Ανώτερος ο Τζιαρίνο, λογικό φαβορί η Τρανκούιλ Τάιμ και συστήματα Σκορ 6 για κάθε γούστο

Κοινοποίηση:

Το σημερινό πρόγραμμα δεν έχει καμία σχέση με αυτό της επανεκκίνησης και θεωρούμε και βέβαιο ότι τα φαβορί θα έχουν σοβαρό πρόβλημα στο να πιστοποιήσουν τον τίτλο τους. Επτά αναμετρήσεις και πάμε να τις αναλύσουμε, αλλά και να κάνουμε και τις εκτιμήσεις μας. Εξυπακούεται ότι στο τέλος υπάρχουν και δυο συστήματα για το ΣΚΟΡ 6.

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 3: 01-02-03

229 Στην πρώτη(κωδ.01) και αποδυναμωμένη, λόγω διαγραφών, ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα, ο ΤΖΙΑΡΙΝΟ(1) είναι μια… κατηγορία μόνος του. Επανέρχεται μεν από ρεπό, όμως και καλά πήγε στις προπονήσεις και είναι και ανώτερος στον όμιλο. Υπό κανονικές συνθήκες θα πάει στο κεφάλι και θα νικήσει εύκολα. Από εκεί και πέρα ο ΜΟΛΟΤΩΦ(3) είναι σε φόρμα και έχει τον πρώτο λόγο για να τερματίσει δεύτερος ή και να επωφεληθεί αν ο ανώτερος, προαναφερόμενος δεν πιάσει την απόδοση που περιμένουμε. Τρίτη επιλογή ο φιλότιμος ΦΙΛΙΠ(4) που ξεκουράστηκε λίγο μετά τη νίκη του.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΖΙΑΡΙΝΟ(1) – ΜΟΛΟΤΩΦ(3) – ΦΙΛΙΠ(4)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07

230 Στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1000 μέτρα, όπου ξεκινάει και το ΣΚΟΡ 6 μόνο η ΒΡΙΣΗΙΔΑ(6) δεν έχει τύχη για τη νίκη. Οι υπόλοιποι πέντε έχουν. Ο ΜΠΙΓΚΜΑΟΥΘ ΣΤΡΑΪΚΣ(3) έτρεξε βελτιωμένα στην τελευταία συμμετοχή του, όπως αποκάλυψε και αρχική ταχύτητα. Μάλιστα στις μετέπειτα δοκιμές του έδειξε άνοδο φόρμας και θεωρούμε ότι σήμερα με καλή εκκίνηση και στην μικρή απόσταση, μπορεί να πρωταγωνιστήσει.
Σίγουρα αν ο σταθερότερος στον όμιλο ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(1) καταφέρει να έχει επαφή, να είναι κοντά δηλαδή στους σπρίντερ, έχει μεγάλες πιθανότητες να τους προσπεράσει στην ευθεία και να πάρει επιτέλους την διαφεύγουσα νίκη του. Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ(4) δείχνει ανανεωμένος μετά το “φρεσκάρισμά” του και σίγουρα ο ΣΙΝΓΚΛ ΣΑΜΜΙΤ(5) με υπολογισμένη διαδρομή μπορεί να τρέξει πρωταγωνιστικά. Τέλος ο ΑΜΠΟΥ ΧΑΝΤΡΑ(2) είναι ίππος που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, αλλά κάπου θα την… κάνει και ίσως να είναι τώρα που “κουνήθηκε” και στις προπονήσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΠΙΓΚΜΑΟΥΘ ΣΤΡΑΪΚΣ(3) – ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(1) – ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ(4)

231 Στην τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα η ΠΡΙΝΣΕΣ ΜΟΜΟΚΑ(2) επανέρχεται μετά την τελευταία συμμετοχή της που νίκησε μεν, αλλά κάνοντας χρήση απαγορευμένης ουσίας και με αποτέλεσμα να της αφαιρεθεί η επιτυχία. Μάλιστα είχε και ένα τραυματισμό που όπως έδειξε στις προπονήσεις τον ξεπέρασε, κυρίως το τελευταίο διάστημα. Είναι ίσως η πιο γρήγορη της κούρσας κι αν επιβάλει τον ρυθμό της, μπορεί να φτάσει στην επιτυχία.
Η ΠΕΡΦΕΚΤΛΥ ΦΕΑΡ(7) έρχεται από νίκη,προ μηνός, ο όμιλος που αντιμετωπίζει είναι πολύ δυνατός, αλλά αν καταφέρει γρήγορα να πάει με τις πρώτες, τότε το μεγάλο της βήμα μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην ευθεία και στο να διεκδικήσει ακόμη μια επιτυχία.
Η ΟΝΟΡΑΜΠΛ(3) τρέχει σε προσφιλή απόσταση, έχει πάει καλά στις προπονήσεις και πολλά θα τα κρίνει ο ρυθμός. Αν πιεστεί και πιέσει βέβαια στην πρωτοπορία, τότε οι ελπίδες της θα μειωθούν, αν όμως για οποιονδήποτε λόγο καταφέρει να πάει εύκολα μπροστά, τότε θα βάλει δύσκολα σε όλες.
Η ΛΙΛΛΥΠΟΥΤ(4) απέτυχε στην τελευταία της συμμετοχή και σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση. Στις προπονήσεις έδειξε ευδιαθεσία και θεωρούμε ότι αν “ανοίξει” ο ρυθμός θα ευνοηθεί, αφού αναμένεται να ακολουθήσει τις σπρίντερ. Αν ανοίξει ο ρυθμός σίγουρα θα ευνοηθεί και η δυνατή στο φίνις ΝΟΒΕΜΠΕΡ(5) που επανέρχεται από ρεπό και σε καλή κατάσταση. Με καλή εκκίνηση και τρέχοντας ξεμπλοκάριστη μπορεί να διακριθεί και η φορμαρισμένη ΚΟΜΠΤΟΝ ΛΕΪΝΤΥ(8). Η απόσταση δεν δείχνει να ταιριάζει στην ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ(6) που σίγουρα θα την προτιμούσε μεγαλύτερη και επίσης η ΑΝΤΙΚΛΕΙΑ(9) με τα χαμηλά της βάρη που δεν έτρεξε καθόλου άσχημα στο κύπελλο Αρτέμιδος και η ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ(10) που έρχεται από νίκη, μπορεί να μην μπαίνουν στην πρώτη γραμμή, αλλά δεν στερούνται και παντελώς ελπίδων διάκρισης. Τέλος η ΚΕΕΛΑ(1) τρέχει καλά, αλλά τα υψηλά της βάρη και ο δύσκολος όμιλος της στερούν ελπίδες νίκης. Θεωρούμε ότι ακόμη και μια θέση στο Τετραπλό συνιστά επιτυχία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΡΙΝΣΕΣ ΜΟΜΟΚΑ(2) – ΠΕΡΦΕΚΤΛΥ ΦΕΑΡ(7) – ΝΟΒΕΜΠΕΡ(5) – ΛΙΛΛΥΠΟΥΤ(4)
ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 04-05-06-07

232 Στην τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα, υπάρχει ένα δυνατό δίδυμο που υπό προϋποθέσεις μπορεί να γίνει τριπλέτα, αλλά και τετράδα. Μέχρι εκεί. Η ΤΗ ΑΤ ΔΕ ΡΙΤΖ(6) είναι μια ποιοτική φοράδα που θα έδειχνε και πρωταγωνιστικά την δύναμή της, στην τελευταία της συμμετοχή και σε μικρότερη απόσταση, αν δεν καθυστερούσε σημαντικά στην εκκίνηση. Πάντως στην ευθεία βελτιώθηκε και έδειξε ότι τα επιπλέον σημερινά μέτρα μάλλον θα την ευνοήσουν. Η ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ(3) εξασφάλισε την ανάβαση του Δημητσάνη και έχει πάει και δυνατά στα τελευταία γκάλοπ. Μπορεί να οδηγήσει και να πρωταγωνιστήσει. Τρίτη επιλογή η ΙΜΠΕΡΙΑΛ ΣΙΤΥ(1) που μετά το… νευρικό ντεμπούτο της, προ τετραμήνου περίπου, κατάφερε να γυμναστεί σωστά το τελευταίο διάστημα και μάλιστα έδειξε πολύ βελτιωμένη. Θυμίζουμε ότι πρόκειται για φοράδα με σημαντική ποιότητα. Τέταρτη επιλογή η ΦΡΗ ΑΤ ΛΑΣΤ(7) που στο ντεμπούτο της έτρεξε δυνατά. Είχε ένα κλείσιμο στην εκκίνηση, έμεινε πίσω, βελτιώθηκε πολύ στο φίνις, τερμάτισε τρίτη και με ένσταση(στην Επιτροπή Ιπποδρομιών) τελικά τοποθετήθηκε δεύτερη. Από εκείνη την συμμετοχή γυμνάστηκε πιο δυνατά και σήμερα την περιμένουμε πιο έτοιμη. Από τις υπόλοιπες η πρωτοεμφανιζόμενη ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ(2) διαθέτει… συμπαθητική γενεαλογία, αλλά δεν είδαμε κάτι το αξιόλογο στις προπονήσεις έτσι ώστε να θεωρήσουμε ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΗ ΑΤ ΔΕ ΡΙΤΖ(6) – ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ(3) – ΙΜΠΕΡΙΑΛ ΣΙΤΥ(1) – ΦΡΗ ΑΤ ΛΑΣΤ(7)

233 Στην πέμπτη(κωδ.05) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα τον πρώτο λόγο έχει δικαιωματικά η ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ(6) που νίκησε σαρωτικά, προ εβδομάδος, παίρνοντας πίσω την μία από τις δυο νίκες που της αφαιρέθηκαν, λόγω χρήσης απαγορευμένης ουσίας και σήμερα και στην φόρμα που βρίσκεται, δείχνει ικανή να πάρει πίσω και την δεύτερη(νίκη). Η ΛΑΒΙΝΙΑ ΡΟΟΥΖ(1) είτε πάει στο κεφάλι, είτε όχι, όπως στην τελευταία της συμμετοχή που τερμάτισε δεύτερη με ημιαναμονή, μπορεί να τρέξει δυνατά, πρωταγωνιστικά και γιατί όχι να κοντράρει και την προαναφερόμενη. Η ΔΕ ΤΣΑΖ(8) έδειξε ευδιαθεσία το τελευταίο διάστημα, ανεβάζοντας τις επιδόσεις της στις προπονήσεις.  Θέλει προσοχή, όπως και η ΧΑΡΡΥΑΝΝΑΣ ΣΗΚΡΕΤ(7) που είναι σταθερή φοράδα και μετά από “φρεσκάρισμα” τρέχει συνήθως δυνατά. Σταθερή και προς το ανεβασμένη η ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ(5) στις τελευταίες της εμφανίσει που τερμάτισε τρίτη και σημειώστε ότι γυμνάστηκε ανελλιπώς στις διακοπές. Ερωτηματικό η ΡΙΟ ΝΤΕΒΑ(2) που επανέρχεται σε νέα προπόνηση, αλλά δεν την είδαμε να “ανοίγει¨στις προπονήσεις και επίσης ερωτηματικό και η ΛΑ ΑΣΟΜΑΝΤΑ(4) που την θεωρούσαμε καλύτερη φοράδα, αλλά οι έως τώρα εμφανίσεις της μας έχουν απογοητεύσει. Η ΚΛΥΤΑΙΜΝΗΣΤΡΑ(3) είναι σε φόρμα, αλλά η απόσταση δεν θεωρούμε ότι την βολεύει.Θέλει μεγαλύτερη. Τέλος η ΜΙΣΙΣ ΜΠΑΜΠΛΣ(9) επανέρχεται μετά από μεγάλο ρεπό, δεν είδαμε κάποια πρόοδο στις προπονήσεις και διατηρούμε επιφυλάξεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ(6) – ΛΑΒΙΝΙΑ ΡΟΟΥΖ(1) – ΔΕ ΤΣΑΖ(8) – ΧΑΡΡΥΑΝΝΑΣ ΣΗΚΡΕΤ(7)

234 Στην έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα όλα θα εξαρτηθούν από τον ανώτερο ΛΙΟΥΑΜΥ(2). Αν δεν ρινορραγήσει κι αν δεν παρουσιάσει χωλότητα, όπως συνέβη στην τελευταία του συμμετοχή, προ τριμήνου και πλέον, τότε έστω και με την όχι απόλυτα εντατικοποιημένη του εκγύμναση, μπορεί να φτάσει στην επιτυχία.
Αν αποτύχει εκ νέου, τότε οι μνηστήρες είναι πολλοί. Ο ΟΜΠΛΙΤΕΡΕΪΤ(3) έδειξε μεγάλη άνοδο στην τελευταία του πρωταγωνιστική(2ος) συμμετοχή του, κάτι που επιβεβαίωσαν και οι νεώτερες ανοιχτές δοκιμές του. Ο ΝΑΣΜΙ(5) επιστρέφει από αποχή, αλλά σε τέτοιους ομίλους πρέπει να υπολογίζεται σοβαρά, όπως και ο ΚΕΪΠ ΡΑΘ(1) που μην ξεχνάτε ότι στην σημερινή απόσταση σημείωσε δυο κολλητές νίκες μέσα στην χρονιά. Ο ΣΑΜΜΕΡΣΟΛΤ(6) αποδεικνύεται “ροκ” ίππος, ικανός για το καλύτερο, αλλά και το χειρότερο. Στις προπονήσεις “πέταξε” για τα δεδομένα του ομίλου και μπορεί σίγουρα τη νίκη, αν τρέξει στρωτά. Θεωρούμε ότι ο ισοζυγισμός δεν ευνοεί σήμερα τον ΒΙΡΜΑΝΟ(4) και από τους δυο κάτω ο ΛΟΣΤΡΟΜΟΣ(7) με το φίνις του, μπορεί να προλάβει μια θέση στο Τετραπλό. Το παραπάνω δείχνει δύσκολο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΛΙΟΥΑΜΥ(2) – ΟΜΠΛΙΤΕΡΕΪΤ(3) – ΚΕΪΠ ΡΑΘ(1) – ΣΑΜΜΕΡΣΟΛΤ(6)

235 Τέλος στην έβδομη(κωδ.07) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα οι υποψήφιοι είναι πολλοί. Ο ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ(5) τρέχει πλέον σε ομίλους που είναι… καταδικασμένος να είναι ανάμεσα στα πρώτα φαβορί. Έχει ένα θέμα με την άμμο που δεν του αρέσει και δυσφορεί, όμως στις προπονήσεις για ακόμη μια φορά “πέταξε” και είμαστε υποχρεωμένοι να τον υπολογίσουμε σοβαρά. Φορμαρισμένος και σταθερός και από δυο σερί τερματισμούς στην δεύτερη θέση ο ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ(1) και παρά την αποτυχημένη τελευταία συμμετοχή του, ο ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ(3) έχει τύχη και είναι και σε φόρμα, όπως έδειξε σε μια τελευταία ανοικτή δοκιμή του. Ο ΜΟΥΝΕΕΜΠ(9) με τον Δημητσάνη σήμερα μπορεί να οδηγήσει και να είναι… άλλο άλογο από τις μέτριες τελευταίες εμφανίσεις του, κάτι που ισχύει και για τον ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΑΛΙΜΠΑΪ(11) που “κρέμασε” πολύ στην τελευταία του συμμετοχή και μόνο στην ευθεία βελτιώθηκε λίγο. “Ροκ” ίππος ο ΕΣΧΑΑΝ(2) που μια τρέχει καλά και την άλλη καταποντίζεται. Σήμερα έχει σειρά να τρέξει καλά. Δεν αγνοείται εντελώς ο ΧΑΡΤ ΜΠΡΕΪΚΙΝΓΚ(7), παρά την αστάθεια που παρουσιάζει από τις προπονήσεις στην κούρσα και μην αποκλείσετε εντελώς τον βελτιωμένο στην τελευταία του συμμετοχή, ΕΞΕΛΕΝΤ ΑΛΑΜΠΑΪ(10).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ(5) – ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ(1) – ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ(3) – ΜΟΥΝΕΕΜΠ(9)

ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
“ΦΤΗΝΟ” ΣΥΣΤΗΜΑ: 3-4-5 / 2-7 / 3-6 / 6 / 1-2-3-6 / 1-3-5-9
ΣΤΗΛΕΣ: 192
ΚΟΣΤΟΣ: 96 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-3-4-5 / 2-4-5-7 / 1-3-6 / 6 / 1-2-3-6 / 1-3-5-9
ΣΤΗΛΕΣ: 768
ΚΟΣΤΟΣ: 384 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα