Απόλυτο φαβορί ο Πέρφεκτ Στέιτζ, δυνατός δείχνει ο Σάμμερσολτ και δυνατό σύστημα για Σκορ 6

Κοινοποίηση:

Ο Απρίλιος φεύγει με πολύ δυνατό πρόγραμμα και με ιπποδρομίες που αξίζει να στοιχηματίσετε. Το δημοφιλές ΣΚΟΡ 6 μπορεί να γίνει… ΣΚΟΡ 5, όπως θα διαβάστε παρακάτω. Πάμε να αναλύσουμε και να εκτιμήσουμε τις ιπποδρομίες και βέβαια στο τέλος θα υπάρχει και σύστημα για το Σκορ 6 που πάμε να το “πιάσουμε” για τρίτη σερί εβδομάδα.

Στην πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία ο ΤΖΟΕΪ ΜΠΛΑΚ(1) επανέρχεται ανανεωμένος σε νέα προπόνηση. Τον είδαμε ευδιάθετο στις προπονήσεις και θεωρούμε ότι μπορεί να τρέξει πρωταγωνιστικά. Ο ΣΑΡΠ ΛΟΥΚΑΟΥΤ(2), επίσης επανέρχεται από ρεπό, ξεκουράστηκε ένα γεμάτο τετράμηνο και έδειξε καλά στοιχεία στις προπονήσεις. Είναι γρήγορος, “φρέσκος” και θέλει προσοχή. Απειλή μπορεί να υπάρξει και να πληρώσει και καλά από τον ευρισκόμενο σε καλή κατάσταση ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗ(6) που έτρεξε πολύ δυνατά στην τελευταία συμμετοχή του και σε καλύτερο όμιλο. Επίσης απειλή αποτελεί ο ΝΤΡΟΜΚΟΥΣ(7) που επανέρχεται σε νέα προπόνηση και έχει προετοιμαστεί με συστηματικό τρόπο. Δείχνει ανανεωμένος, όμως η μικρή απόσταση έχει δείξει έως τώρα ότ δεν τον ευνοεί. Επιπρόσθετα διαθέτει και φορμαρισμένο αναβάτη. Μια θέση στο Τετραπλό και πιο δύσκολα στο Τρικάστ, μπορεί να καταλάβει ο ΛΑΚΟΤΑ(5) που ιππεύεται από τον Δημητσάνη. Δεν θα βρει εύκολα επικεφαλής διαδρομή ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ(4), ελέω Σαρπ Λουκάουτ, αλλά και Μίστερ Πάρη, κάτι που θα κάνει πιο δύσκολο το έργο του. Δεν μας έχει δείξει τίποτα ο πρωτοεμφανιζόμενος ΣΙΝΓΚΛ ΣΑΜΜΙΤ(3) που έχει αρκετές κούρσες στην Αγγλία, με διακρίσεις, αλλά όχι στις τελευταίες συμμετοχές του που τερμάτισε πολύ πίσω και τέλος η ΣΕΤΑΪ(8) είναι γρήγορη, αλλά εδώ και καιρό η απόδοσή της κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα. Πάντως δεν την αποκλείουμε από μια θέση σε Τρικάστ, Τετραπλό, λόγω κυρίως του μέτριου ομίλου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΖΟΕΪ ΜΠΛΑΚ(1) – ΣΑΡΠ ΛΟΥΚΑΟΥΤ(2) – ΝΤΡΟΜΚΟΥΣ(7) – ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ(6)

Στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία η απόσταση ταιριάζει στον βελτιωμένο ΜΟΝΟΚΛ(1) που τρέχει, όπως έχει δείξει από τις κούρσες του στο εξωτερικό σε προσφιλή απόσταση. Είναι γεγονός ότι στις τρεις έως τώρα συμμετοχές του στην Ελλάδα εμφανίστηκε πολύ μέτριος, όμως αυτή την φορά δούλεψε καλύτερα και επαναλαμβάνουμε ότι η απόσταση είναι ιδανική. Ο ΜΑΪΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ(4) έτρεξε ικανοποιητικά στο ντεμπούτο του, τον περιμέναμε καλύτερο στην δεύτερη συμμετοχή του, αλλά μας διέψευσε. Σήμερα μπορεί να δείξει την καλή του ποιότητα, αλλά σημειώστε ότι είναι ένας ίππος με προβλήματα που αυτά ήταν που τον κράτησαν μεγάλο διάστημα εκτός ιπποδρομιών και που αν δεν τον δούμε πρώτα να πρωταγωνιστεί, θα έχουμε ένα μεγάλο ερωτηματικό για την απόδοσή του. Ο ΕΣΧΑΑΝ (2) δεν έτρεξε άσχημα στις δυο έως τώρα συμμετοχές του, αλλά ούτε έδειξε και κάτι το ιδιαίτερο. Αποτελεί ερωτηματικό. Όπως ερωτηματικό και μεγάλο μάλιστα, αποτελεί και ο ΛΟΡΝΤ ΑΣΛΑΝ(3) που δεν έχει θέμα με την απόσταση, αλλά και που δεν μας έδειξε τίποτα στις δυο έως τώρα συμμετοχές του. Πάντως “φρεσκαρίστηκε” και ίσως να τον δούμε καλύτερο σήμερα, συνυπολογίζοντας και τον πολύ μέτριο όμιλο. Η ΑΣΑΦΟΕΤΙΔΑ(6) “κουνήθηκε” στην πρόσφαητ συμμετοχή της και διάθέτει ποιότητα, η ΚΙΣ(7) τρέχει σε απόσταση που θεωρούμε ότι δεν είναι έτοιμη να τρέξει και ο ΜΟΥΤΑΓΙΑΜ(5) προς το παρόν δείχνει πολύ πίσω να συναγωνιστεί τους περισσότερους, αν όχι όλους, τους σημερινούς αντιπάλους του.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΟΝΟΚΛ(1) – ΜΑΪΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ(4) – ΛΟΡΝΤ ΑΣΛΑΝ(3) – ΕΣΧΑΑΝ(2)

Στην τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία και μετά την διαγραφή του Νταϊβερτίντο, ο ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ(5) τρέχει κυριολεκτικά μόνος του. Όπως έδειξε στο σαρωτικό νικηφόρο ντεμπούτο του, αλλά και στην νεώτερη προετοιμασία του είναι ίππος διαφορετικής κατηγορίας από τους σημερινούς αντιπάλους του και βέβαια αποτελεί το τεράστιο φαβορί της ημέρας. Δεν βρίσκουμε τον τρόπο που θα ηττηθεί από τους σημερινούς αντιπάλους του. Ο ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ(6) είναι ο πιο έμπειρος στον όμιλο και έχει τρέξει και σε καλύτερους ομίλους του σημερινού. Είναι ικανός να τρέξει πολύ δυνατά. Πολύ δύσκολα για τη νίκη, αλλά εύκολα μπορεί να τερματίσει πίσω από τον προαναφερόμενο ομόσταύλό του. Ο ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ(3) χωρίς την παρουσία του γρήγορου Νταϊβερτίντο μπορεί να οδηγήσει και να δείξει άνοδο. Πιο πίσω ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ(4) που δεν έχει σταθερή αγωνιστική παρουσία, αλλά εύκολα μπορεί να είναι δεύτερος. Ο ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ(2) δε είναι σπουδαίος ίππος, αλλά είναι εξαιρετικά φιλότιμος και σχεδόν πάντα δίνει αυτό που έχει πάνω στην κούρσα. Τέλος η ΜΑΤΙΛΝΤΑΣ ΛΟ(7) είναι η μοναδική φοράδα της κούρσας, “έκλεισε” την κούρσα για τον Νταϊβερτίντο που διεγράφη και το δικό της έργο είναι πολύ δύσκολο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ(5) – ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ(6) – ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ(3)

Στην τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία υπάρχει ένα φαβορί, αλλά αρκετά θεωρητικό. Εϊναι ο ΣΑΜΜΕΡΣΟΛΝΤ(5) που θα τρέξει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στα έξι του χρόνια. Μετράει τρεις νίκες στην Αγγλία. Έχει τρέξει 14 φορές συνολικά και σε αποστάσεις από 1000 έως 1400 μέτρα και βέβαια οι 2 από τις 3 νίκες, αλλά και μια διάκριση στην δεύτερη θέση είναι σε συνθετικό στίβο. Έχει πάει δυνατά στις προπονήσεις και θεωρούμε ότι έχει τον πρώτο λόγο και παρά τον όποιο ενδοιασμό λόγω πρώτης συμμετοχής στο Μαρκόπουλο.Δεύτερη τύχη ο ΜΠΛΕΪΜ ΛΑΒ(1) που «φρεσκαρίστηκε» επαρκώς και στις μέχρι τώρα συμμετοχές του δείχνει “σκληρός” ίππος, αλλά και σταθερός σε καλές επιδόσεις για τα δεδομένα του σημερινού ομίλου. Ο ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ(4) είναι ίππος με αρκετά προβλήματα. Έμεινε εκτός ιπποδρομιών για τέσσερις και πλέον μήνες, έδειξε στις προπονήσεις ευδιάθετος και εξασφάλισε και τον Δημητσάνη. Στις εξάρσεις του ο ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ(3) θέλει μεγάλη προσοχή, από νίκη προέρχεται ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ(2) που είναι “σκληρός” ίππος και τα δίνει όλα σε κάθε συμμετοχή του. Μακριά από τον καλό εαυτό του ο ΕΪΝΜΙΡ(6) που δεν έδειξε τίποτα στις συνεχόμενες συμμετοχές του στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς και στις αρχές της τρέχουσας. Ξεκουράστηκε περίπου 3 1/2 μήνες, αλλά δεν μας έδειξε κάτι το εντυπωσιακό στις προπονήσεις. Τέλος υπάρχει και ο ΧΛΙΜΙΝΤΡΟΥΛΗΣ(7). Μεγάλο ερωτηματικό. Επανήλθε στις αρχές του χρόνου, στοιχηματίστηκε αρκετά, αλλά δεν δικαίωσε ούτε τα χρήματα, ούτε τις καλές δοκιμές του στις προπονήσεις. Στην επόμενη συμμετοχή του εμφανίστηκε σε χειρότερη κατάσταση δείχνοντας να ταλαιπωρείται από τα χρόνια προβλήματά του. Μπήκε σε ρεπό, επανέρχεται χωρίς εντυπωσιακές δοκιμές, αλλά δεν “σβήνει” εύκολα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΑΜΜΕΡΣΟΛΝΤ(5) – ΜΠΛΕΪΜ ΛΑΒ(1) – ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ(4) – ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ(3)

Στην πέμπτη ιπποδρομία(κωδ.05) η πανέτοιμη ΡΑΜΥΑ(7) έχει τον πρώτο λόγο. Στο ντεμπούτο της αν και… βιαστικά(ήρθε στην Ελλάδα στα μέσα Φεβρουαρίου) προετοιμασμένη έδειξε καλά στοιχεία και τερμάτισε δεύτερη σε μικρότερη απόσταση. Σήμερα δείχνει σαφώς πιο “λυμένη” και μπορεί να πάει και στο κεφάλι. Πάντως αν δεν πιάσει την απόδοση που αναμένουμε, τότε καραδοκούν πολλές. Η ΟΛΙΑΝΝΑ(5) πάντα πρέπει να υπολογίζεται σε ομίλους όπως ο σημερινός. Δεν έδειξε την φόρμα της στην τελευταία συμμετοχή της, αλλά αυτό ίσως να ήταν τυχαίο και σήμερα να την δούμε πρωταγωνίστρια. Η ΠΡΙΜ ΕΝΤ ΠΡΟΠΕΡ(6) μας άρεσε στις προπονήσεις, έτρεξε καλά και στις δυο έως τώρα συμμετοχές της και σε παραπλήσιους ομίλους και σήμερα μπορεί κι αυτή να πρωταγωνιστήσει. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την “συγγενική” της, ΜΠΙΓΙΟΝΤ ΔΕ ΣΗ(4) που έχει παραπλήσια απόδοση της προηγούμενης και έχει τρέξει και στις ίδες κούρσες μαζί της. Την έκπληξη εδώ μπορεί να κάνει η πρωτοεμφανιζόμενη, ΑΣΤΥΔΑΜΕΙΑ(1) που πήγε καλά στις προπονήσεις, ήταν να τρέξει προ ημερών, αλλά λόγω ξαφνικού προβλήματος διεγράφη την τελευταία στιγμή. Η πρωοτεμφανιζόμενη ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ(3) αγοράστηκε 9000 γκινέες, δεν έδειξε τίποτα στις δυο συμμετοχές της στην Αγγλία, όμως διαθέτει ισχυρή ποιότητα. Δεν ήταν εντυπωσιακή στις προπονήσεις, αλλά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί διάκρισή της αφού δείχνει να διαθέτει σημαντική αρχική ταχύτητα και με καλή εκκίνηση μπορεί να πλασαριστεί με τις πρώτες και να τρέξει δυνατά. Μέτρια στις δυο έως τώρα συμμετοχές της η ΓΟΥΕΪΣΜΠΟΥΣΜΠΑΣ(2) που έδειξε αρχική ταχύτητα, αλλά και έλλειψη αντοχής και τέλος η ΣΤΟΡΜΚΑΤΤΕΡ(8) άλλαξε ιδιοκτησία και προπόνηση και για σήμερα διατηρούμε επιφυλάξεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΡΑΜΥΑ(7) – ΟΛΙΑΝΝΑ(5) – ΠΡΙΜ ΕΝΤ ΠΡΟΠΕΡ(6) – ΜΠΙΓΙΟΝΤ ΔΕ ΣΗ(4)

Στην έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία υπάρχει μια τετράδα φαβορί. Ο ΦΥΓΟΝΙΚΟΣ(2) διεγράφη στην τελευταία συμμετοχή του και έγινε πολύ “φασαρία” γι’ αυτή την απόφαση. Διατηρείται σε πολύ δυνατή φόρμα και στην τελευταία δοκιμή του στις προπονήσεις πήγε πολύ δυνατά. Ανέβηκαν τα βάρη του, αλλά αυτό δεν νομίζουμε ότι θα τον επηρεάσει. Ο ΛΙΟΥΑΜΥ(8) δείχνει ανανεωμένος στη νέα του προπόνηση όπως φάνηκε και στις προπονήσεις. Προετοιμάστηκε μεθοδικά και δεν γίνεται λόγος ότι διαθέτει εξαιρετική ποιότητα για τις απαιτήσεις του σημερινού ομίλου. Σαφώς στα καλά του θα είχε τον πρώτο λόγο, όμως οι τελευταίες εμφανίσεις του και πριν να αλλάξει προπόνηση προβλημάτισαν. Σε καλή κατάσταση δείχνει και ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ(1) που επανέρχεται σε νέα προπόνηση. Ούτως ή άλλως είναι ίππος με σταθερή απόδοση και εξασφάλισε και τον Δημητσάνη. Αν μάλιστα πάει και στο κεφάλι είναι ικανός και για τη νίκη. Προσοχή θέλει και ο σταθερός και φορμαρισμένος ΦΙΛΙΠ(3).Είναι ίππος που τρέχει καλά σε κάθε απόσταση. Προέρχεται από δυο συνεχόμενους τερματισμούς στην δεύτερη θέση και αν “ανοίξει” λίγο ο ρυθμός μπορεί να “κατρακυλήσει” στην ευθεία. Από τους υπόλοιπους μπορεί να διακριθεί ο ΜΠΛΙΤΕΡΕΪΤ(5) αν πάει μπροστά και αν βέβαια δεν ρινορραγήσει. Εκτός της παραπάνω πεντάδος οι υπόλοιποι δεν είναι ικανοί για τη νίκη, αλλά όπως έχει αποδείξει και το πρόσφατο παρελθόν, μπορούν(εκτός του Πλεξολίνι) να μπουν είτε στο Τρικάστ, είτε στο Τετραπλό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΦΥΓΟΝΙΚΟΣ(2) – ΛΙΟΥΑΜΥ(8) – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ(1) – ΦΙΛΙΠ(3)

Τέλος στην έβδομη(κωδ.07) ιπποδρομία τον πρώτο λόγο έχει η ΜΠΛΟΥ ΜΟΥΝ ΡΑΪΖΙΝΓΚ(3). Φρεσκαρίστηκε επαρκώς μετά την τελευταία συμμετοχή της σε κλασική κούρσα που τερμάτισε δεύτερη, έδειξε καλή διαγωγή στις προπονήσεις και βέβαια είναι φοράδα που δεν θέλει απαραίτητα το κεφάλι για να διακριθεί. Η “συγγενική” της ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ(8) έχει τον Δημητσάνη στη σέλα της και είναι γεγονός ότι στις προπονήσεις έδειξε άνοδο. Αν βγάλει ευχαριστά την απόσταση μπορεί να πρωταγωνιστήσει βοηθούμενη και από τα χαμηλά της βάρη. Πάντα σταθερή η ΝΤΙΠΙΓΚΕΝΤΝΤΑΪΒΙΝΓΚ(5) που έχει τρέξει δυνατά στο παρελθόν την απόσταση και στις νεώτερες προπονήσεις έδειξε ευδιαθεσία. Τα ωραία στοιχεία που είδαμε στο νικηφόρο ντεμπούτο της ΕΛΘΑΜ(6) δεν είχε συνέχεια στην δεύτερη συμμετοχή της που άλλαξε αναβάτη τελευταία στιγμή και δεν συνενοήθηκε μαζί του. Στις προπονήσεις πήγε καλά και μπορεί να το δείξει σήμερα. Αναμένουμε σοβαρή άνοδο από την ΛΑΪΤ ΟΦ ΔΕ ΓΟΥΟΡΛΝΤ(2) που παρουσιάστηκε μέτρια αγωνιστικά στις δυο συμμετοχές της μέσα στην χρονιά και προέρχεται από επαρκές “φρεσκάρισμα”. Η… πρεσβύτερη στον όμιλο, ΠΕΝΝΥΓΟΥΕΪΤ(4) δεν μπορεί να αγνοηθεί, κυρίως για μια θέση σε Τρικάστ η Τετραπλό. Τα βάρη της ΚΕΕΛΑ(1) έχουν ανέβει έναντι των αντιπάλων της και αυτό φαίνεται στην απόδοσή της, στις τελευταίες συμμετοχές της και σε πιο μικρές και ιδανικές αποστάσεις και τέλος η ΣΝΟΟΥΓΟΥΕΪ(7) αυτή την εποχή είναι εκτός φόρμας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΠΛΟΥ ΜΟΥΝ ΡΑΪΖΙΝΓΚ(3) – ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ(8) – ΝΤΙΠΙΓΚΕΝΤΝΤΑΪΒΙΝΓΚ(5) – ΕΛΘΑΜ(6)

ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-3-4 / 5 / 1-3-4-5 / 4-5-6-7 / 1-2-3-8 / 3-8
ΣΤΗΛΕΣ: 384
ΚΟΣΤΟΣ: 192 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα