Αν “σπάσουν” οι Μουστακίλ και Ντοντ Κράι Φορ Μη το Σκορ 6 θα πληρώσει καλά

Κοινοποίηση:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΠΡΩΤΗ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΑ 1300 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ 1200 ΜΕΤΡΑ

Το διήμερο που ξεκινάει σήμερα προβλέπεται συναρπαστικό αφού εμπεριέχει ελληνικές ιπποδρομίες. Να πούμε την αλήθεια θα προτιμούσαμε οι συγκεντρώσεις να μην είναι κολλητές. αλλά από την άλλη δεν μας… χαλάει κιόλας αυτή η εξέλιξη που δείχνει πρόοδο για τις ιπποδρομίες.
Το πρώτο… ημίχρονο εμπεριέχει φαβορί, γερές βάσεις, αμφίρροπες και με πολλά ερωτηματικά αναμετρήσεις και ένα ΣΚΟΡ 6 που μπορεί να πληρώσει καλά. Ίσως και πολύ καλά.

Στην πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία υπάρχει μεγάλη βάση, αρκεί να περάσει βέβαια. Είναι ο ΜΟΥΣΤΑΚΙΛ(1) που νίκησε σε μικρότερη απόσταση, προ ημερών, στο ντεμπούτο του, έδειξε πλήρη προσαρμοστικότητα και θεωρούμε ότι αυτό θα το ξαναδούμε και σήμερα. Ο ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΑΛΙΜΠΑΪ(4) είχε ατυχίες στην ίδια κούρσα με τον προαναφερόμενο, αλλά και παρά την μικρή απόσταση τερμάτισε δεύτερος. Σήμερα χωρίς ατυχίες μπορεί να τρέξει πολύ δυνατά και γιατί όχι να φτάσει και στη νίκη. Δύσκολο μεν, όχι ακατόρθωτο δε. Ο ΜΕΤΑΒΟΣ(3) στην ίδια κούρσα με τους προαναφερόμενους τερμάτισε τρίτος και έδειξε επηρεασμένος από το πολύμηνο ρεπό του. Σήμερα θα είναι σαφώες καλύτερος και βέβαια τον αναμένουμε να οδηγήσει.
Από τους υπόλοιπους πρώτα ο ΜΠΛΕΪΜ ΛΑΒ(6) και μετά ο ΚΕΪΠ ΡΑΘ(2) μόνο αν ατυχήσουν οι προαναφερόμενοι τρεις, θα βρεθούν στο Τρικάστ. Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ(5) είναι κατώτερος και ο ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΓΟΥΪΝΓΚ(7) γράφτηκε απλά και μόνο για να γίνει η κούρσα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΟΥΣΤΑΚΙΛ(1) – ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΑΛΙΜΠΑΪ(4) – ΜΕΤΑΒΟΣ(3) – ΜΠΛΕΪΜ ΛΑΒ(6)

Στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία έχουμε ερωτηματικά. Πολλά ερωτηματικά. Πρώτο και καλύτερο η ΠΑΟΛΑ(1) που έχει να τρέξει περίπου δυο χρόνια λόγω προβλημάτων. Είναι ανώτερη, αλλά και η αποχή τεράστια. Πρώτη τύχη θα δώσουμε στην πρόσφατη νικήτρια ΣΟΥΪΤ ΠΡΑΛΙΝ(4) που νίκησε σε μεγαλύτερη απόσταση, προ ημερών, που δείχνει σε μεγάλη φόρμα και μπορεί και πάλι να τα καταφέρει. Θέλει προσοχή η ΠΕΝΙΝΑ(6). Αναμένουμε να οδηγήσει, δεν της είναι απαραίτητο, αλλά αν καταφέρει να το κάνει εύκολα, τότε μπορεί να είμαστε μπροστά σε μια μίνι έκπληξη. Μπορεί τη νίκη δηλαδή. Από τις υπόλοιπες η ΕΝΤΓΟΥΪΝΤ(7) μπορεί να τρέξει δυνατά και είναι σε καλή κατάσταση, η ΣΟΣΥ ΚΑΤ(2) έχει αναβάτη κι όχι μαθητευόμενο, η ΣΙΜΕΡΙΝΓΚ ΣΑΛ(3) είναι σε φόρμα αλλά τρέχει σε απόσταση που δεν την ευνοεί και η ΕΛΙΑΝΝΑ(5) δείχνει εκτός φόρμας αυτή την περίοδο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΟΥΪΤ ΠΡΑΛΙΝ(4) – ΠΑΟΛΑ(1) – ΠΕΝΙΝΑ(6)

Στην τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία οι έξι από τους οκτώ τρέχουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Αυτό και μόνο ανεβάζει την δυσκολία και παρά το γεγονός ότι οι δυο που έχουν τρέξει έχουν σίγουρα προβάδισμα. Και κυρίως ο ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ(1) που έχει τρέξει δυο φορές, σε αμφότερες τερμάτισε στην δεύτερη θέση και στις δυο ηττήθηκε από πολύ δυνατούς ίππους. Αν δεν εμφανιστεί σήμερα κάποιο ξαφνικό… τραίνο θεωρούμε ότι έχει την πρώτη τύχη για τη νίκη. Δεύτερη επιλογή ο ΦΑΟΥΣΤΟ(7) που δεν έτρεξε άσχημα στο ντεμπούτο του, που δεν έφυγε απόλυτα καλά από την αφετηρία και που ίσως αυτή η κούρσα να τον “έλυσε”. Ο ΟΡΤΑΝΟ(2) τρέχει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αλλά έδειξε καλός στο στάδιο της προετοιμασίας του και τον περιμένουμε δυνατό. Ίσως να μην το δείξει αμέσως, αλλά θεωρούμε ότι θα το δούμε σύντομα. Από τους υπόλοιπους μας άρεσε στην προετοιμασία ο ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ(3). Μας άρεσε σίγουρα καλύτερα από τους ομοπροπόνητούς του και μετά ο ΣΛΕΪΝΣ ΚΑΣΤΛ(5).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ(1) – ΦΑΟΥΣΤΟ(7) – ΟΡΤΑΝΟ(2) – ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΛΑΪΚ(4)

Η τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία έχει μια πανίσχυρη τετράδα. Θα πάμε με ένα αουτσάιντερ για τους περισσότερους, αλλά κατ’ εμάς είναι μια επιλογή που μπορούμε να την τεκμηριώσουμε. η ΑΣΑΦΟΕΤΙΔΑ(1) είναι μια καλή φοράδα που δεν το έδειξε στην πρώτη συμμετοχή της στο Μαρκόπουλο. Ίσως να μην της άρεσε ο στίβος τότε, ίσως να της έλλειπε και κάτι από πλευράς προετοιμασίας και ίσως σήμερα να τα δείξει όλα αυτά. Επίσης δεν θεωρούμε ότι η απόσταση θα την “ενοχλήσει”. Η ΙΝΤΥ ΜΙΟΥΖΙΚ(3) είναι η πιο έμπειρη στο Μαρκόπουλο και μάλιστα στην τελευταία της συμμετοχή έδειξε άνοδο. “Φρεσκαρίστηκε” και θέλει μεγάλη προσοχή. Η ΣΙΝΤΕΡΣ(7) σίγουρα “έφαγε” την κούρσα της προ ημερών και σήμερα την περιμένουμε καλύτερα και τέλος η ΠΕΡΦΕΚΤΛΥ ΦΕΑΡ(6) ναι μεν έδειξε καλά στοιχεία στο ντεμπούτο της που τερμάτισε δεύτερη, όμως θεωρώ ότι έχει την τέταρτη επιλογή. Η ΒΡΙΣΗΙΔΑ(2) αν ξεκινήσει υποφερτά μπορεί να είναι στην άφιξη(δύσκολα πρώτη) και η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ(5) συμπληρώνει τον όμιλο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΣΑΦΟΕΤΙΔΑ(1) – ΙΝΤΥ ΜΙΟΥΖΙΚ(3) – ΣΙΝΤΕΡΣ(7)

Στην πέμπτη(κωδ.05) τρέχουν μέτριες φοράδες. Θεωρούμε ότι οι φοράδες του προπονητή Αλέκου Γιατρά έχουν τον πρώτο και ίσως και τον τελευταίο λόγο. Η ΤΖΑΛΕΜΠΙ(1) είναι υπόδειγμα σταθερότητος και μετά από “φρεσκάρισμα” τρέχει σχεδόν πάντα δυνατά. Η ΓΚΡΗΚ ΑΛΑΡΜ(6) δείχνει πρόοδο στις προπονήσεις και την περιμένουμε ανεβασμένη και πρωταγωνίστρια και η ΜΟΡΝΙΝΓΚ ΜΙΣΤ(7) έτρεξε πιο πρόσφατα από τις δυο προαναφερόμενες, σίγουρα η απειρία της φάνηκε., αλλά ίσως αυτή η κούρσα να την έφερε πλήρως, γιατί στις προπονήσεις έδειξε “λυμένη”. Από τις υπόλοιπες η ΦΕΝ ΛΕΪΝΤΥ(2) έρχεται από νίκη σε μεγαλύτερη απόσταση και η σημερινή δεν θα της φανεί εύκολη, η ΣΤΑΡ ΣΑΪΝ(5) δεν είναι σπουδαία φοράδα και μόνο αν ατυχήσουν όλες οι προαναφερόμενες θα φανεί στο Τρικάστ, η ΜΙΣ ΜΠΑΜΠΛΣ(3) είναι γρήγορη, αλλά και χωρίς αντοχή, όπως έχει δείξει έως τώρα και η ΠΑΜΠΟΛΑ(4) συμπληρώνει την κούρσα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΓΚΡΗΚ ΑΛΑΡΜ(6) – ΜΟΡΝΙΝΓΚ ΜΙΣΤ(7) – ΤΖΑΛΕΜΠΙ(1) – ΦΕΝ ΛΕΪΝΤΥ(2)

Τέλος στην έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία τα ερωτηματικά είναι πολλά. Ο ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ(5) τρέχει σε προσφιλή απόσταση, σίγουρα τα χαμηλά του βάρη θα τον βοηθήσουν και μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Ο ΜΟΛΟΤΩΦ(1) είναι “σκληρός”. ‘Ηταν “σκληρός” από την ημέρα που εμφανίστησε στο Μαρκόπουλο. Δεν καταλαβαίνει τίποτα από βάρη κι αν καταφέρει να οδηγήσει, κάτι που δεν του είναι απαραίτητο, τότε μπορεί να φτάσει και στη νίκη. Με αναλαμπές, αλλά και με δυνατότητες ο ΒΕΡΤΙΚΑΛ ΓΟΥΕΡΪ(6), με προσόντα ο ΦΙΛΙΠ(4) που πήγε καλά στις προπονήσεις αλλά και με σημαντική απόχή και μεγάλο ερωτηματικό ο ΣΠΗΝΤΥ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ(3) που ήταν να τρέξει πριν λίγο καιρό, αλλά διεγράφη, που είναι γρήγορος και μπορεί να παίξει ρόλο στην κούρσα. Ο ΜΠΑΜΟΥΡΡΟΥ(2) είναι εκτός φόρμας εδώ και καιρό και κάτι ανάλογο ισχύει και για τον ΒΙΡΜΑΝΟ(7).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ(5) – ΜΟΛΟΤΩΦ(1) – ΒΕΡΤΙΚΑΛ ΓΟΥΕΪ(6) – ΦΙΛΙΠ(4)

ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06
ΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: 1 / 1-4-6 / 1 / 1-3-6-7 / 1-6-7 / 1-3-4-5
ΣΤΗΛΕΣ: 144
ΚΟΣΤΟΣ: 72 ευρώ με 0,50 ευρώ η στήλη

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα