Αύριο το 70ο Ελληνικό Ντέρμπι στον Ιππόδρομο από τον ΟΠΑΠ

Κοινοποίηση:

Μεγάλη ημέρα γιορτής στο Μαρκόπουλο με κούρσες, θέαμα, εκπλήξεις

 Όλα είναι έτοιμα στο Μαρκόπουλο για τη μεγάλη ημέρα αύριο στον Ιππόδρομο. Το  70ο ελληνικό ντέρμπι,  η κορυφαία  ιπποδρομία της χρονιάς, με τα καλύτερα καθαρόαιμα ελληνικά άλογα, υπόσχεται θέαμα υψηλού επιπέδου και ισχυρές δόσεις αδρεναλίνης στους λάτρεις του αγωνίσματος.

Οι οκτώ ιπποδρομίες του αυριανού προγράμματος ξεκινούν στις 16:45. Στην κορυφαία από αυτές, το ντέρμπι, τα καθαρόαιμα, ηλικίας τριών ετών, θα παραταχθούν στη γραμμή εκκίνησης στις 19:15 και θα τρέξουν μια απόσταση 2.400 μέτρων, διεκδικώντας τη νίκη και το κύπελλο.

Η  Ιπποδρομίες ΑΕ του ΟΠΑΠ έχει μεταμορφώσει τις σύγχρονες εγκαταστάσεις στο  Μαρκόπουλο σε έναν εορταστικό χώρο που αύριο το απόγευμα θα υποδεχτεί φιλίππους, ιδιοκτήτες, προπονητές, αναβάτες, ιπποπαραγωγούς  και όσους επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα των ιπποδρομιών. Ανάμεσά τους θα είναι και κορυφαίοι αθλητές  του ελληνικού ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας στο Μαρκόπουλο, μουσική, ποικίλες δραστηριότητες, happening  και μοναδικές εκπλήξεις θα πλαισιώνουν το πρόγραμμα. Μετά τη λήξη των ιπποδρομιών θα ακολουθήσει, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ένα μεγάλο πάρτι με dj και την μοναδική ορχήστρα του Σταύρου Ρωμανού να φτιάχνει μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα με αγαπημένους jazz και swing ήχους.

H είσοδος είναι δωρεάν για όλους και, όπως κάθε Τετάρτη, θα υπάρχει συνεχής δωρεάν μεταφορά με πούλμαν από και προς τους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ στο Κορωπί.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα