ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΟΥΡ

Κοινοποίηση:

Δυνατές ιπποδρομίες διεξήχθησαν σήμερα στο Μαρκόπουλο και παρά το γεγονός ότι δυο από τις επτά διαδρομές εμπεριείχαν μόλις πέντε συμμετοχές. Η συγκέντρωση εξελίχθηκε σε μονόλογο των ίππων που οδήγησαν, κάτι που εκ του αποτελέσματος έδειξε ευνοϊκό στον «βαρύ» στίβο.
Στην πρώτη ιπποδρομία έγινε τα απόλυτα αναμενόμενο. Ο ΛΕΤΖΕΝΤΕΡΥ ΛΑΝΤ(1) οδήγησε και επικράτησε με αναβάτη τον Κώστα Μαστοράκη και χρόνο 1:15,98 και ο ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ(5) ακολούθησε και τερμάτισε δεύτερος. Οι υπόλοιποι σε απόσταση.
Στην δεύτερη ιπποδρομία η ΜΑΡΙΣΙΑ(2) οδήγησε «έσπασε» την αντίσταση της Τζαλέμπι(ρινορράγησε) , αλλά για ελάχιστη διαφορά έμεινε δεύτερη αφού η ΡΗΓΚΑΛ ΦΑΛΚΟΝ(7) έδειξε βελτίωση στο δεύτερο τρέξιμό της και με 1:17,24 χάρισε την δεύτερη νίκη στον αναβάτη Κώστα Μαστοράκη.
Παράσταση για ένα ρόλο η τρίτη ιπποδρομία και ήταν αναμενώμενο. Ο ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ(2) είχε δείξει μέρος των προσόντων του, στο ντεμπούτο του που τερμάτισε δεύτερος, χτες βρήκε και ευνοϊκή απόσταση(1.400μ.) και με τον Παναγιώτη Δημητσάνη στη σέλα νίκησε μεγαλοπρεπώς με χρόνο 1:28,77. Σε απόσταση ο ΜΠΛΕΪΜ ΓΟΥΕΪΒ(3) που επίσης έδειξε εξέλιξη, καλά προσόντα αποκάλυψε ο τρίτος στην άφιξη και πρωτοεμφανιζόμενος ΤΑΡΑΓΚΟΝ(5) και ισχυρές σπρίντερ ιδιότητες αποκάλυψε ο ΜΕΪΚΙΝ Ε ΣΤΕΪΤΜΕΝΤ(4) που σε μικρότερη απόσταση θα εμφανιστεί σίγουρα καλύτερος.
Κυριολεκτικά περίπατο έκανε ο ΜΠΑΜΠΟΥΡ(3) στην τέταρτη κούρσα και τον Εντιόν στη σέλα του. Σημείωσε χρόνο 1:27,15 και άφησε πολύ πίσω τους ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗ(6) και ΦΙΛΙΠ(2) που τερμάτισαν με μικρή διαφορά μεταξύ τους. Οι υπόλοιποι σε απόσταση.
Η εκκίνηση που εξασφάλισε ο Παναγιώτης Δημητσάνης στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ(3) ήταν η… μισή νίκη κι αυτός τελικά κατάφερε να την πάρει, στην πέμπτη κούρσα προ του φαβορί ΣΟΤΓΚΑΝ ΣΤΑΡΤ που τερμάτισε μισό μήκος πίσω του. Τρίτος και σε απόσταση ο πάντα σταθερός ΜΟΛΟΤΩΦ(1).
Παράσταση για δυο ήταν η έκτη ιπποδρομία. Ο ΑΤΤΙΛΑΣ(1) δείχνοντας περαιτέρω εξέλιξη οδήγησε, αλλά στο τέλος ο ΜΠΙΓΚ ΓΟΥΕΪΒ(5) σημείωσε την παρθενική του νίκη με χρόνο 1:40,45 , χάρισε την τρίτη επιτυχία στον Κώστα Μαστοράκη και έγινε ο πρώτος ίππος που νικάει στην νέα απόσταση, στο Μαρκόπουλο, στα 1.575 μέτρα.
Στην έβδομη ιπποδρομία ο δυνατός ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΑΡΤ(5) κατάφερε με τον Εντιόν να ακολουθήσει κατά πόδας τον ΡΟΥΣΛΑΝΤ(6) που οδήγησε και στο τέλος να τον κάμψει και φτάσει στη νίκη με επίδοση 1:56,82. Σε απόσταση και τρίτος ο φαβορί ΛΑΪΤ ΠΑΡΤΙΚΛ(3).
Τέλος τα πολλά φαβορί έγιναν αιτία έτσι ώστε τα ΣΚΟΡ, και κυρίως το ΣΚΟΡ 6 να πληρώσουν λίγα και σε αντίθεση με τις περασμένες εβδομάδες.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα