτρα, οι τέσσερις από τους έξι συμμετέχοντες θα τρέξουν για πρώτη φορά. Αυτό και μόνο δυσκολεύει την πρόβλεψη. Ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ(1) είναι ίππος καλής γενεαλογίας και έχει πάει καλά στις προπονήσεις. Δεν έχει σημειώσει την σπουδαία δοκιμή, αλλά επαναλαμβάνουμε ότι είναι ίππος που τον πιστεύει ο προπονητής του. Αξιόλογα στοιχεία δείχνει και ο ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΑΖ(2) που επίσης δεν έχει “ανοίξει” στις δοκιμές του, αλλά κι αυτός δείχνει ίππος “σοβαρός”. Ο επίσης πρωτοεμφανιζόμενος, ΤΖΙΜ ΓΟΥΪΝΝΕΡ(5) διαθέτει και καλή γενεαλογία και γυμνάζεται εδώ και καιρό. Δείχνει γρήγορος και στις δοκιμές γράφτηκε κι άλλος ίππος της ίδιας προπόνησης για να γίνει η κούρσα και διεγράφη αργότερα. Αυτό ίσως κάτι να λέει, ίσως και τίποτα. Χωρίς την μεγάλη δοκιμή και ο επίσης πρωτοεμφανιζόμενος, ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡΙΝΔΕΝΑΪΤ(4). Ο ΜΠΟΥΡΟΥ(3) είναι έμπειρος, αλλά χωρίς να έχει δείξει τίποτα το ιδιαίτερο και τέλος υπάρχει η ΓΚΡΕΪΣ ΔΕ ΦΛΟΡ(6) που έτρεξε, μάλλον ανέτοιμη, στην μοναδική της συμμετοχή στα 1400 μέτρα, που έτρεξε αρκετά καλά και που πιστεύουμε ότι σήμερα μπορεί να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΑΝΟΥΣΟΣ(1) – ΓΚΡΕΪΣ ΔΕ ΦΛΟΡ(6) – ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΑΖ(2) – ΤΖΙΜ ΓΟΥΪΝΝΕΡ(5)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07

45 Στην δεύτερη (κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1300 μέτρα, υπάρχει μια πανίσχυρη δυάδα. Ο ΜΠΛΑΚ ΤΡΙΛΜΠΥ(4) στο ντεμπούτο του δεν μπόρεσε να δείξει τις αδιαμφισβήτητες δυνατότητές του, αλλά μπορεί να το κάνει σήμερα. Έτρεξε στα 1000 μέτρα και σήμερα η μεγαλύτερη απόσταση κατά πάσα πιθανότητα θα του ταιριάζουν περισσότερο. Σε καλή φόρμα είναι ο ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ(3) που έχασε μάλλον άδικα τη νίκη στην τελευταία συμμετοχή του σε μικρότερη απόσταση. Σήμερα τρέχει υπό νέα ιδιοκτησία, αλλά στην ίδια προπόνηση. Ανέτοιμος έδειξε ο ΝΤΑΝΣΠΟΡΤ(5) στο ντεμπούτο του, έμεινε από την αρχή πίσω και δεν ανέβηκε ποτέ. Σήμερα μάλλον θα είναι βελτιωμένος, απλά δεν μπορούμε να “μετρήσουμε” αν του φτάνει αυτή η άνοδος για να πρωταγωνιστήσει. Πάντως για τα πολύπλοκα παιχνίδια θα πρέπει να υπολογιστεί σοβαρά. Από τους υπόλοιπους ο ΔΕ ΦΟΣΙΛ(2) μπορεί να κάνει αισθητή την παρουσία του στην άφιξη, αλλά δύσκολα για τη νίκη και κάτι ανάλογο ισχύει και για τον ΤΑΟΥΑΛΙΦ(6).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΠΛΑΚ ΤΡΙΛΜΠΥ(4) – ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ(3) – ΔΕ ΦΟΣΙΛ(2) – ΝΤΑΝΣΠΟΡΤ(5)

46 Στην τρίτη (κωδ.03) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα, ο ΧΑΡΤ ΜΠΡΈΙΚΙΝΓΚ(1) αν καταφέρει να οδηγήσει, τότε και παρά τα υψηλά του βάρη μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Ο ΑΝΤΙΜΠ(2) επέστρεψε πριν λίγες μέρες από σημαντικό ρεπό, αλλά ήταν δυνατός και μάλιστα προηγήθηκε του προαναφερόμενου, σε λίγο μικρότερη απόσταση. Σήμερα αναμένεται ακόμη καλύτερος.Τρίτη επιλογή είναι ο βελτιωμένος στην πρόσφατη συμμετοχή του ΜΠΛΕΪΜ ΛΑΒ(4) που σήμερα ανατέθηκε στον Δημητσάνη και τελευταία επιλογή ο ΡΕΝ ΚΑΣΤΛ(5) που άλλαξε ιδιοκτησία και προπόνηση, πήγε καλά στις προπονήσεις και βέβαια είναι ίππος που σε ομίλους όπως ο σημερινός θα πρέπει πάντα να υπολογίζεται και κυρίως με τα χαμηλά βάρη που φέρει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΑΡΤ ΜΠΡΕΪΚΙΝΓΚ(1) – ΑΝΤΙΜΠ(2) – ΡΕΝ ΚΑΣΤΛ(5)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 04-05-06-07

47 Στην τέταρτη (κωδ.04) διαδρομή και στα 1400 μέτρα υπάρχει μια δυνατή τριπλέτα.  Αν η ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ(4) είχε «φάει» μια κούρσα και δεν πραγματοποιούσε ντεμπούτο, θα της δίναμε ξεκάθαρο προβάδισμα. Είναι φοράδα που έχει μια νίκη στην Αγγλία, στο γκαζόν και στο χορτάρι και με την όλη συμπεριφορά της στις εννέα συμμετοχές της έδειξε “σοβαρή”. Μας άρεσε στις προπονήσεις και θεωρούμε ότι θα «βγει» έτοιμη για τη νίκη. Σαφώς βελτιωμένη, έναντι της πρώτης συμμετοχή της, θα είναι η ΑΜΠΕΡ ΜΥΣΤΙΚ(1). Πριν από 2 1/2 μήνες εμφανίστηκε κάπως ανέτοιμη και δεν δικαίωσε τα πολλά χρήματα που στοιχηματίστηκε. Τώρα δείχνει πολύ βελτιωμένη στις προπονήσεις. Βελτιωμένη θα δούμε και την ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ(3) που έτρεξε μαζί με την προαναφερόμενη κι αυτή για πρώτη φορά, πριν 2 1/2 μήνες, έδειξε μεγάλη αρχική ταχύτητα, οδήγησε, αλλά προς το τέλος “έκοψε”. Στις προπονήσεις πλέον εκτός από αρχική ταχύτητα δείχνει και βελτιωμένη αντοχή. Πιο πίσω η ΣΕΡΠΑΣΣΙΝΓΚ(10) που έτρεξε προ εβδομάδος σε πολύ δυνατό όμιλο, πήγε στο κεφάλι για αρκετή απόσταση και ναι μεν υποχώρησε, αλλά σε λογικά επίπεδα και απαιτεί προσοχή. Από τις υπόλοιπες μια προσοχή απαιτεί η ΤΕΛ Ε ΣΤΟΡΥ(7), όπως και η ΜΟΡΝΙΝΓΚ ΜΙΣΤ(6). Αμφότερες είναι δύσκολο να νικήσουν, αλλά καθόλου δύσκολο να βρεθούν στα πολύπλοκα παιχνίδια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ(4) – ΑΜΠΕΡ ΜΥΣΤΙΚ(1) – ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ(3_ – ΣΕΡΠΑΣΣΙΝΓΚ(10)

48 Στην πέμπτη (κωδ.05) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Σε φόρμα και από δυο κολλητούς τερματισμούς στην δεύτερη θέση προέρχεται ο ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ(4) και πιστεύουμε ότι θα πράξει το ίδιο και σήμερα που μπορεί να φτάσει και στη νίκη. Μάλιστα το γεγονός ότι έχει μάθει να τρέχει με ημιαναμονή ενισχύει τις πιθανότητές του να πρωταγωνιστήσει και σε σχέση με το παρελθόν που του άρεσε περισσότερο να οδηγεί. Πάντα αναμένουμε άνοδο και πρωταγωνιστική εμφάνιση από τον ΦΑΟΥΣΤΟ(1) που το τελευταίο διάστημα δείχνει ιδιαίτερα ευδιάθετος στις προπονήσεις. Ο ΠΑΡΤΙΣΙΠΕΪΤ(8) έρχεται από νίκη, άλλαξε ιδιοκτησία, αλλά παρέμεινε στην ίδια προπόνηση. Καλά πήγε στις προπονήσεις και είναι και “σκληρός” ίππος που αντέχει πίεση. Άνοδο περιμένουμε και από τον ΜΑΝΝΕΡΣ ΠΛΗΖ(7) που η σημερινή απόσταση μάλλον του ταιριάζει. Πιο πίσω ο ο ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ(5) που επιστρέφει από σημαντικό ρεπό, μετά τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις του και στις πρόβες του δείχνει σαφή πρόοδο. Έχει την ποιότητα για να πρωταγωνιστήσει στον σημερινό όμιλο. Την τελευταία φορά που έτρεξε, προ δυο εβδομάδων δηλαδή, ο ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ(6) πήγε μπροστά , έκοψε μετά τα μισά της κούρσας και επιστρέφοντας διαγνώστηκαν βλέννες στην τραχεία. Χωρίς αυτό το πρόβλημα σήμερα και σε μικρότερη απόσταση ίσως τον δούμε να πρωταγωνιστεί. Πιο πίσω ο γρήγορος ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ(2) που ήταν κάπως ανέτοιμος στο ντεμπούτο του, όμως οδήγησε σε μεγαλύτερη της σημερινής απόσταση και έκοψε προς το τέλος. Στην μικρότερη σημερινή απόσταση μήπως πρωταγωνιστήσει. Τέλος βλέπουμε δύσκολο το έργο του ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ(3).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ(4) – ΦΑΟΥΣΤΟ(1) – ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ(2) – ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ(5)

49 Στην έκτη (κωδ.06) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα, ο ΣΤΑΝΤΥ(5) έρχεται από νίκη, σε μικρότερη απόσταση, διατηρείται σε καλή φόρμα και θεωρούμε ότι και σήμερα μπορεί να πάει στο κεφάλι και να τρέξει πρωταγωνιστικά.  Αναμένουμε άνοδο από τον στάσιμο στις τελευταίες συμμετοχές του ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ(5), άνοδο που έδειξε και στις προπονήσεις.  Σταθερότατος ο  ΟΠΕΝΙΝΓΚ ΤΑΪΜ(1, γρήγορος και θα πρέπει να υπολογιστεί σοβαρά γιατί έχει απόλυτα ενδεικτικούς χρόνους για την σημερινή απόσταση..Ο ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΠΡΕΖΕΝΣ(7) επιστρέφει από τετράμηνη και πλέον αποχή, ελέω του τραυματισμού του στην πρώτη εν Ελλάδι συμμετοχή του. Δείχνει καλή διαγωγή στις προπονήσεις και μάλλον απαιτεί προσοχή. Όλοι οι υπόλοιποι πολύ δύσκολα θα βρεθούν στις δυο πρώτες θέσεις, αλλά δεν αποκλείονται για τα πολύπλοκα παιχνίδια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΤΑΝΤΥ(5) – ΟΠΕΝΙΝΓΚ ΤΑΪΜ(1) – ΓΟΥΕΣΤΕΡ ΠΡΕΖΕΝΣ(7) – ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ(6)

50 Στην έβδομη (κωδ.07) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα, τον πρώτο λόγο τον έχει ο ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ(3). Έχει πάει δυνατά στις προπονήσεις κι αν δεν συναντήσει προβλήματα πάνω στην κούρσα, κυρίως από τον λασπωμένο στίβο, θεωρούμε ότι θα είναι ο βασικότερος διεκδικητής της νίκης. Ο ΜΠΑΖΟΥΛΑ(2) είναι σε φόρμα, όπως έδειξε στην πρόσφατη πολύ δυνατή και πρωταγωνιστική συμμετοχή του και μπορεί να τρέξει πολύ δυνατά και σήμερα. Βέβαια δεν έχει στην σέλα του τον Βαγγέλη Κρητικό που τον ξέρει, αλλά και με τον Μερσινιά και με το έξω σταρτ που έχει, μπορεί να βρει καλή θέση εξ αρχής. Προσοχή θέλει ο ΓΟΥΕΣΤΜΠΟΥΡΝ ΓΚΡΟΟΥΒ(5) που πήρε εξωτερικό σταρτ δυνατά εκκίνησης και ίσως επιδιώξει την πρωτοπορία. Βέβαια όπως έχει δείξει από το παρελθόν, με επικεφαλής διαδρομή δεν έχει διακριθεί έως τώρα, αλλά σήμερα και με λασπωμένο στίβο, ίσως να μην έχει άλλη επιλογή. Ο ΜΟΥΝΕΕΜΠ(8) με τα χαμηλά του βάρη μπορεί να οδηγήσει και να διακριθεί έντονα, ενώ ο ομόσταυλος και ομοπροπόνητος, ΡΑΣ ΑΛ ΜΑΛ(1) παρά τα υψηλά του βάρη, είναι “σκληρός” ίππος και μπορεί κι αυτός να πρωταγωνιστήσει. Τέλος υπάρχει και ο ΙΝΧΕΡΕΝΤ ΒΑΪΣ(6) που είναι μεγάλο ερωτηματικό. Άλλαξε προπόνηση μετά την πολύ μέτρια, για τις δυνατότητές του, τελευταία συμμετοχή του, δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο, το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις, αλλά έχει ποιότητα και μπορεί να διακριθεί. Πόσο ψηλά μπορεί να τερματίσει; Δύσκολη η απάντηση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ(3) – ΜΠΑΖΟΥΛΑ(2) – ΜΟΥΝΕΕΜΠ(8) – ΓΟΥΕΣΤΜΟΥΡΝ ΓΚΡΟΟΥΒ(5)

ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
ΣΥΣΤΗΜΑ: 3-4 / 1-2-5-6 / 1-3-4 / 1-2-4-5-6-7-8 / 1-5-6-7 / 3
ΣΤΗΛΕΣ: 672
ΚΟΣΤΟΣ: 336 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα