Αμφίρροπες αναμετρήσεις, χωρίς μεγάλο φαβορί, καλές βάσεις Χίλαλς Γκολντ και Πικαπόκετ και δυνατό σύστημα για Σκορ 6

Κοινοποίηση:

Το σημερινό πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο εκτός από το ότι έπεται της Υπερειδικής διαδρομής του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις 2018, παρουσιάζει και μεγάλες έως τεράστιες δυσκολίες, ως αναφορά την πρόβλεψη. Φαβορί δεν υπάρχει και θεωρούμε ότι το ΣΚΟΡ 6 θα πληρώσει πολλά, αν δεν κάνει Τζακ Ποτ. Παρακάτω θα βρείτε τις αναλύσεις, τις εκτιμήσεις μας και το καθιερωμένο σύστημα – μπούσουλας για το ΣΚΟΡ 6.

Με Group 1 ιπποδρομία και 2400 μέτρα ξεκινάει και το ελληνικό πρόγραμμα και φυσικά και το δημοφιλές ΣΚΟΡ 6. Στην πρώτη (κωδ.01) ιπποδρομία, το Investec Oaks για τριετείς φοράδες και μόνο, βαριά κληρονομιά έχει αφήσει από πέρσι η νικήτρια Enable που μετά πήγε στο Παρίσι και κατέκτησε το Prix de l’ Arc de Triomphe, την πιο «ακριβή» και σπουδαία κούρσα της Ευρώπης. Η φετινή νικήτρια θα έχει την ίδια πορεία. Δύσκολη η επανάληψη και οι φετινές φοράδες του Oaks δεν δείχνουν τόσο δυνατές όσο η προαναφερόμενη.
Η MAGIC WAND(7) αποτελεί καλή περίπτωση αφού είναι φοράδα που εξελίχθηκε αργά, έδειξε αρετές στην πρόσφατη και μοναδική της νίκη και που εκεί ο κορυφαίος προπονητής Aidan O’ Brien έβαλε αναβάτη τον επίσης κορυφαίο Ryan Lee Moore. Γερή κόντρα θα έχει τόσο από την GIVE AND TAKE (5), όσο και από την WILD ILLUSION(9), αλλά και την αήττητη σε δυο συμμετοχές, PERFECT CLARITY(8).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: MAGIC WAND(7) – GIVE AND TAKE(5) – WILD ILLUSION(9) – PERFECT CLARITY(8)

145 Στην πρώτη ελληνική ιπποδρομία, (κωδ.02) διαδρομή και τα 1200 μέτρα, ο ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ(2) είναι ο σταθερότερος όλων και αν δεν επηρεαστεί από τις χρόνιες παθήσεις του, θεωρούμε ότι έχει όλα τα εχέγγυα για να είναι ο νικητής. Ο ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ(4) επανέρχεται από πολύμηνο ρεπό, λόγω χωλότητας κι αν δεν επηρεαστεί είναι σίγουρο ότι θα είναι στην άφιξη. Σταθερός ο ΣΙΛΟ(3) είτε πάει στο κεφάλι, είτε ακολουθήσει δεύτερος ή τρίτος και υπάρχει και ο πάντα σταθερός ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ(1), όχι για τη νίκη, αλλά σίγουρα για μια θέση στα πολύπλοκα παιχνίδια. Η ΕΛΙΑΝΝΑ(5) έδειξε πρόοδο στις προπονήσεις, αλλά η απόσταση είναι μικρή για τις ιδιότητές της και μόνο για τα Τρικάστ, Τετραπλό μπορούμε να την λογίσουμε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ(2) – ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ(4) – ΣΙΛΟ(3) – ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ(1)


146 Η τρίτη (κωδ.03) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα είναι εξαιρετικά δύσκολη στην πρόβλεψη. Οι περισσότερες συμμετέχουσες φοράδες μπορούν να νικήσουν, όμως θεωρούμε ότι η ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ(4) έχει το κάτι παραπάνω για τη νίκη. Εδώ και καιρό πάει δυνατά στις προπονήσεις και θεωρούμε ότι θα “κάτσει” πίσω από τις σπρίντερ και θα αναπτυχθεί στην ευθεία. Σε καλή φόρμα διατηρείται και η πάντα αξιόπιστη στο φίνις, ΦΑΜΠΙΟΥΛΟΥΣ ΝΤΑΡΛΙΝΓΚ(10) που ίσως να ευνοηθεί και από τις πολλές σπρίντερ της κούρσας που λογικά θα «ανοίξουν» τον ρυθμό. Έπονται οι προσφάτως πρωταγωνίστριες, ΜΑΤΙΛΝΤΑΣ ΛΟ(7) και ΜΙΛΟΣ ΛΑΣ(6) και δώστε και μια ιδιαίτερη προσοχή τόσο την ΑΝΤΙΚΛΕΙΑ(5) που διεγράφη στην τελευταία, πρόσφατη, εγγραφή της και που τότε είχε πάρει αρκετό στοίχημα. Ακόμη μια ενδιαφέρουσα επιλογή εδώ είναι η ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ(2) που κι αυτή διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση εδώ και καιρό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ(4) – ΦΑΜΠΙΟΥΛΟΥΣ ΝΤΑΡΛΙΝΓΚ(10) – ΜΙΛΟΣ ΛΑΣ(6) – ΜΑΤΙΛΝΤΑΣ ΛΟ(7)


147 Η τέταρτη (κωδ.04) ιπποδρομία στα 1000 μέτρα είναι ακόμη μια πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση αφού συμμετέχουν φοράδες με ελάχιστες έως καθόλου συμμετοχές. Προσέξτε τις έμπειρες ΕΛΛΕΡ ΜΠΡΟΥΚ(3) και ΓΚΕΪΖΙΝ(2), καθώς επίσης και την ΜΠΕΪΜΠΥ ΣΑΟΥΕΡ(6) που έδειξε αισθητή πρόοδο στις τελευταίες προπονήσεις. Η ΑΝΟΥΚ(1) πραγματοποιεί ντεμπούτο, όμως και σπρίντερ γενεαλογία διαθέτει και στις δοκιμές της άφησε υποσχέσεις ότι για την σημερινή μικρή απόσταση μπορεί να τρέξει πρωταγωνιστικά, αρκεί να ξεκινήσει καλά. Η ΜΙΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤ(5) δεν έτρεξε άσχημα(5η) στο ντεμπούτο της και στο στάδιο της νεώτερης προετοιμασίας της έδωσε δείγματα ανόδου και σε σημείο να θέλει προσοχή σήμερα. Άνοδο περιμένουμε και από την ΟΥΑΝΜΟΡΝΤΕΪ(7) που κι αυτή στο ντεμπούτο της δεν έτρεξε άσχημα, και αφήσαμε για το τέλος τις πρωτοεμφανιζόμενες ΕΞΤΡΙΜΛΥ(4) και ΣΙΡΕΝΣ ΧΑΡΜΟΝΥ(8) που θεωρούμε ότι θα έχουν δύσκολο έργο έναντι των άλλων, όπως και η ΤΗΡΑΓΟΥΕΪ(9) που στις έως τώρα συμμετοχές της είχε μέτρια απόδοση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΕΛΛΕΡ ΜΠΡΟΥΚ(2) – ΑΝΟΥΚ(1) – ΜΠΕΪΜΠΥ ΣΑΟΥΕΡ(6) – ΜΙΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤ(5)

148 Η πέμπτη (κωδ.05) διαδρομή στα 1200 μέτρα είναι η πιο ποιοτική της ημέρας και θεωρούμε ότι για τη νίκη θα παλέψουν τρεις ίπποι. Ο «σκληρός» σπρίντερ ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ(2) αν καταφέρει να πάει εύκολα μπροστά, από το εσωτερικό σταρτ εκκίνησης, τότε θεωρούμε ότι θα είναι δυσκολοκατάβλητος. Θεωρούμε ότι θα έχει κυριότερο αντίπαλο τον ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ(3) που θα «ψάξει» την ρεβάνς, από την τελευταία φορά που συναντήθηκαν. Αν βέβαια καταφέρει να πλασαριστεί αμέσως και κοντά στον προαναφερόμενο, τότε μπορεί στην ευθεία να τον απειλήσει αποφασιστικά. Ο τρίτος που μπορεί να φτάσει στη νίκη είναι ο σπρίντερ ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ(6) που κι αυτός με καλή εκκίνηση μπορεί να πλασαριστεί με τους πρώτους και βέβαια να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την αισθητή διαφορά βαρών έναντι των δυο προαναφερόμενων. Από τους υπόλοιπους δεν παραγνωρίζουμε ότι τα χαμηλά κιλά του ΡΕΜΙΝΙΣ(7) μπορούν να τον φέρουν με αξιώσεις στην άφιξη, αλλά δύσκολα στην πρώτη θέση και τέλος μια θέση στο Τρικάστ ή το Τετραπλό μπορεί να την βρει ο ΓΙΟΥΤΟΚΙΤΟΥΜΗ(1) που είναι σε φόρμα, όπως δείχνει στις προπονήσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ(2) – ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ(6) – ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ(3) – ΡΕΜΙΝΙΣ(7)

149 Τέλος, στην έκτη (κωδ.06) ιπποδρομία και τα 1800 μέτρα, ο ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(4) είναι σε τρομερή φόρμα, εδώ και καιρό, πρωταγωνίστησε σε κούρσες καλύτερες της σημερινής και πιστεύουμε ότι στην κατάσταση που βρίσκεται, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα έχει μάθει να πηγαίνει ακόμη και στο κεφάλι. Ο ομοπροπόνητος ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ(1) θα προσπαθήσει με το φίνις του να πρωταγωνιστήσει και στις προπονήσεις… πετάει. Έπονται ο πάντα αξιόμαχος σε μεγάλες αποστάσεις ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ(2) που επιστρέφει από επαρκές φρεσκάρισμα, αλλά και ο ΝΤΕΒΙΛΣ ΜΠΡΙΤΖ(5) που θεωρούμε ότι δεν μας έχει δείξει όλες τις δυνάμεις του, στις έως τώρα συμμετοχές του. Από τους υπόλοιπους δεν αγνοείται ο ΔΑΝΑΟΣ(3) που έμεινε αρκετό διάστημα εκτός μετά την τελευταία του αποτυχημένη συμμετοχή και που στις πρόβες του έδειξε άνοδο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(4) – ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ(1) – ΝΤΕΒΙΛΣ ΜΠΡΙΤΖ(5) – ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ(2)

ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06
ΣΥΣΤΗΜΑ: 5-7-8-9 / 2-3-4 / 2-4-5-6-7-10 / 1-3-5 / 2 / 1-4-5
ΣΤΗΛΕΣ: 648
ΚΟΣΤΟΣ: 384 ευρώ 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα