Ο ΡΕΜΙΝΙΣ “ΑΛΩΣΕ” ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ

Κοινοποίηση:

Ημέρα των φαβορί σήμερα στο Μαρκόπουλο αφού κανένα αουτσάιντερ δεν κατάφερε να «σπάσει» το σερί που ξεκίνησε από την προηγούμενη εβδομάδα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να προκύψουν μικρές αποδόσεις στο στοίχημα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι και στην πρώτη ιπποδρομία η ΤΙΑΝΤΑΪΣ ΣΕΝΣ(5) απέδειξε ότι η νίκη της στο ντεμπούτο και σε πολύ λασπωμένο στίβο δεν ήταν τυχαία. Μάλιστα χτες επέλεξε να νικήσει με διαφορετικό τρόπο. Πήγε κατευθείαν στο κεφάλι και δεν άφησε καμία αντίπαλό της να την αμφισβητήσει. Ιππεύτηκε άψογα από τον Κώστα Μαστοράκη και σημείωσε χρόνο 1:13,69. Πολύ δυνατή επίδοση που φάνηκε και στην συνέχεια από τους χρόνους που σημείωσαν πιο έμπειροι ίπποι. Με φίνις η ΣΝΟΟΥΓΕΪ(1) τερμάτισε δεύτερη προ της ΕΠΙΚ ΦΑΪΝΤ(3) που έδειξε λίγο «πεσμένη» σε σχέση με την προηγούμενη συμμετοχή της και ακολούθησαν ΜΠΛΟΥΜΣΜΠΕΡΥ ΣΤΑΡ(4), ΜΑ ΠΕΤΙΤ ΕΤΟΥΑΛ(2) και η ΕΜΠΟΡΙΟΥΜ(6) που έτρεξε με παρωπίδες για πρώτη φορά, αλλά και δεν την βοήθησαν και φάνηκε και κουρασμένη από τις συνεχείς συμμετοχές της.
Στην δεύτερη κούρσα το μεγάλο φαβορί ΛΙΟΥΑΜΥ(6) σημείωσε ακόμη μια νίκη, την πέμπτη στις τελευταίες έξι συμμετοχές του. Ιππεύτηκε άψογα από τον «γνώριμό» του Κωνσταντίνο Καποδίστρια και έφτασε στη νίκη με χρόνο1:13.47. Ο ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ(4) που οδήγησε δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον νικητή και με διαφορά… μύτης κατάφερε να κρατήσει την δεύτερη θέση προ του ΒΙΡΜΑΝΟΥ(5) που ακολούθησε τρίτος κατά την διαδρομή. Πιο πίσω ο ΓΚΑΜΠΥ(3) που προηγήθηκε του ΣΠΗΝΤΥ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ(2) του ΚΑΡΡΙΚ Α ΡΕΝΤΕ(7) που μετά το πέρας της ιπποδρομίας διαπιστώθηκε πνευμονορραγία και του αρνητικού ΚΛΑΣΙΚΟΥ(1).
Η τρίτη ιπποδρομία εξελίχθηκε σε ματς ανάμεσα στους πρωτοδιαγωνιζόμενους ΖΑΡΚΟ(5) και ΜΕΝΤΩΡ(6). Ο πρώτος ευτύχησε να έχει έναν καταπληκτικό Δημητσάνη στη σέλα του που κυριολεκτικά τον… σήκωσε στα τελευταία 200 μέτρα και άντεξε στις επιθέσεις του δεύτερου που πάντως έδειξε ότι το στο μέλλον θα «πάει» και σε μεγαλύτερη απόσταση. Ο χρόνος για τον νικητή ήταν 1:13.83 και σε απόσταση ο ΒΑΡΡΑΝ(3) που δεν ξεκίνησε απόλυτα καλά, προηγήθηκε του ΒΕΣΤΑΒΙΑΝ(4) που βελτιώθηκε αρκετά στο φίνις του. Ακολούθησε η ΠΟΛΥΠΙΚΟΥΛΙΝΑ(7) που έδειξε αρχική ταχύτητα, αλλά όχι και αντοχή και πιο πίσω οι ομόσταυλοι ΑΔΩΝΙΣ(2) και ΑΒΙΜΕΛΕΧ(1).
Στο κύπελλο ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ ο ΡΕΜΙΝΙΣ(3) οδήγησε απ’ άκρον εις άκρον και δεν απειλήθηκε ουσιαστικά από τον δεύτερο ΠΗΚ ΘΡΗ(2) αφού ο αναβάτης του, Παναγιώτης Δημητσάνης τον «άνοιξε» στην αρχή, πήρε διαφορά και δεν άφησε τον κυριότερο αντίπαλό του να είναι κοντά του κατά την διάρκεια της διαδρομής. Μάλιστα σημείωσε πολύ δυνατή επίδοση(1:11.43). Το χάτ τρικ του προπονητή Παναγιώτη Θεολόγου έκανε ο τρίτος στην άφιξη ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΑΡΤ(1), ακολούθησε ο ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ(5) που σε κανένα σημείο της κούρσας δεν έπαιξε ρόλο και τελευταίος ο ΧΑΟΥΣ ΚΑΠΤΑΙΝ(4) που μετά το πέρας της ιπποδρομίας διαπιστώθηκε ολική αποκόλληση του δεξιού πρόσθιου πετάλου.
Στην τελευταία ιπποδρομία ο Παναγιώτης Δημητσάνης έφτασε με τον ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ ΡΟΚ(1) στην τρίτη και συνεχόμενη νίκη του. Ακολούθησε τρίτος τους Γουίντερ Γκολντ Γουέι και Αλναάχη που σχεδόν συγκάλπασαν και στην ευθεία προσπέρασε εύκολα και νίκησε με χρόνο 1:39.58. Ο ΑΛΝΑΑΧΗ(2) για τρίτη συνεχόμενη κούρσα έμεινε στο… πλασέ, αλλά, επίσης για άλλη μια φορά πιστοποίησε την δυνατή φόρμα που τον διατηρεί ο προπονητής του. Τρίτος σε απόσταση ο ΓΟΥΪΝΤΕΡ ΓΚΟΛΝΤ ΓΟΥΕΪ(5) και ακολούθησαν ΧΑΜΛΑ(6), κατινγκ ιτ φαϊν(3) και ΦΟΥΡΖΑΝΑΧ(4).

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα