Vaal, 29/09/16: πρόδωσα την ‘φωνή’ και βαλσάμωσε η Μπόκα

Κοινοποίηση:
bombonera-750x485
..Λα Μπομπονέρα..

Αν έχεις χάσει προηγούμενα επεισόδια, να σου πω πως έχει, είμαι λίγο τρελλός πια, ακούω που και που κάτι σαν γυναικεία φωνή, που συνήθως μου μιλά για στοιχηματικά γεγονότα. Ως τώρα, σπαθένια η ‘φωνή’, ό,τι μου ξεφουρνίζει είναι άχαστο. Καθόμουν που λές προχθές το μεσημέρι και γραφα για τούτη δω τη στήλη, ώσπου ξάφνου μου λέει κάτι η -αυτό σαν φωνή-περισσότερο σαν σκέψη στο μυαλό είναι-παρά ήχος, “θα ναι μεγάλη γιορτή σήμερα στο Λα Μπομπονέρα, όποιος μπορεί να βρει εισιτήριο, να πάει”. Διάολε, αυτό είναι το γήπεδο της περίφημης Μπόκα Τζούνιορς της Αργεντινής σκέφτηκα, που να βρω εισιτήριο να πάω? Μήπως η φωνή εννοεί εμμέσως να παίξω Μπόκα? Λες να παίζει το ντέρμπυ με την Ρίβερ? Καταρχάς, για να δω, παίζει σήμερα? …αλλά κάτι ένας εδώ που θελε ένα μοντάζ κάτι ο άλλος να του πω που είναι τα χαρτιά που έψαχνε, κλπ, και αφαιρέθηκα. Το ξέχασα. Το βράδυ, στο σπίτι βάζω λάϊβ σκορ να δω. Τι να δω: Μπόκα-Κιλμές 4-1 στο 37′. Παναθεμά με, λέω, η φωνή!-αυτό μου λεγε το πρωΐ, τη Μπόκα! Τι να κάνω, τι να κάνω? Βάζω ένα τάληρο να τελειώσει το ημίχρονο 5-1. Τζίφος. Ημίχρονο. Βάζω ένα τάληρο γύρω στο 55′ να τελειώσει η Μπόκα όβερ 6.5 γκολ το ματς. Τέλειωσε ρε φίλε όπως όταν το πρωτόδα, 4-1. Γύψος, ρε, με το που το βαλα να το δω το παλιοπαίχνιδο τους έστειλα όλους στο βαλσαμωτήριο. Εκείνη την ώρα κατάλαβα πως είχα προδώσει την ‘φωνή’. Η ‘φωνή’ προφανώς μου μιλά για κανονικό αποτέλεσμα, ‘σημείο’, και να το παίζω πριν το ματς, και γω έπαιζα λάϊβ πόσα ακόμη γκολ θα βάλει η Μπόκα. Την οποία ούτως η άλλως δεν την γουστάρω, -ούτε την Ρίβερ Πλέητ γουστάρω-. Eγώ Ρασίγκ Κλουμπ γουστάρω, που χει και ‘ιπποδρομιακό’ όνομα. Αλλά μετά το χουνέρι να μη μου βάλει ούτε ένα γκολ η Μπόκα μετά το 37′, δεν την χωνεύω ακόμα περισσότερο τώρα. Θα μου πεις, τι σχέση έχουν όλα αυτά με το Βάαλ? Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα, όντως. Ξέφυγα, πάλι.

ΣΚΟΡ 6: 018-020-022-024-026-028 , ΣΚΟΡ 4: 020-022-024-026

014 VAAL 1 14:10: Πολύ χαμηλή κλάση. Ο Σων Τάρρυ βάζει μάσκα στον 4-RED RENEGADE και τον δίνει στο αγόρι μας, τον Λάϊλ, τον τσάμπιον του Μέλλοντος.

016 VAAL 2 14:45: Όπως νίκησε ο 2-BRITTISH ROYALE με αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο, μαχητικός, μπορεί ρεπετισιόν, αβαντάζ του τα μέτρα (οι βασικοί του αντίπαλοι δε θα λεγαν όχι σε καμιά 200ριά μέτρα παραπάνω).

018 VAAL 3 15:20: Τάρρυ-Τάρρυ, στο γιαλό πετούν οι γλάροι, εκτόμησε τον 4-ENCHANTED ROCK, τον ξεκούρασε 4 μήνες, του δένει τη γλώσσα και τον αναθέτει στον ‘σκληρό’ Φόρτσιουν, ο τσάμπιον-πέρσι προπονητής Σων Τάρρυ. Τάρρυ-κάνε μου τη χάρη, να περάσουμε αυτές τις ‘βραχονησίδες’/τις πρώτες κούρσες, και μετά θα αισθάνομαι πιο άνετα, γιατί στις επόμενες τα ξέρω πιο καλά τα άλογα.

020 VAAL 4 15:55: Νομίζω εδώ είναι το πρώτο γνήσιο στάνταρ της ημέρας, 7-BURUNDI BUSH.

022 VAAL 5 16:30: Αυτή τη στιγμή ‘τρώει παιδάκια’ (3ν/4τελ.συμ.) και συνεχίζει με πρωτοπόρο σε νίκες για φέτος  Άντριου Φόρτσιουν ο 2-DASPOORT. Δεν είναι το ανώτερο άλογο εδώ-και τα κιλά είναι πολλά. Αλλά είναι σε εκτός τόπου και χρόνου φάση ο άσσος-εντελώς αγνώριστος εδώ και 2-3 μήνες, συν οτι δε εμπνέουν και κάτι παράξενες καβάλες σε άλλους αντιπάλους (γιατί δεν είναι ο Ζέχνερ στο 4? γιατί δεν είναι ο Ντάνιελσον στο 7? γιατί δεν είναι ο Ζάκεϋ στο 8?) κι έτσι ελαχιστοποιούνται οι φόβοι μου.

024 VAAL 6 17:05: Τα ίδια με πάνω. Γιατί δεν έχει Λερήνα το 6? Γιατί δεν έχει Ζάκεϋ το 2? Πάω με 1-WUKKIN’ UP. Όχι, θα κάτσω να σκάσω.

026 VAAL 7 17:40: Νομίζω είναι μια κλάση πάνω εδώ η 4-WIND CHILL. Μένει να μας το αποδείξει.

028 VAAL 8 18:15: Ντεμπούτο 2η, 1.5 μήκος από Άννα Παύλοβα, λογικά τώρα πιο έτοιμη-Ντε Κοκ εγγύηση γι αυτό, 12-CROWN COURT.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα