“Ψαγμένες” αναλύσεις, δυνατές εκτιμήσεις, δυάδες, τριάδες και Σκορ 6 για… φίλημα

Κοινοποίηση:

Φαβορί μεγάλο δεν βρήκαμε. Αυτό που λέμε “άχαστο” δεν υπάρχει. Όμως σε… δυάδες και τριάδες βρήκαμε αρκετές. Φτιάξαμε και ένα ΣΚΟΡ 6 που είναι λίγο ακριβό μεν, αλλά από την άλλη δεν χάνει με τίποτα αδέρφια. Αν μάλιστα γίνουν και κανα δυο σπασίματα, όσοι ακολουθήσετε, θα πάτε στο ταμείο και θα πάρετε πολλά. Γιατί το σύστημα που φτιάξαμε έχει μέσα και τα… σπασίματα. Διαβάστε παρακάτω “ψαγμένες” αναλύσεις και πάρτε γεύση από το ΣΚΟΡ 6 που μπορείτε να το κάνετε ότι θέλετε. Να το αλλάξετε, να το απορρίψετε, να το ακολουθήσετε.

Στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία η ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ(1)  ήταν να τρέξει προ ημέρων, διεγράφη και θα το κάνει σήμερα. Είναι φοράδα με ποιότητα για τον σημερινό όμιλο, το έχει δείξει στις συμμετοχές της στην Αγγλία και θεωρούμε ότι αμέσως θα διεκδικήσει τη νίκη. Η ΣΙΝΤΕΡΣ είναι σε φόρμα εδώ και καρό και μετράει τρεις δεύτερες θέσεις σε αντίστοιχες συμμετοχές στην Ελλάδα. Θα “σπάσει” σήμερα την γκίνια της΄; Σίγουρα έχει πάμπολλες πιθανότητες. Αυτές οι δυο θα είναι τα μεγάλα φαβορί. Οι υπόλοιπες θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν τυχόν ατυχίες τους για την υψηλή διάκριση.Περιμένουμε να δουμε σαφώς καλύτερη την ΣΕΡΠΑΣΣΙΝΓΚ(6) που ούτως ή άλλως έδειξε καλά στοιχεία στο ντεμπούτο της και βέβαια δεν μπορεί να αποκλειστεί τελείως, κυρίως για το Τρικάστ και το Τετραπλό η πιο έμπειρη στον όμιλο, η ΙΝΤΥ ΜΙΟΥΖΙΚ(3).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ(1) – ΣΙΝΤΕΡΣ(7) – ΣΕΡΠΑΣΣΙΝΓΚ(6) – ΙΝΤΥ ΜΙΟΥΖΙΚ(3)

Στην τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία αναμένουμε αρχικά βελτιωμένη την τριετή ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ που στην τελευταία της συμμετοχή, πριν από αρκετό καιρό προσπάθησε να πάει στο κεφάλι κόντρα σε πολύ δυνατό σπρίντερ, τον Χεντάαφ και δεν τα κατάφερε. Τώρα τρέχει σαφώς σε όμιλο που την… βολεύει και που μπορεί να πάει και στο κεφάλι με τα πολύ χαμηλά βάρη που φέρει. Περιμένουμε να δούμε και την συμπεριφορά της σπρίντερ ΡΙΟ ΝΤΕΒΑ(4)  που έχει δυο νίκες στην Αγγλία, αλλά κι άλλες διακρίσεις σε μικρές απόστάσεις. Είναι φοράδα με αρχική ταχύτητα και με καλή συμπεριφορά στις προπονήσεις. Αν συνενοηθεί με τον αναβάτη της είναι ικανή να πρωταγωνιστήσει αμέσως. Επίσης αναμένουμε να δούμε την συμπεριφορά της πρόσφατης νικήτριας ΜΕΡΙΛΥΝ ΜΑΡΚΕΣΣΑΣ(2)  και στο αν η νίκη της ήταν απλά ένα… πυροτέχνημα ή προϊόν ανάκαμψης.Εμείς θεωρούμε ότι αυτή η φόράδα είναι σε άνοδο. Από τις υπόλοιπες η φοράδα που σίγουρα δεν αγνοείται είναι η ΣΝΟΟΥΓΟΥΕΪ(3) που δεν είναι στα καλύτερά της το τελευταίο διάστημα, αλλά μια παρουσία στο Τρικάστ ή Τετραπλό το μπορεί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ(6) -ΡΙΟ ΝΤΕΒΑ(4) – ΜΕΡΙΛΥΝ ΜΑΡΚΕΣΣΑ(2) – ΣΝΟΟΥΓΟΥΕΪ(3)

Στην τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία περιμένουμε να δούμε πως θα επανέλθει ο ΛΙΟΥΑΜΥ(5) που έτρεξε άσχημα, ελέω ρινορραγίας, στο τελευταίο τρέξιμό του. Στις προπονήσεις τον είδαμε σε καλή κατάσταση, τα βάρη του είναι πολύ χαμηλά και βέβαια ανήκει στους ποιοτικότερους του ομίλου. Μπορεί να πάει στο κεφάλι και να μείνει εκεί μέχρι τέλους. Ο ΦΙΛΙΠ(3) τρέχει για δεύτερη φορά μετά από αποχή και δείχνει σε καλή κατάσταση. Πάντα “σκληρός” ο ΜΟΛΟΤΩΦ(1) που δεν καταλαβαίνει ούτε από κιλά, ούτε από τίποτα, αλλά και τα χρόνια του αρχίζουν να “μετράνε” πάνω του. Είναι όμως ικανός να κάνει ζημιά. Όπως και ο ΛΟΣΤΡΟΜΟΣ(6) που έδειξε σημάδια ανάκαμψης στην τελευταία του συμμετοχή και πλέον απαιτεί προσοχή. Με χαμηλά βάρη ο ΓΟΥΪΝΤΕΡ ΓΚΟΛΝΤ ΓΟΥΕΪ(7) που είναι ή του ύψους ή του βάθους και πιο πίσω, πολύ πιο πίσω ο ΜΠΑΜΟΥΡΡΟΥ(2) και ο ΒΕΡΤΙΚΑΛ ΓΟΥΕΪ(4).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΛΙΟΥΑΜΥ(5) – ΦΙΛΙΠ(3) – ΜΟΛΟΤΩΦ(1) – ΛΟΣΤΡΟΜΟΣ(6)

Στην πέμπτη(κωδ.05) ιπποδρομία και μετά την διαγραφή του Χορ Αλ Ουντέιντ(7) αλλάζουν τα πράγματα και η τετράδα των υποψήφιων για τη νίκη, έγινε τριάδα. Ο ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΒΙΖΙΟΝ(9) στο ντεμπούτο του έδιεξε ταχύτητα, αφού τον είδαμε να οδηγεί σε πολυπληθή όμιλο, έδειξε σκληράδα, αφού αν και ανέτοιμος δεν “έκοψε” στο τέλος και σήμερα τον αναμένουμε πρωταγωνιστή. Τον είδαμε πολύ δυνατό στις προπονήσεις, άρα τον περιμένουμε πανέτοιμο για τη νίκη. Η σημερινή απόσταση δεν νομίζουμε ότι θα τον… ενοχλήσει. Ο ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ(6) στην τελευταία του συμμετοχή είχε πολλές ατυχίες και δεν μπόρεσε να δείξει ακόμη περισσότερα από το νικηφόρο ντεμπούτο του. Επανέρχεται πολύ δυνατός, όπως έδειξε στις προπονήσεις και τον αναμένουμε βασικό πρωταγωνιστή. Την τριπλέτα κλείνει ο ΕΝΥ ΓΚΕΣΤ(2) που ήταν εντυπωσιακός στην πρώτη του νίκη, στην σημερινή απόσταση μάλιστα και που ο προπονητής του τον γύμνασε για την σημερινή απόσταση, μάλλον ως τεστ για επόμενη δυνατή αναμέτρηση. ϊσως για το κύπελλο 25ης Μαρτίου. Από τους υπόλοιπους υπάρχει ο ο πρωτοεμφανιζόμενος ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ που έχει νικήσει στην Αγγλία, αλλά αμέσως “πέφτει” στα δύσκολα και δίνει εν πολλοίς εξετάσεις. Ο ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ(5) μπορε΄΄ι να έρχεται από νίκη στην απόσταση, αλλά ο σημερινός όμιλος θεωρούμε ότι δεν είναι ακόμη στα… μέτρα του και οι υπόλοιποι θεωρούμε ότι είναι κατώτεροι, προς το παρό τουλάχιστον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΒΙΖΙΟΝ(9) – ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ(6) – ΕΝΥ ΓΚΕΣΤ(2) – ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ(4)

Στην έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία το μεγάλο όνομα είναι ο ΜΠΑΜΠΟΥΡ(4), λόγω των επιτυχιών του έως τώρα. Η απόσταση τον ευνοεί, είναι πολύ καλά ισοζυγισμένος και θεωρούμε ότι έχει τον πρώτο λόγο. Ο ΡΟΓΙΑΛ ΜΑΧΟΓΚΑΝΥ(3) επιστρέφει σε καλή κατάσταση, όπως δείχνει στις προπονήσεις και μετά την αποτυχία του στο κύπελλο Νέου Έτους. Περιμένουμε να τον δούμε στην σημερινή απόσταση όχι μόνο για το σήμερα, αλλά και για το μέλλον. Ο ΤΖΟΥΝΙΠΕΡ(2) άλλαξε ιδιοκτησία, όμως δείχνει σε καλή φόρμα και η απόσταση είναι η πλέον ιδανική, όπως έχουμε δει στο παρελθόν. Αυτή η τριπλέτα είναι σχεδόν… μπετόν και μόνο αν ατυχήσει κάποιος θα μπει ανάμεσά τους πρωτίστως ο ΜΠΙΓΚ ΧΑΡΤ(5)  και δευτερευόντος ο ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΑΡΤ(1). Ο ΡΕΝΤ ΡΑΜΕΣΙΣ(7) είναι σε φόρμα, αλλά ο όμιλος είναι πολύ δυνατός και ο ΡΟΥΣΛΑΝΤ(6) διεγράφη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΠΑΜΠΟΥΡ(4) – ΡΟΓΙΑΛ ΜΑΧΟΓΚΑΝΥ(3) – ΤΖΟΥΝΙΠΕΡ(2) – ΜΠΙΓΚ ΧΑΡΤ(5)

Στην έβδομη(κωδ.07) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα περιμένουμε να δούμε την τρίτη συμμετοχή του ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ(4). Ένας ίππος που εμφανίστηκε μέτριοςστο ντεμπούτο του και εντυπωσιακός στην δεύτερη συμμετοχή στου, στη νίκη του στο ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ (δείτε τη νίκη του ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ) όπου έκανε και την μεγάλη έκπληξη. Όπως τον είδαμε στις προπονήσεις μας έδωσε την εντύπωση ότι επανέρχεται ίσως και ισχυροποιημένος. Ο ΖΑΡΚΟ(2) στην ίδια κούρσα με τον προαναφερόμενο είχε τρέξει πολύ άσχημα, ίσως να ήθελε ξεκούραση. Ξεκουράστηκε λοιπόν και περιμένουμε να δούμε πως θα επανέλθει σήμερα μετά από ενάμισι μήνα αποχή. Σίγουρα έχει δυατότητες και έχει και καλές πιθανότητες να πάει και στο κεφάλί, κούρσα που του αρέσει. Ο ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ(3) επανέρχεται από επαρκή αποχή. Είναι ίππος που έχει σημαντικές ικανότητες για ομίλους όπως ο σημερινός. Ψηλά τα βάρη του ΤΖΙΝ ΤΡΑΠ(1) και σε νέα προπόνηση. Τι μπορεί να κάνει; Δεν είναι το φόρτε του η απόσταση, αλλά δεν τρέχει κι άσχημα, όπως έχει δείξει στο παρελθόν. Πάντως θεωρούμε ότι υπολείπεται των προαναφερόμενων. Προσοχή θέλει ο ΦΥΓΟΝΙΚΟΣ(6) που είανι σε φόρμα και τα βάρτη του είναι πολύ χαμηλά. Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ(5) είναι ένα ερωτηματικό. Μέτριες οι τελευταίες εμφανίσεις του, ξεκουράστηκε, αλλά στις προπονήσεις δεν μας έδειξε κάτι το ιδιαίτερο. Ίσως να θέλει ακόμη χρόνο για να επανέλθει στην φόρμα του παρελθόντος. Τέλος ο ΣΙΛΟ(7) είναι κατώτερος στον όμιλο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ(4) – ΖΑΡΚΟ(2) – ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ(3) – ΦΥΓΟΝΙΚΟΣ(6)

ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 6: 02-03-04-05-06-07
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-6 / 2-4-6 / 1-3-5-6 / 2-6-9 / 2-3-4 / 2-3-4
ΣΤΗΛΕΣ: 648
ΚΟΣΤΟΣ: 324 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

 

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα