Αμφίρροπες αναμετρήσεις, λείπει το μεγάλο φαβορί και δυνατό ομαδικό σύστημα Σκορ 6 για μεγάλα κέρδη

Κοινοποίηση:

Ωραίες, δυνατές, αμφίρροπες  ιπποδρομίες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα. Κούρσες που “υπόσχονται” όχι μόνο δυνατές αφίξεις, αλλά και καλά κέρδη. Μεγάλο ενδιαφέρον και στο ΣΚΟΡ 6 βέβαια που βάσεις υπάρχουν, όπως θα δείτε παρακάτω, αλλά όχι ακλόνητα στάνταρ. Πάμε να αναλύσουμε και να εκτιμήσουμε τις επτά διαδρομές και ώς συν’ηθως στο τέλος υπάρχει και η πρόταση για Σκορ 6.

Στην πρώτη(κω.01) ιπποδρομία δικαιωματικά θα πάμε με τον ΝΤΙΒΑΪΝ ΠΡΙΝΣ(3) που προηγήθηκε καθαρά όλων των σημερινών αντιπάλων που αντιμετώπισε στην τελευταία κοινή τους συμμετοχή. Μάλιστα σήμερα δείχνει και πιο έτοιμος. Ο σταθερός ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ(1) ιππεύεται για πολλοστή φορά από τον Δημητσάνη και θα προσπαθήσει στην δέκατη έκτη συμμετοχή του να φτάσει επιτέλους στη νίκη. Οι δυο παραπάνω συγκροτούν πανίσχυρο μεν, αλλά και “φτηνό” δίδυμο δε. Από εκεί και κάτω όλοι μπορούν να… έρθουν. Ο ΑΝΤΙΜΠ(4) που ήταν φανερά ανέτοιμος στο ντεμπούτο του, τώρα αναμένεται καλύτερος. Ο ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(2) τρέχει πολύ μέτρια εδώ και καιρό, αλλά θεωρούμε ότι δεν μας έχει δείξει τις πραγματικές του δυνάμεις. Μέτριος στις δυο έως τώρα συμμετοχές του ο ΜΠΙΓΚΜΑΟΥΘ ΣΤΡΑΪΚΣ(5) μπήκε σε ρεπό και γυμνάστηκε πιο δυνατά το τελευταίο διάστημα και τέλος ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ(7) τρέχει μεν κάθε εβδομάδα, κάπως έτσι γυμνάζεται απ’ ότι διαπιστώνουμε, είναι σε σταθερή φόρμα και μπορεί να φιγουράρει την άφιξη. Δύσκολα για τη νίκη βέβαια. Ο ίππος ΤΟΡΚ ΜΑΟΥΝΤΕΝ(6) διεγράφη.

ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΤΙΒΑΪΝ ΠΡΙΝΣ(3) – ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ(1) – ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(2)

Στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία τα ερωτηματικά είναι αρκετά. Θα ξεκινήσουμε από την πρωτοδιαγωνιζόμενη ΙΜΠΕΡΙΑΛ ΣΙΤΥ(5) Μια φοράδα καλής γενεαλογικής προέλευσης, από καλό ιπποφορβείο και με καλή παρουσία στις κούρσες που έχει “τραβήξει” στην Αγγλία. Βέβαια στην προετοιμασία της στην Ελλάδα “έβγαλε” μια νευρικότητα, κάτι που δεν ξέρουμε πόσο θα την επηρεάσει στην κούρσα, αλλά παράλληλα έδειξε και καλά στοιχεία. Κατ’ εμάς αν πάει στο δρόμο της έχει την πρώτη τύχη για τη νίκη. Η ΠΡΙΜ ΕΝΤ ΠΡΟΠΕΡ(8) στην τελευταία της συμμετοχή πρωταγωνίστησε τερματίζοντας δεύτερη και στην αμέσως προηγούμενη είχε προηγήθεί της Ολιάννας σε μια άφιξη που από την δεύτεη έως την πέμπτη θέση η απόσταση ήταν δυο μήκη. Σήμερα και με καλή εκκίνηση μπορεί να πρωταγωνιστήσει εκ νέου. Η ΟΛΙΑΝΝΑ(7) ήταν να τρέξει προ δεκαπενθημέρου, αλλά διεγράφη λόγω τραυματισμού του αναβάτη της. Η εμπειρία της θα παίξει ρόλο στην άφιξη και βέβαια σαφώς η ίππευσή της από τον Δημητσάνη είναι στα συν, στο να πρωταγωνιστήσει. Τέταρτη επιλογή η πρωτοεμφανιζόμενη ΕΞΠΡΕΣ(4) που δεν έχει δείξει τίποτα το εντυπωσιακό στις προπονήσεις, ούτε και στις κούρσες της στην Αγγλία όμως ο όμιλος είναι μέτριος και η γενεαλογία της καλή. Από τις υπόλοιπες περιμένουμε να δούμε την πρώτη συμμετοχή της γρήγορης ΕΛΑ ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ(3) που ίσως να θέλει την κούρσα για να… έρθει στη θέση της και που έκλεισε περίπου ένα χρόνο στην Ελλάδα. Αναμένουμε επίσης να δούμε την δεύτερη συμμετοχή της ΑΣΤΥΔΑΜΕΙΑΣ(1) που δεν έδειξε τίποτα στην πρώτη της συμμετοχή όπου δυσφορούσε σχεδόν σε όλη την κούρσα. Πιο πίσω η ΙΟΥΛΙΕΤΑ(6) που τρέχει για πρώτη φορά, αλλά δεν διαπιστώσαμε κάτι αξιόλογο στις προπονήσεις και τέλος η ΓΟΥΕΪΣΜΠΟΥΣΜΠΑΣ(2) που έως τώρα στις τρεις συμμετοχές της δεν έχει δείξει τίποτα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΙΜΠΕΡΙΑΛ ΣΙΤΥ(5) – ΠΡΙΜ ΕΝΤ ΠΡΟΠΕΡ(8) – ΟΛΙΑΝΝΑ(7) – ΕΞΠΡΕΣ(4)

Στην τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία επίσης θα ξεκινήσουμε με τον πρωτοεμφανιζόμενο ΓΟΥΕΣΤΜΠΟΥΡΝ ΓΚΡΟΟΥΒ(7). Διαθέτει εξαιρετική σπρίντερ γενεαλογία, κάτι που επιβεβαίωσε στις κούρσες του στην Αγγλία και στη νίκη του. Έχει έρθει στην Ελλάδα στις αρχές του περασμένου Νοέμβρη και δεν έτρεξε μέχρι σήμερα γιατί αντιμετώπισε κάποια προβλήματα στην προετοιμασία του. Αυτά φαίνεται πως ξεπεράστηκαν το τελευταίο διάστημα όπου γυμνάστηκε πιο γερά και μεθοδικά. Αν ξεκινήσει καλά και πάει στο κεφάλι μπορεί να διεκδικήσει με πολλές πιθανότητες αμέσως τη νίκη. Ερωτηματικό ο ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ(5)που ήταν το τεράστιο φαβορί στην τελευταία συμμετοχή του, αλλά δεν το επιβεβαίωσε αφού μετά το πέρας αυτής παρουσίασε λιποθυμικές τάσεις. Πάλι πήγε δυνατά στις προπονήσεις και πάλι θα είναι βασικότατη επιλογή του κόσμου. Αλλά η προηγούμενη συμμετοχή μας προβλημάτισε λίγο γιατί κι αύριο θα έχει… ζέστη. Τρίτη επιλογή ο ΜΟΥΣΤΑΚΙΛ(1) που στην τελευταία συμμετοχή του ηττήθηκε καθαρά από τον ανώτερο Φαρμασιούτικαλ, σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση, δείχνοντας όμως καλή φόρμα. δεν θεωρούμε ότι η απόσταση του ταιριάζει απόλυτα, αλλά αν ανοίξει ο ρυθμός, σίγουρα θα αποκτήσει τύχη στην ευθεία. Πιο πίσω ο ΙΝΧΕΡΕΝΤ ΒΑΪΣ(3) που επιστρέφει από ρεπό, είναι καλά προετοιμασμένος, όμως οι τελευταίες του εμφανίσεις προβληματίζουν. Αν βέβαια δείξει τον καλό εαυτό του, κάτι που είδαμε στις πρώτες συμμετοχές του, τότε θα βάλει κι αυτός υψηλή υποψηφιότητα για τη νίκη. Ακολουθεί ο γρήγορος ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ(4) που θεωρητικά η μικρή απόσταση του ταιριάζει και πάντα θεωρητικά είναι ίσως και ο γρηγορότερος, όμως αποδεικνύεται ότι είναι ίππος που κυρίως στο πλασέ πρέπει να υπολογίζεται και μετά, αρκετά μετά, για τη νίκη. Ο ΒΕΡΤΙΚΑΛ(6) επιστρέφει μετά από αναγκαστική αποχή και προβληματίζει. Στις δυο τελευταίες συμμετοχές του παρουσίασε προβλήματα παθολογικής φύσεως και δεν ξέρουμε αν αυτά έχουν ξεπεραστεί. Αν δεν τον ενοχλήσουν, τότε μπορεί κι αυτός να διεδικήσει την πρωτοπορία και να “ανοίξει” το ρυθμό. Τελευταίο αφήσαμε τον ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ(2) που είναι φιλότιμος ίππος που τρέχει πάντα όσο μπορεί και αυτή του η διαγωγή τον κάνει να πλασσάρει στις πρώτες θέσεις, στις τελευταίες συμμετοχές του. Αν “εξοντωθούν” οι σπρίντερ, είναι βέβαιο ότι θα είναι στο Τρικάστ. Το παραπάνω είναι πιο δύσκολο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΓΟΥΕΣΤΜΠΟΥΡΝ ΓΚΡΟΟΥΒ(7) – ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ(5) – ΜΟΥΣΤΑΚΙΛ(1) – ΙΝΧΕΡΕΝΤ ΒΑΪΣ(3)

Στην τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία ξεκινάμε με την σταθερή της κούρσας που είναι η ΜΑΙΡΗ ΡΙΝΤ(6). Προ ημερών τερμάτισε δεύτερη πίσω από ανώτερη φοράδα και διέκοψε το σερί των τριών νικών της. Θεωρούμε ότι και σήμερα θα είναι στην άφιξη, πρωταγωνίστρια και παρά το γεγονός ότι ο όμιλος είναι δυνατός. Έτοιμη αναμένουμε να δούμε την ΠΕΡΦΕΚΤΛΥ ΦΕΑΡ(7) που επιστρέφει από σημαντική απόχή, αλλά στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της έδειξε μεγάλη ευδιαθεσία. Είναι φοράδα και με ταχύτητα και με “σκληράδα” και που αν πάει με τις πρώτες θα είναι σίγουρα πρωταγωνίστρια. Σαφώς δεν μένει αδιάφορη, κάθε άλλο μάλιστα, η ΑΖΕΡΕΛ(1) που απέχει από τον πολύ δυνατό εαυτό του παρελθόντος, αλλά πάντα παραμένει υπολογίσιμη και σε ομίλους όπως ο σημερινός που μπορεί κάλλιστα να οδηγήσει. Προσοχή θέλει η ΡΙΟ ΝΤΕΒΑ(2) που στις δυο έως τώρα συμμετοχές της στην Ελλάδα έδειξε μέτρια, όμως το τελευταίο διάστημα ανέβασε την προετοιμασία της. Πιο πίσω η ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ(5) που τερμάτισε πίσω από την Μαίρη Ριντ, στην τελευταία της συμμετοχή, όπως και η ΔΕ ΤΣΑΖ(4) που εδώ και καιρό έχει ανεβάσει την ετοιμότητα και την φόρμα της, αλλά για τη νίκη ακόμη θέλει δουλειά. Έχει προβληματίσει πολύ η ΛΑ ΑΣΟΜΑΝΤΑ(3) στις δυο έως τώρα συμμετοχές της και δεν διαπιστώσαμε και κάποια αλλαγή της φόρμας της το τελευταίο διάστημα και τέλος οι ΤΡΟΪΚΑ(8) και ΑΣΑΑΪΛ(9) απέχουν πολύ από τις υπόλοιπες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΕΡΦΕΚΤΛΥ ΦΕΑΡ(7) – ΜΑΙΡΗ ΡΙΝΤ(6) – ΑΖΕΡΕΛ(1) – ΡΙΟ ΝΤΕΒΑ(2)

Η πέμπτη(κωδ.05)  ιπποδρομία είναι η ποιοτικότερη του προγράμματος. Υπό προϋποθέσεις εκτός της σαφώς κατώτερης ΑΝΝΥ ΓΚΟΓΚ(7) όλοι μπορούν να νικήσουν. Ο ΜΠΑΜΠΟΥΡ(1) έρχεται από δεύτερη θέση στο έπαθλο Ταχύτητος και τρέχει σε απόσταση της απολύτου αρεσκειάς του. Διατηρείται σε κορυφαία φόρμα και εξασφάλισε και πολύ καλό αναβάτη. Ο ΤΣΟΛΛΙΜΑ(2) νίκησε στην απόσταση στην τελευταία συμμετοχή του μπαίνοντας εκ νέου σε περίοδο φόρμας, κάτι που φάνηκε και στις μετέπειτα προπονήσεις με την ευδιαθεσία που επέδειξε. Σε τρομερή κατάσταση είναι ο ΜΠΙΓΚ ΧΑΡΤ(5) με τα κιλά του να έχουν παρακατέβει και με την σημερινή απόσταση να είναι απόλυτα της αρεσκείας του. Σε μεγάλη φόρμα διατηρείται ο ΧΑΟΥΣ ΚΑΠΤΑΙΝ(3) που είχε νικήσει στην προ τελευταία συμμετοχή του στα 1575 μέτρα και μετά δεν έτρεξε άσχημα στο κύπελλο Ταχύτητας. Ανανεωμένος εμφανίζεται στην νέα του προπόνηση ο ΤΟΥΝΤΟΡ ΕΜΠΑΪΡ(4) και τέλος ο ΠΗΚ ΘΡΗ(6) ναι μεν επιστρέφει από τεράστιο ρεπό, λόγω προβλημάτων, όμως το τελευταίο διάστημα έχει ανεβάσει την προπόνητή του, διαθέτει χαμηλά βάρη και ιππεύεται και από τον Δημητσάνη. Αν δεν επηρεαστεί από την αποχή του είναι ικανός για τα πάντα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΠΑΜΠΟΥΡ(1) – ΤΣΟΛΛΙΜΑ(2) – ΜΠΙΓΚ ΧΑΡΤ(5) – ΤΟΝΤΟΡ ΕΜΠΑΪΡ(4)

Στην έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία υπάρχει μια τριπλέτα και τίποτα άλλο. Η ΠΡΙΝΣΕΣ ΜΟΜΟΚΑ(3) φρεσκαρίστηκε μετά την τελευταία νίκη της και επανέρχεται ευδιάθετη, όπως έδειξε στις προπονήσεις. Έχουη ανέβει τα βάρη της λόγω των επιτυχιών της, αλλά η μικρή απόσταση και η παρουσία του Δημητσάνη στη σέλα της είναι σημαντικοί παράγοντες. Η ΟΝΟΡΑΜΠΛ(7) προέρχεται από δυο σερί νίκες, την μία καλύτερη από την άλλη. Δείχνει ραγδαία εξέλιξη και βέβαια θα ευνοηθεί και από το γεγονός ότι οι κυριότερες αντίπαλές της, της “χαρίζουν” αρκετά έως πολλά βάρη. Δεν έχει πρόβλημα στο να πάει στο κεφάλι και επίσης ότι δεν έχει πρόβλημα στο να ακολουθεί το ρυμό των προπορευόμενων.
Τρίτη υποψήφια η ΠΟΣΤΜΠΑΝΓΚ(4) που είναι αήττητη σε τρεις συμμετοχές, μάλιστα η μια νίκη σε κλασική κούρσα. Σίγουρα δεν έχει την ταχύτητα των δυο προαναφερθέντων, αλλά μπορεί να ακολουθεί το ρυθμό και βέβαια αν ανοίξει ο ρυθμός μπορεί στην ευθεία να τις κοντράρει στα ίσια. Οι υπόλοιπες για να ελπίζουν στο Τρικάστ θα πρέπει κάποια από τις προαναφερόμενες να μην πιάσει υψηλή απόδοση και βέβαια για το Τετραπλό μπορούν όλες οι υπόλοιπες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΟΝΟΡΑΜΠΛ(7) – ΠΡΙΝΣΕΣ ΜΟΜΟΚΑ(3) – ΠΟΣΤΜΠΑΝΓΚ(4) – ΛΑΪΤ ΟΦ ΔΕ ΓΟΥΟΡΛΝΤ(1)

Τέλος στην έβδομη(κωδ.07) ιπποδρομία και στην γνωστή κατηγορίων των εξαετών και άνω ο ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ ΡΟΚ(4) θα είναι ακόμη μια φορά φαβορί. Είναι σε καλή κατάσταση, όπως πάντα άλλωστε, η απόσταση του ταιριάζει και διαθέτει και πολύ γνώριμη ανάβαση. Σε πλήρη φόρμα ο ΓΚΑΜΠΥ(1) που μπορεί να έχουν ανέβει τα άρη του λόγω των δυο σερί νικών που προέρχεται, όμως δεν είναι καθόλου αμελητέος. Ο ΛΟΣΤΡΟΜΟΣ(8) είναι σε μεγάλη φόρμα και με τα χαμηλά του βάρει μπορεί να πρωταγωνιστήσει, ενώ αν… ξεχάσουν τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ(20 στο κεφάλι, αυτός μπορεί να φτάσει ακόμη και στη νίκη. Σαφώς δεν γίνεται λόγος ότι ο σταθερός ΦΙΛΙΠ(3) δεν χρειάζεται να κάνει πολλά για να πρωταγωνιστήσει και πιο πίσω ο ΒΕΡΤΙΚΑΛ ΓΟΥΕΪ(5) και ο ΛΟΣΤΡΟΜΟΣ(8).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ ΡΟΚ(4) – ΛΟΣΤΡΟΜΟΣ(8) – ΓΚΑΜΠΥ(1) – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ(2)

ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
ΣΥΣΤΗΜΑ: 5-7 / 1-3-5-7 / 1-6-7 / 1-2-4-6 / 3-7 / 1-2-3-4-8
ΣΤΗΛΕΣ: 960
ΚΟΣΤΟΣ: 480 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα