Αποχή από τις εγγραφές αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ιδιοκτητών Δρομώνων Ιππων Ελλάδος (ΕΙΔΙΕ)

Κοινοποίηση:

ΟΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΕ

Με αφορμή τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις στον Ελληνικό Ιππόδρομο, συνεκλήθη σήμερα 21-12-18 Έκτακτη Γενική Συνελευση της ΕΙΔΙΕ, μετά το πέρας των ιπποδρομιών.

Η προσέλευση των ιδιοκτητών – μελών ήταν πρωτοφανής για την τρέχουσα ιπποδρομιακή περίοδο που διανύουμε. Τα παρευρεθέντα και εκπροσωπηθέντα μέλη της ΕΙΔΙΕ έχουν στην ιδιοκτησία τους την συντριπτική πλειοψηφία των ενεργών ίππων του ιπποδρόμου.

Μετά και από τις τελευταίες άδικες και αυθαίρετες αποφάσεις της Επιτροπής Ιπποδρομιών της Φ.Ε.Ε., που αφορούν την δίωξη επαγγελματιών με κορύφωση τον αποκλεισμό του Προέδρου του ΔΣ της ΕΙΔΙΕ, στο πρόσωπο του οποίου θεωρούμε ότι τιμωρούνται όλοι οι ιδιοκτήτες – μέλη της Ένωσης μας, αποφασίστηκε η ΑΠΟΧΗ μας από τις εγγραφές στις ιπποδρομίες, μέχρις ότου αποκατασταθεί η νομιμότητα, η ισότιμη μεταχείριση και η δημοκρατική τάξη στον ιπποδρομιακό χώρο.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι η απόφαση ελήφθη ΟΜΟΦΩΝΑ, καθώς και το γεγονός ότι από τις τοποθετήσεις όλων των ιδιοκτητών ήταν έκδηλη η αγανάκτηση για τα τεκταινόμενα στον ελληνικό ιππόδρομο.

Καλούμε την Πολιτεία να δράσει άμεσα, έτσι ώστε η ιδιαίτερα δυσάρεστη για μας κατάσταση της μη τέλεσης ιπποδρομιών να διαρκέσει όσο το δυνατόν λιγότερο.

Μαρκόπουλο, 21/12/2018

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα