Απόφαση της Επιτροπής Ιπποδρομιών που αφορά τις εγγραφές του Κριτηρίου Τριετών

Κοινοποίηση:

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ ΤΗΣ 06.06.2016
Η Επιτροπή Ιπποδρομιών συνήλθε εκτάκτως την 3η και την 6η  Ιουνίου 2016 και αφού έλαβε υπ’ όψιν, τις :
–  από 3ης Ιουνίου 2016 προς την Ιπποδρομίες ΑΕ επιστολή του προπονητή κου Αλεξάνδρου Γιατρά, η οποία και περί ώρα 15.03 της ίδιας ημέρας απευθύνθηκε ως ένσταση προς την Επιτροπή Ιπποδρομιών (αριθμ. πρωτ. 1811/03.06.2016) και περαιτέρω την
–  από 6ης Ιούνιου 2016 ενώπιον της Επιτροπής Ιπποδρομιών ένσταση (αριθμ. πρωτ. 1812/06.06.2016) του Ιδιοκτήτη της Ιπποφορβείων ΕΛΙΑΣ ΑΕ κου   Ιωάννη Μυτιληναίου,
εξέτασε ως αρμόδια το υφιστάμενο θέμα και :Συνεκτιμώντας τα ιστορούμενα στην υποβληθείσα με αρίθμ. Πρωτ. 1811/03.06.2016 ένσταση, με το αίτημα και τις ειδικές εκεί επισημάνσεις και περιγραφές, Συνεκτιμώντας τα ιστορούμενα στην υποβληθείσα με αρίθμ. Πρωτ. 1812/06.06.2016 και τους περιεχόμενους λόγους, μεταξύ των οποίων η ελλιπής ενημέρωση για την αλλαγή ωραρίου εγγραφών.
Συνεκτιμώντας το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος της Φιλίππου Ενώσεως στην διαδικασία των εγγραφών, προέβη στην συνυπογραφή του Πρακτικού Εγγραφών, ολοκληρώνοντας την διαδικασία εγγραφών, στην διάρκεια της οποίας ο προπονητής κος Αλ. Γιατράς παραδέχεται ότι δεν συμμετείχε εμπροθέσμως.
Συνεκτιμώντας την εκ μέρους της Ιπποδρομίες ΑΕ παρασχεθείσα , την 6η Ιουνίου 2016, πληροφόρηση ότι η αλλαγή ημέρας εγγραφών διανεμήθηκε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αριθμό παραληπτών και έτυχε ανάρτησης στον πίνακα ανακοινώσεων του Grand Stand, χωρίς ωστόσο να αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα του Φορέα, δεδομένο για το οποίο η Επιτροπή Ιπποδρομιών αποτείνεται στο Διοικητικό Συμβούλιο.
Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα άρθρα 63, 71, 74, 78 του Κώδικα Ιπποδρομιών, αφορώντα την σχέση αντιπροσώπευσης Ιδιοκτήτη και Προπονητή , τα άρθρα 120, 121 περί εγγραφών και 147 περί ενστάσεων
Μετά ταύτα, η Επιτροπή Ιπποδρομιών έλαβε την κατωτέρω απόφαση και : ΚΡΙΝΕΙ ότι η παράλειψη συμμετοχής στις εγγραφές της 2ης Ιουνίου 2016 από τον προπονητή κο Αλ. Γιατρά για τους ίππους ΜΕΝΤΩΡ και ΠΑΤΡΙΟΤ ΓΚΕΙΜ(GB), δεν δύναται να θεραπευθεί και ως εκ τούτου, καθ’ ό μέρος η ένσταση του ιδιοκτήτη κου Ι. Μυτιληναίου περιέχει το ίδιο αίτημα (ως προς τον ίππο ΜΕΝΤΩΡ), ομοίως δεν δύναται να γίνει δεκτή.
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ
Τις υποβληθείσες ενστάσεις, επαναλαμβάνοντας τις ως άνω συνεκτιμήσεις ως παραδοχές επεχόντων θέση ενιαίου σκεπτικού.
Οι αποφάσεις της Επιτροπής Ιπποδρομιών υπόκεινται σε έφεση ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου της Φιλίππου Ενώσεως εντός τεσσάρων (4) εργασίμων ημερών από την ημέρα κοινοποιήσεώς τους/παραλαβής εκ μέρους των ενδιαφερομένων. Ως κοινοποίηση νοείται σε κάθε περίπτωση και η ανάρτηση στον επίσημο ιστότοπο της Φιλίππου Ενώσεως μετά την οποία εκκινεί η ως άνω προθεσμία.

 

                                                        Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ

                                Ν. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ – ΑΝ. ΜΑΛΤΕΖΟΣ – ΙΩΑΝ. ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα