Ανώτερη η Καστόντιαλ, άχαστη δείχνει η Ριφαλτζένς, Τούντορ Εμπάιρ vs Ρέμινις και Ζάρκο για το τέλος μαζί με ωραίο σύστημα για Σκορ 6

Κοινοποίηση:

Εξαιρετικό το σημερινό πρόγραμμα απ’ όλες τις πλευρές. Εννέα διαδρομές και τα Σκορ είναι τα παιχνίδια που πάντα αξίζουν περισσότερο.
Ας ξεκινήσουμε να δούμε τι… ψάρια θα πιάσουμε σήμερα. Να το ξέρετε όμως. Σήμερα αν δεν διαβάσετε προσεκτικά αυτά που γράφουμε, εσείς θα χάσετε. Είδαμε, ακούσαμε, εκτιμήσαμε και…
Στην πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία όλα ξεκινάμε από την ΚΑΣΤΟΝΤΙΑΛ(2). Αυτή είναι το “hot” όνομα στην κούρσα, συνυπολογίζοντας και την απόσταση. Αν πάει στο κεφάλι, γειά σας. Και βέβαια μπορεί να το κάνει. Είναι η πιο γρήγορη κι ας θεωρούν κάποιοι την ΜΙΣ ΕΡΜΙΟΝΗ(1). Δεν έχουν και την ίδια κλάση.
Για την δεύτερη θέση οι υπόλοιπες και εκτός από τις ΔΕ ΤΣΑΖ(3) και ΤΡΟΪΚΑ(6) οι άλλες είναι στην ίδια ευθεία.
ΤΡΙΚΑΣΤ: 2 / 1-4-5-7 / 1-4-5-6-7 ΚΟΣΤΟΣ 8 ευρώ
Στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία έχουμε τα εξής: Ο ΝΤΡΟΜΚΟΥΣ(6) στη νέα του προπόνηση φαίνεται πιο ήρεμος και όπως τον είδαμε στην προπόνηση με τον Δημητσάνη δεν θα μας κάνει εντύπωση να ξεκινήσει καλά και να πρωταγωνιστήσει. Θεωρούμε ότι αυτός ο ίππος δεν θέλει πίεση στα πρώτα μέτρα και ένα 400άρι.
Ο ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ(3) είναι σε φόρμα και ο Γιώργος Κουβαράς τον ετοιμάζει εδώ και καιρό. Γι’ αυτόν έγραψε και τον Δε Φούλγουελ Εντ(4) που μετά “εσβησε” γιατί έχει αρκετά προβλήματα ακόμη. Σε ένα 800άρι “πέταξε” ο Κρουσέιντινγκ και κατ’ εμάς έχει τον πρώτο λόγο.
Τρίτη τύχη ο ΜΠΟΜΠΥΣ ΦΛΑΪΕΡ(1) που είναι ο σταθερότερος όλων, αλλά οι επιδόσεις του κινούνται σε μέτρια επίπεδα. Αν για οποιονδήποτε λόγο οι δυο προαναφερόμενοι δεν εμφανιστούν όπως τους περιγράψαμε, αυτός θα είναι ο νικητής ελλέιψει άλλου.
Δεν έχουμε ικανό τον ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΟΥΣ(2) και στα 1400 μέτρα να είναι πρώτος και με δεδομένο ότι μέχρι τώρα “κόβει” στο τέλος. Οι ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ(5) και ΣΤΡΟΤΤΕΝ(7) πιο πίσω.
Πολυπληθής η τρίτη (κωδ.03) ιπποδρομία, ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ 6 και αν η ΕΠΙΚ ΦΑΪΝΤ(4) ξεκνήσει καλά, δεν έχει αντίπαλο. Είναι σε φόρμα, τις περισσότερες που έτρεξε μαζί τις “χτυπησε” και κάποιες απ’ αυτές “έφαγαν” κι άλλη κούρσα στο μεσοδιάστημα. Αν δεν ξεκινήσει καλά, τότε ΤΖΑΛΕΜΠΙ(6) που έχασε τη νίκη στην… τρίχα και η ΜΠΛΟΥΜΣΜΠΕΡΥ ΣΤΑΡ(2) που την νίκησε θα έχουν λόγο στην κούρσα. Όπως και η ΠΙΚΑΝΤΙΛΟ(5) που έχει ποιότητα, όμως επιστρέφει από πολύ μεγάλο ρεπό, κάτι που προβληματίζει. Από τις υπόλοιπες η ΜΠΛΑΚ ΣΟΥΓΚΑΡ(1) επιστρέφει ανανεωμένη από ρεπό, αλλά για να έχει τύχη θα πρέπει να πάει ξεκούραστα στο κεφάλι. Δύσκολο. Οι υπόλοιπες έχουν πολύ περιορισμένη τύχη.
Στην τέταρτη (κωδ.04) ιπποδρομία το ερωτηματικό είναι η ΜΕΡΙΛΥΝ ΜΑΡΚΕΣΣΑ(2). Έχει να τρέξει πολύ καιρό, άλλαξε προπόνηση και ιδιοκτησία, όμως όπως την είδαμε στις προπονήσεις θεωρούμε ότι θα εμφανιστεί πανέτοιμη. Αυτή την εντύπωση μας άφησε βλέποντάς την με τον ήλιο ψηλά. Υπάρχει βέβαια η ΑΖΕΡΕΛ(5) που είναι φοράδα… τσαφ και η απόσταση ιδανική και θα πάει κατά πάσα πιθανότητα και μπροστά. Τρίτη τύχη η ΣΑΝΤΕΪ ΜΠΕΛ(1) που είναι φορμαρισμένη και θα προσπαθήσει να επωφεληθεί και από τις υπόλοιπες η ΣΟΥΪΤ ΠΡΑΛΙΝ(7) με το Δημητσάνη μπορεί να… κατρακυλήσει στο τέλος, αλλά όχι για τη νίκη. Για το Τρικάστ… εύκολα.
Η πέμπτη (κωδ.05) ιπποδρομία έχει ένα μεγάλο φαβορί και μια διεκδικήτρια. Τίποτα άλλο. Το φαβορί είναι η ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ(7) που έχει τρέξει 12 φορές στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει διακρίσεις, τις περισσότερες στον συνθετικό στίβο. Η διεκδικήτρια είναι η ΙΝΤΥ ΜΙΟΥΖΙΚ(1) που επίσης έχει διακρίσεις στην Βρετανία, αλλά στο χορτάρι. Από πλευράς ετοιμότητας η πρώτη είναι σε καλύτερη κατάσταση και γι’ αυτή μας μίλησε με τα καλύτερα λόγια και ο πρώην προπονητής της, ο Marco Botti, τον περασμένο Ιούλιο στο Newmarket. Θεωρεί ότι θα κάνει καριέρα στην Ελλάδα. Είδωμεν…
Η πολυπληθής (κωδ.06) ιπποδρομία είναι η δυσκολότερη κούρσα της ημέρας. Τι θα κάνει ο ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ ΡΟΚ(2) που στην τελευταία του συμμετοχή ήταν λίγο “πεσμένος”, αλλά αυτό ίσως να ήταν συμπτωματικό. Ο ΡΕΝΤ ΡΑΜΕΣΙΣ(3) έδειξε σταθερότητα στις τελευταίες του συμμετοχές και “φρεσκαρίστηκε”. Ο ΟΜΠΛΙΤΕΡΕΪΤ(8) “φρεσκαρίστηκε” και έτσι τρέχει καλά. Δεν είναι ο ίππος που περίμενε ο “κύκλος” του όταν τον αγόρασε, αλλά δεν είναι αμελητέος. Ο ΣΕΪΝΣΑΤΣΤ(10) έχει τα προβλήματα του, περιμένουμε να τον δούμε στην νέα προπόνησή του και δεν αγνοείται και τέλος ο ΤΟΠ ΚΟΟΥΤ(7) αν βρει συντηριτική διαδρομή, κάτι που του αρέσει, μπορεί ακόμη και τη νίκη. Ο ΓΚΑΜΠΥ(4) μόνο για το τετεραπλό, όπως και ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ(1) που πλέον “χαρίζει” πολλά κιλά σε βασικούς αντιπάλους του.
Στην έβδομη(κωδ.07) ιπποδρομία ο ΡΕΜΙΝΙΣ(1) γυμνάζεται ανελλιπώς εδώ και καιρό και θεωρούμε ότι παρά τα υψηλά του βάρη θα εμφανιστεί πανέτοιμος. Βέβαια χαρίζει 10 κιλά στον ΤΟΥΝΤΟΡ ΕΜΠΑΪΡ(4) που και σε φόρμα διατηρείται και την απόσταση την “πάει” καλά. Υπάρχει και ο ΓΚΡΗΛΥ ΧΑΟΥΖ(2) που όμως θέλει συνθήκες και ιδανική διαδρομή για να πρωταγωνιστήσει. Κυρίως κεφάλι και αυτό είναι ΄δύσκολο με τον Ρέμινις μέσα. Τέλος υπάρχει και ο δεκαετής ΣΙΚΑΓΟ ΚΑΠ(6) που είναι σε σούπερ φόρμα και τελευταία διακρίθηκε σε αποσταση που δεν τον ευνοούσε. Ο ΜΠΙΓΚ ΧΑΡΤ(3) μια θέση στο Τετραπλό, με επικρατέστερη την τέταρτη, μπορεί να την καταλάβει και το ιδιο ισχύει και σε πιο δύσκολο βαθμό για τον ΟΡΙΕΝΤΑΛΙΣΤ ΑΡΤ(8) που αισίως έφτασε 11 χρονών και γράφτηκε για να “βοηθήσει” τον Τούντορ Εμπάιρ.
Στην όγδοη (κωδ.08) ιπποδρομία υπάρχει ο ΜΕΝΤΩΡ(1) που προ ημερών και σε κορυφαία κούρσα και επιστρέφοντας από τη νίκη του στο Ντέρμπι, τερμάτισε τρίτος, λίγο πίσω από τον Ζάρκο που τρέχει στην επόμενη αναμέτρηση. “Έφαγε” πλέον την κούρσα του και θεωρούμε ότι αν και χαρίζει αρκετά βάρη σε βασικούς αντιπάλους του, έχει την εμπειρία, αλλά και την ποιότητα να τους “χτυπήσει”. Ο δεύτερος του Ντέρμπι, ΠΑΤΡΙΟΤ ΓΚΕΪΜ(5) επιστρέφει καλά προετοιμασμένος και βέβαια είναι ίππος που η σημερινή απόσταση δεν θα αποτελέσει πρόβλημα. Μας άρεσε στις πρόβες του. Εντυπωσιακός ήταν ο ΡΟΓΙΑΛ ΜΑΧΟΓΚΑΝΥ(7) στο προ εβδομάδος νικηφόρο ντεμπούτο του. Νίκησε “σβηστός” χωρίς να σημειώσει σπουδαία επίδοση, έδωσε δείγματα ότι πρόκειται για δυνατό ίππο, φέρει χαμηλά βάρη και περιμένουμε να τον δούμε. Όπως και τον έταιρο… Kodiac του ομίλου, τον ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ(2) που θεωρούμε ότι υποβλήθηκε σε λάθος διαδρομή, προ ημερών και θεωρούμε ότι η ημιαναμονή, ίσως και η αναμονή να του ταιριάζουν περισσότερο. Τέλος θεωρούμε ότι δύσκολο έργο θα έχει ο ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(6) που νίκησε σαρωτικά στο ντεμπούτο του, αλλά σε “αδειο” όμιλο. Σήμερα η κούρσα έχει καλούς και “ψημένους” ίππους.
Τέλος στην ένατη (09) ιπποδρομία τον πρώτο λόγο έχει για ακόμη μια φορά ο ΖΑΡΚΟ(4). Έρχεται απο ωραία νίκη σε κορυφαίο όμιλο και με άπταιστη διαδρομή απο τον Δημητσάνη. Μπορεί να το ξανακάνει σήμερα και μάλιστα οι συνθήκες και ο ρυθμός μπορεί να τον ευνοήσουν, αφού έχει πολλές πιθανότητες να πάει στο κεφάλι. Ο ΧΑΟΥΣ ΚΑΠΤΑΙΝ(2) νίκησε εντυπωσιακά, προ εβδομάδος και έχοντας μάλιστα ατυχίες. Έδειξε ότι μπήκε σε περίοδο φόρμας, εντάξει η απόσταση δεν του ταιριάζει απόλυτα, αλλά η φόρμα είναι μεγάλο πράγμα. Η απόσταση ταιριάζει στον ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ(3) που “έκατσε” λίγο στην τελευταία του συμμετοχή, εκεί που νίκησε ο Ζάρκο. Πήρε μια ανάσα, αφού θεωρούμε ότι είναι… ντελικάτος ίππος και σήμερα μπορεί να διακριθεί έντονα. Ο ΤΖΙΝ ΤΡΑΠ(1) είναι παντός καιρού, συνθηκών, καιρού. Μπορεί να εμφανιστεί στο Τρικάστ και μένει να δούμε ποιός θα τον ιππεύσει αφού ο Νίκος Μιχαηλίδης τραυματίστηκε. Τέλος ο ΑΝΑΝΤΑΡΚΟ(6) έρχεται από εύκολη νίκη, συμμετέχει με χαμηλά βάρη, όμως ο όμιλος είναι πολύ δυνατός και δίνει εξετάσεις. Έχει την ποιότητα να δείξει πράγματα. Πόσα; Θα δούμε…

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΚΟΡ 6 (03-04-05-06-07-08)

ΑΝΑΠΤΥΞΗ: 1-4-5-6 / 2-6 / 7 / 2-3-4-7-8-10 / 1-4 / 1-2-5-7
ΣΤΗΛΕΣ: 384
ΚΟΣΤΟΣ: 192

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΚΟΡ 4 (

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα