Βάσεις, Νέισαν και Νάσμι, “μάχη” στο κύπελλο Μ. Αλεξάνδρου και συστήματα Σκορ 6 για όλα τα γούστα

Κοινοποίηση:

Πολύ δυνατό το σημερινό πρόγραμμα των ελληνικών ιπποδρομιών, με επτά  καλές διαδρομές (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) και με… υποσχέσεις μεγάλων αποδόσεων στις περισσότερες απ΄αυτές. Στο αγωνιστικό της κομμάτι ξεχωρίζει το κλασικό κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου σχεδόν όλοι οι συμμετέχοντες ελπίζουν στη μεγάλη νίκη. Σαφώς το μεγαλύτερο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ΣΚΟΡ 6 που την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε μόλις ένας νικητής(στο Ν. Ηράκλειο) και πήρε όλα τα λεφτά, περίπου 22.500 ευρώ.
ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 3: 01-02-03
267
Ξεκινάμε τις αναλύσεις μας από την πρώτη (κωδ.01) ιπποδρομία, στα 1200 μέτρα, όπου τρέχουν πέντε φοράδες και ξεχωρίζουν δύο. Η διετής ΜΙΣ ΕΥΗ(5) που στο ντεμπούτο της τερμάτισε δεύτερη σε μεγαλύτερη(1400 μ.) απόσταση της σημερινής και η ΕΞΤΡΙΜΛΥ(1) που στην ίδια κούρσα με την προαναφερόμενη τερμάτισε τρίτη, αλλά που ίσως σήμερα ευνοηθεί από την μικρότερη απόσταση. Από τις υπόλοιπες η έμπειρη ΜΠΡΑΪΤ ΑΚΟΛΕΪΝΤ(2) μπορεί να… χωθεί στο δίδυμο, μόνο αν κάποια από τις προαναφερόμενες ατυχήσει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΙΣ ΕΥΗ(5) – ΕΞΤΡΙΜΠΛΥ(1)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
268 Περνάμε στην δεύτερη (κωδ.02) αναμέτρηση και στα 1575 μέτρα, όπου ο ΝΕΪΣΑΝ(3) επανέρχεται από επαρκές «φρεσκάρισμα» και δείχνει στις προπονήσεις ότι μπορεί να συνεχίσει τις τελευταίες επιτυχίες του. Ο ΛΑΚΝΑΟΥ(2) δεν έτρεξε με τις πραγματικές του δυνάμεις, προ ημερών, που αν και μπορούσε να πάει στο κεφάλι, δεν το έκανε, με αποτέλεσμα να ζημιωθεί και να μην αποδώσει το μαξιμουμ, κάτι που μπορεί να γίνει σήμερα. Από νίκη προέρχεται ο ΜΑΚΚΑΑΡ(7) που δείχνει ευδιάθετος και στις τελευταίες προπονήσεις και προσοχή θέλει ο ανανεωμένος ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ((4) που στο κοντινό παρελθόν έχει συναγωνιστεί με επιτυχία ομίλους όπως ο σημερινός. Από τους υπόλοιπους ο ΦΑΟΥΣΤΟ(1) αν καταφέρει να πάει στο κεφάλι, κάτι που δείχνει εξαιρετικά πιθανό, μπορεί να τρέξει δυνατά, κάτι που μπορεί να κάνει και ο ΟΡΚ(6) που θα ευνοηθεί από τον λασπωμένο στίβο, όπως συνέβη στην τελευταία του εμφάνιση. Για τον ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ(5) διατηρούμε επιφυλάξεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΕΪΣΑΝ(3) – ΛΑΚΝΑΟΥ(2) – ΜΑΚΚΑΑΡ(7) – ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ(4)

269 Συνέχεια με την τρίτη (κωδ.03) ιπποδρομία και τα 1400 μέτρα όπου ο πρόσφατος νικητής, ΝΑΣΜΙ(3) βρίσκει και σήμερα κούρσα στα μέτρα του και στην φόρμα που διατηρείται, μπορεί να φτάσει στην ρεπετισιόν. Σε φόρμα διατηρείται και ο προερχόμενος από νίκη ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ(6), που επιπρόσθετα του αρέσει ο λασπωμένος στίβος, κάτι ανάλογο ισχύει και για τον ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗ(4) που ιππεύεται από αναβάτη που έχει σημειώσει επιτυχίες στο παρελθόν και προσοχή θέλει ο φορμαρισμένος ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ(2) που η απόσταση των 1400 μέτρων δεν είναι το φόρτε του, αλλά αναμένεται να οδηγήσει σε τέμπο της απολύτου αρεσκείας του. Σαφώς δεν αγνοείται ο ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ(1), παρά τα υψηλά του βάρη και ο οποίος έχει πάει εξαιρετικά στις προπονήσεις. Επιπρόσθετα και σε αυτόν αρέσει το λασπωμένο τερέν. Διατηρούμε επιφυλάξεις για ΠΕΡΣΕΑ(5) και ΣΟΥΟΡΝΤ ΙΝ ΧΑΝΤ(7).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΑΣΜΙ(3) – ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ(6) – ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ(4) – ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ(1)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 04-05-06-07
270
Στην τέταρτη (κωδ.04) διαδρομή και στα 1800 μέτρα, πιστεύουμε ότι ο φορμαρισμένος ΑΓΓΕΛΟΣ(1) που προέρχεται από δύο συνεχόμενους τερματισμούς στην δεύτερη θέση, είναι ικανός σήμερα να φτάσει στη νίκη. Σε φόρμα διατηρείται τόσο ο ΒΕΣΤΑΒΙΑΝ(3), όσο και ο ΕΝΣΑΪΝ(4) και προσοχή στον ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ(4) που όσο μεγαλώνει η απόσταση, αυξάνονται και οι πιθανότητές του για πρωταγωνιστική εμφάνισή και γιατί όχι και νίκη. Πάντα θα αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό ο ΑΛ ΧΑΜΝΤ(6) που κάπου θα… περπατήσει, αλλά το πότε ίσως να μην το ξέρει ούτε αυτός με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, σε φόρμα είναι ο ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(5) που έκανε την έκπληξη, στην πρόσφατη συμμετοχή του, τερματίζοντας δεύτερος σε μικρότερη απόσταση και πιο πίσω ο ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ(7) που δεν αγνοείται, κυρίως για τα πολύπλοκα παιχνίδια και με τα χαμηλά βάρη που φέρει, αλλά και με την ανάθεσή του σε καλό αναβάτη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΓΓΕΛΟΣ(1) – ΕΝΣΑΪΝ(2) – ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ(4) – ΑΛ ΧΑΜΝΤ(6)

271 Συνέχεια με την πέμπτη (κωδ.05) ιπποδρομία, στα 1300 μέτρα, όπου ο ΣΗΣΑΪΝΤ ΝΤΡΗΜΕΡ(1) από κούρσα σε κούρσα είναι όλο και καλύτερος και σήμερα έχει όλα τα φόντα για να νικήσει, είτε οδηγήσει, είτε με διαδρομή ημιαναμονής. Ο ΘΑΝΤΕΡ ΤΙΟΥΝ(3) προειδοποίησε στην πρόσφατη συμμετοχή του, προερχόμενος από μεγάλη αποχή και έχοντας και ατυχίες πάνω στην κούρσα. Μάλιστα θα τον ευνοήσει και λασπωμένος στίβος. Ο ΜΠΟΜΠΙΟ(4) είναι ίππος με δυνατότητες, δεν τις έδειξε στην πρόσφατη συμμετοχή του, αλλά μπορεί να το κάνει σήμερα, αν και είναι ίππος με πολλά προβλήματα που μπορεί και να του… βγουν πάνω στην κούρσα.  Προσοχή θέλει ο γρήγορος ΜΙΟΥΖΑΧΕΡ(6) που επιστρέφει από ρεπό μεν, αλλά δείχνει εξαιρετικά ευδιάθετος στις προπονήσεις και από τους υπόλοιπους ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ(2) είναι ο πιο έμπειρος και πάντα ικανός να βρεθεί με αξιώσεις στην άφιξη και ο ΤΣΑΡΛΥ ΜΠΙΑΡ ΠΑΝΤ(5) που δεν είναι ο ίππος που θα νικήσει, αλλά σε λασπωμένο στίβο τρέχει καλά και μπορεί να εμφανιστεί στα πολύπλοκα παιχνίδια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΗΣΑΪΝΤ ΝΤΡΗΜ(1) – ΘΑΝΤΕΡ ΤΙΟΥΝ(3) – ΜΙΟΥΖΑΧΕΡ(6) – ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ(2)

272 Στην έκτη (κωδ.06) ιπποδρομία και στα 1300 μέτρα,  σχεδόν όλοι οι ίπποι τρέφουν ουσιαστικές ελπίδες για τη νίκη. Ο προερχόμενος από συνεχείς νίκες, ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡΙΝΔΕΝΑΪΤ(4), αν καταφέρει να οδηγήσει ανενόχλητος, μπορεί και πάλι να πρωταγωνιστήσει. Σε δυνατή φόρμα διατηρείται ο ΚΙΝ ΟΦ ΣΠΙΝ(5), έρχεται από νίκη και δεν έχει πρόβλημα από σύνθεση, αλλά και ρυθμό διαδρομής. Καθημερινή εξέλιξη παρουσιάζει ο πρόσφατος νικητής, ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΪΣΟΝ(7) που επιπρόσθετα θα βοηθηθεί και από τα χαμηλά του βάρη και προσοχή θελει ο ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ(6) που σήμερα δείχνει πανέτοιμος και μετά από κολλητές συμμετοχές, μετά από ρεπό. Ο ΑΣΤΕΡΙΩΝ(1) παρά τα υψηλά του βάρη μπορεί να τρέξει δυνατά, όπως και ο πάντα “σκληρός” ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ(2) που έχει πάει δυνατά στις προπονήσεις. Ο ΓΟΥΕΪ ΑΧΕΝΤ(3) θα καταστεί επικίνδυνος, κυρίως αν “ανοίξει” πολύ η κούρσα και τέλος θεωρούμε ότι η εκρηκτική φόρμα του ΒΑΡΡΑΝ(8) έχει παρέλθει, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί εντελώς από τα πολύπλοκα παιχνίδια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡΙΝΔΕΝΑΪΤ(4) – ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ(6) – ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ(5) – ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΪΣΟΝ(7)

273 Κλείνουμε με την καλύτερη κούρσα την έβδομη (κωδ.07), το κύπελλο Μ. Αλεξάνδρου, στα 1800 μέτρα, όπου σχεδόν όλοι ελπίζουν στη νίκη. Ο ΜΕΝΤΩΡ(5) προέρχεται από δυο μεγάλες… κλασικές νίκες, είναι στο αποκορύφωμα της φόρμας του, τό δείχνει στις προπονήσεις και η απόσταση(1800 μ.) του… πάει. Ο ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ(6) απώλεσε το αήττητό του, στην τελευταία του συμμετοχή , σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση(2100 μ.), όμως διατηρείται σε εκρηκτική φόρμα και σήμερα θέλει και μπορεί να επιστρέψει στις νίκες. Με επικεφαλής διαδρομή ο ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ(1) μπορεί να βάλει δύσκολα σε όλους, κυρίως αν φτάσει μέχρι το ύψος των 600 μέτρων χωρίς σοβαρή πίεση από τους διώκτες του. Έπεται ο πρόσφατος νικητής ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ(7),που είναι από τους σπεσιαλίστες στα 1800 μέτρα, αλλά και ο σούπερ φορμαρισμένος, ΖΙΓΓΥ ΣΤΑΡΜΑΝ(4) που κι αυτός διατηρείται σε ζηλευτή φόρμα απο τον προπονητή του και φυσικά δεν έχει θέμα με την απόσταση. Ο ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ(2) θα προτιμούσε να οδηγήσει και να δώσει αυτός το τέμπο, αλλά ακόμη και με ημιαναμονή μπορεί να διακριθεί έντονα. Η τελευταία του συμμετοχή, προ εικοσαημέρου στα 1400 μέτρα μας προβλημάτισε, αλλά επειδή τον βλέπουμε πολύ θετικό στις προπονήσεις δεν μπορούμε να τον αγνοήσουμε. Τέλος, ο ίππος με την μικρότερη τύχη στην κούρσα είναι ο ΔΟΛΛΑΡΙΟΥΛΗΣ(3) που είναι σε καλή κατάσταση, αλλά σήμερα κοντράρει και νεώτερους, αλλά και κυρίως πιο φορμαρισμένους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΕΝΤΩΡ(5) – ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ(6) – ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ(1) – ΖΙΓΓΥ ΣΤΑΡΜΑΝ(4)

ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: 3 / 3 / 1-2-6 / 1-3 / 4-5-6-7 / 1-2-4-5-6
ΣΤΗΛΕΣ: 120
ΚΟΣΤΟΣ: 60 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: 2-3 / 1-3-6 / 1-2-6 / 1-3 / 4-5-6-7 / 1-2-4-5-6
ΣΤΗΛΕΣ: 720
ΚΟΣΤΟΣ: 360 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα