Ισχυρές βάσεις οι Δαναός, Τζούνιπερ και Ντέντον Ντον, και δυνατά συστήματα σε Σκορ 3, 4 & 6 για Καλά Χριστούγεννα

Επτά ιπποδρομίες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα και λόγω Χριστουγέννων και με δυο ξεχωριστές ιπποδρομίες. Στην πέμπτη ιπποδρομία κλείνει η σειρά του Winter Challenge με την αναμέτρηση των διετών και στην έβδομη ιπποδρομία, όλα θα κινηθούν γύρω από τον κορυφαίο κατα τους περισσότερους αναβάτη όλων των εποχών, τον Θανάση Σωτηρόπουλο, αφού η κούρσα και το κύπελλο είναι αφιερωμένα σε αυτόν.
Πάμε λοιπόν να αναλύσουμε την κάθε διαδρομή ξεχωριστά, μήπως και βγει το γιορτινό τραπέζι.

Στην πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία η ΑΣΑΦΟΕΤΙΔΑ(1) είναι φοράδα με εξαιρετική ποιότητα για ομίλους όπως ο σημερινός. Έχει τρέξει σε αποστάσεις πάνω από τα 1600 μέτρα στην Αγγλία και με καλές επιδόσεις, πιστεύουμε ότι η πρώτη συμμετοχή δεν θα την επηρεάσει και βέβαια την θεωρούμε την βασικότερη διεκδικήτρια της νίκης. Μάλιστα στο στάδιο της προετοιμασίας της μας άρεσε.
Η ΝΤΙΛΑΪΛΑ(6) έχει την εμπειρία να την κοντράρει. Μετράει δυο δεύτερες θέσεις σε ισάριθμες συμμετοχές έως τώρα. Την αναμένουμε καλύτερη σήμερα και μπορεί να εκμεταλλευτεί την εμπειρία της έναντι των βασικών αντιπάλων της. Η πρωτοεμφανιζόμενη ΤΡΑΝΚΟΥΙΛ ΤΑΪΜ(8) πέρσι, στο ντεμπούτο της στην Αγγλία και σε παραπλήσια με σήμερα απόσταση διακρίθηκε στην τρίτη θέση. Δεν έχει πολλές συμμετοχές(5) αλλά κάποιες απ’ αυτές ήταν σε απαιτητικούς ομίλους. Στο στάδιο της προετοιμασίας της πήγε καλά και θεωρούμε ότι έχει αμέσως τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει. Στην ΡΕΤΡΟ ΛΕΪΝΤΥ(7) ανέβηκε ο Δημητσάνης στη σέλα για την δεύτερη συμμετοχή της. Στην πρώτη συμμετοχή έδειξε κάπως πίσω, αλλά στο διάστημα που μεσολάβησε έδειξε άνοδο στις προπονήσεις. Θέλει προσοχή.
Η ΦΑΙΔΡΑ(9) τρέχει για πρώτη φορά, δείχνει λίγο… άγουρη, αλλά δεν είναι εντελώς αμελητέα, όπως και η ΙΝΤΥ ΜΙΟΥΖΙΚ(3) που “φρεσκαρίστηε” μετά τις συνεχόμενες συμμετοχές της, αλλά είναι και λίγο, πολύ “μετρημένη” σε μέτριες έως τώρα επιδόσεις. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την ΒΡΙΣΗΙΔΑ(2) που επιπρόσθετα έχει και το πρόβλημα των καθυστερημένων εκκινήσεων. Από τις υπόλοιπες μέτρια εδώ και πάρα πολύ καιρό η ΜΙΣΙΣ ΜΠΟΤΖΑΝΓΚΛΣ(5) και θεωρούμε ότι θέλει ακόμη δουλειά η ΚΙΣ(4).
ΤΡΙΚΑΣΤ: 1-6-8 / 1-6-7-8 / 1-2-3-6-7-8-9
ΚΟΣΤΟΣ: 27,5 ευρώ

Στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία ο ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΑΛΙΜΠΑΪ(3) έδειξε καλά στοιχεία στο ντεμπούτο του. Στην μετέπειτα προετοιμασία του επέδειξε άνοδο και θεωρούμε ότι σήμερα μπορεί να πρωταγωνιστήσει και σε ένα όμιλο που είναι πολύ «αδύναμος» ποιοτικά. Η μικρή απόσταση θεωρούμε ότι θα ευνοήσει τον φορμαρισμένο ΙΒΑΝ ΓΚΡΟΖΝΙΥ(1). Προσοχή θέλει και ο ΒΙΡΙΝΤΟΥΛΟΥΜ(7) που είναι είναι σε φόρμα και διαθέτει κορυφαία ανάβαση. Είναι πέντε ετών, έχει αρχίσει αργά την προετοιμασία του, αλλά όπως προαναφέραμε ο όμιλος δεν είναι σπουδαίος. Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ(4) είναι ο ίππος που μπορεί να κάνει την έκπληξη. Έχει ταχύτητα για να πάει μπροστά, η απόσταση είναι μικρή, εντάξει δεν έχει δείξει έως τώρα αντοχή, αλλά δεν αποκλείεται να την δείξει σήμερα. Ο ΝΤΡΟΜΚΟΥΣ(2) τρέχει σε απόσταση που δεν τον ευνοεί και θεωρούμε ότι παρά τον “σκληρό” αναβάτη που διαθέτει θα έχει δύσκολο έργο και ο ΟΛΥΜΠΙΚΟΠΟΛΙΣ(5) είναι ίππος με καλή γενεαλογία, αλλά και με αρκετά προβλήματα που εμπόδιζαν την απρόσκοπτη προετοιμασία του και που έβγαιναν και στις προπονήσεις με την μέτρια συμπεριφορά του. Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ(6) είναι μέτριος και η απόσταση δεν τον ευνοεί και ο ΗΛΙΧΡΥΣΣΟΣ(8) και στις πέντε έως τώρα συμμετοχές του παρουσιάζεται αρκετά κατώτερος.
ΤΡΙΚΑΣΤ: 1-3-4-7 / 1-2-3-4-7 / 1-2-3-4-5-7
ΚΟΣΤΟΣ: 32 ευρώ

Στην τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ(5) είναι δέκα ετών, επιστρέφει από μικρή αποχή, δείχνει σε καλή φόρμα και θα τρέξει σε απόσταση που αν πάει στο κεφάλι δύσκολα θα τον προλάβουν. Εντάξει έχει χάσει την σπριντάδα των προηγούμενων χρόνων, αλλά και ο όμιλος δεν έχει τον σπρίντερ “φωτιά” Αλλά και στο κεφάλι να μην πάει, πάλι μπορεί να φτάσει στη νίκη. Ο ΟΜΠΛΙΤΕΡΕΪΤ(6) επιστρέφει σε νέα ιδιοκτησία και προπόνηση, πήγε καλά στο στάδιο της προετοιμασίας του και η μικρή απόσταση είναι υπέρ του. Μάλιστα βρήκε και αναβάτη που “πετάει” καλά τους ίππους από την αφετηρία. Προσοχή θέλει ο ΠΕΡΣΕΑΣ(7) που στις εξάρσεις του έχει πάει ακόμη και στο κεφάλι.Αυτός ο ίππος είναι “εργαλείο” και με τον Δημητσάνη στη σέλα αυξάνει τις πιθανότητές του. Σταθερός είναι ο ΑΛΝΑΑΧΗ(2) που τον περιμέναμε λίγο καλύτερο στην πρόσφατη συμμετοχή του, αλλά αυτό δεν λέει και τίποτα και με τον Ψαραδάκη τα πάει υπέροχα. Ο ΒΙΡΜΑΝΟΣ(4) εδώ και καιρό δεν είναι ο ίππος του παρελθόντος, αλλά ποτέ δεν αποκλείεται αναδίπλωση και έντονη διάκριση. Είναι ο ίππος που μπορεί να ταράξει τα νερά σε αυτή την κούρσα. Σε άνοδο ο ΒΕΡΤΙΚΑΛ ΓΟΥΕΪ(3) και το έδειξε στο πρόσφατο δυνατό τρέξιμό του που τερμάτσε δεύτερος. Τέλος ο ΓΚΑΜΠΥ(1) τρέχει μέτρια εδώ και καιρό, είναι σίγουρα ίππος που στο παρελθόν έχει δείξει πρωταγωνιστικές εξάρσεις, αλλά αυτή την χρονική στιγμή θεωρούμε ότι έχει την τελευταία τύχη για να φτάσει στη νίκη.
ΤΡΙΚΑΣΤ: 5-6-7 / 3-4-5-6-7 / 1-2-3-4-5-6-7
ΚΟΣΤΟΣ: 30 ευρώ

Στην τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία και μετά την διαγραφή της Πικαντίλο(1), τον πρώτο λόγο για τη νίκη τον έχει αναμφίβολα η ΝΤΕΝΤΟΝ ΝΤΟΝ(2) που έχει νίκη και δεύτερη θέση στις τελευταίες συμμετοχές της, είναι σε φόρμα και τρέχει σε όμιλο απόλυτα στα μέτρα της.Μάλιστα είναι η μοναδική φοράδα που είναι σταθερή και δείχνει ότι δεν έχει προβλήματα. Η ΣΕΤΑΪ(3) είναι φοράδα με προβλήματα, επανέρχεται από μεγάλη αποχή, έχει δυνατότητες και μπορεί να τρέξει δυνατά, όπως και η… ομόσταυλη ΣΑΝΤΑΟΥΡΑ(6) που επίσης είναι φοράδα με προβλήματα, αλλά και δυνατότητες. Μπορείς να βασιστείς στις δυο τελευταίες; Δύσκολα. Η ΒΕΝΕΡΑ(8) είναι μεγαλόσωμη φοράδα, η απόσταση είναι μικρή, αλλά σε αυτό τον όμιλο μπορεί να διακριθεί. Μέχρι που μπορεί να φτάσει; Δύσκολο να το προσδιορίσουμε. Η ΠΑΜΠΟΛΑ(4) είναι φοράδα που δεν μπορείς επίσης να την εμπιστευτείς Έχει δυνατότητες, αλλά δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στην απόφοσή της. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την ΙΟΝΙΟ(5) που εδώ και καιρό είναι ντεφορμέ και αφήσαμε τελευταία την ΣΤΑΡ ΣΑΪΝ(7) γιατί θέλει προσοχή. Έχει αρχική ταχύτητα και μπορεί να πάει με τις πρώτες. Είναι φοράδα που δεν έχει προβλήματα κι αυτό μπορεί να την φέρει στην άφιξη. Ίσως όχι στις δυο πρώτες θέσεις, αλλά το Τρικάστ ή το Τετραπλό έχει δυνατότητες.
ΤΡΙΚΑΣΤ: 2 / 3-6-7-8 / 3-4-5-6-7-8 ΚΟΣΤΟΣ: 10 ευρώ &
3-6-7-8 / 2 / 3-4-5-6-7-8 ΚΟΣΤΟΣ: 10 ευρώ

Στο WINTER CHALLENGE των διετών, στην πέμπτη(κωδ.05) ιπποδρομία, ο ΔΑΝΑΟΣ(2) έχει τον πρώτο λόγο. Στην μια και μοναδική του συμμετοχή έτρεξε πρωταγωνιστικά, θυμίζουμε ότι συναγωνίστησε τον νικητή Ατρέιγιου, «φρεσκαρίστηκε», στις προπονήσεις έδειξε σαφή βελτίωση και θεωρούμε ότι θα είναι ο βασικότερος υποψήφιος για τη νίκη. Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ(6) έρχεται από νίκη και με τον τρόπο που την σημείωσε άφησε μεγάλα περιθώρια και για την σημερινή αναμέτρηση. Αν μάλιστα καταφέρει να πάει στο κεφάλι, τα πράγματα μπορεί να γίνουν και πιο εύκολα. Είναι η μοναδική φοράδα της κούρσας και η μιναδική με σπρίντερ ιδιότητες, ίσως μαζί με τον Δαναό. Υπάρχει ο ΟΡΚ(4) που προ εβδομάδος έδειξε σε μικρότερη απόσταση μεγάλες δυνατότητες, παρά το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε καλά και λόγω σωματικών προσόντων η σημερινή απόσταση θα του ταιριάξει περισσότερο.Ο ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ(3) ήταν εντυπωσιακός στην μοναδική του συμμετοχή και κυρίως με το φίνις που πραγματοποίησε. Δεν ξέρουμε αν ο ολιγομελής όμιλος θα τον ευνοήσει, αλλά σίγουρα είναι ίππος με περιθώρια εξέλιξης. Ο ΑΓΓΕΛΟΣ(1) στην μοναδική του συμετοχή έδειξε κάπως άγουρος, όμως είναι καλό πουλάρι που τώρα δείχνει ότι ανεβαίνει στις προπονήσεις και δεν μπορούμε να τον αποκλείσουμε εντελώς και το ίδιο ισχύει και για τον πολύ καλής πποιότητος πρωτοεμφανιζόμενο ΧΕΝΤΑΑΦ(5) που δείχνει ταλαντούχο πουλάρι, αλλά η απειρία του ίσως να ΄παίξει καθοριστικό ρόλο.
ΤΡΙΚΑΣΤ: 2-4-6/ 2-3-4-6 / 1-2-3-4-5-6
ΚΟΣΤΟΣ: 18 ευρώ

Στην έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία η ΦΑΜΠΙΟΥΛΟΥΣ ΝΤΑΡΛΙΝΓΚ(7) θεωρούμε ότι ήθελε την προηγούμενη κούρσα που τερμάτισε τεταρτη, έτσι ωστε να ολοκληρώσει την προετοιμασία της και να είναι σήμερα πανέτοιμη για τη νίκη. Η ΝΤΙΠΙΓΚΕΝΤΝΤΑΪΒΙΓΚ(6) μας δικαίωσε στην τελευταία της συμμετοχή όπου πρωταγωνίστησε και πλήρωσε καλά και θεωρούμε ότι τώρα θα είναι εξίσου καλή, αν όχι καλύτερη. Η ΜΑΤΖΙΚΑΛ ΠΑΘ(5) πείθει ότι δεν είναι η σπουδαία σφοράδα που περιμέναμε, αλλά σε ομίλους όπως ο σημερινός πάντα πρέπει να υπολογίζεται. Αν υπάρχει μια φοράδα που μπορεί να μπει ανάμεσά τους, πολύ δύσκολα όμως για τη νίκη, αυτή είναι η ΛΑΒΙΝΙΑ ΡΟΟΥΖ(4). Είχε έντονες παρενοχλήσεις στην τελευταία, πρόσφατη, συμμετοχή της και σήμερα μπορούμε να την δούμε πρωταγωνίστρια. Η ΠΕΝΙΝΑ(9) μια τρέχει δυνατή, μια μέτρια. Όταν επιστρέφει από “φρεσκάρισμα”, όπως τώρα τρέχει καλά και θέλει προσοχή. Δύσκολα για τη νίκη, αλλά στα πολύπλοκα παιχνίδια μπορεί να βρεθεί. Η ΜΠΛΟΥΜΣΜΠΕΡΥ ΣΤΑΡ(2) επιστρέφει από σχεδόν μηνιαίο ρεπό μετά την πολύ μέτρια εμφανισή της και την τελευταία θέση που κατέλαβε. Η ΓΚΑΜΠΟ ΛΕΪΝΤΥΘ(1) θα έχει μεν το Δημητσάνη στη σέλα της, αλλά δεν μπορύμε να δούμε πως να αναδιπλωθεί και θα πρωταγωνιστήσει. Κατώτερη είναι η ΜΑΡΙΣΙΑ(8) που το τελευταίο διάστημα είναι και εκτός φόρμας. πολύ ,μέτρια η ΔΕ ΤΣΑΖ(3) σε όλες τις έως τώρα συμμετοχές της και τέλος η ΕΝΤΓΟΥΪΝΤ(10) έχει δυντότητες να βρεθει ψηλά στην άφιξη, αλλά δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στην απόδοσή της. Πάντως η απόσταση είναι ιδανική.
ΤΡΙΚΑΣΤ: 5-6-7 / 4-5-6-7-9 / 1-2-4-5-6-7-8-9-10
ΚΟΣΤΟΣ: 42 ευρώ

Τέλος στην έβδομη(κωδ.07) ιπποδρομία χαμηλά βάρη, φόρμα, αλλά και απόσταση είναι υπέρ του ΤΖΟΥΝΙΠΕΡ(6). Στην πιο πρόσφατη συμμετοχή του, τομν περιμέναμε καλύτερο, αλλά μάλλον οι δυο κολλητές ΄και απαιτητικές κούρσες που “τράβηξε” τον επηρέασαν κάπως στην δεύτερη. “Φρεσκαρίστηκε” λίγο και όλα σήμερα είναι μαζί του. Σαφώς ο ΤΟΥΝΤΟΡ ΕΜΠΑΪΡ(2) δεν αγνοείται αφού και αυτός διατηρείται εδώ και καιρό σε κορυφαία κατάσταση και εξασφάλισε και πολύ δυνατό αναβάτη για τα βάρη που φέρει. Ο ΜΠΙΓΚ ΧΑΡΤ(5) πάντα σε τέτοιους ομίλους θα πρέπει να υπολογίζεται. Είναι σταθερός ίππος και σε φόρμα. Ο ΓΚΡΗΛΥ ΧΑΟΥΖ(1) φέρει υψηλά βάρη, έχει να συναγωνιστεί ίππους με καλύτερο συσχετισμό βαρών και φορμαρισμένους, όμως είναι ίππος που αν καταφέρει να πάει μπροστά μπορεί να διακριθεί έντονα. Δεν τον έχουμε για νίκη, αλλά σε Τρικάστ και Τετραπλό μπορεί να “παίξει” εύκολα. Χαμηλά βάρη φέρει ο δεκαετής ΣΙΚΑΓΟ ΚΑΠ(8) που η απόσταση που ίσως σε μια από τις τελευταίες του εμφανίσεις μπορεί να διακριθεί έντονα, υπάρχει ο ΧΑΟΥΣ ΚΑΠΤΑΙΝ(3) που η φόρμα του είναι καλή, αλλά μας προβληματίζει η απόσταση και τα βάρη του, η ΤΖΟΥΤΖΥ(4) δεν είναι στα καλύτερά της εδώ και καιρό και την όποια διάκρισή της θα την αναζητήσει στην μεγάλη απόσταση και στο μεγάλο βήμα της και τέλος χωρίς μεγάλες πιθανότητες έχουμε τον ΜΑΣΟΥΕΡΤΕ(8).
ΤΡΙΚΑΣΤ: 2-6 / 1-2-5-6-8 / 1-2-3-4-5-6-7-8
ΚΟΣΤΟΣ: 24 ευρώ

ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 6: 02-03-04-05-06-07
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-3-4-7 / 5-6-7 / 2 / 2-4-6 / 5-6-7 / 2-6
ΣΤΗΛΕΣ: 216
ΚΟΣΤΟΣ: 108 ευρω

ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 4: 04-05-06-07
ΣΥΣΤΗΜΑ: 2-3-6 / 2-4-6 / 2-5-6-7 / 1-2-5-6-8
ΣΤΗΛΕΣ: 180
ΚΟΣΤΟΣ: 90 ευρώ

ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 3: 01-02-03
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-6-7-8 / 1-3-4-7 / 4-5-6-7
ΣΤΗΛΕΣ: 64
ΚΟΣΤΟΣ: 32 ευρώ

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα