ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ Η ΑΝΑΒΛΗΘΕΙΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΒΑΤΩΝ (αποκλειστικές πληροφορίες)

Κοινοποίηση:

H ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. και η ΦΙΛΛΙΠΟΣ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ, αποφάσισαν  την αναβολή της σημερινής ιπποδρομιακής συγκέντρωσης λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν. Αποφάσισαν επίσης η συγκέντρωση να διεξαχθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου και ώρα εκκίνησης στις 14:00.
Ο Muzi Yeni όπως μας δήλωσε θα ιππεύσει κανονικά και δεν έχει κανένα πρόβλημα με το στίβο. Μάλιστα είναι ενθουσιασμένος που θα ιππεύσει στις ελληνικές ιπποδρομίες.
Όμως το πιθανότερο είναι ότι θα υπάρξουν αντικαταστάσεις άλλων αναβατών. Οι Παναγιώτης Δημητσάνης, Κωνσταντίνος Καποδίστριας και Δημήτρης Κεφάλας. Και οι τρεις έχουν δηλωθεί για να ιππεύσουν αύριο στις ιπποδρομίες που διεξάγονται στην Κύπρο και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας θα πάνε να ιππεύσουν στην Μεγαλόνησο.
Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αναζητηθούν άλλοι αναβάτες που θα τους αντικαταστήσουν έτσι ώστε να μην υπάρξουν διαγραφές και αποδυναμωθεί το πρόγραμμα.
Πάντα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ippobet.gr κατά πάσα πιθανότητα τη λύση θα την δώσει η Φίλιππος Ένωση Ελλάδος και με το να… ξετιμωρήσει, ειδικά για αύριο τους Γιάννη Λαζαρίδη και Εντιόν Τσέλα, έτσι ώστε να καλύψουν κάποιες ανάγκες και να αντικαταστήσουν κάποιους από τους προαναφερθέντες συναδέλφους τους.
Αλλά δεν θα φτάσουν μόνο αυτοί. Θα χρειαστούν κι άλλοι. Πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ήδη στην ΑΒΑΝΖΑΡΕ(1) στην 3η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ τον Παναγιώτη Δημητσάνη θα αντικαταστήσει ο Ροδόλφος Καλογρίδης και βέβαια ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Κωνσταντίνου Καποδίστρια στον ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(4) στην 5η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ, δείχνει ότι θα είναι ο Γιάννης Λαζαρίδης και αν βέβαια του επιτραπεί να ιππεύσει, όπως προαναφέραμε.
Τέλος και αυτό δεν είναι… αποκλειστική πληροφορία, οι βροχοπτώσεις σταμάτησαν στην περιοχή του ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο και  ο καιρός σύμφωνα με το μετεωρολογικό δελτίο θα είναι αύριο βελτιωμένος.

Διαβάστε τις εκτιμήσεις μας και τις προτάσεις μας (Δυνατές προτάσεις για Τετραπλό και Σκορ 6, επανέρχεται το δημοφιλές Σύνθετο Δίδυμο και ο Muzi Yeni_

 

 

Καμία αλλαγή στην ώρα εκκίνησης 1ης ιπποδρομίας, παραμένει η 14:00. Παραμένει και ο Μούζι Γένι στην Αθήνα για να ιππεύσει αύριο.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα