Αισιόδοξος για τον Sheila’s Treat δηλώνει ο Μιχάλης Ξυνός από το Doncaster

Κοινοποίηση:

Μετά από σχεδόν δυο χρόνια και συγκεκριμένα από τις 16 Αυγούστου 2016, ο γνωστός μας από το πέρασμά του από την Eλλάδα, ο άριστος, ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ, επανέρχεται στα βρετανικά ιπποδρόμια και συγκεκριμένα στο Doncaster και σε ένα χάντικαπ της τέταρτης κλάσης, στα 2050 μέτρα. Πλέον ανήκει στην προπόνηση του Ivan Furtado και βέβαια θα ιππευτεί από τον γνώριμο αναβάτη του, τον Μιχάλη Ξυνό που μάλιστα έχει γυμνάσει τον ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ, υπό τη νέα προπόνησή του.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Μιχάλη Ξυνό μας είπε ότι ο ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ είναι σε πολύ καλή κατάσταση, τον περιμένει να τρέξει πολύ δυνατά και ότι έχει δυο σημαντικούς αντιπάλους: Τον MAORI ΒΟΒ(1), τον τρόφιμο του Michael Bell, και κυρίως τον SCOTTISH SUMMIT(2) που έχει πρωταγωνιστήσει σε όλες τις φετινές του εμφανίσεις και προέρχεται από νίκη.
Η κούρσα του SHEILAS’ TREAT(6), το βράδυ της Πέμπτης 19 Ιουλίου, στις 22:35  είναι μια κούρσα που εμπεριέχεται και στο πρόγραμμα της ημέρας, άρα μπορείτε και να στοιχηματίσετε σε αυτή. sheyla's treat

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα