Καιρός και στίβος θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο Χριστουγεννιάτικο Τζακ Ποτ του Σκορ 6

1Q0I7917-e1511215734595.jpg

Οι ελληνικές ιπποδρομίες αναβλήθηκαν χτες λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και θα διεξαχθούν σήμερα με ώρα εκκίνησης στις 15:00. Υπάρχουν τρεις διαγραφές που προέκυψαν χτες από τραυματισμό αναβάτη (1η Νο 1 ΓΚΟΛΝΤ ΠΑΤΣ, 2η Νο 4 ΡΟΥΪΝ και 4η Νο ΔΟΛΑΡΙΟΥΛΗΣ). και σαφώς οι εκτιμήσεις μας λίγο άλλαξαν. Σαφώς και σήμερα ο καιρός θα παίξει ρόλο και μάλιστα πρωταγωνιστικό και οι επιλογές σας θέλουν μεγάλη προσοχή. Τα λεφτά είναι στο ΣΚΟΡ 6 και είναι πολλά, ίσως και πάνω από 60000 μετά το Τζακ Ποτ που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή. 

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06

322 Ξεκινάμε με την πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία στα 1300 μέτρα όπου ο πρωτοεμφανιζόμενος ΖΙΓΓΥ ΣΤΑΡΜΑΝ(4) εμφανίζεται καλογυμνασμένος και θεωρούμε και έτοιμος να διεκδικήσει τη νίκη. Σίγουρα αναμένουμε καλύτερο τον ΠΑΡΤΙΣΙΠΕΪΤ(6), στην δεύτερη συμμετοχή του. Στο ντεμπούτο του δεν πήγε καλά, αν και στις δοκιμές του ήταν ενθαρρυντικός και σε αυτό ίσως να έπαιξε ρόλο και η απόσταση των 1000 μέτρων. Σήμερα ίσως δούμε άλλο άλογο. Στην πρώτη γραμμή  κατατάσσεται και ο υπόδειγμα σταθερότητας ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ(7). Μάλιστα ίσως και να οδηγήσει και να ευνοηθεί και από τον στίβο. Όμως είναι και «γκινιόζος» αφού όλο και κάποιος βρίσκεται και τον αφήνει δεύτερο. Στους παραπάνω θεωρούμε ότι θα «παιχτεί» η νίκη και από τους υπόλοιπους ο ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΠΛΕΪΣ(5) με τον Δημητσάνη θα πρέπει να υπολογιστεί για Τρικάστ ή Τετραπλό και κάτι ανάλογο ισχύει και για τον ΕΛΑ ΤΟΝΥ ΜΟΥ(2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΖΙΓΓΥ ΣΤΑΡΜΑΝ(4) – ΠΑΡΤΙΣΙΠΕΪΤ(6) – ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ(7) – ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΠΛΕΪΣ(5)

323 Στην δεύτερη(κωδ.02) διαδρομή και στα 1300 μέτρα ο ΤΣΗΦ ΟΦ ΣΤΑΦ(7) πρωταγωνίστησε σε μικρότερη απόσταση, είναι μεγαλόσωμος ίππος σε εξέλιξη, ιππεύεται εκ νέου από τον Δημητσάνη και μπορεί να τα καταφέρει. Ο ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ(8) έχει γυμναστεί επιμελώς και το μόνο ερωτηματικό είναι το ντεμπούτο του. Αν δεν επηρεαστεί μπορεί να πάει στο κεφάλι και να φτάσει και στη νίκη, επιβεβαιώνοντας και τις πολύ καλές δοκιμές του. Όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να ελπίζουν σε μια θέση στο Τρικάστ ή κυρίως στο Τετραπλό και με καλύτερη τύχη να το πετύχει ο ΠΙΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ(3).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ(8) – ΤΣΗΦ ΟΦ ΣΤΑΦ(7) – ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ(3) – ΤΣΑΡΛΥ ΜΠΙΑΡ ΠΑΝΤ(6)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 03-04-05-06

324 Στην τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία και στα 1300 μέτρα, ο πρόσφατα πρωταγωνιστής ΜΠΑΪ ΔΕ ΛΟ(3) έχει τον πρώτο λόγο και σε ένα όμιλο που δεν χαρακτηρίζεται σπουδαίος. Διακρίθηκε στην δεύτερη θέση στα 1400 μέτρα και σε βαρύ στίβο, προ εβδομάδος και θεωρούμε ότι σήμερα αν υπάρχει μια βάση στο πρόγραμμα, αυτός μπορεί να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί που θα έχει. Ο ΝΤΙΒΑΪΝ ΠΡΙΝΣ(4) έρχεται από νίκη, είναι «σκληρός» ίππος και δεν στερείται πιθανοτήτων. Προσοχή θέλει ο ΡΑΜΠΕΡΣ(1) που κάπου θα μας… ξαφνιάσει και μεγαλύτερη προσοχή θέλει ο ΣΕΦΕΡΝΤΣ ΜΠΟΥΣ(6) που έχει αναπνευστικά προβλήματα, αλλά αν δεν τον επηρεάσουν, τότε έχει την ποιότητα για να κάνει την έκπληξη. Μάλιστα θεωρούμε ότι οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν θα είναι σε μεγάλο βαθμό ίδιες με αυτές που επικρατούσαν την ημέρα που νίκησε. Από τους υπόλοιπους για τον ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ(5) θα πρέπει να… ρίξουμε τα χαρτιά για να δούμε αν θα ξεκινήσει και ο ΜΟΥΝΕΕΜΠ(2) δείχνει αυτή την χρονική περίοδο εκτός φόρμας και πρέπει να δούμε αντιφατική μεταμόρφωση για να τον δούμε να διακρίνεται.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΠΑΪ ΔΕ ΛΟ(3) – ΣΕΦΕΡΝΤΣ ΜΠΟΥΣ(6) – ΝΤΙΒΑΪΝ ΠΡΙΝΣ(4) – ΡΑΜΠΕΡΣ(1)

325 Στην τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία και στα 1800 μέτρα, τα χαμηλά βάρη και η καλή φόρμα του ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ(5) τον κατατάσσουν στην πρώτη γραμμή των υποψήφιων για τη νίκη. Μετά την διαγραφή και του Δολαριούλη(1) μπορεί να πάει και πιο εύκολα με τους προπορευόμενους, ίσως και στο κεφάλι. Ο ΤΖΟΥΝΙΠΕΡ(2) είναι σπεσιαλίστας στην απόσταση και παρά τα εννέα χρόνια του, μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Δεν αγνοείται ο ΜΕΝΤΩΡ(3) που σε κάποιες πρόσφατες μακρινές δοκιμές του έδειξε σημαντική άνοδο, και από τους υπόλοιπους η ΠΕΝΝΥ ΓΟΥΕΪΤ(6) δεν μπορεί να αποκλειστεί για παρουσία κυρίως στο Τετραπλό, ή και στο Τρικάστ αν κάποιος από τους προαναφερόμενους αποτύχει. Μην ξεχνάτε ότι είναι ίσως η πιο… λασπιάρα του ομίλου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ(5) – ΜΕΝΤΩΡ(3) – ΤΖΟΥΝΙΠΕΡ(2) – ΠΕΝΝΥΓΟΥΕΪΤ(6)

326 Στην πέμπτη(κωδ.05) ιπποδρομία και στα 1800 μέτρα υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά. Ο ΣΑΟΥΘΝΤΑΟΥΝ ΛΑΝΤ(1) θα τρέξει για πρώτη φορά στο Μαρκόπουλο. Πρόκειται για εξαιρετικό ίππο που έχει σημειώσει τρεις νίκες στην Αγγλία, όμως όλες οι επιτυχίες του είναι στο χορτάρι. Δυο φορές που έτρεξε σε αμμώδη επιφάνεια απέτυχε παταγωδώς. Στις προπονήσεις ήταν εξαιρετικός. Σε κάποιες μάλιστα… άλλο πράγμα, αλλά το ντεμπούτο πάντα απαιτεί προσοχή. Ο ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ(4) είναι ο ίππος που ευνοείται από την απόσταση και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει. Δεν έτρεξε άσχημα, προ εβδομάδος, στο Winter Challenge των τετραετών, όπου και δεν τον ευνόησε η απόσταση και είχε μια σημαντική ανακοπή πάνω στην κούρσα. Ανανεωμένος επανέρχεται από μικρή αποχή ο ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ(5) και θυμίζουμε ότι είναι ίππος που έχει νικήσει στην απόσταση. Μεγάλη προσοχή θέλει ο ΑΤΤΙΛΑΣ(7) που είναι σε σούπερ φόρμα αυτή την εποχή, θα έχει τον Δημητσάνη στη σέλα του και μπορεί να ευνοηθεί πολύ τόσο από επικεφαλής διαδρομή, όσο και από τα πολύ χαμηλά του βάρη. Τέλος υπάρχει και ο πρωτοεμφανιζόμενος ΤΕΝΖΙΝΓΚ ΝΟΡΓΚΑΪ(3) που έχει σημειώσει τρεις νίκες στην Αγγλία, αλλά και σε αντίθεση με τον Σάουθνταουν Λαντ, τις δυο εξ αυτών τις έχει σημειώσει σε All Weather στίβους. Μάλιστα ο συγκεκριμένος ίππος έχει εντατικοποιήσει την προετοιμασία του το τελευταίο διάστημα, σημειώνει καλές δοκιμές κι αν υπάρχει ένα ερωτηματικό, αυτό είναι ότι δεν έχει «ανοίξει» σε μακρινές δοκιμές. Από τους υπόλοιπους πιστεύουμε ότι ο ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ(6) μπορεί να βρει και θέση στο Τετραπλό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ(4) – ΑΤΤΙΛΑΣ(7) – ΣΑΟΥΘΝΤΑΟΥΝ ΛΑΝΤ(1) – ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ(5)

327 Τέλος στην έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα ο ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ(3) είναι ο πιο σταθερός στον όμιλο, έχει πολλές πιθανότητες να οδηγήσει κι αν δεν πιεστεί, μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Ο ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ(7) σε φόρμα και από τους ποιοτικά ανώτερους στον όμιλο. Τρέχει συνεχώς το τελευταίο διάστημα, τρέχει καλά και σε διαφορετικές αποστάσεις και παρά το γεγονός ότι για ακόμη μια φορά πήρε εξωτερικό σταρτ και θα πρέπει να καταβάλει προσπάθεια για να βρει επίκαιρη θέση με τους πρώτους, πιστεύουμε ότι μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη. Ο ΜΠΑΖΟΥΛΑ(2) έρχεται από νίκη και δείχνει σε εξέλιξη, ο ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ(4) απαιτεί μεγάλη προσοχή γιατί σε κάποιες δοκιμές του ήταν εξαιρετικός κι αν είναι και λίγο βρεγμένος ο στίβος, ακόμη καλύτερα και ο ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(1) αν επιταχυνθεί ο ρυθμός, είναι βέβαιο ότι θα είναι πολύ δυνατός στο φίνις του. Από τους υπόλοιπους πιστεύουμε ότι ο ΜΠΛΕΪΜ ΛΑΒ(10) που επανέρχεται από αποχή, μπορεί να κάνει αισθητή την παρουσία του στην άφιξη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ(3) – ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ(4) – ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(1) – ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ(7)

ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06
ΣΥΣΤΗΜΑ: 4-6-7 / 7-8 / 3 / 3-5 / 1-4-5-7 / 1-3-4-7
ΣΤΗΛΕΣ: 192
ΚΟΣΤΟΣ 96 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα