Άμεσες οι εξελίξεις στο Flamingo Park

Κοινοποίηση:

110808-David-Rahilly-webΗ Νοτιοαφρικάνικη Ομοσπονδία Ιπποδρομιών προσέλαβε από προχθές Παρασκευή τον David John Rahilly ως “μόνιμο” (με απευθείας κλειστό συμβόλαιο) Αρχιελλανοδίκη που θα έχει μόνιμη βάση και παρουσία στο ιπποδρόμιο του Flamingo Park.  Στην λιτή ανακοίνωσή της εύχεται στον εν λόγω ελλανοδίκη “καλή τύχη στο έργο του με στόχο το ιπποδρόμιο του Flamingo Park να αρχίσει να αποκτά το επίπεδο αξιοπιστίας που αρμόζει σε κάθε ιπποδρόμιο της χώρας” .

Ο 47χρονος Rahilly (φωτο), πρώην αναβάτης και προπονητής, γενικώς διατηρεί τη φήμη ενός από τα πιο αξιόπιστα και αμερόληπτα άτομα στον ιπποδρομιακό κόσμο της περιοχής του Βόρειου Ακρωτηρίου. Οι φίλιπποι στο Κίμπερλυ (και γενικότερα στην Ν. Αφρική) εδώ και αρκετό καιρό έχουν αποβάλει τον αρχικό θυμό τους από τις έντονες διαφοροποιήσεις στην απόδοση των φαβορί ίππων και βλέπουν τις κούρσες στο εν λόγω ιπποδρόμιο περισσότερο με διάθεση χιούμορ, και αυτό αποτελεί ένδειξη εντονότερης απαξίωσης-η οποία σε συνδυασμό με τις αφίξεις της προηγούμενης Δευτέρας (παντελής απουσία των φαβορί-στις περισσότερες μάλιστα περιπτώσεις ήταν και εκτός 4άδας) είναι κάτι που όπως φαίνεται πυροδότησε τις άμεσες εξελίξεις. Υπάρχει μεγάλη δυσφορία “άνωθεν” λοιπόν για τα τεκταινόμενα στο Flamingo Park, και ο Rahilly -που ξεκινά άμεσα (από αύριο) στα νέα του καθήκοντα- θα έχει δύσκολο έργο. Ίσως και να μην είναι τυχαίο γεγονός πως η Πάροχος για αύριο Δευτέρα 18/09/2017 δημοσίευσε τα προγνωστικά στην ιστοσελίδα της στις 18.00 το απόγευμα της Κυριακής (ενώ συνήθως είναι διαθέσιμα από το απόγευμα του Σαββάτου), ενώ και η Αγορά θα δώσει τις πρώτες εκτιμήσεις της 1 ώρα πριν ξεκινήσει η αυριανή συγκέντρωση (αντί για Κυριακή βράδυ). Οι πρώτες αντιδράσεις των φιλίππων στην πρόσληψη Rahilly είναι θετικές, κι όπως λένε οι περισσότεροι (στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) “τουλάχιστον τώρα ξέρουμε οτι οι ιθύνοντες αντιλαμβάνονται πως υπάρχει θέμα με το Flamingo Park, και -για αρχή- σίγουρα αυτό είναι καλύτερο από το να υποκρινόμαστε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα” . 

Ο Πίνακας Ippobet που θα αναρτηθεί περίπου στη 01.00 θα έχει μια πολύ “χονδρική” εκτίμηση του τι αναμένεται να αποτελεί “Άνοιγμα Αγοράς” για τις αυριανές κούρσες του Flamingo Park. Η εκτίμηση αυτή θα είναι κατά προσέγγιση και κατ’ αριθμητική σειρά, δηλαδή όχι με σειρά προτίμησης ίππων και δίχως τιμές.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα