Δελτίο Τύπου της Ένωσης Ιδιοκτητών Δρομώνων Ίππων Ελλάδος (ΕΙΔΙΕ)

Κοινοποίηση:

Μαρκόπουλο 7/6/2018 

Την Παρασκευή 1 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε πριν την έναρξη των ιπποδρομιών στα γραφεία της Ένωσης, έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών.
Το πρώτο θέμα που έφερε προς διαβούλευση το ΔΣ αφορούσε τις αμοιβές των αναβατών, όπου αποφασίστηκε ότι ο κάθε ιδιοκτήτης ατομικά θα κληθεί (αν το επιθυμεί) να υπογράψει την πρόταση του οικονομικού τμήματος των Ιπποδρομιών ΑΕ.
Εν συνεχεία ακολούθησε εκτεταμένη ανταλλαγή απόψεων σε ζητήματα που αφορούν την ιπποδρομιακή επικαιρότητα με κυρίαρχο την απόφαση του φορέα ιπποδρομιών να αφαιρέσει 2 ιπποδρομιακές συγκεντρώσεις απο το πρόγραμμα του Γ’ τριμήνου και έτσι να παραμείνει κλειστός ο ιππόδρομος για 43 ημέρες κατά την περίοδο των διακοπών. Κοινή διαπίστωση όλων ήταν ότι κάτι τέτοιο μόνο πρόβλημα θα προκαλέσει στην κοινότητα και ουσιαστικά θα αποτελέσει ένα ακόμα αντικίνητρο για τις επερχόμενες δημοπρασίες. 
Σε ερώτηση που έγινε για το θέμα στον Chief Operations Officer των Ιπποδρομιών ΑΕ κ. Αλεξόπουλο, ο οποίος παρευρέθη για λίγα λεπτά στην αίθουσα, ο ίδιος αποκρίθηκε ότι η απόφαση της εταιρείας είναι οριστική και αμετάκλητη, ενώ ο λόγος είναι η εκτεταμένη συντήρηση του στίβου.

Τέλος, αποφασίστηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση να παραμείνει ανοικτή, έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες να ενημερωθούν από το ΔΣ για νεώτερες εξελίξεις.

Το Δ.Σ της Ε.Ι.Δ.Ι.Ε

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα