Τρομερό ενδιαφέρον στο Σκορ 6 που αναμένεται να μοιράσει πάνω από 50.000 ευρώ

Κοινοποίηση:

Οι σημερινές αναλύσεις μας σήμερα θα έχουν δυο σημαντικά ντεζαβαντάζ. Το πρώτο είναι ότι μέχρι αυτή την χρονική στιγμή δεν ξέρουμε αν 100% θα διεξαχθούν οι ελληνικές ιπποδρομίες. Βέβαια όπως διαβάσατε σε προηγούμενες αναφορές μας τόσο οι πληροφορίες μας, όσο και η ενημέρωση από τις Ιπποδρομίες ΑΕ αναφέρουν ότι οι ελληνικές ιπποδρομίες θα διεξαχθούν κανονικά. Αλλά με τον καιρό δεν μπορείς να τα βάλεις και ίσως αύριο να έχουμε επιδείνωση των καιρικών φαινομένων. Άρα αύριο πρωί θα ξέρουμε με μεγαλύτερη βεβαιότητα και σιγουριά. Το δεύτερο είναι ότι και να διεξαχθούν οι ελληνικές ιπποδρομίες ο στίβος δεν θα είναι στα καλύτερά του και βέβαια ο λασπωμένος στίβος πάντα παίζει ρόλο και σημαντικό μάλιστα στην διαμόρφωση των αποτελεσμάτων.
Άρα πρέπει να έχουμε μια σχετική επιφυλακτικότητα και παρά το γεγονός ότι στο στοιχηματικό κομμάτι υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον. Το Σκορ 6 έκανε Τζακ Ποτ την περασμένη Παρασκευή (30/12), τα χρήματα μεταφέρθηκαν σήμερα και οι προβλέψεις μας αναφέρουν ότι πάνω από 50.000 ευρώ θα είναι ο… κουμπαράς.
Πάμε να δούμε λοιπόν τι αξίζει να παίξετε, που αξίζει να στοιχηματίσετε και πάντα με γνώμονα τον λασπωμένο στίβο.

Στην πρώτη ιπποδρομία η φόρμα είναι με τον ΙΒΑΝ ΓΚΡΟΖΝΙΥ(1) που έρχεται από δυο σερί δεύτερες θέσεις και σε παρόμοιους ομίλους. Ο ΧΕΚΤΙΚ ΓΟΥΟΡ(2) είναι στάσιμος και συνεχώς πίσω από τον προαναφερόμενο, αλλά δεν αποκλείεται σήμερα να τον δούμε προοδευμένο. Ο ΗΛΙΧΡΥΣΣΟΣ(5) δεν μπορεί να αγνοηθεί σε ομίλους όπως η σημερινός και η προωτοεμφανιζόμενη ΜΟΡΝΙΝΓΚ ΜΙΣΤ(7) μια χαρά ποιότητα διαθέτει, αλλά και το γεγονός ότι πραγματοποιεί ντεμπούτο στα πέντε της χρόνια μιλάει μόνο του. Υπάρχει και ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ(3) που τρέχει σταθερά, αλλά μέτρια εδώ και καιρό και η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣΑ(6) που είναι σε φόρμα και με καλή εκκίνηση μπορεί να κάνει την έκπληξη. Τελευταία τύχη ο μέτριος στις τρεις έως τώρα συμμετοχές του ΛΑΚΟΤΑ(4).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΙΒΑΝ ΓΚΡΟΣΝΙΥ(1) – ΧΕΚΤΙΚ ΓΟΥΟΡ(2) – ΗΛΙΧΡΥΣΣΟΣ(5) – ΜΟΡΝΙΝΓΚ ΜΙΣΤ(7)

Στην δεύτερη ιπποδρομία οι ΚΑΣΤΟΝΤΙΑΛ(2) και ΑΖΕΡΕΛ(6) έχουν ανοικτούς λογαρισμούς από… παλιά και επιπρόσθετα στην σημερινή απόσταση(1200 μ,) έχουν και το προβάδισμα. Για εκκίνηση στο Σκορ 6 αυτή η δυάδα είναι ότι πρέπει. Αν υπάρχει μια φοράδα που μπορεί να την “σπάσει”, αυτή είναι η προερχόμενη από νίκη και ευρισκόμενη σε μεγάλη φόρμα ΝΤΙΠΙΓΚΕΝΤΝΤΑΪΒΙΓΚ(5). Οι άλλες είναι πίσω και μόνο ως τέταρτη επιλογή η ΚΛΥΤΑΙΜΝΗΣΤΡΑ(4).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΑΣΤΟΝΤΙΑΛ(2) – ΑΖΕΡΕΛ(6) – ΝΤΙΠΙΓΚΕΝΤΝΤΑΪΒΙΓΚ(5) – ΚΛΥΤΑΙΜΝΗΣΤΡΑ(4)

Στην τρίτη ιπποδρομία θεωρούμε ότι ο έμπειρος πλέον ΡΗΓΚΑΛ ΡΕΣΠΟΝΣ(5) μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Τον περιμέναμε καλύτερο στην παρθενική του συμμετοχή προ εβδομάδος, σίγουρα ο στίβος τον επηρέασε και σίγουρα είναι ίππος που θεωρούμε ότι είναι καλύτερος από τους σημερινούς αντιπάλους του. Θα του δώσουμε την πρώτη τύχη στις εκτιμήσεις μας και θεωρούμε ότι και στην απόσταση που τρέχει θα μας δικαιώσει. ‘Ανοδο έδειξε στην τελευταία του συμμετοχή ο ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ(1) όμως δεν θεωρούμε ότι πρόκειται για ίππο με μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και σύμφωνα με αυτά που μας έχει δείξει. Πάντως αν πάει μπροστά είναι ικανός να πρωταγωνιστήσει και με το Δημητσάνη που έχει στη σέλα του. Ο ΠΟΡΤΟ ΛΕΟΝΕ(4) είναι σε σταθερή φόρμα, είναι γρήγορος κι αν καταφέρει να οδηγήσει χωρις πίεση μπορεί να τρέξει πολύ δυνατά. Δύσκολα για τη νίκη, αλλά δεν το αποκλείουμε κιόλας. Από τους υπόλοιπους ο ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ(8) είναι σε φόρμα, αλλά θεωρούμε ότι προτιμάει μεγαλύτερη απόσταση και ο ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ(2) σε φόρμα, φιλότιμος, αλλά και “μετρημένος” σε μέτριες επιδόσεις. Ο ΝΤΡΗΜ ΤΡΕΪΝΤΕΡ(3) έδειξε κάποια πρόοδο στην τελευταία του συμμετοχή, αλλά θεωρούμε ότι δεν φτάνει για να πάρει τη νίκη σήμερα, Στο Τρικάστ ή το Τετραπλό όμως μπορεί να “χωθεί”.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΡΗΓΚΑΛ ΡΕΣΠΟΝΣ(5) – ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ(1) – ΠΟΡΤΟ ΛΕΟΝΕ(4) – ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ(8)

Στην τέταρτη ιπποδρομία θα ξεκινήσουμε από τον ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ(3) που ήρθε με περγαμηνές στην Ελλάδα, τις διέψευσε στις πρώτες τέσσερις συμμετοχές του και μόλις στην τελευταία του συμμετοχή έδειξε βελτιωμένος και “φάνηκε” στην άφιξη. Επειδή όπως διαπιστώνουμε, τα παιδιά του Arcano πάνε στη λάσπη και σήμερα αναμένεται ο στίβος να έχει λάσπη, θα πρέπει να υπολογιστεί σοβαρά. Επιπρόσθετα με τον Καποδίστρια έτρεξε πολύ καλά. Σε συνεχή και σταθερή πρόδο ο ΡΕΝ ΚΑΣΤΛ(4) και η απόσταση του “πάει”. Τον περιμένουμε πολύ δυνατό. Όπως δυνατός αναμένεται και ο ΣΙΣΚΟ ΜΠΟΫ(5) που τρέχει θετικά σε κάθε απόσταση και η σημερινή θεωρούμε ότι είναι ιδανική για τις ιδιότητές του. Σαφώς δεν παραγνωρίζουμε τον ΜΠΙΓΚ ΓΟΥΕΪΒ(1) που έρχεται από νίκη και προερχόμενος από μεγάλη αποχή. Εϊναι ίππος με δυνατό βήμα κι αν δημιουργηθούν συνθήκες για να πάει στο κεφάλι, τότε θα τρέξει εξαιρετικά δυνατά. Ο ΧΑΡΤ ΜΠΡΕΪΚΙΝΓΚ(6) είναι ίππος “σκληρός”, σε φόρμα και μπορούμε να τον δούμε κάπου στο Τρικάστ ή το Τετραπλό, ο ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΓΟΥΪΝΓΚ(7) κατώτερος και μάλλον “βοήθησε” για να γίνει η κούρσα για τον Ρεν Καστλ και ο ΑΤΤΙΛΑΣ(2) άλλε εποχές σε τέτοιους ομίλους θα υπολογιζόταν σοβαρά, αλλά το τελυταίο διάστημα είναι εκτός φόρμας και προβληματίζει πάρα πολύ. Αν μεταμορφωθεί, γιατί όλα μέσα είναι, τότε έχει τύχη για ψηλά. Αλλά που να το ξέρουμε; Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι ο ιππόδρομος έχει λογική και δεν μπορούμε να προτείνουμε ίππο που έχει έρθει πολύ πίσω στις τρεις τελευταίες συμμετοχές του.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ(3) – ΡΕΝ ΚΑΣΤΛ(4) – ΣΙΣΚΟ ΜΠΟΫ(5) – ΜΠΙΓΚ ΓΟΥΕΪΒ(1)

Η πέμπτη ιπποδρομία είναι το ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ για τετρατείς και μόνο με όρους ΒΗΕ. Πρώτη τύχη θα δώσουμε εδώ στον ΖΑΡΚΟ(3) που και έχει νικήσει στην απόσταση και είναι καλά ισοζυγισμένος έναντι του βασικότερου αντιπάλου του που είναι ο ΡΟΓΙΑΛ ΜΑΧΟΓΚΑΝΥ(1). Ο τελευταίος είναι αήττητος σε 4 συμμετοχές, όμως θεωρούμε ότι και τα βάρη του έχουν ανέβει και δεν μπορεί να παίρνει μόνο αυτός τα κύπελλα στο σταύλο. Πιο πίσω ο ανερχόμενος και με καλό ισοζυγισμό ΑΛ ΧΑΜΝΤ(5) που δεν θα έχει πρόβλημα απόστασης, αφού έχει εμπειρία από το εξωτερικό και σίγουρα τα χαμηλά του βάρη θα τον βοηθήσουν. Από τους υπόλοιπους περιμένουμε να δούμε καλύτερο σήμερα τον ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ(6) που προ ημερών έδειξε στο ντεμπούτο του ότι “ήθελε” την κούρσα και βέβαια περιμένουμε να δούμε και τον ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(7) με τα χαμηλά βάρη που φέρει. Σίγουρα κι αυτός θα ευνοηθεί και εξασφάλισε και δυνατή ανάβαση. Η ΜΙΣ ΕΡΜΙΟΝΗ(2) έχει κάνει μεγάλα πράγματα στο παρελθόν όμως και τα βάρη της έχουν ανέβει πολύ και αντιμετωπίζει πανίσχυρο όμιλο. Ο ΓΚΡΑΟΥΝΤ ΝΤΙΠΕΝΤΕΝΤ(4) έρχεται από συγκλονιστική νίκη – έκπληξη, προ εβδομάδος και “παει” σε λασπωμένο στίβο και ο ΤΡΑΝΖΙΣΙΟΝΑΛ(8) με τα χαμηλά του βάρη και τον Μαγκαφά κάπου μπορεί να “χωθεί”. Όχι για τη νίκη, αλλά στα πολύπλοκα παιχνίδια μπορεί να μπει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΖΑΡΚΟ(3) – ΡΟΓΙΑΛ ΜΑΧΟΓΚΑΝΥ(1) – ΑΛ ΧΑΜΝΤ(5) – ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(7)

Στην έκτη ιπποδρομία υπάρχουν πολλές υποψήφιες για τη νίκη. η ΝΤΙΛΑΪΛΑ(6) προέρχεται από σαρωτική επικράτηση στο μέδεν της, δείχνει σε εξέλιξη και μπορεί εκ νέου να είναι πρωταγωνίστρια. Η ΛΑΒΙΝΙΑ ΡΟΟΥΖ(2) πρωταγωνίστησε στην τελευταία συμμετοχή της σε αντίστοιχο όμιλο και τερμάτισε λίγο μπροστά από την ΜΑΤΖΙΚΑΛ ΠΑΘ(4) που και σήμερα διαγωνίζεται, εξεσφάλισε δυνατό αναβάτη, μπορεί και να οδηγήσει και μπορεί και να πρωταγωνιστήσει. Δεν είναι η φοράδα που περιμέναμε ερχόμενη από την Αγγλία, αλλά είναι μια φοράδα που δεν λείπει εδώ και καιρό απο τις πρώτες θέσεις και πάντα είναι υπολογίσιμη.
Η ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ(7) μας διέψευσε στην τελευταία της συμμετοχή που την θεωρούσαμε μεγάλο φαβορί, αλλά ίσως να ήθελε λίγη ξεκούραση. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την ΝΟΒΕΜΠΕΡ(5), αλλά και για την ΛΙΛΛΥΠΟΥΤ(3) που στην τελευταία συμμετοχή της πρωταγωνίστησε όχι γιατί ήταν σε καλή κατάσταση, αλλά γιατί ήταν φανερά “πεσμένες” οι αντίπαλές της. Από τις υπόλοιπες αναμένουμε κάποια άνοδο από την ΦΑΜΠΙΟΥΛΟΥΣ ΝΤΑΡΛΙΝΓΚ(9) που στις πρόσφατες συμμετοχές της ήταν μέτρια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΤΙΛΑΪΛΑ(6) – ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ(7) – ΜΑΤΖΙΚΑΛ ΠΑΘ(4) – ΛΑΒΙΝΙΑ ΡΟΟΥΖ(2)

Στην έβδομη και τελευταία κούρσα του προγράμματος οι υποψήφιοι για τη νίκη είναι πολλοί. Ο ΤΟΥΝΤΟΡ ΕΜΠΑΪΡ(3) έδειξε “πεσμένος” στην τελευταία συμμετοχή του, ίσως ήθελε ξεκούραση και βέβαια ο λασπωμένος στίβος μάλλον τον ευνοεί. Τον έχουμε δει να νικάει στο παρελθόν. Ο ΔΟΛΑΡΙΟΥΛΗΣ(2) έρχεται από νίκη και με το μεγάλο του βήμα μπορεί να βάλει δύσκολα σε όλους αν θελήσει να οδήγήσει. Ο ΣΟΟΥ ΜΗ ΔΕΝ ΛΑΪΝ(7) έρχεται από νίκη, δεν είναι ο ίππος του παρελθόντος, όμως δεν είναι καθόλου αμελητέος. Εξυπακούεται ότι σε άλλες εποχές θα ξεκινάγαμε απ’ αυτόν την ανάλυση. Ο ΣΟΤΓΚΑΝ ΣΤΑΡΤ(6) είναι θετικός ίππος σε όλες τις αποστάσεις, σίγουρα αντιμετωπίζει “γερό” όμιλο, αλλά μπορεί να διακριθεί και να τερματίσει ψηλά ο ΓΚΡΗΛΥ ΧΑΟΥΖ(1) έχει υψηλά βάρη, έχει καιρό να φτάσει στη νίκη, όμως αν δημιουργηθούν συνθήκες για να οδηγήσει δεν θα είναι εύκολος για να κανένα. Τέλος ο ΧΑΟΥΣ ΚΑΠΤΑΙΝ(4) είναι σε φόρμα, δεν τον έχουμε ικανό για τη νίκη, αλλά μπορεί μια θέση στα πολύπλοκα παιχνίδια, όπως βέβαια έχει κάνει σε όλες τις τελευταίες συμμετοχές του.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΟΥΝΤΟΡ ΕΜΠΑΪΡ(3) – ΣΟΟΥ ΜΗ ΔΕ ΛΑΪΝ(7) – ΔΟΛΑΡΙΟΥΛΗΣ(2) – ΣΟΤΓΚΑΝ ΣΤΑΡΤ(6)

ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
ΣΥΣΤΗΜΑ: 2-6 / 1-3-5 / 1-3-4-5 / 3 / 2-3-4-6-7 / 2-3-6-7
ΣΤΗΛΕΣ: 480
ΚΟΣΤΟΣ: 240 ευρώ

ΣΚΟΡ 4: 04-05-06-07
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-2-3-4-5 / 1-3-5 / 2-3-4-6-7 / 2-3-4-6-7
ΣΤΗΛΕΣ: 375
ΚΟΣΤΟΣ: 187,5 ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα