Δεν συμφωνεί η ΕΙΔΙΕ με την απόφαση της Επιτροπής Ιπποδρομιών για αποκλεισμό του Προέδρου της (ανακοίνωση)

Κοινοποίηση:

Θεωρούμε ότι η απόφαση της Επιτροπής Ιπποδρομιών (διαβάστε την απόφαση) με την οποία αποκλείεται για ένα μήνα ο Πρόεδρος της Ένωσης μας από τις ιπποδρομίες, είναι ένα απαράδεκτο και ακατάληπτο κείμενο ( βασισμένο σε σαθρά επιχειρήματα, το οποίο προσβάλλει την νοημοσύνη όσων το διαβάζουν, όπως και την υπόληψη και αξιοπιστία όλων των μελών του ΔΣ της ΕΙΔΙΕ.
Δηλώνουμε με έμφαση ότι η ανακοίνωση στην οποία στηρίχθηκε το κατηγορητήριο της Επιτροπής Ιπποδρομιών, συντάχθηκε και υπογράφηκε από όλα τα μέλη του ΔΣ της ΕΙΔΙΕ, τα οποία είναι συνυπεύθυνα σύμφωνα με το καταστατικό της Ένωσης μας.
Θεωρούμε αδιανόητο ότι η Επιτροπή Ιπποδρομιών αγνοεί τις υπογραφές των υπόλοιπων 6 μελών και απομονώνει μόνο την υπογραφή του Προέδρου. Η ΕΙΔΙΕ είναι το αρχαιότερο σωματείο ιδιοκτητών στην Ελλάδα, τα μέλη του ΔΣ της τιμούν την υπογραφή τους και καταγγέλουν τα άστοχα νομικά τερτίπια περί ατομικής ευθύνης που χρησιμοποιούνται στην απόφαση της επιτροπής, με μοναδικό σκοπό να καταλήξουν στην στοχοποίηση του Προέδρου μας.
Η επιμελής και συστηματική προσπάθεια του Προέδρου της ΦΕΕ και της Επιτροπής Ιπποδρομιών, να απομονώσουν τον Πρόεδρο της ΕΙΔΙΕ θα πέσει στο κενό.
Η Ένωση μας σκοπεύει να προσβάλλει όλες τις αποφάσεις της Επιτροπής Ιπποδρομιών και του ΔΣ της ΦΕΕ που έχουν ληφθεί και θα ληφθούν μετά τις 23-11, ημερομηνία κατά την οποία έλαβε χώρα η ανάρτηση του Νομοσχεδίου του Υπουργείου Πολιτισμού προς διαβούλευση.
Έκτοτε έχει ξεκινήσει ένα πογκρόμ εναντίων όσων τάχθηκαν υπέρ του Νομοσχεδίου, το οποίο συνεχίζεται καθημερινά με την βοηθεία των γνωστών πληρωμένων φερεφώνων. Πλέον, είναι ηλίου φαεινότερον ότι οι ελληνικές ιπποδρομίες είναι αδύνατο να συνεχιστούν υπό τις παρούσες συνθήκες.
Ζητάμε από τον πολιτικό προϊστάμενο της ΦΕΕ, δηλαδή τον Υπουργό Αθλητισμού να παρέμβει άμεσα.

Μαρκόπουλο, 19/12/2018

Για την ΕΙΔΙΕ,

Νικόλαος Κουτσουβέλης (Αντιπρόεδρος)
Αθανάσιος Δημητρόπουλος (Γενικός Γραμματέας)
Ελένη Πολίτη (Ταμίας)
Παναγιώτης Κουράσης (Μέλος)
Δημήτριος Παλασκώνης (Μέλος)
Βασιλική Μπουγιατιώτη (Μέλος)

ΥΓ. Στο παρόν κείμενο, για όσους ενδεχομένως δεν το καταλάβουν, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ η υπογραφή του Προέδρου του ΔΣ της ΕΙΔΙΕ.

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα