Αμφίρροπες διαδρομές χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, ισχυρές δυάδες σε κάποιες εξ αυτών και δυο ισχυρά συστήματα στο Σκορ 6 για να διαλέξετε

Κοινοποίηση:

Το σημερινό πρόγραμμα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Μεγάλο, ατράνταχτο φαβορί δεν υπάρχει, αλλά και εκεί που κάποιοι ίπποι ξεχωρίζουν, ξεχωρίζουν τόσο έτσι ώστε να αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης. Ο παραπάνω πρόλογος προδικάζει ότι το Σκορ 6 θα πληρώσει καλά. Πάμε λοιπόν να αναλύσουμε και να εκτιμήσουμε τις επτά διαδρομές και βέβαια στο τέλος υπάρχει όπως πάντα η πρόταση για το Σκορ 6. Μην ξεχνάτε ότι πριν από την Ανάσταση το “πιάσαμε” και το σύστημα που προτείναμε με στοιχηματική μονάδα το 0,50 του ευρώ πληρώθηκε 1700. Καθόλου άσχημα δηλαδή.

Στην πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία ξεκινάμε με τον ΦΙΝΙΣΙΝΓΚ ΤΑΤΣ(7). Τον είδαμε να μην ξεκινάει απόλυτα καλά στο ντεμπούτο του,  όμως “κατρακύλησε” στην ευθεία και τερμάτισε δεύτερος με πολύ ωραίο τρόπο, λίγο πίσω από τον Εϊντζελ Πρινς που ήταν να τρέξει στην σημερινή έβδομη κούρσα, αλλά διεγράφη. Φασαρία έγινε για την διαγραφή του ΣΛΕΪΝΣ ΚΑΣΤΛ(4) στην τελευταία πριν την Ανάσταση συγκέντρωση και μάλιστα παραπέμφθηκε ο προπονητής του για τον τρόπο που εκφράστηκε στα όργανα ελέγχου, αλλά και σε συνάδελφό του, προπονητή. Σαφώς αυτός ο ίππος είναι από τους πλέον “ψημένους” στον όμιλο και μάλιστα η σημερινή απόσταση δείχνει να είναι και ιδανική. Σε πολύ καλή κατάσταση επανήλθε ο εκτομίας πλέον ΟΡΚ(3) και όπως είχαμε γράψει και τότε, αν δεν τον “φοβόταν” ο αναβάτης του και τον “άνοιγε” πιο γρήγορα ίσως να έπαιρνε και τη νίκη. Τελικά τερμάτισε δεύτερος πίσω από τον Εστιράακ, όμως αυτή η κούρσα σίγουρα τον “έφερε” στην θέση του. Ο πρωτοεμφανιζόμενος ΣΤΑΝΤΥ(5) αγοράστηξε 8000 γκινέες τον περασμένο Οκτώβριο. Διαθέτει καλή γενεαλογία και έχει πάει και καλά στις προπονήσεις. Έχει βέβαια σε βάρος του την απειρία, αλλά μια καλή εμφάνιση και παρουσία στην άφιξη, κυρίως στο Τετραπλό μπορεί. Ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ(2) παρά το γεγονός ότι τον ιππεύει πάλι ο Δημητσάνης θεωρούμε ότι θέλει δουλειά και ο ΓΚΟΛΝΤ ΠΑΤΣ(1) είναι φανερά κατώτερος στον όμιλο.Ο ΤΖΕΣΤΕΡ ΣΠΙΡΙΤ(6) διεγράφη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΦΙΝΙΣΙΝΓΚ ΤΑΤΣ(7) – ΣΛΕΪΝΣ ΚΑΣΤΛ(4) – ΟΡΚ(3) – ΣΤΑΝΤΥ(5)

Στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία που ξεκινάει και το ΣΚΟΡ 6 η ΟΥΪΣΠΕΡΙΝΓΚ ΣΤΑΡ(5) είναι τουλάχιστον δυο κλάσεις καλύτερη των αντιπάλων της. Αρκεί να είναι υποφερτά καλά θα και να μην ενοχληθεί από τις χρόνιες παθήσεις της που την άφησαν εκτός ιπποδρομιών για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάτι που φάνηκε και στην επάνοδό της. Έκτοτε άλλαξε προπόνηση και δείχνειθ πρόοδο στις προπονήσεις. Είναι φοράδα πολύ ανώτερη και είναι η βάση. Αν δεν τρέξει σύμφωνα με τις δυνατότητές της και “σπάσει” αυτό το στάνταρ, τότε η ΜΕΡΙΛΥΝ ΜΑΡΚΕΣΣΑ(3) που είναι σε σταθερή φόρμα και η ΣΟΥΪΤ ΠΡΑΛΙΝ(4) καραδοκούν. Δύσκολα κάποια από τις υπόλοιπες έχει βλέψεις για τη νίκη, αλλά όλες μπορούν να μπουν στα πολύπλοκα παιχνίδια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΟΥΪΣΠΕΡΙΝΓΚ ΣΤΑΡ(5) – ΜΕΡΙΛΥΝ ΜΑΡΚΕΣΣΑ(3) – ΣΟΥΪΤ ΠΡΑΛΙΝ(4) – ΠΕΝΝΥΓΟΥΕΪΤ(2)

Στην τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ(7) πρωταγωνίστησε στην πιο πρόσφατη συμμετοχή του δείχνοντας φανερή άνοδο φόρμας. Αν επαναλάβει αυτή την εμφάνιση μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Αλλά υπάρχει εμπιστοσύνη σε αυτό τον ίππο και με όσα μας έχει δείξει έως τώρα; Όχι βέβαια. Οπότε ο ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ(1) που ξεκουράστηκε για μικρό διάστημα και επανέρχεται με τον Δημητσάνη στην σέλα του μπορεί αυτή την φορά να φτάσει στη νίκη που κυνηγάει 14 συμμετοχές και που στις μισές τερμάτισες δεύτερος ή τρίτος. Από τους υπόλοιπους ο ΝΤΙΒΑΪΝ ΠΡΙΝΣ(4) έχει τις δυνατότητες να συναγωνιστεί τους δυο προαναφερόμενους, αν κι αυτός δεν δείχνει ότι είναι κάτι το εξαιρετικό. Πάντως τρέχει τρίτη φορά και οι δυο προηγούνες δεν ήταν άσχημες. Από τους υπόλοιπους ο ΣΕΦΕΡΝΤΣ ΜΠΟΥΣ(6) έχει πρόβλημα στο αναπνευστικό, αλλά όποτε δεν τον “πιάσει” είναι σίγουρο ότι θα πρωταγωνιστήσει αφού διαθέτει ποιότητα. Ο ΠΕΡΦΕΚΤ ΓΟΥΟΡ(5) δεν μας έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο στις τρεις έως τώρα συμμετοχές του και ο ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(2) έτρεξε πολύ μετρια στις δυο τελευταίες συμμετοχές του. Ο ΓΟΥΪ ΣΑΛ ΡΙΤΕΡΝ(3) διεγράφη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ(1) – ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ(7) – ΝΤΙΒΑΪΝ ΠΡΙΝΣ(4)

Η τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία έχει ένα καλό φαβορί, αλλά αυτό θα επιβεβαιώσει τα προγνωστικά; Είναι ο ΣΚΑΪ ΣΙΠ(4) που στο πρόσφατο ντεμπούτο του πρωταγωνίστησε τερματίζοντας δεύτερος πίσω από τον Χορ Αλ Ουντέιντ, παίχτηκε αρκετά χρήματα για πρώτος και έδειξε με την όλη διαγωγή του πολύ δυνατός ίππος. Η γενεαλογία του παραπέμπει ότι θα ανταποκριθεί στα 1800 μέτρα, άρα μπορεί να φτάσει και στην πρώτη του νίκη και με την προϋπόθεση ότι δεν θα επηρεαστεί από τα προβλήματα που τον κράτησανμ έξω από τις κούρσες για μεγάλο διάστημα. Θυμίζουμε ότι είναι ακριβοαγορασμένος ίππος, με νίκη στην Αγγλία.. Δοκιμασμένος σε μεγάλες αποστάσεις είναι ο ΡΕΝ ΚΑΣΤΛ(6) που επιστρέφει από μικρή ξεκούραση και έδειξε ευδιαθεσία στις προπονήσεις, σταθερός και σίγουρα θα «πάει» την απόσταση ο ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ(1), όπως έδειξε και μάλιστα πρωταγωνιστώντας στο μίλι σε μια προηγούμενη συμμετοχή του  και βέβαια ο ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ(2) μπορεί να έρχεται από νίκη σε κατώτερο όμιλο, όμως δείχνει σε μεγάλη φόρμα αυτή την εποχή κι αν ξεκινήσει καλά έχει τις πιθανότητές του. Όχι πολλές για νίκη, αλλά σίγουρα μια θέση στο Τρικάστ ή το Τετραπλό την έχει. Από τους υπόλοιπους μπορεί να διακριθεί ο ΜΠΙΓΚ ΓΟΥΕΪΒ(3), αλλά μέχρι το Τρικάστ. Πιο πάνω είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ο ΚΕΪΠ ΡΑΘ(5) διεγράφη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΚΑΪ ΣΙΠ(4) – ΡΕΝ ΚΑΣΤΛ(6) – ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ(1) – ΜΠΙΓΚ ΓΟΥΕΪΒ(3)

Στην πέμπτη(κωδ.05) ιπποδρομία ο ΤΣΟΛΛΙΜΑ(2) «έφαγε» την κούρσα, προ ημερών σε δυνατό όμιλο και σε μικρότερη απόσταση και σήμερα τον αναμένουμε πολύ δυνατό και  αποδοτικό στα 1800 μέτρα, σε απόσταση δηλαδή που του αρέσει. Δεν θα βρούμε συχνά κούρσα που ο ΜΕΝΤΩΡ(4), ο νικητής τοτ περσινού Ντέρμπι θα τρέξει με 51,5 κιλά, κάτι που του δίνει σίγουρα αβαντάζ και τρίτη επιλογή  ο ΜΠΙΓΚ ΧΑΡΤ(6) που επίσης τρέχει σε προσφιλή απόσταση και “φέρει” και αυτός πολύ χαμηλά βάρη., «Επικίνδυνος» μπορεί να αποδειχτεί ο  ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ(3) που μπορεί να οδηγήσει και που επίσης «έφαγε» την κούρσα του, προ ημερών. Ιππεύεται από τον Δημητσάνη και στις… εξάρσεις του πληρώνει όσους τον εμπιστεύονται. Οι υπόλοιποι έχουν περιορισμένη τύχη και μόνο μια θέση στο Τετραπλό και αυτό κάτω από ιδανικές συνθήκες μπορούν να επιζητήσουν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΕΝΤΩΡ(4) – ΤΣΟΛΛΙΜΑ(2) – ΜΠΙΓΚ ΧΑΡΤ(6) – ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ(3)

Πολύ δυνατή η έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία . Ο ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ(1) μετά από τις δυο σπουδαίες νίκες του σε κλασικές ιπποδρομίες, στο κύπελλο Νέου Έτους και στο κύπελλο 25ης Μαρτίου  μπορεί και παρά την άνοδο των βαρών του να πρωταγωνιστήσει εκ νέου. Σημειώστε βέβαια ότι… τρόμαξε να περάσει τον ΖΑΡΚΟ(3) στην τελευταία μεταξύ τους κόντρα κι αν σήμερα ο τελευταίος καταφέρει να οδηγήσει σε τέμπο της αρεσκείας του έχει την φόρμα, αλλά και την ποιότητα να στεφτεί νικητής. Το έχει ξανακάνει και η απόσταση του αρέσει. Ο ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ(2) επιστρέφει σε καλή κατάσταση και μετά από υποχρεωτική αποχή λόγω τραυματισμού, Βέβαια τρέχει σχεδόν ισόβαρος με τους δυο παραπάνω, αλλά αυτό δεν του αφαιρεί πιθανότητες επιτυχίας. Κατ ‘ εμάς βέβαια έχει την τρίτη τύχη. Πιο πίσω ο ανερχόμενος ΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ(6) που είναι ακόμη «άψητος» σε τέτοιους ομίλους, όμως έρχεται από νίκη, στις προπονήσεις πήγε δυνατά και δνε λησμονούμε ότι πρόκειται για ίππο με υψηλή ποιότητα. Έπεται ο ΕΝΥ ΓΚΕΣΤ(5) που ξεκουράστηκε για ένα διάστημα και προετοιμάστηκε ειδικά για την σημερινή αναμέτρηση που έχει την αρχική ταχύτητα για να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις. Τέλος υπάρχουν τόσο ο ΣΙΣΚΟ ΜΠΟΫ(7), όσο και ο ΒΕΣΤΑΒΙΑΝ(4) που είναι σε φόρμα, όμως θεωρούμε ότι μάλλον για να κλείσει η κούρσα γράφτηκαν, παρά για το ότι υπάρχουν προσδοκίες για πρωταγωνιστική εμφάνιση. Βέβαια μια υθέση στο Τετραπλό πρωτίστως και πολύ δύσκολα στο Τρικάστ μπορούν να την καταλάβουν. Αλλά μέχρι εκεί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΖΑΡΚΟ(3) – ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ(1) – ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ(2) – ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ(6)

Τέλος, η έβδομη(κωδ.07) ιπποδρομία έχει πέντε ίππους που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν. Τον πρώτο λόγο, κατ’ εμάς βέβαια, έχει ο ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ(3). Τον είδαμε να πρωταγωνιστεί σε πιο απαιτητική αναμέτρηση και που κατ’ εμάς αν δεν βιαζόταν λίγο να αναπτυχθεί θα ήταν ο νικητής. Πάντως πρωταγωνίστησε τερματίζοντας δεύτερος και έκτοτε και στις προπονήσεις έδειξε φανερή πρόοδο. Πολύ δυνατός έδειξε στο νικηφόρο ντεμπούτο του ο ΦΛΑΟΥΤΟ(4) που κατά πάσα πιθανότητα σήμερα θα τον δούμε ακόμη καλύτερο και με την αναμενόμενη εξέλιξη, αλλά και την δεδομένη πλέον εμπειρία του., Σε καλή κατάσταση, όπως έδειξε στις προπονήσεις, επανέρχεται ο ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ(6) και βέβαια δεν μπορεί να αγνοηθεί και ο ΑΓΓΕΛΟΣ(5) που έτρεξε φανταστικά, προ ημερών, πρωταγωνιστώντας, τερματίζοντας δεύτερος σε δυνατό όμιλο και δείχνοντας φανερή πρόοδο ένα του παρελθόντος. Τρίτη σχεδόν σερί συμμετοχή για τον ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ(1) που στην πιο πρόσφατη συμμετοχή του αφού κόντραρε πολύ ισχυρούς και ανώτερους αντίπαλους σε λίγο μικρότερη(1300 μ,) απόσταση και τώρα επιστρέφει σε κούρσα της κλάσης του. Η ΛΑΟΥΡΑΜΑΝ(7) είναι κατώτερη και ο ΕΪΝΤΖΕΛ ΠΡΙΝΣ(2) διεγράφη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ(3) – ΦΛΑΟΥΤΟ(4) – ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ(1)

ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
ΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: 5/ 1-4-7 / 4-6 / 2-4 / 1-2-3 / 1-3-4-6
ΣΤΗΛΕΣ: 144
ΚΟΣΤΟΣ: 72 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07 *
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: 3-4-5/ 1-4-6-7 / 1-4-6 / 2-3-4 / 1-3 / 1-3-4-6
ΣΤΗΛΕΣ: 864
ΚΟΣΤΟΣ: 432 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ
* Αυτό το σύστημα είναι ομαδικό και βέβαια αν “κάτσουν” τα σπασίματα μπορεί να είναι και μοναδικό

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα