Δεν θα πάει ο Γιάννης Μυτιληναίος στη δημοπρασία των Tattersalls, τρεις αγορές την δεύτερη ημέρα

Κοινοποίηση:

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ippobet.gr ο μεγαλοϊδιοκτήτης, Γιάννης Μυτιληναίος,  που το τελευταίο τετράμηνο προχώρησε σε πολλές αγορές ίππων, δεν θα πράξει το ίδιο και στην δημοπρασία που διενεργούν αυτή την περίοδο οι Tattersells στο Newmarket. Το αρχικό σχέδιο ήταν να λάβει μέρος και να προβεί σε νέες αγορές ίππων εμπλουτίζοντας περισσότερο τόσο τους στάβλους που διατηρεί στο Μαρκόπουλο, όσο και το ιπποφορβείο Ελιάς, στην Κωπαίδα, όμως τελικά άλλαξε ρότα, σύμφωνα πάντα με τις ασφαλείς και αποκλειστικές πληροφορίες μας και ίσως,. επαναλαμβάνουμε, ίσως,  προβεί τις εναπομείνασες τρεις μέρες της δημοπρασίας σε κάποια στοχευμένη αγορά χωρίς την παρουσία του και με απευθείας ανάθεση σε ατζέντη.
Το πιθανότερο είναι ότι ο μεγαλοϊδιοκτήτης θα λάβει μέρος το επόμενο διάστημα στις δημοπρασίες που θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα στο Doncaster και το Ascot.

Κατά την δεύτερη ημέρα της δημοπρασίας των Tattersalls, στο Newmarket, οι έλληνες επενδυτές δεν συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό που εκίνησαν και αγόρασαν μόλις τρεις ίππους. Δυο αγόρασε η Καλλιόπη Κύρκου, των στάβλων Καλαμαριάς ανεβάζοντας τις αγορές στις έξι (τέσσερις την πρώτη ημέρα και δυο την δεύτερη) και ένα ίππο ο προπονητής Παναγιώτης Θεολόγου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις αγορές της δεύτερης ημέρας που ανήλθαν στις 18.000 γκινέες και βέβαια πατώντας πάνω στον αριθμό του κάθε ίππου, μπορείτε να δείτε το προφίλ του και τα πλήρη γενεαλογικά του στοιχεία.

549 Ancient City (FR) B.C. by Zoffany (IRE) x Happy Town (FR) 10,000
  Consignor: Ballydoyle Racing — Purchaser: Καλλιόπη Κύρκου
563 Discovered (IRE) Ch.G. by Bated Breath (GB) x Sandglass (GB)        2,000
  Consignor: Beckhampton House Stables (R. Charlton) — Purchaser: Παναγιώτης Θεολόγου
643 Rook Pie (GB) B.C. by Nathaniel (IRE) x First Secretary (GB)      6,000
  Consignor: Clarehaven Stables (J. Gosden) — Purchaser: Καλλιόπη Κύρκου

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα