Γιουτόκιντουμη Vs Παλλάντιο, στο Αθηνών, ο Ραν Του Δε Χιλς στο Grand Prix και σύστημα – μπούσουλας για το Τζακ Ποτ στο Σκορ 6

Κοινοποίηση:

Ευτυχώς που στο σημερινό πρόγραμμα υπάρχουν οι δυο κλασικές κούρσες, το κύπελλο Αθηνών και το Grand Prix της 28ης Οκτωβρίου που ανεβάζουν το επίπεδο στο αγωνιστικό κομμάτι του προγράμματος. Χωρίς αυτές κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είχαμε σήμερα ελληνικές ιπποδρομίες και με την δυστοκία που παρατηρήθηκε την περασμένη Δευτέρα στις εγγραφές. Βέβαια για ακόμη μια φορά οι πέντε διαδρομές συμπληρώθηκαν με δυο κούρσες από την Γαλλία, κυρίως για να παίξει το δημοφιλές ΣΚΟΡ 6. Εκεί όπου το ενδιαφέρον ούτως ή άλλως θα ήταν μεγάλο αφού προέρχεται από ΤΖΑΚ ΠΟΤ, από την περασμένη Παρασκευή και το οποίο αναμένεται να συγκεντρώσει τζίρο που ίσως θα ξεπεράσει και τα 50.000 ευρώ.

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 3: 01-02-03
Στην πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία, από την Γαλλία προσέξτε αρχικά την MEDIACHOPE(10) που έρχεται από νίκη και που παρά τις μεταπτώσεις που έχει στην απόδοσή της, πιστεύουμε ότι και σήμερα μπορεί να παρουσιαστεί με αξιώσεις στην άφιξη. Πιο πίσω η FAST BERRY(6) μπορεί να μην βρίσκεται στην εκρηκτική φόρμα του παρελθόντος , όπου σημείωσε και τρεις νίκες σερί, όμως είναι φοράδα με χρόνους, επιδόσεις και ικανή να φτάσει μέχρι τη νίκη. Μάλιστα ήταν άκρως προειδοποιητική στην πιο πρόσφατη συμμετοχή της, όπου τερμάτισε δεύτερη. Πιο πίσω οι δυο πάνω αρσενικοί. Ο ROSISSIM(2) που σε κάθε κούρσα είναι όλο και καλύτερος και ο CHEEKY TRAOU LAND(1) που θα έχει στη σέλα του τον Soumillon.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: MEDIACHOPE(10) – FAST BERRY(6) – ROSISSIM(2) – CHEEKY TRAOU LAND(1)
ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ: 1-4-6-10-2

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
Στην δεύτερη (κωδ.02) ιπποδρομία η τριετής, THOUSAND OAKS(1) είναι σε τρομερή κατάσταση από την αρχή της καριέρας της, αλλά το τελευταίο διάστημα το έχει… παρακάνει μετρώντας 7 νίκες και 3 δεύτερες θέσεις σε… 10 συμμετοχές! Άλλο πράγμα δηλαδή και σαφώς βάση σε όλα τα είδη του στοιχήματος και κυρίως στο Σκορ 6. Αν δεν νικήσει η προαναφερόμενη, όλες οι υπόλοιπες έχουν τύχη. Όλες με πρώτη και καλύτερη την RES DUMA(2) που μπορεί στην τελευταία της συμμετοχή να έτρεξε άσχημα, όμως στο παρελθόν έχει σημειώσει πλήρως ανταγωνιστικές επιδόσεις για τις ανάγκες του σημερινού ομίλου κι αν εξαιρέσουμε την προαναφερόμενη. Πιο πίσω η MISS DD(5) που είναι σε καλή φόρμα και δεν θα πρέπει να λάβετε υπόψη την τελευταία συμμετοχή της που δεν έτρεξε άσχημα, αλλά δεν ήταν και στην αγωνιστική κατάσταση προηγούμενων συμμετοχών της. Τέλος, μην αγνοήσετε την LA PEREGRINA(10) που στο παρελθόν έχει σημειώσει ανταγωνιστικές επιδόσεις και υπό προϋποθέσεις μπορεί να εμφανιστεί με απαιτήσεις στην άφιξη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: THOUSAND OAKS(1) – RES DUMA(2) – MISS DD(5) – LA PEREGRINA(10)
ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ: 1-2-3-9

244 Στην τρίτη(κωδ.03) αναμέτρηση και στα 1000 μέτρα, ξεκινάνε οι ελληνικές αναμετρήσεις και μάλιστα με μια κούρσα έξι ίππων. Θα ξεκινήσουμε με ένα αουτσάιντερ. Είναι ο ΚΑΖΜΕΡ(3) που τρέχει καλά στην σημερινή απόσταση και που αν πάει στο κεφάλι μπορεί να βάλει δύσκολα σε όλους. Προσοχή λοιπόν. Ο ΦΑΟΥΣΤΟ(1) είναι σε φόρμα και η μικρή απόσταση ευνοεί κι αυτόν. Αν φύγει καλά από την αφετηρία θεωρούμε ότι μπορεί να πάει ακόμη και στο κεφάλι και βέβαια να πρωταγωνιστήσει. Ο πρόσφατος νικητής ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ(4) αν ακολουθήσει από κοντά τους πρωτοπόρους, μπορεί στα τελευταία μέτρα και με το φίνις του να αποκτήσει μεγάλη τύχη. Ο ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ(2) επανέρχεται από σημαντική αποχή μεν, έχει τα προβλήματα του, όμως η μικρή απόσταση τον ευνοεί έτσι ώστε κι αυτός να θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για τη νίκη. Πιο πίσω ο ΣΑΣΣΟΦΕΡΡΑΤΟ(5) που μπορεί να προέρχεται από νίκη στη μικρή απόσταση, όμως θεωρούμε ότι υστερεί έναντι όλων των προαναφερόμενων και ως προς την υπόθεση νίκη βέβαια. Τέλος, ο ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ(6) είναι μεν σε φόρμα, αλλά και καταφανώς κατώτερος στον όμιλο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΦΑΟΥΣΤΟ(1) – ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ(4) –  ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ(2)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 04-05-06-07
245
Συνέχεια με την τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία, στα 1400 μέτρα,  όπου η ποιότητα της κούρσας χαρακτηρίζεται επιεικώς μέτρια. Κάπως ξεχωρίζει ο ΤΑΟΥΑΛΗΦ(1) που στο παρελθόν έχει κοντραριστεί με πολύ καλύτερους και με σχετική επιτυχία μάλιστα. Αν εδώ προσθέσουμε και ότι η απόσταση(1400 μ.) τον ευνοεί, θεωρούμε ότι πολύ δύσκολα δεν θα είναι πρωταγωνιστής, με πάρα πολλές πιθανότητες και για τη νίκη. Πιο πίσω κάπως «στέκεται» ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ(3) που είναι ο πρεσβύτερος στον όμιλο και που έχει διακριθεί, στο παρελθόν, στην απόσταση. Μετά την παραπάνω δυάδα το… χάος. Αν υπάρχει κάποιος ίππος που μπορεί να δείξει φανερή πρόοδο είναι ο ΣΗΣΑΪΝΤ ΝΤΡΗΜΕΡ(4) που επανέρχεται σε νέα ιδιοκτησία, αλλά στην ίδια προπόνηση. Μέχρι τώρα έχει απογοητεύσει με τις εμφανίσεις του, όμως είναι και ο μόνος που δεν είναι… μετρημένος για το εύρος των δυνάμεών του. Δεν θα επεκταθούμε στους υπόλοιπους, παρά μόνο στην ΦΡΗ ΑΤ ΛΑΣΤ(6) που στην πιο πρόσφατη συμμετοχή της και σε μικρότερη απόσταση τερμάτισε λίγο μπροστά από τον Ταουαλήφ, αλλά και τον Μεσσήνιο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΑΟΥΑΛΗΦ(1) – ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ(3) – ΣΗΣΑΪΝΤ ΝΤΡΗΜΕΡ(4) – ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ(3)

246 Η πέμπτη(κωδ.05) διαδρομή και στα 1400 μέτρα είναι μια δυνατή αναμέτρηση φοράδων όπου δικαιωματικά την πρώτη τύχη έχει η ΧΙΣΤΟΡΙΚ ΙΒΕΝΤ(1) που προέρχεται από δυο σερί νίκες και μάλιστα η πιο πρόσφατη σε κλασική διαδρομή και σε μεγαλύτερη απόσταση και επικρατώντας καθαρά των κυριότερων και σήμερα αντιπάλων της.  Η γρήγορη ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ(2) θα αποκτήσει καλή τύχη αν καταφέρει να πάει εύκολα στο κεφάλι, κάτι που θα εξαρτηθεί και από τις προθέσεις της ΠΥΤΖΑΜΑΡΑΜΑ(4) που μετά τις δυο κούρσες που «έφαγε» δείχνει πανέτοιμη να επανέλθει στις επιτυχίες και στην σημερινή απόσταση που ίσως να της ταιριάζει περισσότερο. Μετά την προαναφερόμενη τριάδα υπάρχει η ΜΕΪ ΣΚΑΪ(3), που μπορεί να «χωθεί» στις πρώτες θέσεις, αλλά θεωρούμε ότι πολύ δύσκολα μπορεί να είναι και πρώτη. Οι υπόλοιπες φοράδες είναι φανερά κατώτερες από την προαναφερόμενη τετράδα και θεωρούμε επιτυχία αν κάποια απ’ αυτές καταφέρει να βρεθεί στο Τετραπλό, πόσο μάλλον στο Τρικάστ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΙΣΤΟΡΙΚ ΙΒΕΝΤ(1) – ΠΥΤΖΑΜΑΡΑΜΑ(4) – ΜΕΪ ΣΚΑΪ(3) – ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ(2)

247 Στην έκτη(κωδ.06) αναμέτρηση, το κύπελλο ΑΘΗΝΩΝ, υπάρχει μια πανίσχυρη τριάδα, ως αναφορά την υπόθεση νίκη. Ο ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ(2) γυμνάζεται εδώ και πολύ καιρό για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, έχει πάει δυνατά στις προπονήσεις και πιστεύουμε ότι θα εμφανιστεί πανέτοιμος. Ο ΠΑΛΛΑΝΤΙΟ(7) εΜΕΝΤΩΡ(4)ίναι σε συνεχή… κίνηση στις προπονήσεις, δείχνει περαιτέρω εξέλιξη και όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν αποτελεί το μέλλον στις κλασικές ιπποδρομίες , στο Μαρκόπουλο και σαφώς μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη. Λίγο πιο πίσω τοποθετούμε τον «σκληρό» και πάντα δυνατό στις προπονήσεις, ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ(1) και ο λόγος είναι η μεγάλη αποχή του από τις ιπποδρομίες, κάτι που σε αυτό το επίπεδο μετράει. Μετά τους προαναφερόμενους που θα «παλέψουν» για τη νίκη, όλοι μπορούν να «χωθούν» στα πολύπλοκα παιχνίδια, με πρώτο και καλύτερο τον έμπειρο και με καλή… διαγωγή στις προπονήσεις, ΜΕΝΤΩΡ(4). Ο ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ(5) έδειξε ανέτοιμος στην τελευταία του συμμετοχή, από αποχή, έχει τα προβλήματά του, γι’ αυτό και γυμνάζεται με “μαλακό” τρόπο, όμως είναι ίππος που με καλή εκκίνηση μπορεί να πάει ακόμη και στο κεφάλι και να… ανακατέψει την κούρσα, χωρίς μάλιστα να αποκλείεται να διακριθεί κιόλας. Η ΟΝΟΡΑΜΠΛ(6) είναι μεν “σκληρή” φοράδα, αλλά ο όμιλος είναι πολύ δυνατός και οι ελπίδες της είναι περιορισμένες. Όπως και για τον πρεσβύτερο στον όμιλο, τον ΔΟΛΑΡΙΟΥΛΗ(3).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ(2) – ΠΑΛΛΑΝΤΙΟ(7) –  ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ(1) – ΜΕΝΤΩΡ(4)

248 Κλείνουμε με την έβδομη(κωδ.07) αναμέτρηση, στα 2100 μέτρα, ακόμη μια κλασική αναμέτρηση, το GRAND PRIX της 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. Μια κούρσα που έχει μεγάλο φαβορί και δεν είναι άλλο από τον αήττητο  επί ελληνικού εδάφους, ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ(3). Ένας ίππος που έρχεται από επτά σερί νίκες και που στην τελευταία εξ αυτών έδειξε ότι ξεπέρασε και ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και που μάλιστα εξαιτίας αυτού κινδύνεψε και η ζωή του. Πλέον γυμνάζεται ανελλιπώς κι επειδή δεν έχει πρόβλημα με την απόσταση θεωρούμε ότι αποτελεί το πιο δυνατό φαβορί της ημέρας. Δεύτερη τύχη θα δώσουμε στον πρόσφατο νικητή ΖΙΓΓΥ ΣΤΑΡΜΑΝ(6) που είναι ίππος αποστάσεων και αυτή την περίοδο η φόρμα του είναι σε υψηλότατα επίπεδα. Μάλιστα θα βοηθηθεί αρκετά τόσο από τα χαμηλά του βάρη, όσο και από την ίππευση του Καποδίστρια. Μετά τους δυο προαναφερόμενους που κάλλιστα και εύκολα μπορούν να συνθέσουν το δίδυμο και το φορκάστ, ο ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(4) μπορεί να εμφανιστεί στην άφιξη, όπως και ο νικητής του τελευταίου Ντέρμπι, ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ(8) και παρά την αποχή του. Από τους υπόλοιπους και υπό προϋποθέσεις, ο ΜΑΣΚΟΥΡ(9) μπορεί να βρει μια θέση στα πολύπλοκα παιχνίδια, βοηθούμενος και από τα χαμηλά του βάρη κι πιο πίσω θα βάλουμε τον ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ(2) που κοντράρει μεν κορυφαίο όμιλο, όμως είναι σε φόρμα, κάτι που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε. Από τους υπόλοιπους ο ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ(1) συμμετέχει με πολύ υψηλά βάρη και το έργο του θα είναι πολύ δύσκολο, ακόμη και για μια απλή διάκριση, ο ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ(5) δεν λέει, εδώ και καιρό, να βρει τον καλό του εαυτό και ο ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ(7) προς το παρόν είναι καταφανώς κατώτερος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ(3) – ΖΙΓΓΥ ΣΤΑΡΜΑΝ(6) – ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(4) –  ΜΑΝΟΥΣΟΣ(8)


ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-2-5-6 / 1-2-4 / 1 / 1-2-4 / 2-7 / 3-6
ΣΤΗΛΕΣ: 216
ΚΟΣΤΟΣ: 108 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα