Ανώτερος δείχνει ο Σίτι Οφ Σόουλ, σε μεγάλη φόρμα Κρουσέιντινγκ και Φαούστο και δυνατά συστήματα για Σκορ 6 και Σκορ 4

Κοινοποίηση:

Η πρώτη συγκέντρωση του Δεκεμβρίου για τις ελληνικές ιπποδρομίες μπαίνει με επτά διαδρομές και με πολύ καλά ποιοτικά στοιχεία σε αρκετές εξ’ αυτών. Βάσεις στο στοίχημα υπάρχουν, κάποιες δείχνουν πολύ ισχυρές, αλλά μην λησμονείτε ότι κάτι τέτοια προγράμματα καταλήγουν εύκολα στο Τζακ Ποτ, στο ΣΚΟΡ 6. Πάμε να αναλύσουμε και να εκτιμήσουμε τις επτά διαδρομές και βέβαια και στο τέλος, υπάρχει το σύστημα – μπούσουλας, τόσο για το ΣΚΟΡ 6, όσο και για το ΣΚΟΡ 4 πλέον.
ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 3: 01-02-03
280 Ξεκινάμε τις αναλύσεις μας από την πρώτη (κωδ.01) ιπποδρομία, στα 1400 μέτρα όπου ο ΣΙΤΙ ΟΦ ΣΟΟΥΛ(6) πιστεύουμε ότι αποτελεί την βάση. Αν και πρωτοεμφανιζόμενος, έχει όλα τα εχέγγυα για να πρωταγωνιστήσει και να φτάσει στη νίκη. Διαθέτει εξαιρετική ποιότητα, έχει πάει καλά στις προπονήσεις κι αν δεν ενοχληθεί από τα προβλήματα που τον ανάγκασαν να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του(βρίσκεται στην Ελλάδα από πέρσι τον Ιούλιο) στα τέσσερα χρόνια του, τότε θα έχει τον πρώτο και κατά πάσα πιθανότητα και τον τελευταίο λόγο. Οι κατάλληλοι για την απόσταση(1400 μ.) ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ(3) και ΘΑΝΤΕΡ ΤΙΟΥΝ(2) είναι οι κυριότεροι αντίπαλοί του και κυρίως ο δεύτερος που σήμερα ιππεύεται από φορμαρισμένο αναβάτη. Ο ΜΙΟΥΖΑΧΕΡ(4) αν καταφέρει να οδηγήσει άνετα, μπορεί να βρεθεί στην άφιξη και το ίδιο ισχύει και για τον ΜΠΟΜΠΙΟ(1), αν και θα τον προτιμούσαμε σε μικρότερη απόστασηΟ ΠΑΜΠΛΟ(5) είναι πάντα ικανός για να βρεθεί στις πρώτες θέσεις και μας άρεσε στο τελευταίο του γκάλοπ μαζί με τον Μεσσήνιο. Ο ΤΣΑΡΛΥ ΜΠΙΑΡ ΠΑΝΤ(7) δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη, δεν τον έχουμε ικανό να βρεθεί στις δυο π΄ρωτες θέσεις, πόσο μάλλον στην πρώτη, αλλά και υπό προϋποθέσεις μπορεί να βρει μια θέση στο Τετραπλό. Καλύτερη δείχνει η ΑΣΤΥΔΑΜΕΙΑ(8), πάντα για θέση στο Τετραπλό και τίποτα άλλο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΙΤΙ ΟΦ ΣΟΟΥΛ(6) – ΘΑΝΤΕΡ ΤΙΟΥΝ(2) – ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ(3) – ΠΑΜΠΛΟ(5)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
281 
Στην δεύτερη (κωδ.02) ιπποδρομίακαι στα 1575 μέτρα, ο ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ(5) προέρχεται από δυο σερί νίκες, είναι στο ζενίθ της φόρμας του, «πάει» την απόσταση και θεωρούμε ότι θα είναι ο βασικότερος διεκδικητής της νίκης. Ο ομοπροπόνητός του, ΤΑΡΑΓΚΟΝ(6) επιστρέφει από πολύμηνο ρεπό, αλλά έχει πάει καλά στις προπονήσεις και εξασφάλισε κορυφαίο αναβάτη. Προσοχή θέλει ο ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ(1) που είναι σε μεγάλή φόρμα στις τελευταίες του εμφανίσεις και η απόσταση δεν τον… ενοχλεί.  Ο ίππος που πληρώνει και μπορεί να κάνει την διαφορά στην άφιξη είναι ο ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ(3) που προοδευτικά και στις τελευταίες του εμφανίσεις δείχνει να έχει βρει μεγάλο μέρος της φόρμας του και ιππεύεται και από γνώριμο αναβάτη. Ο ΝΑΣΜΙ(2) είναι σε καλή φόρμα και παρ’ ‘οτι δεν το έδειξε πλήρως στην τελευταία συμμετοχή του που τερμάτισε τρίτος, πίσω από τον Κρουσέιντινγκ, μπορεί να το πράξει σήμερα. Επιφυλάξεις διατηρούμε για τον ΣΟΥΟΡΝΤ ΙΝ ΧΑΝΤ(7) που δεν λέει να βρει τον παλιό εαυτό του, κατά πάσα πιθανότητα λόγω των πολλών προβλημάτων του και βέβαια κατώτερη είναι η ΣΟΥΪΤ ΠΡΑΛΙΝ(4).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ(5) – ΤΑΡΑΓΚΟΝ(6) – ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ(1) – ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ(3)

282 Συνέχεια με την τρίτη (κωδ.03) ιπποδρομία, στα 1200 μέτρα, όπου στις ποιοτικές φοράδες η ΠΟΡΤΑ ΡΟΖΑ(8) επιστρέφει από ρεπό, όμως είναι πολύ δυνατά προετοιμασμένη και πιστεύουμε ότι με τα χαμηλά της βάρη μπορεί να πρωταγωνιστήσει και να φτάσει και στη νίκη βέβαια. Η ΜΕΪ ΣΚΑΪ(2) διατηρείται σε καλή φόρμα, έρχεται από νίκη και μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Προσοχή θέλει η ΚΑΣΤΟΝΤΙΑΛ(1) που κάπου θα αιφνιδιάσει. Έχει καιρό να διακριθεί, συνήθως «συμπληρώνει» κούρσες, αλλά πλέον τα κιλά της κατέβηκαν, σε σχέση με τις αντίπαλές της και πλέον πρέπει να υπολογίζεται. Όπως θα πρέπει να υπολογιστεί και η ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ(3) που σε αυτή ανέβηκαν τα βάρη της, ένατι των αντιπάλων της, ελέω των επιτυχιών της, η οποία δεν είναι στην εκρηκτική, προ μηνών, φόρμα, αλλά αν πάρει το κεφάλι μπορεί να κάνει ζημιά, χωρίς μάλιστα να αποκλείεται το ενδεχόμενο να διακριθεί και με ημιαναμονή. Η ΣΟΤΖΟΥΡΝΑ(6) “έφαγε” την κούρσα της, προ ημερών και επιστρέφοντας από ρεπό και σήμερα θα πρέπει να υπολογιστεί σοβαρά. Η ΜΙΣ ΡΟΣΙΝΑ(5) ήταν αρνητική στην προ ημερών επάνοδό της από ρεπό και θεωρούμε ότι δύσκολα θα την δούμε μεταμορφωμένη. Βελτιωμένη μεν, αλλά ως ένα σημείο. Τα χαμηλά βάρη της ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ(7) ίσως της επιτρέψουν να διακριθεί σε μια θέση στα πολύπλοκα παιχνίδια και τέλος η ΒΟΛΒΗ(4) δεν μας προβληματίζει και σύμφωνα με τις τελευταίες εντελώς αρνητικές εμφανίσεις της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΟΡΤΑ ΡΟΖΑ(8) – ΜΕΪ ΣΚΑΪ(2) – ΚΑΣΤΟΝΤΙΑΛ(1) – ΣΟΤΖΟΥΡΝΑ(6)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 04-05-06-07
283
Στην τέταρτη (κωδ.04) διαδρομή και στα 1200 μέτρα θεωρούμε ότι θα δούμε πολύ βελτιωμένο τον ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ(1) και σε σχέση με την τελευταία αποτυχημένη συμμετοχή του. Στις προπονήσεις ήταν αλλαγμένος, όπως διαπιστώσαμε και στο τελευταίο 400άρι του την περασμένη Τετάρτη και το επισημαίνουμε ιδιαίτερα. Η κούρσα βέβαια έχει πολλούς σπρίντερ και αυτό κατά πάσα περίπτωση θα ευνοήσει τον πολύ φορμαρισμένο ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ(6) που θα έρθει δυνατά στο τέλος. Ο ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ(3) έδειξε κι αυτός βελτιωμένος στις τελευταίες προπονήσεις και σε σχέση με την αποτυχημένη τελευταία συμμετοχή του. Αν καταφέρει να οδηγήσει σε τέμπο της αρεσκείας του, μπορεί να διακριθεί. Ο ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ(4) είναι “σκληρός” όταν πηγαίνει μπροστά. Δεν τον έχουμε ικανό για τη νίκη, αλλά κάλλιστα μπορεί να τερματίσει ανάμεσα στους πρώτους, όπως και η διαδρομή του μπορεί να διαμορφώσει το αποτέλεσμα. Ο ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ(5) έτρεξε άσχημα στην τελευταία του συμμετοχή, αλλά σήμερα ίσως να εμφανιστεί αρκετά αλλαγμένος προς το καλύτερο. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον ΜΑΝΝΕΡΣ ΠΛΗΖ(2) που σιγά, σιγά η φόρμα του ανεβαίνει και μεγάλο ερωτηματικό είναι ο ΓΟΥΕΣΤΜΠΟΥΡΝ ΓΚΡΟΟΥΒ(7) που στην μέρα του μπορεί να τους αφήσει όλους επί… τόπου. Μάλιστα με το εσωτερικό σταρτ εκκίνησης που έχει μπορεί να πάει αμέσως μπροστά και να κάνει την έκπληξη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ(1) – ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ(6) – ΓΟΥΕΣΤΜΠΟΥΡΝ ΓΚΡΟΟΥΒ(7) – ΜΑΝΝΕΡΣ ΠΛΗΖ(2)

284 Η πέμπτη (κωδ.05) ιπποδρομία, στα 1000 μέτρα, πιστεύουμε ότι θα έχει λογικό φαβορί τον φορμαρισμένο ΜΠΑΖΟΥΛΑ(2) που έρχεται από ωραία νίκη και εξασφάλισε κορυφαίο αναβάτη. Βέβαια δυνατός διεκδικητής της νίκης θα είναι ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟ(6) που επιστρέφει από μεγάλη αποχή μεν, λόγω τραυματισμού, όμως έχει γυμναστεί συστηματικά και βέβαια διαθέτει μεγάλη ποιότητα για τις απαιτήσεις της κούρσας. Πιο πίσω ο ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΠΡΕΖΕΝΣ(7) που με καλή εκκίνηση μπορεί να βάλει δύσκολα στους προαναφερόμενου και που στις προπονήσεις παρουσιάζεται καλύτερος απ’ ότι στις κούρσες. Ο ΚΟΥΪΝΤΕΟ(1) επιστρέφει από σημαντική αποχή, σίγουρα θα προτιμούσε μεγαλύτερη απόσταση, όμως επειδή διαθέτει ποιότητα, μπορεί αμέσως να διακριθεί και ίσως και να πρωταγωνιστήσει. Ο ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ(5) μπορεί να μην διακρίθηκε στην πιο πρόσφατη συμμετοχή του και στην κούρσα που νίκησε ο Μπαζούλα, τερματίζοντας έκτος, όμως η απόσταση του αρέσει και δεν στερέιται ελπίδων, κυρίως για παρουσία στα πολύπλοκα παιχνίδια. Ο τελευταίες εμφανίσεις του Ο ΤΖΙΝΟ(4) προβληματίζουν και θα κρατήσουμε λογικές επιφυλάξεις για σήμερα και για παρουσία στις δυο πρώτες θέσεις. Ο ΝΟΜΠΙΛΙΤΥ(3) επιστρέφει σε νέα ιδιοκτησία και μετά από πολύμηνη αποχή λόγω προβλημάτων στα μπροστικά πόδια και παρά την ιδανική, για τις σπρίντερ ιδιότητές του απόσταση, θεωρούμε ότι πρέπει να “φάει” μια κούρσα και τέλος θέση στα πολύπλοκα παιχνίδια μπορεί να διεκδικήσει ο σταθερός και φορμαρισμένος ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ(8).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΠΑΖΟΥΛΑ(2) – ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ(6) – ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΠΡΕΖΕΝΣ(7) – ΚΟΥΪΝΤΕΟ(1)

285 Στην έκτη (κωδ.06) ιπποδρομία και στα 1300 μέτρα, την καλύτερη, από πλευράς ποιότητας, αναμέτρηση, ο ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ(2) έτρεξε καταπληκτικά σε μεγαλύτερη απόσταση, προ δεκαπενθημέρου, διακρίθηκε(3ος) και σήμερα σε πιο προσφιλή και μικρότερη απόσταση θα είναι βασικότατος διεκδικητής της νίκης. Όπως θα είναι και ο ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ(1) που επιστρέφει από αποχή, αλλά στις προπονήσεις ήταν εντυπωσιακός και κυρίως στο «παράθυρο» της Τετάρτης που στην κυριολεξία “πέταξε”. Η φοράδα της κούρσας, η ΟΝΟΡΑΜΠΛ(3) στις προπονήσεις έδειξε υψηλή ευδιαθεσία.και έχει την “σκληράδα” να πρωταγωνιστήσει. Βελτιωμένος έδειξε στις προπονήσεις ο ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ(4) και παρά το γεγονός ότι δεν είναι στην φόρμα του παρελθόντος, θα πρέπει να υπολογιστεί. Έπετει ο ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ(5) που επιστρέφει από αρκετή αποχή που την χρειαζόταν μετά τις συνεχείς κούρσες που “τράβηκε” και οι οποίες συνοδεύτηκαν με νίκες και πρωταγωνιστικές εμφανίσεις και τέλος υπάρχει και ο ΔΟΛΑΡΙΟΥΛΗΣ(6) που σαφώς θα προτιμούσε μεγαλύτερη απόστασηκαι που σίγουρα μειονεκτεί έναντι των αντιπάλων του.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ(2) – ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ(1) – ΟΝΟΡΑΜΠΛ(3)

286 Κλείνουμε με την έβδομη (κωδ.07) ιπποδρομία, στα 1400 μέτρα, όπου ο ΦΑΟΥΣΤΟ(1) αν καταφέρει να οδηγήσει με σχετικά εύκολο τρόπο, θα είναι βασικότατος διεκδικητής της νίκης. Αυτή την περίοδο δείχνει σε πολύ μεγάλη φόρμα. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ(5) που εδώ και καιρό «ψάχνει» την διαφεύγουσα νίκη του, αλλά τερματίζει συνεχώς στο… πλασέ. Έπεται ο ΜΕΝΤΙΣΑΝ ΝΤΡΗΜ(2) που προ ημερών “έφαγε” την κούρσα του, προερχόμενος από ρεπό και θα ευνοηθεί πολύ αν τυχόν επιταχυνθεί ο ρυθμός. Ο ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ(6) θεωρούμε ότι στις τελευταίες του εμφανίσεις τρέχει κατώτερα από την φόρμα που βρίσκεται και που αν την δείξει σήμερα μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Ο ΟΡΚ(3) ειναι σε μεγάλη φόρμα το τελευταίο διάστημα, σίγουρα θα προτιμούσε μεγαλύτερη απόσταση, αλλά και σ’ αυτή μπορεί να βρεθεί στις πρώτες θέσεις. Από τους υπόλοιπους ο ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ(4) θα προσπαθήσει με το φίνις του να βρεθεί σε μια θέση στο Τετραπλό, κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον ΚΛΑΟΥΝΤ ΜΠΕΡΣΤ(7) που αυτός θα προσπαθήσει να πετύχει κάτι αντίστοιχο τρέχοντας με τους πρώτους και τέλος ο ΣΑΣΣΟΦΕΡΡΑΤΟ(8) θα στηριχτεί στα χαμηλά του βάρη και στην καλή του φόρμα, για μια θέση στα πολύπλοκα παιχνίδια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΦΑΟΥΣΤΟ(1) – ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ(5) – ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ(2) – ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ(6)

ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: 5-6 / 1-2-8 / 1-6 / 2-6-7 / 1-2 / 1-2-5
ΣΤΗΛΕΣ: 216
ΚΟΣΤΟΣ: 108 με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ.

ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-5-6 / 1-2-8 / 1-3-6-7 / 2-6 / 1-2 / 1-2-5-6
ΣΤΗΛΕΣ: 576
ΚΟΣΤΟΣ: 288 με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ.

ΣΚΟΡ 4: 04-05-06-07
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-2-3-6-7 / 1-2-6-7 / 1-2 / 1-2-5-6
ΣΤΗΛΕΣ: 160
ΚΟΣΤΟΣ: 80 με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα