Πάρτυ για Willie Mullins και Ruby Walsh στην εκκίνηση του Cheltenham

douvancheltenham16rwalsh.jpg

Εντάξει είχε φαβορί ο Willie Mullins στην πρώτη μέρα του Cheltenham, κάποια πολύ μεγάλα, αλλά είναι γεγονός ότι όλοι οι ίπποι του εμφανίστηκαν σε “θηριώδη” φόρμα με αποτέλεσμα να κατακτήσει τρεις νίκες!
Την αρχή την έκανε ο DOUVAN. Ήταν αήττητος σε ΕΠΤΑ συμμετοχές και τις έκανε… ΟΚΤΩ νικώντας εύκολα με τον Ruby Walsh στο Supreme Novices Hurdle, με πάνω από τέσσερα μήκη από τον SIZING JOHN. Τρίτος o FOX NORTON.
Λίγο μετά στο Stan James Champion Hurdle Challenge Trophy η ANNIE POWER πρόσθεσε στον Mullins , αλλά και στον Walsh την δεύτερη επιτυχία τους. Η προαναφερόμενη ήταν η μεγάλη απογοήτευση του κόσμου στο περσινό Cheltenham αφού αν και προπορευόταν ανετράπη στο τελευταίο εμπόδιο. Φέτος όμως ήταν εντυπωσιακή.Πίσω της οι My Tent Or Yours και Nichols Canyon My Tent Or Yours.
Και αμέσως μετά, στην επόμενη κούρσα, στο OLB Mare’s Hurdle o VROUM VROUM MAG παρέμεινε ανίκητος, αήττητος, μετά από ΕΝΝΕΑ συμμετοχές και χάρισε την τρίτη νίκη στο δίδυμο Mullins, Walsh. Πίσω του τερμάτισαν δυο μεγάλα αουτσάιντερ ο Rock On The Moor και ο Legacy Gold

Αφήστε μια απάντηση

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα