Ανιχνεύτηκε απαγορευμένη ουσία σε Ντάνσινγκ Ρέινμποου και Μίστερ Πάρη

Κοινοποίηση:

Όπως ανακοίνωσε η Φίλιππος Ένωση Ελλάδος, στα αποτελέσματα των ουροληψιών της 1/6/2018 και 15/6/2018 ανιχνεύτηκε απαγορευμένη ουσία σε δυο ίππους. Ο ένας εξ αυτών νίκησε (ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ) και ο δεύτερος (ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ) τερμάτισε τρίτος. Η απαγορευμένη ή οι απαγορευμένες ουσίες που ανιχνεύτηκαν δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, αυτό θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα αύριο και παρακάτω παραθέτουμε την ανακοίνωση της Φιλίππου Ενώσεως.

” Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με βεβαιώσεις του Εργαστηρίου Ελέγχου Doping του LGC, τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών ούρων των ίππων της ιπποδρομιακής συγκέντρωσης, της 01/06/2018 ήταν αρνητικά, εκτός του ίππου ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ, που τερμάτισε πρώτος στην με αύξοντα αριθμό 146 ιπποδρομία.

Επίσης, τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών ούρων των ίππων της ιπποδρομιακής συγκέντρωσης, της 08/06/2018 ήταν αρνητικά, εκτός του ίππου ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ, που τερμάτισε τρίτος στην με αύξοντα αριθμό 157 ιπποδρομία (διαδικαστική δειγματοληψία). ”

Στην περίπτωση της ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ τη νίκη θα πάρει η δεύτερη στην άφιξη ΡΙΟ ΝΤΕΒΑ, ενώ στην περίπτωση του ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗ, τρίτος θα ανέλθει, ο τερματίσας τέταρτος, ΤΖΟΕΪ ΜΠΛΑΚ.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα