Βάσεις οι Ρεντ Ράμεσις και Αζερέλ και δυνατά συστήματα για το Τζακ Ποτ στο Σκορ 6

Κοινοποίηση:

Το ξεχωριστό της σημερινής συγκέντρωσης το αναλύουμε σε άλλο κομμάτι. Εδώ θα επικεντρωθούμε καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι όπου θα διεξαχθούν έξι καλές ιπποδρομίες που εκτός από το αναμενόμενο θέαμα έχουν πρόσθετο ενδιαφέρον και στο στοιχηματικό τους κομμάτι αφού υπάρχει Τζακ Ποτ στο Σκορ 6 από την περασμένη Τετάρτη με «έπαθλο» περίπου 13.000 ευρώ καθαρά χρήματα. Καθόλου άσχημα για… μαγιά και που με τα σημερινά αναμένουμε να “φτιάξουν” ένα “κουμπαρά” ίσως και πάνω από τα 40.000 ευρώ. Αξίζει να στοιχηματίσετε λοιπόν και βέβαια όσοι δεν θέλετε να παραμείνετε στα πρακτορεία πώλησης ιπποδρομιακού στοιχήματος, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες από το Μακεδονία TV που εκτάκτως αύριο θα συνδεθεί περίπου στις 16:25 επειδή οι ελληνικές ιπποδρομίες εκκινούν πέντε λεπτά αργότερα.
Πάμε τώρα στην ανάλυσή μας για την κάθε κούρσα ξεχωριστά και στο τέλος θα υπάρχουν τα συστήματα για να στοιχηματίσετε στα Σκορ. Ο μπούσουλας που δίνουμε όπως κάθε εβδομάδα και που δυο συνεχόμενες φορές μας έχει ανταμείψει καλά στο Σκορ 4. Ελπίζουμε σήμερα να γίνει και στο Σκορ 6.

Στην πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία τη νίκη θα διεκδικήσουν με ίσες πιθανότητες δυο. Ο ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ(1) και ο ΧΑΡΤ ΜΠΡΕΪΚΙΝΓΚ(2). Ο πρώτος δεν δείχνει μεγάλη εξέλιξη, αλλά σε ομίλους όπως ο σημερινός έχει μια σχετική ανωτερότητα, κάτι που έδειξε και στην τελευταία συμμετοχή του που προηγήθηκε των περισσότερων σημερινών αντιπάλων του. Ο δεύτερος(Χαρτ Μπρέικινγκ) “φρεσκαρίστηκε” και επανέρχεται σε καλή φόρμα όπως έδειξε στις προπονήσεις. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν γίνει ματς ανάμεσα στους δυο παραπάνω, τότε ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ(3) μπορεί να μπει ανάμεσά τους. Είναι σε άνοδο, αλλά δεν θεωρούμε τέτοια έτσι ώστε να προσπεράσει και τους δυο.  Ο ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ(5) έχει αρχική ταχύτητα, αλλά και έλλειψη αντοχής, περιμέναμε περισσότερα από τον ΑΛΜΑΡΕΝΤ(4) στην τελευταία συμμετοχή του, αλλά μας διέψευσε και προβληματιζόμαστε σήμερα παρά την ανάθεσή του στον Δημητσάνη και η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣΑ(7) θεωρούμε ότι είναι κατώτερη στον σημερινό όμιλο. O ΡΕΝ ΚΑΣΤΛ(6) ΔΙΕΓΡΑΦΗ. ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (πατήστε εδώ)

Στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία η ΝΤΟΝΤ ΤΕΛ ΧΕΡ(4) έδειξε πολύ γρήγορη στο ντεμπούτο της. Μάλιστα πρωταγωνίστησε(2η) και δεν θα έχανε αν είχε “φάει” μια κούρσα ή έστω αν δεν παρασυρόταν ο αναβάτης της σε γρήγορη διαδρομή. Σήμερα την αναμένουμε σαφώς πιο έτοιμη και βέβαια δεν θεωρούμε ότι είναι φοράδα που θέλει απαραίτητα κεφάλι για να διακριθεί. Η ΜΑΛΑΛΑ(1) τρέχει για πρώτη φορά, αλλά διαθέτει και εξαιρετική ποιότητα(Lujain – Indentical) και πήγε δυνατά στις προπονήσεις. Δείχνει φοράδα έτοιμη για τη νίκη και με πολύ καλά σωματικά προσόντα. Η πιο… τρεγμένη του ομίλου είναι η ΜΙΣΙΣ ΜΠΟΤΖΑΝΚΛΣ(2) που θεωρούμε ότι δεν μας δείχνει τις πραγματικές δυνάμεις της. Τι μπορεί να κάνει σήμερα; Αν ανοίξει ο ρυθμός από τις σπρίντερ, μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Είναι γεγονός όμως ότι για τη νίκη δείχνει… δύσκολη. Η ΣΑΝ ΕΛΥΖΕ(6) έδειξε μεγάλη αρχική ταχύτητα στο ντεμπούτο της, συγκάλπασε για μεγάλο διάστημα με την Ντοντ Τελ Χερ, αλλά “έκατσε” λίγο στο τέλος. Σήμερα ίσως να εμφανιστεί βελτιωμένη. Γρήγορη έδειξε στο ντεμπούτο της και η ΧΑΡΡΥΑΝΑΣ ΣΗΚΡΕΤ(8) αλλά και έλλειψη αντοχής. Σήμερα ίσως να παρουσιαστεί πιο έτοιμη, αλλά θεωρούμε ότι για να πρωταγωνιστήσει, πόσο μάλλον να νικήσει, θέλει ακόμη δουλειά. Η ΜΠΑΛΚΙΣ(3) έδειξε βελτίωση στην τελευταία της συμμετοχή και περιμένουμε να δούμε πόσο θα ανέβει σήμερα. Η ΤΡΟΪΚΑ(7) που… πωλείται, αλλά και η ΠΑΤΝΑΡΟΥ(5) θεωρούμε ότι έχουν τις δυο τελευταίες τύχες. Απ΄αυτές και υπό προϋποθέσεις η Τρόικα μπορεί στο Τετραπλό και δύσκολα στο Τρικάστ. Μέχρι εκεί.

Πολλά τα ερωτηματικά στην τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία, αλλά δυο ίπποι ξεχωρίζουν. Ο ΡΕΝΤ ΡΑΜΕΣΙΣ(4) στην τελευταία συμμετοχή του και σε μεγαλύτερη απόσταση καταδίωξε τον “ιπτάμενο” τότε Σαχ Σεχραγιάρ και “κάθισε” λίγο στο τέλος τερματίζοντας τρίτος. Έδειξε όμως ότι αυτή την εποχή οι παθήσεις του είναι σε ύφεση, κάτι που έδειξε και στις προπονήσεις. Ο “κύκλος” του σήμερα τον έχει… μπετόν και σωστά αφού και η απόσταση τον ευνοεί. Ο ΡΟΥΣΛΑΝΤ(1) επιστρέφει από σημαντικό ρεπό, είχε ένα τραυματισμό που τον “ανάγκασε” σε αποχή, αλλά το τελευταίο διάστημα έδειξε να ξεπερνάει το πρόβλημά του, έστω όχι 100%, αλλά στις προπονήσεις ήταν ενθαρρυντικός. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για εξαιρετικά δυνατό ίππο. Θα έχει βέβαια δυο ντεζαβατάζ και ένα πλεονέκτημα. Το πλεονέκτημα είναι ο Δημητσάνης που μαζί του έχει σημειώσει επιτυχίες και τα ντεζαβατάζ, η αποχή του και τα αρκετά κιλά που χαρίσει στον Ρεντ Ράμεσις, τον κυριότερο αντίπαλό του. Ο ΒΙΡΜΑΝΟΣ(3) στην νέα του προπόνηση και ιδιοκτησία έδειξε πολύ δυνατός και απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή γιατί “φρέσκος”, όπως σήμερα, τρέχει σχεδόν πάντα δυνατά. Ο ΝΤΑΪΑΜΟΝΤ ΚΛΕΙΤΟΣ(6) προ εβδομάδος ήταν αρνητικός και δεν μας έδειξε ούτε την μεγάλη αρχική ταχύτητα που διαθέτει. Τον είδαμε να γυμνάζεται ανελλιπώς στο διάστημα που μεσολάβησε και μάλιστα με τον Χαλιάσο που τον ιππεύει σήμερα. Έχει χαμηλά βάρη και δεν μπορεί να αγνοηθεί. Όπως δεν μπορεί να αγνοηθεί και ο ΜΟΝΤ ΣΙΓΚΝΑΛ(7) που επανέρχεται μεν από πολύ μεγάλη αποχή, αλλά είναι αξιόμαχος ίππος και στις προπονήσεις “κουνήθηκε”. Ίσως να θέλει να “φάει” μια κούρσα, την σημερινή δηλαδή, για να… έρθει στη θέση του, αλλά δεν αποκλείεται μια εμφάνιση που μπορεί να φτάσει δύσκολα μεν, αλλά μπορεί, ακόμη και στο δίδυμο.  Πιο πίσω θεωρούμε ότι είναι ο ΣΤΕΠΤΕΡΝ(5) που επίσης επιστρέφει από… πέρσι και εκτός φόρμας δείχνει αυτή την εποχή ο ΓΚΑΜΠΥ(2).

Στην τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία υπάρχει η ταχύτατη και “φρεσκαρισμένη” ΑΖΕΡΕΛ(4). Προέρχεται από δυο σερί νίκες, στις προπονήσεις πήγε εξαιρετικά κι αν προβληματίζει κάτι είναι η ανάβαση του Εντιόν που δεν την ξέρει όπως ο Μαστοράκης. Πάντως αν της κάνει καλή κατανομή δυνάμεων, και το μπορεί αυτό ο συγκεκριμένος αναβάτης, τότε θα έχει τον πρώτο λόγο και με δεδομένο ότι έχει λυθεί το πρόβλημα που χτυπάει τα πόδια της μεταξύ τους λόγω της… βιασύνης της να τρέξει. Κυριότερη αντίπαλός της και η πρώτη που θα επωφεληθεί σε ατυχία της είναι η ΡΗΓΚΑΛ ΦΑΛΚΟΝ(3) που έρχεται από ωραία προ δυο εβδομάδων σε μικρότερη απόσταση και μετά από “φρεσκάρισμα”. Η συγκεκριμένη φοράδα στην σημερινή απόσταση θα τρέξει δεδομένα καλά.  Σταθερή σε φόρμα και επιδόσεις η ΣΝΟΟΥΓΟΥΕΪ(1) και πάντα συνεπής στην άφιξη, αλλά στο… πλασέ.Δεν μπορεί να πάρει μια νίκη εδώ και καιρό. Πέφτει πάντα πάντα πάνω και σε μια τουλάχιστον “ιπτάμενη” αντίπαλο. Και σήμερα για το… πλασέ είναι… γκανιάν. Μέχρι δεύτερη θέση το ταβάνι της. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την φορμαρισμένη ΣΟΥΪΤ ΠΡΑΛΙΝ(2) που στην τελευταία συμμετοχή της “χτύπησε” την Σνόουγουεϊ. Η ΣΥΝΝΕΦΙΑ(5) είναι σε φόρμα, αλλά μέχρι το Τρικάστ θεωρούμε ότι μπορεί να φτάσει, πιο δύσκολα η ΣΤΑΡ ΣΑΪΝ(6) που έρχεται από νίκη, βελτιωμένη ήταν στο τελευταίο τρέξιμό της η ΦΕΝ ΛΕΪΝΤΥ(8) που η απόσταση θα της ταιριάξει και μπορεί να εμφανιστεί στα πολύπλοκα παιχνίδια, Τρικάστ και Τετραπλό και δεν ξέρουμε τι να γράψουμε για την απογοητευτική έως τώρα ΛΕΪΝΤΥ ΤΖΕΜΙΝΙ(7) που και στις τέσσερις έως τώρα συμμετοχές της στο Μαρκόπουλο είναι από μέτρια και κάτω.

Η πέμπτη(κωδ.05) ιπποδρομία είναι η ποιοτικότερη του προγράμματος. Πρώτη τύχη θα δώσουμε στον ΖΑΡΚΟ(4) αφού θεωρούμε και σύμφωνα με αυτά που είδαμε στις προπονήσεις, ότι έχει την μεγαλύτερη εξέλιξη από τους αντιπάλους του. Απομένει να το δούμε και πάνω στην κούρσα. Ο ΜΕΝΤΩΡ(5) ετοιμάστηκε να τρέξει, αλλά τελικά δεν έτρεξε στο Κριτήριο Τριετών και η σημερινή κούρσα μάλλον θα αποτελέσει το τελικό τεστ για το Ντέρμπι που θα διεξαχθεί στις 20 Ιουλίου. Σε τρεις εβδομάδες δηλαδή. Η παραπάνω τριάδα έχει προβάδισμα έναντι των άλλων τριών όπου η ΚΑΣΤΟΝΤΙΑΛ(2), η μοναδική φοράδα της διαδρομής δεν μπορεί να αγνοηθεί. Είναι “σκληρή” και στις τελευταίες “δουλειές” είδαμε άνοδο. Δεν θεωρούμε ότι μπορεί να νικήσει, αλλά για να “χωθεί” ψηλά στην άφιξη, έχει τα φόντα. Δεν μπορεί να αγνοηθεί εντελώς ο ΤΣΙΦ ΕΝΤΕΡΤΕΪΝΕΡ(7), αν και την περασμένη φορά που αντιμετώπισε τον Ζάρκο , αλλά και τον τότε νικητή Γκρίζλυ Μπέαρ, ηττήθηκε καθαρά και μια προσοχή θέλει, κυρίως για τα πολύπλοκα παιχνδια, ο ΠΑΤΡΙΟΤ ΓΚΕΪΜ(6) που κι αυτός ήταν να τρέξει ,αλλά δεν έτρεξε στο Κριτήριο Τριετών και όπως και ο ομοπροπόνητος Μέντωρ βρίσκεται σε προετοιμασία για το Ντέρμπι. ΟΙ ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ(1) &  ΒΑΡΡΑΝ(3) ΔΙΕΓΡΑΦΗΣΑΝ.

Τέλος στην έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία η ΚΕΕΛΑ(1) έχει δικαιωματικά την πρώτη τύχη. Διατηρείται σε φοβερή φόρμα από την αρχή του χρόνου και παρά το γεγονός ότι «χαρίζει» αρκετά βάρη σε αξιόμαχες αντίπαλες, μπορεί και σήμερα να τα καταφέρει. Η ΛΑΟΥΡΑ ΜΠΙ(7) έρχεται από ωραία νίκη στην σημερινή απόσταση(1575 μέτρα) και θα στηριχτεί στα πολύ χαμηλά της βάρη, Αν μάλιστα βρει και επικεφαλής διαδρομή, ακόμη καλύτερα. Η σημερινή απόσταση ταιριάζει περισσότερο στην ΝΤΡΗΜ ΑΪΛΑΝΤ(6). Στις 21 Μαΐου στα 1575 μέτρα είχε σημειώσει την μοναδική έως τώρα νίκη της στην Ελλάδα και μάλιστα είχε αφήσει δεύτερη την Κεέλα. Πάλι, όπως και τότε ο συσχετισμός βαρών είναι υπέρ της, οπότε θέλει μεγάλη προσοχή. Η ΛΑΪΤ ΟΦ ΔΕ ΓΟΥΟΡΛΝΤ(5) τρέχει καλά, τρέχει σταθερά το τελευταίο διάστημα, αλλά για νίκη είναι… δύσκολη. Η ΕΛΙΑΝΝΑ(4) “πάει” την απόσταση και υπό προϋποθέσεις μπορεί να εμφανιστεί ψηλά στην άφιξη, η ΕΛΕΝΗ(3) επανέρχεται από μεγάλη αποχή και η ΓΚΑΜΠΟ ΛΕΪΝΤΥ(2) ξεκουράστηκε μετά την τελευταία αποτυχημένη εμφάνισή της. ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (πατήστε εδώ)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΣΚΟΡ 6: 1-2-6 / 1-4 / 1-3-4-7 / 3-4 / 2-4-5 / 1-6-7
ΣΤΗΛΕΣ: 432
ΚΟΣΤΟΣ: 216 ευρώ

Το σύστημα είναι χωρίς ΣΤΑΝΤΑΡ και με “σπάσιμο” σε όλα τα φαβορί.

ΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΣΚΟΡ 6: 1-2-6 / 1-4 / 4 / 3-4 / 2-4-5 / 1-6-7
ΣΤΗΛΕΣ: 108
ΚΟΣΤΟΣ: 54 ευρώ

Ρίσκο με στάνταρ το ΡΕΝΤ ΡΑΜΕΣΙΣ, αλλά δεν υπάρχει και άλλο. Το υπόλοιπο σύστημα είναι όπως το παραπάνω.|

ΣΚΟΡ 4: 1-2-4-6 / 1-3-4-7 / 3-4 / 2-4-5-6-7
ΣΤΗΛΕΣ: 160
ΚΟΣΤΟΣ: 80 ευρώ

Αν είναι να παίξετε ένα Σκορ 4 που να… αξίζει τα λεφτά του, να παίξετε το παραπάνω. Είναι υπερκαλυμμένο από κάθε πλευρά. Αν έρθουν τα φαβορί θα χάσετε το πολύ το μισό κεφάλαιο. Αν όμως έρθουν τα… πάνω με τα κάτω, τότε περάστε από το Ταμείο για γερό κέρδος. 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα